2021-05-16
話說當日行行下街無啦啦好想食薯條🍟於是就上網睇下有冇咩推介,無意中俾我見到呢間薯條任食餐廳🤤 網上面啲評價都唔錯,就決定試下😎Herby Flat Iron Steak ~ $150Top Blade招牌牛扒,牛扒生熟適中🤤唔會話過熟,控制得唔錯👍🏻蒜唔會太生太辣,配搭一齊食令整體層次進一步提升🤪基本上必嗌😍Ultimate Burger ~ $160試埋佢既漢堡,上菜果陣俾埋個外賣burger紙方便客人食☺️幾貼心,burger size偏細,大食啲都唔多夠😂漢堡肉汁都算足夠,唔會話鞋🤔整體嚟講係好普通既漢堡包松露薯條 ~ All You Can Eat重點嚟啦🤪 order完好快會上薯條,食得出新鮮即炸🤤雖然menu上無寫到係咩味,但食得出係好香松露味,令個薯條upgrade左好多個level🤣就嚟食完果陣 waiter會走過嚟問需唔需要加👍🏻服務態度唔錯雖然最近香港開左好多間平價石燒牛扒店,但質素絕對無呢間咁好🤔以平均$150嚟講CP值都好高,加上服務質素同裝修都唔錯,感覺算幾high class🤤鍾意食牛扒薯條既可以嚟試吓😍
Herby Flat Iron Steak ~ $150
Ultimate Burger ~ $160