2018-07-19
呢間係必食pizza,近近地係將軍澳同我朋友食生日飯。晚上7點唔算好多人,唔駛點等位。Lobster bisque $78朋友話想飲湯,叫左龍蝦湯,呢到都幾出名龍蝦,雖然$78我覺得有d貴,但係都幾好濃。黑松露芝士蛋黃醬薯條$74 因為係薯條控,一見到就想叫!其實黑松露唔太多,但係夠香,芝士係滿晒。。面頭果d係咁被我地食晒,不過底果d就唔夠多芝士。意大利風乾火腿披薩$124 Pizza等得耐小小,因為即叫即焗,餅底好薄,唔會成日都係包咁。係焦糖菠蘿既感覺好惹味又甜,而風乾火腿係就咸既,所以菠蘿可以中和返d咸味鮮筍野菌黑松露卡邦尼三文魚意粉$116意粉係好香黑松露味既,但因為係卡邦尼,所以要快d食,如果唔係會凍左好乾。Tiramisu affogato $58細細地唔會太飽,但又可以當食左甜品。自己加既一shot 咖啡,唔怕咖啡太濃可以落晒。個人覺得幾香酒味,d餅幾soft。 Seabreeze $68 Red sangria $68水果粒幾多,但酒味唔重。
晚上7點唔算好多人,唔駛點等位。
Lobster bisque $78
黑松露芝士蛋黃醬薯條$74
意大利風乾火腿披薩$124
鮮筍野菌黑松露卡邦尼三文魚意粉$116
Tiramisu affogato $58
Seabreeze $68
Red sangria $68
水果粒幾多,但酒味唔重。