2018-12-14
有一日突然間諗起好似好耐冇食過韓燒,就即刻約咗朋友今日夜晚嚟旺角食。彌敦道726號,呢間全部都係食肆泥,有好多選擇!今次呢間係叫Running 燒,我地七點半去到可以食兩個鐘,係每人268任食。 依度牛雞豬羊都有,必叫牛肋骨最好食,五花腩同辣味豬頸肉都好唔錯,全部肉類食落都新鮮,仲有韓式辣醬俾你點,放題價格合理,適合食肉獸大吃特吃。入到黎第一時間就攞野飲,全部任飲,亦都有酒俾你叫。我哋兩個人黎食,所以每樣野都係叫咗兩件,淺嘗一下。之後仲有海鮮,有帶子,扇貝,蠔,魷魚,選擇都算多!除咗自己燒嘅嘢食之外,呢度都有啲熟悉可以叫,我哋就叫咗韓式炸雞同埋餃子,不過當然係自己燒完熱辣辣咁即刻食過癮啲😎最後臨last order之前仲可以俾你揀埋甜品,我哋就一人叫咗一條韓國雪條。