2019-12-16
↠ 𝚂𝚄𝙺𝙸𝚈𝙰すき家 (旺角) ↞開業第二日已經去咗排隊食啦🤩 晏晝去到係超級多人排隊(睇吓第二張相就知😐 只可以講香港人真係好鍾意排隊😂) 最後差唔多等左一個鐘先有得食🤓 咁究竟值唔值得排隊呢?去到其實都幾早下,但係落order嘅時候已經冇晒我哋好想試嘅香蔥溫泉蛋牛丼同埋燒肉丼,實在太多人食啦,冇晒材料整😦 咁就唯有食返原汁原味嘅牛丼啦😋 真心淨係評味道,我覺得好味過吉野家,佢多咗陣生薑味,所以容易入口咗,食晒成個飯都唔會有好滯嘅感覺👍🏽 而且啲洋蔥超甜!份量方面,牛肉係啱啱好餸到飯🤤 醬汁就比較少,記住問佢攞牛汁啦😘 唔知幾時先會冇咁多人呢,又或者幾時會開分店?好想瘋狂食牛肉飯同埋打邊爐呀🤩▫️牛丼 (M) $29▪️溫泉蛋牛丼 (L) $44
▫️牛丼 (M) $29
▪️溫泉蛋牛丼 (L) $44