餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2018-01-23 144 瀏覽
食完依間野,最大印象始終依隻龍蝦手就好似被意粉淹沒左一樣,伸出一隻求救之手龍蝦鉗好似無乜肉食,反而成碟意粉就好香龍蝦味意粉係貝殼粉,食落去啖啖都係粉,如果有小朋友就會好鐘意!因為同行既侄女對佢零抗拒力!如果再食多次,依然會食既,一定係依碟薯條因為新鮮薯仔整出黎既薯條,會有陣香香地薯味依碟都唔例外!另一碟好好食既餐前小食,係依碟溫泉蛋炒香蘑蘑菇用上橄欖油去煮,雖然偏油,就就好香菇味吉爆隻蛋,流出既蛋漿配埋香菇就唔覺得油膩了
食完依間野,最大印象始終依隻龍蝦手
就好似被意粉淹沒左一樣,伸出一隻求救之手
龍蝦鉗好似無乜肉食,反而成碟意粉就好香龍蝦味
意粉係貝殼粉,食落去啖啖都係粉,如果有小朋友就會好鐘意!
因為同行既侄女對佢零抗拒力!

如果再食多次,依然會食既,一定係依碟薯條
因為新鮮薯仔整出黎既薯條,會有陣香香地薯味
依碟都唔例外!

另一碟好好食既餐前小食,係依碟溫泉蛋炒香蘑
蘑菇用上橄欖油去煮,雖然偏油,就就好香菇味
吉爆隻蛋,流出既蛋漿配埋香菇就唔覺得油膩了

2018-01-18
  • 薯條
  • 溫泉蛋香菇
2018-01-23 138 瀏覽
今日又去開尖沙咀,所以就選左就近的the point食晩餐。依排好似日日都係尖沙咀,不過沒所謂,尖沙咀大把好西食,今晩就同大家介紹the one人氣熱店the point!Lobster Pizza $328龍蝦Pizza啊,當你以為Pizza得蕃茄,腸,芝士,雞肉,等等等配料既時侯,其實the point一早就推出左龍蝦Pizza,又豪氣又霸氣,同朋友慶祝食Pizza都絶對唔失禮。龍蝦好大隻,送上既時侯超有龍蝦香,真係不得了。龍蝦並唔係原隻上,而係拆肉,釀菇烤焗,龍蝦肉切粒,好彈牙,用叉食就得啦。Pizza佈滿左芝士,西厘茄同龍蝦肉粒,唔只係龍蝦先有肉,Pizza都有肉嫁,好有心思棒棒雞翼$88/6隻棒棒雞可以選四隻或六隻,其實價錢差個少少,緊係食六隻啦。棒棒雞真係得一條骨嫁,一咬就食到好方便唔點醬食同點醬食都得,個醬話係蜜糖燒烤醬,但個人認為似smoky bbq多啲啲。

Lobster Pizza $328

棒棒雞翼$88/6隻

棒棒雞可以選四隻或六隻,其實價錢差個少少,緊係食六隻啦
2018-01-06
2018-01-19 183 瀏覽
成日行開THE OHE都見到哩到排哂隊, 永遠都係長長既人龍.. 所以忍唔住要試下啦~~ 因為我地2個人, 所以都唔係叫得好多野食.. 先叫左1個"ANTIPASTO PLATTER".. 有好幾種唔同既HAM同腸.. 配埋水牛芝士仲有黑醋一齊食.. 真係好MATCH~~ 好中意食HAM既我當然一定要試啦!!!!好推介哩個"TRUFFKE FRIES".. 真係好香, 重點係D薯條炸得好脆好脆... 脆到好似薯片咁咖~~主食就叫左"CONCHIGLIE WITH WAGYU BEEF RIBS"同"SMOKED SALMON PIZZA"~~ 牛勒肉好林好入味.. 都好香既紅酒味~~~~個PIZZA真係好FUSION呀.. 第一次食有溫泉蛋既PIZZA, 估唔到原來都夾幾好食WO~~ 大家又可以試下..哩到既飲品都唔錯!

哩到既飲品都唔錯!
2018-01-18 274 瀏覽
[ 超抵食Early Dinner🍕| 半價點忍!!! ]••上星期約左朋友食聖誕餐,仲有交換禮物🎁首先要批鬥下佢地🔪無次準時!有2個仲遲到一個鐘🤬有無人啲朋友都係無時間觀念的?🕝由於約星期日,我地大家都可以早啲出黎,有50%off🤑勁抵食👍🏻(📌價錢係半價後)-🔹Lobster Mac($77)⭐️7/10🔹Four Cheese Mac($63)⭐️7.5/10兩款味道都幾好🤤用煙斗粉,可以兜住啲醬汁,好味👅不過龍蝦肉好少🤨我覺得four cheese合我口味啲🧀🔹Roman Pizza($84)⭐️4.5/10除左面頭既意大利風乾火腿,基本上係無其他料🤷🏻‍♀️無乜醬,成塊Pizza都乾曾曾,個邊皮係脆到勁硬🍕可以話係唔好食🔹澳洲M5和牛西冷($150)⭐️6/10落order時話medium rare,但切開以為佢煮到well done😨點知食落肉質都唔係太熟,都幾稔,肉汁都仲保留到,唔會鞋👍🏻-🔺半價價錢都可一試🤑原價的話就不了,仲要啲侍應服務態度都麻麻😡-
[ 超抵食Early Dinner🍕| 半價點忍!!! ]

(📌價錢係半價後)

🔹Lobster Mac($77)⭐️7/10

🔹Four Cheese Mac($63)⭐️7.5/10

🔹Roman Pizza($84)⭐️4.5/10

🔹澳洲M5和牛西冷($150)⭐️6/10

這本身是日本的一個服裝專門店嘅牌子, 賣的是年輕人為主要目標的中價貨, 初來香港時引起一些回響, 不過隨着時間潮流服飾還是有呈現飽和的狀態, 但老闆們自然會多動腦筋, 而近年搞飲食又似乎係另一條出路, 我們就在17年最後的一天來這店試試辨如何吧?店是半開放式, 而當天可能是年尾最後一天, 公司體恤員工給他們放假還是有特別理由, 當值的3/4 waiter都是沒有穿制服上班的類似做文職的男生(平時在寫字樓上班這天來加班? 純粹個人猜測) 來招呼客人, 他們身穿smart casual 西裝,笑容跟對答都有別於一般 watier, 當中只有一個男生是穿制服工作的, 這天中午客人不多座位任揀任坐, 餐牌一張過全義大利式, 最簡單就叫Pasta & Pizza 啦!Quattro Formaggi (Ricotta/ Parmesan/ Gorgonzola/ Buffalo Mozzarella)即係四式芝士啦!$108芝士份量相當足夠, 四種芝士之中以Ricotta cheese比較少, Gorgonzola 則適中, 餅底係薄的那種不過又不是簿至紙皮那類,厚度還是可以承托得住芝士餡料用手

Quattro Formaggi (Ricotta/ Parmesan/ Gorgonzola/ Buffalo Mozzarella)即係四式芝士啦!$108芝士份量相當足夠, 四種芝士之中以Ricotta cheese比較少, Gorgonzola 則適中, 餅底係薄的那種不過又不是簿至紙皮那類,厚度還是可以承托得住芝士餡料用手拿起來, 新鮮度是完全可以接受, 價位在中間, 如果計埋加一差不多百二, 而這店用來盛住薄餅的胡桃木色膠板還是頭一趟見, 應該是容易清理及直接用刀切都唔容易花損耗較少吧!

另一個Pasta 係 Capellini with Crabmeat $128 蟹肉白酒刁草灴胡椒天使麵
罐頭蟹肉用上了30蟹鉗/70蟹身肉的比例, 雖說是罐頭貨但一定程度上都食到蟹鮮味, 刁草只會在稀薄的汁液中品嚐到, 而灑面那一大堆只是切碎了的義大利闊葉芫茜碎, 一粒車厘茄開二作裝飾, 可能廚師覺得裝飾應該點到即止都唔定不過個人覺得用兩粒一開二,無論視覺以致平衡美感方面都比較好, 當然客人一般都樂意接受的, 而多一粒車厘茄影響不了多大成本吧!

以百三蚊一位計算可以講稍貴但考慮到這是高檔商場同時走年青人路線這樣的價錢是無可口非的了!

2017-12-31
2018-01-16 193 瀏覽
12月中食咗一次下午茶,見facebook介紹$98蚊任食90分鐘,西餐叫一set基本都$100以上,呢個價錢絕對不能輸,最美味係四重芝士pizza, blue cheese配意式批底簡直人間美味,另外意粉有咬口同樣出色,薯條可能放耐咗比較失色,菠蘿飲品都好開胃,整體味道服務地點都係中上之選~
2018-01-14 2284 瀏覽
跟住在不同地區的朋友相約聚餐,最好的地點一定是尖沙咀,今晚大家就決定於The One吃飯後再看戲,實行Happy Friday!我們直上四樓便看到餐廳外有人龍,幸好比較早放工的朋友一早已拿位。是晚沒有龍蝦湯於是改點了《香濃野菌濃 $58》,菇蓉多,但奶味較重而且加上橄欖油,有膩感。再點些沙律和小食:《水牛芝士、蕃茄、羅勒、意式香草汁 $116》喜歡水牛芝士的味淡和口感,沒有膩感,拌有蕃茄和羅勒很提味而且開胃。《Soft shell crab salad $124》軟殼蝦炸得香脆,蟹肉亦多,不會只得皮殼,不錯。另外沙律菜加上黑醋很開醒胃。《捧捧雞翼配蜜糖燒烤醬 $88/6隻》捧捧雞翼有4件和6件選擇。捧捧雞翼炸得香口而且已經調味,再蘸蜜糖燒烤醬很惹味。《挪威三文魚 $88》三文魚有光澤,魚脂味香口。《意大利糙米湯飯 $218》海鮮湯夠味而且沒有過咸,海鮮有青口、魷魚還有煎香過的大蝦,米飯吸了湯汁變得惹味。《lobster pizza $328》這是餐廳主打之一,當然要試試。薄餅中放了一隻已拆肉的龍蝦,龍蝦肉粒分別散落於薄餅的芝士中,還有釀回在龍蝦殼之中;而薄身餅底是成品,比較乾硬,如果是

再點些沙律和小食:

《水牛芝士、蕃茄、羅勒、意式香草汁 $116》

《Soft shell crab salad $124》

《捧捧雞翼配蜜糖燒烤醬 $88/6隻》

《挪威三文魚 $88》
三文魚有光澤,魚脂味香口。

《意大利糙米湯飯 $218》

《lobster pizza $328》
這是餐廳主打之一,當然要試試。薄餅中放了一隻已拆肉的龍蝦,龍蝦肉粒分別散落於薄餅的芝士中,還有釀回在龍蝦殼之中;而薄身餅底是成品,比較乾硬,如果是自家製會更吸引。

《鮮露筍野菌黑松露卡邦拿拉意粉 $146》
味道十分濃郁惹味,此款意粉頗有膩感,所以再點杯《Fresh up $48》和《blueberry milk $48》飲品來消消膩。

Fresh up 用了檸檬茶和荔枝汁調製,清甜消滯。

Blueberry milk夠冰凍,是milkshake的口感,甜度剛好。

最後當然要吃甜品才完滿。餐廳主打薄餅,所以連甜品都是以薄餅製:

《Banana heaven pizza $72》
份量不大,可分四件。薄餅上有烤香蕉、棉花糖、杏仁片和淋上了朱古力醬,香口惹味。

服務:有溜單及錯單的情況、等候食物的時間略長、全晚都沒職員幫忙沒添水。
2018-01-12
2018-01-12 3164 瀏覽
友人想食pizza,下班後就去the point試下。歐陸風的裝修很open,以綠色和木色為主,感覺和諧,而且好多大枱,適合一大班人gathering。Arugula & pear salad ($118) with gorgonzola, walnuts, truffle vinaigrette大量火箭菜,梨子新鮮,合桃好crunchy,blue cheese又好soft,口感豐富,加松露醋,味道酸味味,超開胃,激贊!Lobster bisque ($78) 唔好睇佢一碗細細地,原來Lobster味道超級濃郁,又有龍蝦肉,都幾value,建議可以跟朋友share一個黎飲,咁就可以試多D其他野食。Wild mushrooms with hotspring egg $88賣相精美,什菇本身已經幾好味,再加蛋漿mix埋D mushroom,味道更rich,再香D。Stuffed eggplant ($72) baked eggplant stuffed with beef ragu and mozzarella cheese係意大利成日都會食到茄子,今日又想食下,呢個做法有D唔同,不過都好

係意大利成日都會食到茄子,今日又想食下,呢個做法有D唔同,不過都好美味,茄子夠soft又冇爛到,蕃茄肉醬味道濃厚,加上芝士,真係難以抗拒。

Slowed cooked duck breast pizza ($172) with gorgonzola, caramelizes onions, walnuts, fried leeks

愛食blue cheese的人不可錯過,芝士好香,每一啖都食到,夾duck breast呢個concept又幾新鮮,不過鴨胸肉唔夠moisture。

Fruit punch ($48/glass) 果汁成份高,仲有新鮮水果肉,紅蘋果、菠蘿、青蘋果、士多啤梨籽,唔會太甜,呢杯fruit punch都可以classify 係healthy drink。

Hot latte ($36)酸度適中,奶比例也不錯,不會苦澀。

• Arugula&pearsalad
  • 經典肉醬芝士釀茄子
  • 香蒜橄欖油炒野菌配温泉蛋
原隻龍蝦pizza:一整隻龍蝦坐在pizza的上面, 吸睛度100%!!! 很壯觀!!! 啖啖肉, 但吃得出不是新鮮龍蝦, 芝士非常的拉絲, 但芝士味偏淡... 最驚喜的是這pizza的餅底!!! 巨型烤爐把餅底都烤得非常非常非常的脆!!! 又薄又脆, 薄批中最高境界!!! 飲品還有手工啤酒供應, made in HONG KONG!!! 紅酒和牛勒肉配蜆殼粉: 原來這餐廳的和牛勒肉就和牛腩一樣, 但確實味道較重牛味, 也炆得非常"o林"!!! 棒棒雞翼 (配蜜糖燒烤醬): 雞翼經過變身後, 很方便食用!!! 雞翼炸得脆卜卜, 又不太油膩感, 沾上餐廳自家製的蜜糖燒烤醬, 酸酸甜甜的, 絕對令雞翼味道更上一層樓!!! 而且餐廳的店員們都很友善, 店員們臉上都掛著笑容的!!!

原隻龍蝦pizza:
一整隻龍蝦坐在pizza的上面,

吸睛度100%!!! 很壯觀!!!

啖啖肉, 但吃得出不是新鮮龍蝦,

芝士非常的拉絲, 但芝士味偏淡...

最驚喜的是這pizza的餅底!!!

巨型烤爐把餅底都烤得非常非常非常的脆!!!

又薄又脆, 薄批中最高境界!!!

飲品還有手工啤酒供應,

made in HONG KONG!!!

紅酒和牛勒肉配蜆殼粉:
原來這餐廳的和牛勒肉就和牛腩一樣,

但確實味道較重牛味,

也炆得非常"o林"!!!

棒棒雞翼 (配蜜糖燒烤醬):
雞翼經過變身後, 很方便食用!!!

雞翼炸得脆卜卜, 又不太油膩感,

沾上餐廳自家製的蜜糖燒烤醬,

酸酸甜甜的, 絕對令雞翼味道更上一層樓!!!

而且餐廳的店員們都很友善,

店員們臉上都掛著笑容的!!!

2017-11-11
2018-01-09 174 瀏覽
The one食野都幾舒服,今次都係去the one食意大利野各式意大利風乾火腿香腸水牛芝士拼盤$148有很多不同款式的風乾火腿,加埋水牛芝士一流。黑松露芝士蛋黃醬薯條$74薯條炸到好脆,黑松露味道重,仲有芝士和蛋黃醬,多重味道紅酒燴和牛勒肉配蜆殼粉 $156主力推介👍🏼!!紅酒醬汁做得很好,每粒殼粉 也都有汁,牛肋肉有5-6粒,肉質好軟又嫩滑!芥末烤雞薯蓉芝士通粉$128烤雞粒好脆,每一啖通粉都充滿住芝士,個底仲要有埋薯蓉吃!朱古力布朗尼餅、烤香蕉、合桃、雲呢拿雪糕$68合桃好有口感,Brownie唔會好實,有好重朱古力味,而烤香蕉🍌好香好軟!Chocolate martini$68🍸係Chocolate再加BAILEYS,好易入口,唔會好重酒,好岩女仔飲。Premium chocolate$44朱古力味香濃🍫,面頭仲有cream,好邪惡

各式意大利風乾火腿香腸水牛芝士拼盤$148

有很多不同款式的風乾火腿,加埋水牛芝士一流。

黑松露芝士蛋黃醬薯條$74

薯條炸到好脆,黑松露味道重,仲有芝士和蛋黃醬,多重味道

紅酒燴和牛勒肉配蜆殼粉 $156

芥末烤雞薯蓉芝士通粉$128

烤雞粒好脆,每一啖通粉都充滿住芝士,個底仲要有埋薯蓉吃!

朱古力布朗尼餅、烤香蕉、合桃、雲呢拿雪糕$68

Chocolate martini$68🍸

Premium chocolate$44

朱古力味香濃🍫,面頭仲有cream,好邪惡
位於 The One 4樓,前身為台灣菜餐廳 <大力棒棒> 的舖位,現時開了一間新餐廳 The Point!位於商場中間位置,簡潔鮮明的裝潢,這裡開放式設計,坐得闊落舒適!主打薄餅及意粉! 還有湯、沙律、Mocktail、Cocktail、Craft Beer、 Wine、Coffee、Tea and soft drinks! 供應午餐、下午茶放題、晚餐!龍蝦 pizza $298薄餅鋪滿彈牙的龍蝦肉及車厘茄,還有一隻龍蝦,浮誇吧?! 單是賣相,足以令我們食指大動!薄餅薄身而煙韌,薄餅邊口感香脆可口! 就連龍蝦殼也釀入蝦肉、冬菇、蘑菇…等食材,吸收了龍蝦汁的精華,滋味滿載! 食 pizza 之餘,不忘食埋龍蝦殼呀!火雞肉丸長通粉 $106火雞肉丸只有三粒,其肉味比雞肉味更突出,卻是份量偏少!羅勒蕃茄醬汁夾雜蕃茄蓉,酸香醒胃,食落才發覺有點辣!餐牌上沒有標明是辣!所以,令我們意想不到!長通粉質感煙韌,口感討好!龍蝦湯 $78勝在熱辣辣!在寒冬下,喝一碗熱湯真是最好不過!口味還要比飲品更吸引呢!舀起香濃的龍蝦湯,原來內裡有蝦肉,令整體不會太單調吧!同時可豐富口感!熱 Haz

主打薄餅及意粉!
供應午餐、下午茶放題、晚餐!

龍蝦 pizza $298
薄餅鋪滿彈牙的龍蝦肉及車厘茄,還有一隻龍蝦,浮誇吧?!
 單是賣相,足以令我們食指大動!

薄餅薄身而煙韌,薄餅邊口感香脆可口!
食 pizza 之餘,不忘食埋龍蝦殼呀!

龍蝦 pizza
火雞肉丸長通粉 $106
火雞肉丸只有三粒,其肉味比雞肉味更突出,卻是份量偏少!
長通粉質感煙韌,口感討好!

火雞肉丸長通粉
龍蝦湯 $78
勝在熱辣辣!在寒冬下,喝一碗熱湯真是最好不過!
口味還要比飲品更吸引呢!
熱 Hazelnut Chocolate $42
心形咖啡拉花賣相較為迷糊!經我以牙簽補救之後,即時變得吸引起來!
口味頗甜!飲剩一半,味道勁甜!
熱 Hazelnut Chocolate
2017-11-25
龍蝦 pizza
2018-01-03 145 瀏覽
香濃野菌湯個湯好杰,真係要用菇blend出嚟先咁杰,飲完個湯都有少少飽 真係見到佢一粒粒既蘑菇架!黑松露芝士蛋黃醬薯條黑松露, 芝士, 蛋黃醬, 薯條, 四樣嘢每樣都咁好味,加埋一齊簡直好味到癲!原兜焗完熱辣辣上枱,又香又開胃香蒜橄欖油炒野菌配溫泉蛋蒜香味幾重,切開溫泉蛋蛋黃真會流出嚟,加分!由於頭先啲薯條都幾滯,呢樣嘢食算係中和下啲飽滯感。紅酒燴和牛肋肉配蜆殼粉牛肋肉炆到好淋好入味,入口即化。蜆殼粉唔諗有咬口,煮嘅時間啱啱好,蜆殼粉仲keep住晒啲汁,食到停唔到口原隻龍蝦PIZZA呢個PIZZA黎到真係嘩嘩聲!影相呃LIKE一流!Fresh Up清新嘅茶底荔枝汁
香濃野菌湯

真係見到佢一粒粒既蘑菇架!

黑松露芝士蛋黃醬薯條

香蒜橄欖油炒野菌配溫泉蛋

紅酒燴和牛肋肉配蜆殼粉

原隻龍蝦PIZZA

呢個PIZZA黎到真係嘩嘩聲!影相呃LIKE一流!

Fresh Up

清新嘅茶底荔枝汁
2018-01-03 113 瀏覽
一向都係龍蝦控,上網知道呢間有龍蝦嘢食嘅餐廳,即刻book位試一試(好彩book定,見啲人由我開始食到走都仲排緊隊)龍蝦湯必飲!香濃.美味.鮮甜.黏口!入面仲有小龍蝦肉龍蝦芝士通粉Mac & Cheese,永遠都係最穩陣嘅選擇,好難唔好食。但係加埋龍蝦嘅話,就一定唔會有問題!第一啖已經食啖啖龍蝦肉,第二啖就係香濃芝士味,第三啖已經好飽!!龍蝦薄餅 lobster pizza燈燈燈!!!主角黎喇!見住佢新鮮出爐,而且成隻龍蝦放響上面。龍蝦已經起肉切粒,放回殼內,可以用羹慢慢畢出嚟食。Pizza不太厚也不太薄,豐富多汁!Green Point菠蘿汁加blue syrup,黃加藍就變咗綠色!

必飲!香濃.美味.鮮甜.黏口!入面仲有小龍蝦肉

龍蝦芝士通粉

龍蝦薄餅 lobster pizza

Green Point

菠蘿汁加blue syrup,黃加藍就變咗綠色!
2018-01-02 118 瀏覽
其實野食黎講,依間野係幾好味味道少少貴,但因為味道OKAY,尚可接受先講依個軟殼蟹沙律,個軟殼蟹真係世界級好食!唔講以為係龍蝦炸成,因為超香脆蟹的味道其次係依個鵝肝pizza, 估唔到鵝肝都做到pizza更估唔到以為只係表面有一塊鵝肝,原來成個pizza都係鵝肝, 因為其他鵝肝切碎左, 真係啖啖都係肉。但更值得一提係依隻蝦!唔算係好高級既食材,但依個虎蝦超爽口,爽到有聲又彈牙最緊要係食緊虎蝦,都勁有蝦既鮮味!應該係鮮蝦做,因為雪藏蝦一定無咁爽!唯一美中不足,係唔記得點個龍蝦湯,因為勁大份,又勁好味,食到勁飽!
其實野食黎講,依間野係幾好味
味道少少貴,但因為味道OKAY,尚可接受
先講依個軟殼蟹沙律,個軟殼蟹真係世界級好食!
唔講以為係龍蝦炸成,因為超香脆蟹的味道

其次係依個鵝肝pizza, 估唔到鵝肝都做到pizza

2017-12-20
  • 軟殼蟹沙律
  • 鵝肝pizza
2018-01-01 1405 瀏覽
元旦日約家人食pizza🤗, The One 地點方便, 餐廳採用開放式設計, 十分舒適。由於有老人家同行, 店員十分細心介紹不辣及非海鮮菜式, 感覺好窩心👏🏼👏🏼👏🏼香蒜辣雞橄欖油天使麵 $106份量不算多但天使麵香蒜味十分濃,烤雞改為走辣,很對味👍🏼Americano Pizza $98餅底好脆,餡料用上火雞肉丸、西蘭花、ricotta芝士及番茄醬。軟殼蟹沙律 $124賣相很好,色彩豐富。蜜糖芥末汁十分好味而且醬汁很足夠,只略嫌軟殼蟹份量較少。甜番薯條配香辣沙律醬 $68有少許意猶未盡所以再點個前菜食下😋,夠脆而番薯亦香甜😋Nutella Orange Pizza $72Pizza 做甜點,加上合桃、柑片及雲呢拿雪糕幾有新意亦唔會太甜。Brownie in a Pan $68比較多人點這甜品但本人覺得Brownie過甜,反而覺得旁邊嘅香蕉十分美味。總括嚟講呢一餐非常滿意,而值得一讚嘅係所有店員都十分友善而且服務很貼心,實在難得🤗

香蒜辣雞橄欖油天使麵 $106
份量不算多但天使麵香蒜味十分濃,烤雞改為走辣,很對味👍🏼

Americano Pizza $98

軟殼蟹沙律 $124

甜番薯條配香辣沙律醬 $68
有少許意猶未盡所以再點個前菜食下😋,夠脆而番薯亦香甜😋

Nutella Orange Pizza $72

Brownie in a Pan $68