2020-02-25
我自己都係一個專業貓奴 服侍主子十數年 主子年事已高先行離我而去 雖然再無勇氣再養 但偶然都會想吸下貓有朋友推薦呢間餐廳話啲野食有水準而且貓貓S都好可愛 今日放工無咩做就自己一個走左上去叉叉電先講前菜 前菜我叫左個黑松露芝士薯角薯角炸完仲好乾身 食落熱辣辣 而且一點油膩感都無 而個黑松露醬十分濃厚 緊緊咁粘係薯角上面作為第一個菜真係有好好嘅印象第二道係辣肉腸pizza呢個pizza除左個辣肉腸岀色之外 更令我難忘嘅係佢啲芝士 溶化左嘅芝士真係令人一食就停唔到 而且你食得岀佢地用左幾款芝士 而最為突岀嘅就係車打芝士嘅香同水牛芝士嘅滑呢另外一樣好重要嘅係呢到有幾十位唔同嘅貓店長係鋪頭到走黎走去 佢地心情好果時仲會同你玩 作為貓奴真係睇到佢地都開心~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~晚上呢真係係好熱鬧 如果想好好吸貓下就去都係一個唔錯嘅選擇 等我下次晏晝去再好好吸過
先講前菜 前菜我叫左個黑松露芝士薯角
作為第一個菜真係有好好嘅印象