2020-06-21 255 瀏覽
今日一大早出咗海港城消費,因為有朋友俾左d coupon 今日到期,去到Shake Shack 都未開門🤣有靚靚嘅海景位😍😍😍炸薯條相當好味,即叫即炸,熱辣辣!好重薯仔味,點芝士食簡直一流!Shroom Burger , 呢個係Veggie 之選,入面係炸大啡菇,仲要夾住塊芝士,一咬落去啲芝士就流晒出嚟,好邪惡啊😋😋😋總結:呢度係比較貴,但物有所值又真係幾好味嘅!

有靚靚嘅海景位😍😍😍

總結:呢度係比較貴,但物有所值又真係幾好味嘅!
2020-06-13 2784 瀏覽
自助區Shack Stack($86)Shack Stack=Shack Burger+Shroom Burger(即香脆雙層原隻大啡菇夾著流心美國明斯特芝士和車打芝士)2塊啡菇夾埋芝士一齊炸,菇味好重,當咬開啡菇既時候芝士爆出泥,個下真係好正。漢堡扒、啡菇、芝士、生菜同蕃茄一齊食,真係一個好好食既漢堡包!(個人口味E: 3.9/5)Shack Burger($50)芝士漢堡配生菜、蕃茄及自家秘製Shack Sauce漢堡扒既調味唔錯,煎得好香口。麵包內層搽左牛油,連埋漢堡扒一齊食,好惹味,好好味。(個人口味S: 3.6/5)芝士波浪薯條($36)熱辣辣既波浪薯條配埋芝士真係一流,超好食,必食。“友人”覺得尼間既薯條無論係蘸芝士定茄汁都係一樣咁好食,不過我就覺得芝士食食下會膩。(覺得芝士醬唔係好夠,問待應額外拎左芝士醬。)(個人口味S: 3.1/5)(個人口味E: 4/5)消費滿$100可以用1張海港城$50 coupon,總共用左1張。

自助區

Shack Stack($86)
Shack Stack
(個人口味E: 3.9/5)

Shack Burger($50)

芝士漢堡配生菜、蕃茄及自家秘製Shack Sauce
Shack Burger
(個人口味S: 3.6/5)

芝士波浪薯條($36)
熱辣辣既波浪薯條配埋芝士真係一流,超好食,必食。
(覺得芝士醬唔係好夠,問待應額外拎左芝士醬。)
芝士波浪薯條
(個人口味S: 3.1/5)
(個人口味E: 4/5)

2020-05-01
用餐優惠
現金券
Shack Burger
芝士波浪薯條
  • Shack Stack
2020-06-12 275 瀏覽
曾經喺韓國機場食過SHAKE SHACK嘅蘑菇漢堡,令我一食難忘!而喺香港每次經過都見到大排長龍,難得今日經過見到無乜人,就入去回味一番!我第一時間就叫咗個蘑菇漢堡,聽講話呢度啲奶昔都好出名,我就叫一杯芒果奶昔品嚐吓!我揀咗個卡位,可以欣賞維景。等咗大約十分鐘左右就有得食啦!我第一時間就食咗一啖包,好香,但我未咬到最期待嘅蘑菇,我再咬多啖,發覺味道無咁濃,加上塊蘑菇較薄。完全同韓國機場食簡直係蚊髀同牛脾呀!仲要好難咬開塊蘑菇!失望😔再飲一啖望落較豐富嘅奶昔,滿滿嘅cream,好香芒果味,加上裏面有涼粉粒,從來未飲過奶昔會帶有口感!我未攪勻啲cream,佢會慢慢沉澱落去!都幾滑,但甜咗啲!今次食唔到韓國嘅水準!算啦!下次都係食返帶肉嘅漢堡!

我揀咗個卡位,可以欣賞維景。等咗大約十分鐘左右就有得食啦!
蘑菇漢堡
蘑菇漢堡
芒果奶昔
今次食唔到韓國嘅水準!算啦!下次都係食返帶肉嘅漢堡!
2020-06-11 235 瀏覽
依家海港城可以用Coupon所以就咩都想試下食 一直都聽人講Shake Shack好正 咁就一於去試下入到去覺得好乾淨舒服仲可以坐入面睇埋海景點完餐搵個位坐低等拎餐 點左三樣野好期待因為我係叫外賣拎走 見到個盒已經覺得加分左🤣覺得好得意簡左最簡單個款ShackBurger 細size塊芝士漢堡同蕃茄簡直昇華左個包🤤超級正 蕃茄入口即溶 完全唔會有好生既感覺波浪薯條🍟都好脆卜卜份量一d都唔小 真係可以兩個人食 不過蠢左唔記得拎茄汁不過好彩叫左雪糕 都可以拎黎點下薯條食埋雪糕🍦真係好飽仲要係兩個球 超級滿足
依家海港城可以用Coupon

不過好彩叫左雪糕 都可以拎黎點下薯條
食埋雪糕🍦真係好飽仲要係兩個球 超級滿足

外賣自取
2020-06-07 137 瀏覽
Shack burger $50安格斯牛肉漢堡扒🥩芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅配搭自家秘製既shack source🍾創造出簡單而美味既burger🍔安格斯牛肉漢堡扒Order左medium rare牛肉肉質鮮嫩🤩保留到肉汁、十分juicy👏🏻牛味🐮濃郁牛肉香氣係唇邊揮之不去👄雖然漢堡扒唔算好厚但食完都會好滿足🥰芝士🧀呈半融狀態質地柔軟芝士味道香濃👍🏻奶香🍼突出生菜🥬蕃茄🍅都算新鮮中和左醬汁既鹹味同牛肉既油膩💯·麵包🥯品嚐到淡淡既回甜質感鬆軟但實在唔會似空氣包咁無存在感👌🏻整體而言,值得一試✅shack burger即叫即整、新鮮熱辣♨️係好味又抵食既漢堡包🍔麵包size唔算太大,一啖可以咬曬所有配料,超級爽😚所有材料配搭得恰到好處、可以感受到唔同食材本身既味道同口感,整體味道和諧👍🏻·如果一定要挑剔既話,麵包好容易比肉汁同醬汁沾濕、影響口感🤔成個burger都幾濃味,對淡口味既我黎講,食完會覺得有少少鹹口🧂

Shack burger $50
創造出簡單而美味既burger🍔

安格斯牛肉漢堡扒
Order左medium rare
牛肉肉質鮮嫩🤩
保留到肉汁、十分juicy👏🏻
牛味🐮濃郁

麵包🥯
品嚐到淡淡既回甜
質感鬆軟但實在
唔會似空氣包咁無存在感👌🏻

整體而言,值得一試✅
shack burger即叫即整、新鮮熱辣♨️
係好味又抵食既漢堡包🍔
麵包size唔算太大,
一啖可以咬曬所有配料,超級爽😚
所有材料配搭得恰到好處、
可以感受到唔同食材本身既味道同口感,
整體味道和諧👍🏻
如果一定要挑剔既話,
麵包好容易比肉汁同醬汁沾濕、影響口感🤔
成個burger都幾濃味,
對淡口味既我黎講,
食完會覺得有少少鹹口🧂
2020-06-05 161 瀏覽
🍔Shake Burger single -$50💛💛💛💛🍟 Fries-$27💛💛💛🥛Milk Tea Shake-$42💛💛💛💛👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食過咁多款佢地既漢堡,都係佢地既classic signature最正我比較鍾意黎尖沙咀呢間分店食,原因之一係呢到仲有個靚境睇食左咁多次,水準都係一如既往高我今次又點了香港限定的奶茶Milk Shake, 好好味百飲不厭 !My favourite’s American burger, shake shack, was opened in HK a few years ago and I am never tired of eating their food.🥰Especially the milk tea shake will always be my first choice for the drink 🥛. Sit back and enjoy the burger with that gorgeous views as well✨🌃
🍔Shake Burger single -$50💛💛💛💛
🍟 Fries-$27💛💛💛
🥛Milk Tea Shake-$42💛💛💛💛
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
我比較鍾意黎尖沙咀呢間分店食,原因之一係呢到仲有個靚境睇
食左咁多次,水準都係一如既往高

Shakeshack  Classic  Signature
2020-06-01 208 瀏覽
Got attracted by their sakura themed drinks poster so decided to grab their burgers for dinner after movie.This was our first time visiting this Shake Shack at Elements, though we’ve been to the IFC branch several times.Compared to the IFC branch, Elements Shake Shack is more spacious, and more seats are available. We were able to secure a nice table to ourselves. Burger at Shack Shack is good as always. French fries are crinkle cut with a dash of salt. As to the focus of our visit- The Sa

Burger at Shack Shack is good as always. French fries are crinkle cut with a dash of salt. As to the focus of our visit- The Sakura Milk Shake- which is really plain vanilla milk shake- the shake itself is very photogenic- its plain vanilla, very very sweet vanilla with some pink coloured white chocolate on top as topping. This is the type of drink you will suspect getting youself diabetes after drinking. lol.

2020-05-30 1916 瀏覽
雖然我曾經光顧過中環「國金」分店的美式漢堡包餐廳「Shake Shack」,也經常光顧尖沙咀「海港城」裡面,有「維多利亞港」海景的餐廳,但是尖沙咀分店「Shake Shack」,則是我光顧過擁有最接近維港海景的餐廳。包括上手手提電話「開飯喇」戶口在內,之前我曾經在中環分店裡面享用過雙層牛肉漢堡「Double Shack Burger」,還有隱藏餐牌版本漢堡包,稍嫌花生醬口感太乾太稠的「Peanut Butter Bacon Burger」。至於今次光顧有最接近「維多利亞港」海景的尖沙咀「Shake Shack」,我沒有興趣再試炸薯條了,改變選擇了享用雞肉漢堡包「Chick'n Shack」,還有芝士夾心大啡菇做配料的牛肉漢堡包「Shack Stack」。至於有關「Shake Shack」食店裡面的飲品,我除了曾經購買飲過一般汽水飲品之外,也曾經購買過中環分店「Shake Shack」廚房製作的港式奶茶口味版本奶昔飲品「Milk Tea Shake」。或許「Shake Shack」屬於美式奶昔飲品實際味道,比一般果汁或手調飲品味道為之出色和正宗的連鎖快餐店,所以我今次還是選擇享用美式奶昔

或許「Shake Shack」屬於美式奶昔飲品實際味道,比一般果汁或手調飲品味道為之出色和正宗的連鎖快餐店,所以我今次還是選擇享用美式奶昔飲品,是櫻桃(又或者叫車厘子)口味奶昔飲品「Shackura Shake」。

尖沙咀分店「Shake Shack」的餐牌裡面還白紙黑字說明了,食客可以選擇在「Shackura Shake」奶昔飲品的表面上,加入甜味的奶油忌廉泡沫。

結果我在尖沙咀分店「Shake Shack」參考完餐牌,立刻決定了享用什麼食品和什麼飲品,在尖沙咀分店「Shake Shack」收銀櫃檯店員面前付款,購買了兩款漢堡包食品以及櫻桃口味奶昔飲品「Shackura Shake」。

至於我在尖沙咀分店「Shake Shack」購買和享用的兩款漢堡包食品,包括有芝士流心啡菇加牛肉漢堡包食品「Shack Stack」,還有雞肉漢堡包食品「Chick'n Shack」。

或許光顧尖沙咀分店「Shake Shack」的實際食客人數,始終沒有光顧中環「國金」分店「Shake Shack」的食客那麼多,所以即使我前後兩次來回無敵維港海景座位跟收銀櫃檯,到最後仍然能夠力保全闊無敵海景的座位。

說回我在尖沙咀「Shake Shack」購買,櫻桃白朱古力奶昔飲品「Shackura Shake」,雖然白朱古力甜味有在「Shackura Shake」裡面發揮作用,但「Shackura Shake」整體味道始終還是來自於櫻桃裡面的甜味。

而且「Shackura Shake」奶昔飲品裡面的櫻桃甜味程度,被奶昔裡面的牛奶甜味中和後,立刻變得比較適中,「Shackura Shake」甜味比較純粹,沒有「Shackura Lemonade」那麼夾雜不必要的酸澀味道感覺。

至於「Shackura Shake」奶昔飲品的實際口感,出乎意料地沒有我預期那麼稠密,不像一般美式奶昔飲品口感那麼稠身,有些食店製作的奶昔口感造得太稠,稠得不容易吸吮吞嚥下去。

「Shackura Shake」裡面的櫻桃甜味奶昔順着「Shake Shack」飲管,直接被我一口感吸吮進入我的口腔,再經過味覺感受櫻桃甜味,再經過食道直接吞嚥消化,整個過程都是一氣呵成。

加上「Shake Shack」也預備了一個,連風格也完全貫徹「Shackura Shake」本身代表的日本國花「櫻花」粉紅色顏色以及飲品名稱,飲品不計味道已經很有吸引力,感受完飲品味道後感覺更加深厚。

盛載「Shackura Shake」櫻桃奶昔的粉紅顏色杯身透明塑膠膠杯,裡面有大量甜味的櫻桃奶昔跟奶油忌廉,所以論「Shackura Shake」奶昔裡面的櫻桃甜味,再看飲品的粉紅色賣相已經值回票價。

我今次在尖沙咀「海港城」分店「Shake Shack」不購買薯條,改為購買兩款漢堡包,包括有芝士餡料大啡菇的牛肉漢堡包「Shack Stack」,暫時是我食過甜味最適中,也是口感最濕潤的「Shake Shack」漢堡包食品。

「Shake Shack」芝士大啡菇牛肉漢堡包「Shack Stack」裡面的流心芝士大啡菇,是「Shack Stack」漢堡包無論是實際味道,抑或漢堡包口感都是有層次感,與別不同的最主要原因。

大啡菇裡面的流心芝士,令到「Shack Stack」牛肉漢堡包裡面本來偏乾的口感,一下子轉變變成非常濕潤,原因大啡菇在最初煎好備用的時候,水份早已經被鎖在大啡菇裡面,直至被食客咬開噴出來為止。
Shackura Shake

即使「Shack Stack」漢堡包裡面的牛肉漢堡扒實際造型,依然是「Peanut Butter Bacon Burger」裡面那一塊其貌不揚,完全沒有正規牛肉漢堡扒圓形形狀的漢堡扒,但是大啡菇的水份量和芝士濕潤口感足以彌補拉勻評價。

至於「Shake Shack」裡面的另一款不是以牛肉為食材,反而使用了一大塊無骨雞胸肉,雞胸肉被粉漿完全包裹之後,再被投進滾油裡面炸熟,最後加上甜味蛋黃醬和沙律菜,製作成為雞肉漢堡包「Chick'n Stack」。

或許因為「Shake Shack」真的選擇了使用純白色,而且有濃厚甜味的「蛋黃醬」,作為「Chick'n Stack」雞肉漢堡包裡面的指定調味醬汁,加上「Chick'n Stack」裡面還夾雜新鮮的蔬菜。

所以我試食過「Chick'n Stack」,內心直覺已經立刻認為「Chick'n Stack」,其實等於「Shake Stack」版本的「和風炸雞」加上蔬菜小食,另外加上蛋黃醬調味料。
Chick'n Shack

雖然「Shake Shack」今次的確是選擇了,使用雞肉裡面最沒有脂肪的「雞胸肉」,而不是一般快餐店都會選擇使用的「雞腿肉」,作為雞肉漢堡包裡面的雞肉指定部位。

但是由於「Shake Shack」為「Chick'n Stack」雞肉漢堡包,選擇加入白色的甜味蛋黃醬,所以向來沒有脂肪,口感比較乾和,沒有脂肪豐腴感覺的炸雞胸肉,裡面反而食到雞肉肉汁。

加上蔬菜也沒有在享用「Chick'n Stack」過程期間滲透出水份,所以實際上「Chick'n Stack」實際口感其實一點也不乾,炸雞胸實際口感感覺,反而比原本預計更加易用牙撕開和咀嚼。

而且「Shake Shack」處理「Shack Stack」漢堡包使用的麵包,出乎意料地竟然跟「Peanut Butter Bacon Burger」一樣,都是使用了一塊連身的長麵包。至於「Chick'n Stack」裡面的麵包,口感也很軟熟。
Shack Stack

所以「Shake Shack」兩個不同食材製造的漢堡包食品,「Shack Stack」出乎意料地跟隱藏漢堡「Peanut Butter Bacon Burger」一樣使用一塊過的軟身長麵包,夾着蔬菜、芝士大啡菇和牛肉漢堡扒。

所以即使「Shack Stack」牛肉漢堡扒外型不算漂亮,但是有夾心芝士餡料大啡菇甜味輔助的情況下,「Shack Stack」實際製成品的口感比預計更濕潤,彌補了牛肉漢堡扒欠缺肉汁的口感缺點。

至於「Shake Shack」製作的「Chick'n Stack」,就給我一種非常強烈感覺,是一份附送兩塊有軟熟口感的漢堡麵包,加上口感頗為濕潤蔬菜作為配菜,美式的和風炸雞胸肉小食。

「Shake Shack」廚房似乎為「Chick'n Stack」選對了調味醬料,選擇了有甜味之餘,完全沒有油膩感覺,令人再有開胃感覺的甜味蛋黃醬,活化了口感本來有點乾的炸雞胸肉。

再加上有濃厚櫻桃甜味的櫻桃奶昔飲品「Shackura Shake」,我在星期日下午六點鐘左右的時間,一邊望着近乎全闊的「維多利亞港」海景,一邊享用口感濕潤和甜味的漢堡包,不知不覺地就已經吃到非常滿足的感覺。
2020-04-26
20 分鐘 (堂食)
Shackura Shake
  • ShackStack
  • Chick'nShack
  • ShackuraShake
2020-05-12 880 瀏覽
行街街突然小肚餓,心諗harbour City一定冇小食比我食,點知尼度開左間shakeshack! 之前食過classic個款burger覺得唔錯,但薯條一般,所以今次只試特別d嘅SmokeShack食落冇乜太大驚喜,我甚至有少少後悔。Cherry係切成碎粒易入口,不過太酸,對於我尼個連pickle都唔喜歡嘅人黎講只想撩晒佢出黎漢堡扒正常發揮夠juicy同牛味,醬汁唔會太辣,但令到包皮太濕個底一pat咁唔會再叫尼個款喇 食返classic la!
唔會再叫尼個款喇 食返classic la!
2020-05-06 866 瀏覽
雖然shake shack係香港都開左一段時間但今日係我第一次食shake shack😋同男朋友兩個人叫左兩款double既漢堡包叫左一杯奶昔、一杯lemonade、一份薯條,因為有朋友比左海港城優惠卷我,所以我地減左100蚊😝超抵食!環境方面我地坐窗口,可以望住維多利亞港食漢堡👍🏻勁值。ShackBurger -Double $76食落多肉汁,因為有獨家制醬汁,所以成個包好香👍🏻SmokeBurger -Double $84呢個比ShackBurger更豐富,因為有煙肉(太乾身有啲硬)、又有櫻桃辣椒粒。辣椒粒入面食到有Tabasco 既味,令到成個包十分惹味🤗 下次會再食!薯條($27)方面係比較脆身既波浪薯條,放得耐都唔會變淋。店內既蕃茄醬比較稀同酸! 奶昔($42)我地叫左black&white, 飲落非常「結」身,朱古力味重,算唔甜但飲到最後都會有啲膩...最後先飲既lemonade (細$24)就正正常常,但飲佢感覺可以清一清前面食過既油膩食物😛十分清爽!之後會再試磨菇包🤣會再幫襯!
雖然shake shack係香港都開左一段時間
但今日係我第一次食shake shack😋

同男朋友兩個人叫左兩款double既漢堡包

環境方面我地坐窗口,可以望住維多利亞港食漢堡👍🏻勁值。

ShackBurger -Double $76
食落多肉汁,因為有獨家制醬汁,所以成個包好香👍🏻

SmokeBurger -Double $84

之後會再試磨菇包🤣會再幫襯!
2020-05-06
10 分鐘 (堂食)
2020-05-04 683 瀏覽
Shake shack 黎左香港都好耐今日先係第一次去食🙈入到去除左可以係櫃檯落單而且仲可以scan QRcode 上網落單非常方便!甘我地就叫左shack burger (double) and smoke shake (single)with cheese fries also with a Mango by harbour,我想講兩款漢堡包都非常好味,第一款就比較重牛肉味而第二款味道就再豐富一啲,不過比我間我覺得shake burger 好食d,因為牛肉味夠重而且多汁!如果大家下次叫burger 時考慮叫double ,因為個漢堡包會睇落豐富啲!佢個薯條都唔差😋夠脆,同埋啲芝士汁一齊食非常好味!佢個野飲芒果味都重而且都幾creamy 可以一試,唯一美中不足嘅係個飲管唔夠大好難吸嘢飲,整體來講間餐廳都幾好食!
2020-04-30 531 瀏覽
今天一個人到尖沙咀閒逛,不知不覺過了晚餐時間,所以便打算吃些簡單便食,恰巧經過這間食店,而且我亦許久沒有吃過漢堡包,便選擇於此進食晚餐。餐廳裝潢簡約樸素,內裏選用落地大玻璃的設計,可盡覽維港景色,店內環境光亮舒適,座椅寬闊,而且貼心地設有洗手機以供使用,讓顧客進食前或後均可清潔雙手。Double Shack Burger漢堡包配料有生菜、蕃茄、兩塊牛肉漢堡扒以及芝士,生菜碧綠脆口,蕃茄脆嫩酸甜,牛肉漢堡扒柔軟多汁,牛味濃郁,配上香濃柔軟的芝士,味道更豐富有層次。Fries薯條炸至色澤金黃,外形粗厚,嚼勁十足,入口口感清脆,外脆內軟,鹹度適中,而且帶有香濃獨特的馬鈴薯香氣。Lemonade飲品份量充足大杯,入口冰涼順喉,檸檬味道清香突出,酸甜適中,而且更可幫助開胃及緩和油膩感。整體而言,環境舒適衛生,價錢經濟合理,更可飽覽海景,食材出色美味,是與朋友挑選漢堡店的好選擇。
Double Shack Burger

Fries
Lemonade

2020-04-23 414 瀏覽
上次食過芝士薯條覺得幾正,今次試埋佢個 single 牛肉漢堡 & lemonade 其實佢材料同埋架構就係好簡單咁,蕃茄同埋生菜都好 fresh ,芝士味又好出,牛肉味都好出,牛肉醃得稍為有 d 濃味,食完會覺得好口渴,所以調味料有 d 重?但整體都係好夾,互相都唔會搶到大家既味然後 Lemonade 味道都好出色,飲到少少檸檬肉,應該係用糖水再混真檸檬汁黎沖,fresh 得黎甜甜酸酸地咁,幾開胃雖然其實價位偏高,不過有海景,有品質,其實都值回票價啦
上次食過芝士薯條覺得幾正,
今次試埋佢個 single 牛肉漢堡 & lemonade
其實佢材料同埋架構就係好簡單咁,
蕃茄同埋生菜都好 fresh ,
芝士味又好出,牛肉味都好出,
牛肉醃得稍為有 d 濃味,
食完會覺得好口渴,所以調味料有 d 重?
但整體都係好夾,互相都唔會搶到大家既味

然後 Lemonade 味道都好出色,
飲到少少檸檬肉,
應該係用糖水再混真檸檬汁黎沖,
fresh 得黎甜甜酸酸地咁,幾開胃

雖然其實價位偏高,不過有海景,
有品質,其實都值回票價啦
2020-03-29
2020-03-31 665 瀏覽
兩個人叫咗一個漢堡包,一份薯條,同埋一杯飲品 ~Burger就揀左 shack stack ($86)~ 炸芝士好香脆有好濃郁嘅芝士味~ 塊漢堡嘅牛肉味超香! 仲有大啡菇夾埋一齊好好食!~~至於個cheese fries($36),芝士醬好香,配薯條好夾好好食食到我地冇停口飲品我哋就揀咗個香港限定嘅 milk tea milkshake 飲落奶茶味都幾出,唔會假,幾有台式珍珠奶茶嘅風味!不過就係甜左啲啲啦 但總括來講都唔錯

兩個人叫咗一個漢堡包,一份薯條,同埋一杯飲品

仲有大啡菇
夾埋一齊好好食!~~

食到我地冇停口

但總括來講都唔錯

2020-03-18 642 瀏覽
宜家呢個時勢食外賣好啲,唔使行出去,今日就試吓呢間shake shake, 其實價錢都唔平,講個味道先,整體來講我覺得其實都好食嘅,我叫咗個牛肉漢堡,塊肉都幾juicy,芝士都好香,薯條係波浪薯條,但係送到已經唔熱,所以扣左唔少分,係贏點過芝士汁,但其實嗰啲旺角外賣瘋薯都好食,shake shake外賣用紙盒,個盒靚就幾靚喇,個漢堡包都keep到熱嘅OK,但久不久食下就算了,雖則都算幾好食,但係性價比一般
外賣送餐