自疫症開始緩和, 飯局不斷, 今晚又同好姊妹大吃一番, 太耐冇大飲大食, 實行放肆任食! 再次選擇了Running 燒, 110分鐘任飲任食, 之前食過, 質素唔差, 又多選擇。Click order 紙落單, 肉類分別有豬、牛、羊、雞、少量海鮮, 仲有少少韓式小食。飲品比之前選擇仲多左, 以罐裝為主, 酒類飲品就要逐支收費醬料區都係自助先送上了前菜, 野食都黎得幾快, 主菜終於黎喇!! 先講海鮮, d蝦好大隻, 蝦肉仲爽口彈牙有鮮味, 每次黎都起碼KO一打!龍利魚片, 質地好滑, 甜甜地, 稍為煎至表面金黃就食得~帶子同扇貝就冇額外調味, 冇咩味咖哩魷魚 很有咖哩香, 微辣爽口雞腎 都很有驚喜, 大大件, 但熟後好爽唔硬雞翼開邊, 較易熟, 似乎就冇特別醃過, 但烤後都食到雞既原汁原味。薄切西冷扒 有大量蒜蓉調味, 不過質地有D鞋牛肋骨肉香味濃, 幾林牛柳粒幾有咬口牛既我就最最最中意------烤肥牛色澤粉嫩, 每件小小的卷卷, 烤至金黃, 入口嫩滑兼有陣陣牛味, 正!!個爐面佈滿食物, 燒得多就食得多, 咁先抵!埋單前15mins會有店員提示last order, 送上甜品紙,每位

飲品比之前選擇仲多左, 以罐裝為主, 酒類飲品就要逐支收費

醬料區都係自助

先送上了前菜,

野食都黎得幾快, 主菜終於黎喇!!

龍利魚片, 質地好滑, 甜甜地, 稍為煎至表面金黃就食得~

帶子同扇貝就冇額外調味, 冇咩味
咖哩魷魚 很有咖哩香, 微辣爽口

雞腎 都很有驚喜, 大大件, 但熟後好爽唔硬

薄切西冷扒 有大量蒜蓉調味, 不過質地有D鞋

牛肋骨肉香味濃, 幾林
牛柳粒幾有咬口

牛既我就最最最中意------烤肥牛

個爐面佈滿食物, 燒得多就食得多, 咁先抵!

每位可揀一樣

我就揀左蜜瓜雪條, 嘆完雪條就剛好夠鐘,

食到飽飽, 好滿足!
2020-07-05
我有一個外表粗心內裡其實幾細心嘅男朋友,話說我前排講左句好耐冇食韓燒,原來佢一直記係心裡,前晚仲搵左好幾間韓燒舖俾我揀,可惜好多間都已經full booking,唯有walk in去碰下運氣,我哋最後揀去running燒!中午12點半去到,等book左嘅客先入座,大約5分鐘後我哋都入得,被安排坐係窗邊位,感覺好寫意。有多款肉類、海鮮、蔬菜同熟食任點任食,而且職員送餐收碟效率都好高,非常有禮,值得一讚。汽水、茶類飲品等都係任飲,除咗酒類要另外收費,價錢都算合理。水冷麵第一次食水冷麵,麵質好煙韌幾特別,感覺好fresh。噴火炸雞揀左中辣嘅噴火炸雞,已經都幾辣下,但辣得過癮哈哈。每款肉本身都好夠味!尤其係蒜味,對蒜🧄控泥講真係心心眼,食到口臭都開心!海鮮當中,我哋覺得大蝦同帶子最好味!蝦食得出係新鮮的,肉質結實,燒蝦永遠冇得輸。帶子好快燒熟,入口爽彈!仲有多春魚都唔錯,真係超多春,漲卜卜咁。好香噴噴呀仲有生蠔🦪任燒!有普通生蠔同蒜蓉芝士生蠔揀,個人偏好後者多d!埋單前有雪條送,係MELONA蜜瓜雪條呀!Lunch time有7折,人均只係$182.5咋!真係超抵食!真心推介!!!

有多款肉類、海鮮、蔬菜同熟食任點任食
,而且職員送餐收碟效率都好高,非常有禮,值得一讚

水冷麵
第一次食水冷麵,麵質好煙韌幾特別,感覺好fresh。

噴火炸雞
揀左中辣嘅噴火炸雞,已經都幾辣下
,但辣得過癮哈哈。

每款肉本身都好夠味!尤其係蒜味,對蒜🧄控泥講真係心心眼
,食到口臭都開心!

好香噴噴呀

埋單前有雪條送,係MELONA蜜瓜雪條呀!

!真心推介!!!

2020-06-06
$182.5 (午餐)
2020-03-11 9994 瀏覽
雖然疫病肆弱,但屈喺屋企太耐,忍唔住要照出黎食野。餐廳位於彌敦道726號,衛生情況唔錯,門口有消毒劑,職員提醒食客要清潔先入。環境比上次寬敞咗,唔知係咪刻意安排。醬料吧既醬料有唔少款式,例如有醬油、蒜蓉、韓式辣醬、烤醬、海鮮醬,有辣有唔辣。醬油牛五花肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)醬油牛五花肉係全場最正,必定要食。薄薄嘅一塊牛,煮幾秒就已經熟,熱辣辣非常入味,重點係醬汁,口感冇得彈。生蠔 (⭐⭐⭐⭐💢)幾鍾意個生蠔,雖然朋友話怕生冷嘢,但係最後點咗覺得唔錯,幾新鮮。韓式麵 (⭐⭐⭐⭐⭐)熱食方面,仲有韓式麵,相對較辣,唔食辣嘅就預咗要飲多啲汽水解辣。面身硬度適中,非常有咀嚼感。如果韓燒完未飽可以叫。雪條或西米露 (⭐⭐⭐⭐💢)甜品方面,有雪條或西米露,不過太飽,西米露食咗半碗就冇食喇,少少浪費。餐廳仲提供一塊蘿蔔,用嚟做刷潔淨,如果未夠仲可以叫請餐廳職員換。好細心,哈。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Running 燒 旺角彌敦道726號9樓推介菜式:醬油牛五花肉、燒雞翼👍🏻衛生頗佳👍🏻肉類鮮味👍🏻款式頗多

醬油牛五花肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)
各式烤肉

生蠔 (⭐⭐⭐⭐💢)
生蠔

韓式麵 (⭐⭐⭐⭐⭐)
韓式拉面

雪條或西米露 (⭐⭐⭐⭐💢)
甜品

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Running 燒 旺角彌敦道726號9樓

推介菜式:醬油牛五花肉、燒雞翼

👍🏻衛生頗佳
👍🏻肉類鮮味
👍🏻款式頗多
2020-03-01
各式烤肉
生蠔
韓式拉面
甜品
呢個星期突然凍左好多又係時侯圍爐打邊燒野食取暖,今次聚會揀左係韓燒,任食爐明碼實價任飲任食,係我地一班人聚會之選。燒韓燒收一個價錢,比起單點實惠得多,可以放開懷抱去食都係收一個價有泡菜、芽菜、海帶小食3碟,有舊大蘿蔔,係用嚟卒燒焦左既爐面,唔係食的等燒肉熟之前,點左D熟食:辣炸雞、餃子揀食韓燒都係碞我地班食肉獸,以燒肉為主,呢度肉類選擇都幾多,仲有海鮮燒,有蠔、扇貝、蝦、魷魚,任食韓燒黎講有得燒埋海鮮,都算性價比值好高。 醬汁自取,食物上枱速度好快用餐報紙點,有牛肉豬肉雞肉海鮮同菜,種類都算多肉類首選晒最愛燒牛仔骨同辣味五花腩,前者薄薄地一片,易快熟,好香牛味,入口JUICY後者簡直係無敵, 入口即溶,油脂爆香海鮮方面都無得輸,蝦夠大隻同新鮮,蝦肉燒完札實得黎肉身好彈,啖啖肉燒扇貝都好正,味好鮮,不過隔住個殼就要燒耐D,建議可以一開波放係爐邊邊燒肉就邊烤貝殼類,省時得多另外,要大大力推既係芝士蠔,爆汁超JUICY搭埋芝士既香, 碞晒我呢D食海新鮮都鐘意加蒜蛄豉油既重口味人士總的來說地方走動闊絡,枱與枱之間有距離,坐得都好舒服,, 食物選擇類型多同新鮮,仲有海鮮任燒,超越性價,圍爐之選
等燒肉熟之前,點左D熟食:辣炸雞、餃子
醬汁自取,食物上枱速度好快
用餐報紙點,有牛肉豬肉雞肉海鮮同菜,種類都算多
肉類首選晒最愛燒牛仔骨同辣味五花腩,
前者薄薄地一片,易快熟,好香牛味,入口JUICY
後者簡直係無敵, 入口即溶,油脂爆香
2020-07-26 0 瀏覽
老友約我一齊去食燒烤❤️佢叫到梗係樂意奉陪~好欣賞餐廳嘅環境都好用心設計,特別係出邊嘅椅,都真係幾有特色👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼呢間餐廳嘅食物選擇有好多!飲品都相當多❤️❤️❤️❤️我就最鍾意食佢嘅肉類啦!因為真係好新鮮又多種類😊😊😊雞牛豬乜都有!仲有平時好少見嘅豬耳,豬耳嘅口感爽口,食落幾好味🥰🥰海鮮都好新鮮,食落去鮮味十足👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼又有帶子扇貝,比我想像中高質😇最後仲有甜品食,好滿足😘😘😘😘店員又會好好嘅服務態度👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼仲會俾咗一舊生蘿蔔可以自己抹一抹鑊!好有趣呀😇😇😇我都係第一次知道原來係可以咁樣做😂😂😂
老友約我一齊去食燒烤❤️
佢叫到梗係樂意奉陪~

呢間餐廳嘅食物選擇有好多!
飲品都相當多❤️❤️❤️❤️

我就最鍾意食佢嘅肉類啦!
因為真係好新鮮又多種類😊😊😊
雞牛豬乜都有!仲有平時好少見嘅豬耳,
豬耳嘅口感爽口,食落幾好味🥰🥰
海鮮都好新鮮,食落去鮮味十足👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
又有帶子扇貝,比我想像中高質😇
最後仲有甜品食,好滿足😘😘😘😘

店員又會好好嘅服務態度👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
仲會俾咗一舊生蘿蔔可以自己抹一抹鑊!
好有趣呀😇😇😇我都係第一次知道原來係可以咁樣做😂😂😂
2020-07-23 19 瀏覽
好耐冇食過韓燒,咁啱朋友介紹開呢間喺旺角站B出口行5分鐘、726商場入面既Running燒,放工一齊過嚟食肉。晚市一般$258+1,限時110分鐘,時間啱啱好、好夠食😋前菜有泡菜、芽菜同海帶,仲有蘿蔔比我地燶既時候擦爐。食物選擇都幾多,必點牛羊豬🐂🐏🐷每片肉都好高質,肥瘦均勻,份量亦唔會太多,羊嘅味道都唔會太羶。另外仲可以點海鮮,例如龍脷魚片、魷魚鬚同帶子,試晒咁多款夠晒飽😋除咗燒肉外,仲可以叫啲韓式小食,我哋就叫咗一個溫泉蛋香蔥紫菜飯😋飲品亦都有好多選擇,第一次飲牛蒡茶都幾特別,啱晒下火🔥食到差唔多,店員就俾張甜品紙我地揀一款甜品,我同朋友都揀咗雪條,係好圓滿既一餐!😋總括而言,價錢合理,食物選擇多質素又好,值得再encore!👍

前菜有泡菜、芽菜同海帶,仲有蘿蔔比我地燶既時候擦爐。

飲品亦都有好多選擇,第一次飲牛蒡茶都幾特別,啱晒下火🔥

2020-07-23 15 瀏覽
突然好想食肉 上網搵完之後就約咗fd嚟食呢間約咗7點半 我地早咗少少到就係出面坐底等 都見full full地好多人等緊不過都準時入到 入去之前會幫你量體溫先門口有信封比你拎用嚟裝口罩我地坐近窗邊位 個位都幾大同每枱都有簾隔一隔 感覺衛生好多醬汁同飲品都係自助醬汁方面都有幾款 : 有醬油,大醬,韓式辣醬,海鮮醬,蒜蓉等等肉類方面最推薦一定係醬汁牛五花肉個汁好入味 燒一陣就好快熟另外唔太鍾意食豬既我覺得佢地既豬頸脊肉好出色個口感唔會太鞋又易咬配埋生菜咁包住食真係一流海鮮方面嗌咗大蝦 帶子 多春魚同扇貝都幾新鮮唔會有異味見都幾多人推生蠔但因為我地兩個都唔食所以就無嗌到另外麵同小食我地都嗌咗覺得好貼心既係佢份量啱啱好唔洗擔心會有好多食唔哂水冷麵,炒年糕同韓式炸餃子同係韓國食既差唔多👍🏼韓式炒粉絲就覺得爭咁d麻油既香味柚子炸雞反而有驚喜食到最後有雪條或者西米露比你揀我地2個都揀咗西米露 係紅豆沙西米露嚟
突然好想食肉 上網搵完之後就約咗fd嚟食呢間

見都幾多人推生蠔但因為我地兩個都唔食所以就無嗌到
另外麵同小食我地都嗌咗

覺得好貼心既係佢份量啱啱好
唔洗擔心會有好多食唔哂

水冷麵,炒年糕同韓式炸餃子同係韓國食既差唔多👍🏼
韓式炒粉絲就覺得爭咁d麻油既香味
柚子炸雞反而有驚喜
食到最後有雪條或者西米露比你揀
我地2個都揀咗西米露 係紅豆沙西米露嚟
2020-07-16 31 瀏覽
估唔到平日去食都全場爆滿🥰🥰好彩早少少嚟拎位咋😂😂😂😂依間餐廳實在有好多食物嘅選擇👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼海鮮又有肉類又有,滿足晒所有人嘅願望😂😂😂😂😂依個價錢,真係好抵食!有好多醬,都幾特別㗎👍🏼👍🏼👍🏼整體嘅食物都非常新鮮👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼唔好講笑,啲熟食都幾好食個喎!特別要推薦食個飯👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼海鮮都好新鮮😘😘😘我都食咗好多粒帶子啊🥰🥰🥰🥰🥰仲有生蠔扇貝等等😇😇😇喺其他餐廳真係好少見👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼嘅環境好乾淨👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼下次一定會返嚟再食!

依個價錢,真係好抵食!

有好多醬,都幾特別㗎👍🏼👍🏼👍🏼

嘅環境好乾淨👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼下次一定會返嚟再食!
2020-07-15 30 瀏覽
今日中午好想食韓燒,因為好肚餓所以上OpenRice主力搵韓燒放題,見到Running燒做緊全單七折,而且食評都唔錯所以決定去試吓。午市韓燒放題$208,110分鐘,全單七折。我哋冇book枱但都有位。 餐廳細細間,但唔會好迫。豬牛雞羊海鮮等肉類選擇都幾多,仲有其他小食、飯、麵、蔬菜、汽水、茶,可惜無海鮮辣豆腐鍋。醬汁係自己出去攞,有蒜蓉、大醬、韓式辣醬等等。肉類嘅質素唔錯尤其是醬汁牛五花肉、辣味豬頸肉、黑豚肉。帶子、大蝦都幾大隻。水冷麵好煙靱、但無味,好淡。因為趕時間,所以好匆忙食完就走,好多放題紙上嘅食物都無試,但以這個價錢,食物質係唔差嘅。希望遲啲可以再嚟試埋其他食物。

醬汁係自己出去攞,有蒜蓉、大醬、韓式辣醬等等。

高質抵食放題韓燒👍🏻今日同個friend出街,佢話好想食韓燒,我推介左佢離依間Running 燒到食,嘗試從朋友你說過,嘢食勁高質,服務態度又好,今次再嚟都冇令我失望,嘢食一如既往地好食😚而且餐廳防疫做得好好,每一台都夾得好開坐,食得好安心😚👍🏻呢度嘅嘢食真係來得好快,而且份量好足,唔知其他韓燒咁咁吝嗇😛重點係嘢食超超超超超好味,我哋叫咗羊脾肉,肉質超級鮮嫩,一咬入口,羊肉味係個口腔度爆發出嚟😆有濃濃既羊蘇味,啱晒各位同我一樣鍾意食羊嘅朋友!依度嘅海鮮都勁高質,同出邊街食嘅貴價海鮮一樣味道,尤其是係生蠔,上邊加咗好香濃嘅芝士味,同生蠔嘅味道超夾,口感十足,味道勁有層次😚另外依度嘅牛肉片都好好味,好有牛味,好鮮嫩😋🤟🏻各位想食韓兆嘅朋友,推介各位一定要你依間餐廳度食,性價比超高,食完包你一定唔會後悔😛❤️
高質抵食放題韓燒👍🏻

另外依度嘅牛肉片都好好味,好有牛味,好鮮嫩😋🤟🏻

一直對放題都冇咩期望,放題俾人嘅感覺通常都係食啲好平唔好食嘅嘢食,但嚟過依間之後,你一定會對放題完完全全改觀🤯!因為依間餐廳雖然係任食,但係唔會Hea你!每一樣野都整得好俾心機,好高質,各位想食放題一定要來🤤絕對唔會失望🤩嚟到職員姐姐好有禮貌同好熱情咁樣比個位我哋錯,餐廳環境好乾淨,一啲油煙味都冇,而且上菜速度好快😚👍🏻嘢食每樣野都好好味,好難逐一推介🤣 我最重點推介嘅嘢食係依度嘅海鮮,尤其是係大蝦、多春魚、帶子、扇貝,每樣野都好新鮮,肉質好鮮甜,高質海鮮🦞食一啲都翻晒本😆任叫生蠔🦪生蠔勁鮮甜,燒完之後更加食得出有濃香既蠔面,有一款上邊仲有芝士,好香芝士味,好邪惡~仲有依度嘅龍利魚片都好正,肉質鮮嫩,好新鮮!肉方便我哋叫咗個切西冷牛扒,牛肉好出,仲有陣陣燒香味🤤

仲有依度嘅龍利魚片都好正,肉質鮮嫩,好新鮮!
肉方便我哋叫咗個切西冷牛扒,牛肉好出,仲有陣陣燒香味🤤
2020-07-11 22 瀏覽
朋友相約我去食韓國菜,去咗一間叫「Running燒」的韓式燒烤店。兩小時的韓燒放題價錢合理,而且食物款式算多,味道也不錯,值得一試的。燒烤爐上面有一條排煙管,所以絕對不會有「煙霧迷漫」的感覺。一坐下就上了泡菜、拌芽菜和黑木耳,這些前菜都是可以無限添加的,特別開胃。餐紙主要有3張,分別是海鮮/雞/肉、牛/豬/香腸、蔬菜/面/飯/湯/小食,每一樣都想試試看!一上桌就是一個大拼盤放滿了不同的肉,海鮮都排得整整齊齊的,看起來特別美觀!咖哩魷魚醃製得入味,記得不要燒得太熟,否則會韌。雞肉厚肉大塊,肉質爽嫩。羊肉帶少許羶味。海鮮質素高又新鮮,扇貝、帶子鮮美,大蝦肉質彈牙,生蠔洗得乾淨冇雜質,灑上芝士在生蠔上燒已十分惹味,再加蒜蓉更添香味,一隻又一隻停不到口。平常我們食燒烤,食到一半就要讓店員更換烤盤,這家店有個特色,就是每桌會提供一塊蘿蔔,不是用來吃的,是用作刷烤盤代替更換,這樣也蠻方便。小食都有數款,其中炸雞外脆肉嫩,配合抽子汁的酸甜味,味道不錯。韓式炒粉絲,炒得香口調得夠味!飲品是自助形式的,都是一些汽水和韓式飲品,種類都算多。每位客人都有甜品奉送,韓國雪條或糖水。

飲品是自助形式的,都是一些汽水和韓式飲品,種類都算多。
每位客人都有甜品奉送,韓國雪條或糖水
2020-07-10 21 瀏覽
呢晚黎到running燒, 成日好想食燒肉….. 仲要係韓式個隻, 勁耐冇食, 成日都心思思想搵黎食, 要搵到間任食高質韓燒個難度其實都真係幾高,但估唔到我咁彩咁都搵到!! 呢間RUNNING燒都算幾多日, 平日夜晚都坐爆, 要黎真係都要BOOK位比較安全! 一坐低個陣店員已經拎左D 前菜俾我地, 前菜有芽菜、泡菜同埋海帶~ 樣樣都好正~ 我就特別中意泡菜! 個辣度辣得好過癮~ 食物種類都真係有唔少, 有唔同既牛同豬, 仲有好多蔬菜同熟食, 不過熟食我地就冇乜點叫, 始終都係想留下肚食下肉hahahaha! D 牛既質素真係唔錯, 全部種類食落都好有牛味!我就最中意隻醬汁五花肉! 同埋佢都有好多海鮮俾你叫, 又有蝦、多春魚、帶子同蠔等等, 其實每樣野食都試下真係飽死ahahahah! D 海鮮既水準都真係有番咁上下, 全部都食得出好新鮮!!!! 豬既五花腩連埋韓式辣醬同生菜包住黎食簡直一流! 包完菜食可以食多好多舊! 都唔會覺得漏! 正呀!!!! 我地都食左好多菜, 佢有另一個好處係我地可以自己係出面拎醬料, 佢有大量蒜蓉俾你拎, 燒個陣放上D菜度一齊燒真係好入味, 又唔駛怕燒得太乾!

店員服務都好好, 換左2次爐都好快手! 最後甜品仲食埋雪條! 大滿足!