2021-01-28 170 瀏覽
Lunch set叫咗黑松露意大利飯$88 同埋 乳豬$268,$268食個lunch都幾貴,但又想試下佢招牌菜,所以豪一豪🤑,試完就覺得$268物超所值同平日去飲食果啲完全兩個世界,皮脆多汁,皮同肉之間嘅脂肪簡直就係邪惡,意大利飯都好好味,軟硬剛好,汁嘅質地亦都好Perfect而家淨係做到午市,真係要多多支持下,千祈唔好俾佢執
,意大利飯都好好味,軟硬剛好,汁嘅質地亦都好Perfect

而家淨係做到午市,真係要多多支持下,千祈唔好俾佢執
黑松露意大利飯
乳豬
2021-01-28
黑松露意大利飯
乳豬
  • 黑松露野菌意大利飯
2021-01-23 132 瀏覽
整體來講係有驚喜嘅, 呢個價錢可能喺外面食啲普通野。睇得出佢有用心做👍🏻💕 。不過可能下次個肚要預番啲位。個湯加咗$38升級去龍蝦湯,嗰隻帶子好味😋 乳豬有跟薯條,就唔使另外加$20。加$20仲可以跟多個蒜片炒意粉🍝 薯條真係要趁熱食,凍咗就變返普通。乳豬中上,唔肥👍🏻👍🏻好味!原來個湯唔記得影相,真係有蟹肉,雖然得一粒帶子但係都好大粒😄 我專登同朋友請假平日去見識一下😎 最鍾意啲有良心又好味嘅餐廳!下次再去試吓意大利飯配,乳豬就一定要encore!所以一定要約個朋友🤓
燒乳豬
不廢話,我要直接介紹下每道菜式🙌🏻共點了四道菜(5💗最推薦,1 💗 不推薦)一、龍蝦蒜香意粉💗💗💗💗看照片也看到超級大一隻龍蝦🤩龍蝦肉非常爽口,完全沒有雪藏味真的有蝦味!!!整個意粉非常濃蒜香和龍蝦味道🥺說起就很想吃多一次二、帆立貝海鮮濃湯💗💗💗💗很喜歡這濃湯有一種龍蝦湯的味道我本人蠻喜歡龍蝦味👅味道真的非常濃郁,非常推薦略嫌只有兩粒帆立貝🥺🙈帶子非常鮮味,如果可以多幾粒就好了☺️(dreaming)三、香烤乳豬💗💗💗💗💗💗是不是很奇怪為什麼一間西餐廳會有燒乳豬🤣它的烹調方法和吃下去的味道近似德國豬手但是,乳豬肉質比豬手嫩滑超過一倍!!味道亦比豬手更濃更香皮燒得非常香,又能保留肉汁!這道菜要給6個💗😱超出所想般好吃四、香燒美國肉眼💗💗💗肉眼扒就沒有任何驚喜,正常牛扒5成熟,有少少un好吃但不至於大推🙈最後,因為餐廳播放我偶像Olivia ong的歌這麼有品位,私心地加分🤩💗☺️會再去的餐廳💪🏻𝙶𝚘𝚐𝚘𝚐𝚘(ꕤ*˙˘˙)⚘𓈒𖧷 ⁺.
不廢話,我要直接介紹下每道菜式🙌🏻
共點了四道菜(5💗最推薦,1 💗 不推薦)
一、龍蝦蒜香意粉💗💗💗💗
看照片也看到超級大一隻龍蝦🤩
龍蝦肉非常爽口,完全沒有雪藏味
真的有蝦味!!!
整個意粉非常濃蒜香和龍蝦味道🥺
說起就很想吃多一次

二、帆立貝海鮮濃湯💗💗💗💗
很喜歡這濃湯有一種龍蝦湯的味道
我本人蠻喜歡龍蝦味👅
味道真的非常濃郁,非常推薦
略嫌只有兩粒帆立貝🥺🙈
帶子非常鮮味,如果可以多幾粒就好了☺️(dreaming)

三、香烤乳豬💗💗💗💗💗💗
是不是很奇怪為什麼一間西餐廳會有燒乳豬🤣
它的烹調方法和吃下去的味道近似德國豬手
但是,乳豬肉質比豬手嫩滑超過一倍!!
味道亦比豬手更濃更香
皮燒得非常香,又能保留肉汁!
這道菜要給6個💗😱超出所想般好吃

四、香燒美國肉眼💗💗💗
肉眼扒就沒有任何驚喜,正常牛扒
5成熟,有少少un
好吃但不至於大推🙈

最後,因為餐廳播放我偶像Olivia ong的歌
這麼有品位,私心地加分🤩💗☺️
會再去的餐廳💪🏻
𝙶𝚘𝚐𝚘𝚐𝚘(ꕤ*˙˘˙)⚘𓈒𖧷 ⁺.
  • 帶子蟹肉濃湯
  • 龍蝦蟹肉寬條麵
2021-01-10 143 瀏覽
是日例湯加咗$38升級蟹肉濃湯啖啖湯都吃蟹肉絲,湯入面仲有一粒特大元貝,幾煙韌,湯底好濃,但美中不足喺有啲鹹。.香烤乳豬 $268韌而不老,燒得剛剛好!咬落去喺有肉汁,而皮都燒得好脆,咬落去卜卜脆,配啲芥末籽醬可以解膩,仲有一隻麥芽糖醬,甜甜哋更喺一流,吃埋啲薯條真喺飽到上心口。.香煎美國豬扒配黑椒汁 $118真喺高質,本來都預咗會有少少乾身情況出現,但堅喺煎到鎖住啲肉汁,配上黑椒汁都唔錯。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

是日例湯
加咗$38升級蟹肉濃湯
香烤乳豬 $268
韌而不老,燒得剛剛好!
香煎美國豬扒配黑椒汁 $118

香煎美國豬扒
蒜香蝦肉意大利麵
2021-01-10
香煎美國豬扒
2021-01-10 110 瀏覽
今日同屋企人黎呢到食 琴晚即時book 😺我地4個人 分兩張枱 叫左4個菜 湯都升級哂🤪蟹肉濃湯 升級加$38呢個好足料 啖啖都系蟹肉 將蟹肉整成一條條絲 個湯好濃既蟹膏味 好正 不過有d鹹😂香烤乳豬$268 呢個有配薯條 🍟 隻乳豬好脆 仲有好多肉好juicy 好好食😋 杜生果然冇介紹錯有兩隻汁 一隻芥末籽醬 一隻系麥芽糖芥末籽醬可以消膩 後者就甜 兩隻都好好食😋美國豬扒$118呢個都好厚切 肉汁鎖哂系豬扒入面 豬扒唔會太瘦 唔會太肥 岩岩好 🥸呢間高質 😙
今日同屋企人黎呢到食 琴晚即時book 😺
芥末籽醬可以消膩 後者就甜 兩隻都好好食😋
美國豬扒$118
呢間高質 😙
2021-01-08 174 瀏覽
幾年前已經聽過Y Show Tasty個名,當時間餐廳係一位香港足球員同佢經理人一齊開,上年轉咗手,仲變埋黃店!轉手前食過一次覺得唔錯,試吓轉咗手又係咪仲係咁正先😬😋 招牌香烤乳豬 $268呢個乳豬真係不得了咁好食,轉手前已經係呢度嘅招牌菜,但以前就切晒件咁上,轉手後改咗做原隻上,咁樣仲正😝 一刀一刀切落去加埋啲脆皮被切開好清脆嘅聲,搞到我更加期待擺入口嘅一刻🤩 皮脆肉超嫩,有啲脂肪連結住層皮同啲肉,仲有超多超多肉汁!😋 香煎海鱸魚配黑松露忌廉汁 $238呢碟有薯蓉同兩件香煎海鱸魚,薯蓉份量較少,而且又係用黑松露呢啲百搭方法去煮,食落無乜特別,唔值呢個價錢。😋 龍蝦蟹肉長通粉 $188好大隻龍蝦擺喺面,幾個人share食嘅話有種唔知點入手嘅感覺🤣 龍蝦算幾新鮮,但下面嘅長通粉質素就麻麻,硬身咗啲同無乜彈性,仲要唔掛汁。Feel到廚師喺龍蝦同醬汁上都好有心機,但個長通粉就扣咗唔少分。😋 黑松露野菌意大利飯 $108又係黑松露!最弊係黑松露味唔夠濃,似係一個普通野菌意大利飯上面加少少黑松露,本身expect個汁都係濃濃黑松露味。😋 黑松露薯條 $58又又又係黑松露!黑松露味唔太濃,仲要落得

😋 招牌香烤乳豬 $268

😋 香煎海鱸魚配黑松露忌廉汁 $238

😋 龍蝦蟹肉長通粉 $188

😋 黑松露野菌意大利飯 $108

😋 黑松露薯條 $58
又又又係黑松露!黑松露味唔太濃,仲要落得好唔平均。薯條塊皮好厚,又唔脆,皮薄啲同入面多返啲薯仔會好啲。

總括嚟講,菜式選擇比較少,同一種動物嘅肉各自得一種烹調方法,而如果想食risotto嘅話都焗住只可以揀黑松露嗰個🤯 5樣嘢入面有3樣都係同黑松露有關,唔明點解喺一份唔多選擇嘅menu上面都有3樣黑松露。而且每碟嘅份量都幾少,只係香烤乳豬個質素可以match返個價錢,如果嚟食一人一份乳豬唔叫其他嘢試都可以嘅🙈 本來味道想畀1粒星但香烤乳豬值得救返1粒星~
2020-12-29 3359 瀏覽
Dinner 好難book😏, 所以食lunch, 杜汶澤介紹嘅乳豬真心好正, 慶祝生日🎂送1⃣️人1⃣️粒好似珍寶珠嘅水果波波,好cute cute😌, boomerang 影相扮cheers 好開心haha, 再送4️⃣件芝士餅俾我哋😍😍😍💛仲送個打card港女霧煙drink俾我☺️☺️☺️❗️❕✨香烤乳豬 💰268 (Lunch set 包Salad / Soup & Coffee/tea)💫評分: 8.5/10📝招牌菜嘅乳豬好脆口同juicy, 肉質嫩滑, 醬汁有醋&麥芽糖加芥末籽醬, 酸酸甜甜🥰滿足🤩✨香燒美國肉眼 💰188 (Lunch set)💫評分: 5.9/10📝超級普通✨紅酒燴羊膝 💰118 (Lunch set)💫評分: 7/10📝好食🤩不過有啲難切🥲𝕐 𝕊𝕙𝕠𝕨 𝕋𝕒𝕤𝕥𝕪📍尖沙咀厚福街8號H8 12樓(尖沙咀🚇B2出口行4分鐘就到)💫評分: 7.7/10💬生日黎好有驚喜🤭🥰乳豬必食😚

💫評分: 8.5/10
香烤乳豬

✨香燒美國肉眼 💰188 (Lunch set)
💫評分: 5.9/10
📝超級普通
香燒美國肉眼

✨紅酒燴羊膝 💰118 (Lunch set)
💫評分: 7/10
📝好食🤩不過有啲難切🥲
燴羊膝

𝕐 𝕊𝕙𝕠𝕨 𝕋𝕒𝕤𝕥𝕪
📍尖沙咀厚福街8號H8 12樓
(尖沙咀🚇B2出口行4分鐘就到)

💫評分: 7.7/10
💬生日黎好有驚喜🤭🥰乳豬必食😚

2020-12-27 210 瀏覽
看了杜生推介而來,但食完之後係有d失望。乳豬的大細其實係好迷你,差不多是一隻燒雞腿大小,只夠一位男士食,但咁就$268。吃完好像沒吃東西一樣。不過食物質素黎講係好香脆,肉質也很可以,不會好鞋,調味也OK。就是份量和價錢有點進取。龍蝦蟹肉寬條麵的味道是我們想像不到的中式口味,像酒樓的上湯龍蝦伊麵汁🦞,我本來以為會是西式的醬汁。這個中式配搭不是不好吃,但不是我expect的。這個是最正常合理的意粉,大蝦彈牙,不會太油膩。

欄油大蝦意粉

這個是最正常合理的意粉,大蝦彈牙,不會太油膩。
2020-12-26 107 瀏覽
一直想試呢間黃店,不過可能太大期望,失望都好大Book 咗25號食lunch去到嗰日先知道只係得聖誕節set Menu原本係想試出名嘅西班牙燒乳豬亦唯有坐低照食由於係set Menu只有pasta/risotto 可選頭盤係吞拿魚牛油果三文魚他他同餐湯帶子龍蝦湯係味道正常 我哋係揀咗海膽蝦意粉,賣相同味道都好好一般,似蒜味炒意粉,甚至可以講係茶餐廳水平,意粉好硬好乾而且只有微溫牛扒有牛味但份量好細,半隻焗芝士龍蝦雖然有鮮味但份量亦偏細以二人餐嚟講,男士係會食唔飽服務水平亦都好一般,雖然侍應會好主動加水,但上菜同收碟嘅速度都好唔協調甜品等咗好耐都唔上,味道亦係一般總體來講,成個套餐係唔好食嘅,但都要$888加一,完全唔值,非常失望,應該都唔會再有下次Ps由於好少影相而且食物質素的賣相唔吸引所以冇影太多相
一直想試呢間黃店,不過可能太大期望,失望都好大
Book 咗25號食lunch
去到嗰日先知道只係得聖誕節set Menu
原本係想試出名嘅西班牙燒乳豬
亦唯有坐低照食
由於係set Menu只有pasta/risotto 可選
頭盤係吞拿魚牛油果三文魚他他同餐湯帶子龍蝦湯
係味道正常
牛扒有牛味但份量好細,半隻焗芝士龍蝦雖然有鮮味但份量亦偏細
以二人餐嚟講,男士係會食唔飽
甜品等咗好耐都唔上,味道亦係一般
Ps由於好少影相而且食物質素的賣相唔吸引所以冇影太多相
2020-12-25
2020-12-17 155 瀏覽
好食 好滿足😋😋性價比高 服務態度好好 有禮貌叫咗和牛漢堡同美國肉眼牛扒。手打漢堡扒夠厚又juicy 而個包烘得外脆內軟 配埋芝士蕃茄火箭菜 非常好味😋。肉眼牛扒叫叫7成熟 中間仲有粉紅色 肉汁豐富 配埋原雙蒜頭 一流呀!
好食 好滿足😋😋性價比高 服務態度好好 有禮貌
2020-12-17
午餐
  • 帶子蟹肉濃湯
  • 肉眼扒
  • 和牛漢堡
2020-12-06 108 瀏覽
💛 YShowTasty 💛..............................今日係同  港女date😋所以有好嘢食呢間杜生之前介紹過 重開翻啦梗係要試下!.🔅想知黃店原因請Dm💛..............................🍽香燒美國肉眼 $188(👏🏻7.5/10).配菜有番茄仔 煎薯仔同埋啲菜 我想食薯條呀~塊肉眼都幾大塊而且唔算薄 女仔會夠飽落order無問幾成熟 目測大約七成食落有牛香 帶丁點肥膏食落唔會好乾💛.🍽香蒜欖油蝦肉意大利粉 $88(👏🏻6.5/10).擺盤都算幾靚 而且都幾足料嘅 啖啖都有菇蝦味唔濃不過都爽口彈牙 意粉偏硬調味ok整體嚟講普普通通 食落有啲dry🥺.🍽蟹肉濃湯 套餐+$38(👏🏻7.5/10).海鮮味超級超級濃 而且仲有一絲絲蟹肉有一粒煎得啱啱好又勁鮮味嘅帶子🤩飲落都幾creamy 飲完都飽咗一半😆...............................🎈 Y Show Tasty (尖沙咀)尖沙咀厚福街8號H8 12樓..............................
💛 YShowTasty 💛
今日係同  港女date😋所以有好嘢食
呢間杜生之前介紹過 重開翻啦梗係要試下!
🔅想知黃店原因請Dm💛
香燒美國肉眼
🍽香燒美國肉眼 $188(👏🏻7.5/10)
配菜有番茄仔 煎薯仔同埋啲菜 我想食薯條呀~
塊肉眼都幾大塊而且唔算薄 女仔會夠飽
落order無問幾成熟 目測大約七成
食落有牛香 帶丁點肥膏食落唔會好乾💛
香蒜欖油蝦肉意大利粉
🍽香蒜欖油蝦肉意大利粉 $88(👏🏻6.5/10)
擺盤都算幾靚 而且都幾足料嘅 啖啖都有菇
蝦味唔濃不過都爽口彈牙 意粉偏硬調味ok
整體嚟講普普通通 食落有啲dry🥺
蟹肉濃湯
🍽蟹肉濃湯 套餐+$38(👏🏻7.5/10)
海鮮味超級超級濃 而且仲有一絲絲蟹肉
有一粒煎得啱啱好又勁鮮味嘅帶子🤩
飲落都幾creamy 飲完都飽咗一半😆
🎈 Y Show Tasty (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 12樓
2020-09-28
蟹肉濃湯
睇完yellopenrice 之後終於有機會黎試下佢係咪真係咁好味💛香烤乳豬($268)佢一黎會原隻上枱,你影完相之後可以叫佢幫你切埋,唔洗自己切到呢咁Hea隻乳豬真係好正🤣🤣一食落口反應同杜生差唔多,好脆好肥但又好好味啖啖肥肉食晒落肚 第一個都未食完已經想叫多個乳豬食😂呢幾個女人真係唔簡單💛龍蝦蟹肉寬條麵($188)呢個都好好味,個龍蝦又係啖啖肉又實淨好新鮮,意粉嘅口感好好,軟硬適中💛帶子蟹肉濃湯($78)呢個就有啲失望,可能杜生令到我地太大期望,飲落又冇咁驚喜其他前菜小食甜品都唔錯最後仲送左幾杯野飲比我地🤫杯杯都唔同味 好特別👍🏻👍🏻👍🏻

香烤乳豬
💛香烤乳豬($268)

龍蝦蟹肉寬條麵

💛龍蝦蟹肉寬條麵($188)

帶子蟹肉濃湯

💛帶子蟹肉濃湯($78)
呢個就有啲失望,可能杜生令到我地太大期望,飲落又冇咁驚喜

其他前菜小食甜品都唔錯

蟹肉牛油果沙律
香煎帶子配大啡菇
  • 香煎帶子配大野菇
2020-11-30 186 瀏覽
有朋友之前睇完杜汶澤喱show介紹去左試完都話呢間餐廳既乳豬真係掂於是我都book左位搵晚試試佢上到去地方唔大但真係坐滿哂所以想試既建議都係book定位先睇黎好多人都係好似我地咁衝住乳豬而黎差唔多枱枱都有叫咁濟上到枱都真係冇令我地失望有別於酒樓食開個種乳豬肉身相對實淨啖啖肉唔會好肥膩既感覺皮一部分烤得香脆 一部分就保持少許煙韌既感覺再配上兩隻唔同既汁(黑醋同麥芽糖芥末)帶比你唔同既感覺另外叫左個牛扒伴鵝肝同龍蝦蟹肉長通粉雖然相對冇咁令人驚艷但都不過不失個人覺得個長通粉再多d sauce會仲正不過整體黎講呢間都叫唔差想食乳豬仔個陣會返黎再戰
有朋友之前睇完杜汶澤喱show介紹

有別於酒樓食開個種乳豬
肉身相對實淨啖啖肉唔會好肥膩既感覺

皮一部分烤得香脆
一部分就保持少許煙韌既感覺
再配上兩隻唔同既汁(黑醋同麥芽糖芥末)
帶比你唔同既感覺

另外叫左個牛扒伴鵝肝同龍蝦蟹肉長通粉
雖然相對冇咁令人驚艷但都不過不失

個人覺得個長通粉再多d sauce會仲正
不過整體黎講呢間都叫唔差
想食乳豬仔個陣會返黎再戰
香烤乳豬
西冷牛扒伴鵝肝(配野菌汁)
香烤乳豬
西冷牛扒伴鵝肝(配野菌汁)
2020-11-30 97 瀏覽
今日嚟到尖沙咀食杜汶澤介紹嘅yellowrice 餐廳,測試下佢所講嘅係唔係真嘅,挑戰佢嘅食評。 Crab soup碗湯一放上枱,已經聞到好香嘅龍蝦汁味,一放入口果然真係貨真價實,味道十足,龍蝦湯嘅濃度啱啱好,加上嗰啲蟹肉,非常之夾。佢兩粒帶子嘅味道亦都非常之新鮮,咬落去都幾彈牙同滑。原本我哋只係嗌一碗嚟試吓,結果我哋都嗌多咗碗,一人一碗。我哋係睇完杜汶澤嘅yellowrice 先去食嘅,杜汶澤曾經建議店主比塊麵包佢送湯,到我哋去食嘅時候真係會多咗塊麵包,索哂啲龍蝦汁嚟食,一塊都嫌少。Suckling pig + Homemade Shandy呢隻西班牙乳豬真係非常之出色,佢用咗¼嘅豬脾嚟燒,把刀一切落去,已經聽到豬皮嘅卜卜聲,同埋感覺到肉質非常幼嫩,我哋試吓咩醬都唔點,食佢嘅肉質先,一咬落去塊豬皮真係好脆口,再加上佢豬嘅肉汁非常之重,真係搞到你個口一陣油香嘅味道,真係冇得彈。另外佢有兩種醬,一個係蜜糖蘋果醬,一個係醋,老實講我覺得呢兩隻醬完全唔配呢隻豬脾,佢哋嘅甜味同酸味完全遮蓋左豬本身嘅優質味道,有種浪費嘅感覺,所以我哋試完一次之後都冇再點過。再嚟講吓杯嘢飲,呢杯嘢飲完全覺得同Je

Crab soup

再嚟講吓杯嘢飲,呢杯嘢飲完全覺得同Jelly Sandy冇乜分別,勉強來講佢可以係麥味比較重,又同隻豬唔夾,認真搵笨。

Baked Alaska
一開始店員將燒着左嘅酒淋上去呢個雪山上面,等啲火燒雪山嗰面嘅棉花糖,然後睇住棉花糖燒燶,最搞笑嘅係店員見我哋個棉花糖燶晒先叫我哋吹熄佢,之後呢碟野我哋都不停食到好燶嘅味道,完全係影響食慾,而且淋落去嘅酒,被火燒過之後係底部亦都有陣燶味,棉花糖底下嘅忌廉同埋雪糕亦都冇乜特別嘅甜味,最入面個蛋糕又硬又細舊。呢碟野用嚟影相拍片係一流,但用嚟食嘅話就真係要諗吓

自從Yellowpenrice介紹完之後晚市好難訂位,最近終於容易少少,上星期就去左幫朋友慶生,食物質素幾好,但份量偏細,我地五個人叫左十碟野先飽。店員服務態度唔錯,知我地慶生主動幫手影相,仲送左啲雪到好似珍寶珠嘅水果波波。🍽香烤乳豬 黎到點可以唔叫佢地嘅招牌菜,乳豬個皮烤到好脆, 豬髀好厚肉又唔韌,配醋同麥芽糖加芥末籽醬,個人覺得後者比較夾,好好食,杜生無介紹錯!🍽香煎海鱸魚配黑松露忌廉汁鱸魚無咩人叫但都幾有質素,魚肉非常嫩滑鮮甜,底下有層薄薄嘅薯蓉,不過忌廉汁唔太食到黑松露味。🍽香蒜欖油蝦肉義大利麵值得一讚嘅係蝦肉大大隻,彈牙無雪味,但係個汁偏淡,調味可重手少少。🍽龍蝦蟹肉長通粉開邊波士頓龍蝦半隻加大大隻蟹鉗,賣相幾吸引。龍蝦好多膏,肉質彈牙,有海水味。長通粉都係調味太淡,食到龍蝦汁但味道唔明顯。🍽黑松露薯條呢個薯條似fish and chips嘅扁薯條,皮薄薯蓉多,加埋黑松露當然好食。🍽香煎鵝肝配雜莓無花果醬呢個前菜好抵食,有兩大塊好厚身嘅鵝肝,滑嫩無渣,一咬口中散發獨特嘅油香,同脆卜卜嘅多士係perfect match,酸酸甜甜嘅無花果醬同雜莓醬就發揮解膩作用,推薦。🍽火焰雪山
🍽香烤乳豬
🍽黑松露薯條
🍽香煎鵝肝配雜莓無花果醬
香煎鵝肝配雜莓無花果醬
🍽火焰雪山
食到中途餐廳不斷熄燈又開燈,原來好多人叫火焰雪山,店員會等你影完相後喺你面前倒酒同點火,記得唔好打卡打咁耐,唔係啲酒會燒得太勁令蛋白好苦,味道就冇乜特別,都係帶酒味嘅甜蛋白,蛋白打得幾輕盈,入面有朱古力蛋糕。
🍽法式焦糖燉蛋
蛋味好重,燉蛋太流質,無雲尼拿味,普通。
法式焦糖燉蛋
🍽紐約芝士餅
質地幾順滑,芝士味唔算太濃,正常發揮,但個size真係細左啲。
紐約芝士餅
🍹Red Sangria (Jar)
終於講到飲品,我地人多所以叫左一Jar,五個人每人都分到大半杯。Sangria有提子、橙、蘋果等,甜甜地好易入口,水果浸左紅酒後幾好食。
Red Sangria
香煎海鱸魚配黑松露忌廉汁