今次係四個人去食,咁就可以食到更加多嘅款式啦!整體來講呢間韓式放題都算出色嘅😍入座時間起計110分鐘任飲任食其實都好足夠😌因為佢係分批形式放人入去嘅,所以大家都係同一個時段開始同一個時段結束!只要你book到位就一定可以準時入座😉唔洗等✌️✌️大致上環境都唔錯,可能限聚令嘅關係,其實大家都坐得算係好鬆動!😏同埋要讚下佢嘅抽風系統做得好好👍🏻食完韓燒完全冇味喺身上😬至於飲品同食物方面亦都冇令我失望🥳飲品款式超過十款,無論係汽水定係茶都有好多個選擇👏特別推介嘅飲品係荔枝味烏龍茶😛唔太甜又有茶味,暫時係我嘅至愛😍熟食推介水冷麵,面質煙韌又夠凍,青瓜絲夠爽,個湯唔太酸好開胃😋另外食辣嘅朋友一定要試吓佢嘅噴火炸雞🍗可以俾你揀辣既程度,真係一試難忘🤪🤪自問食得辣嘅你一定要試吓😌燒物推介烤肥牛,呢個一定要食😋😋😋仲要encore再encore👍肥牛片配上秘製蒜蓉汁,燒完嗰種油香真係冇得輸,可以食到幾碗飯😛五花肉/辣味五花肉,都算係厚切,而豬肉本身有醃過,味道都唔錯,加埋佢嘅韓式醬料,夾生菜食,正🤩🤩除咗肉食,海鮮都唔錯既,燒帶子好新鮮,食

熟食推介
水冷麵,面質煙韌又夠凍,青瓜絲夠爽,個湯唔太酸好開胃😋

燒物推介
除咗肉食,海鮮都唔錯既,燒帶子好新鮮,食到鮮甜嘅味道,係難得既🤪

最後仲有甜品添,我就揀咗椰汁味🥥雪條,來自韓國好出名嘅品牌,椰香味十足😋
整體來講,呢間都算係一間唔錯嘅韓式燒烤店🤗

• 醬汁牛五花肉
  • 五花肉
自疫症開始緩和, 飯局不斷, 今晚又同好姊妹大吃一番, 太耐冇大飲大食, 實行放肆任食! 再次選擇了Running 燒, 110分鐘任飲任食, 之前食過, 質素唔差, 又多選擇。Click order 紙落單, 肉類分別有豬、牛、羊、雞、少量海鮮, 仲有少少韓式小食。飲品比之前選擇仲多左, 以罐裝為主, 酒類飲品就要逐支收費醬料區都係自助先送上了前菜, 野食都黎得幾快, 主菜終於黎喇!! 先講海鮮, d蝦好大隻, 蝦肉仲爽口彈牙有鮮味, 每次黎都起碼KO一打!龍利魚片, 質地好滑, 甜甜地, 稍為煎至表面金黃就食得~帶子同扇貝就冇額外調味, 冇咩味咖哩魷魚 很有咖哩香, 微辣爽口雞腎 都很有驚喜, 大大件, 但熟後好爽唔硬雞翼開邊, 較易熟, 似乎就冇特別醃過, 但烤後都食到雞既原汁原味。薄切西冷扒 有大量蒜蓉調味, 不過質地有D鞋牛肋骨肉香味濃, 幾林牛柳粒幾有咬口牛既我就最最最中意------烤肥牛色澤粉嫩, 每件小小的卷卷, 烤至金黃, 入口嫩滑兼有陣陣牛味, 正!!個爐面佈滿食物, 燒得多就食得多, 咁先抵!埋單前15mins會有店員提示last order, 送上甜品紙,每位

飲品比之前選擇仲多左, 以罐裝為主, 酒類飲品就要逐支收費

醬料區都係自助

先送上了前菜,

野食都黎得幾快, 主菜終於黎喇!!

龍利魚片, 質地好滑, 甜甜地, 稍為煎至表面金黃就食得~

帶子同扇貝就冇額外調味, 冇咩味
咖哩魷魚 很有咖哩香, 微辣爽口

雞腎 都很有驚喜, 大大件, 但熟後好爽唔硬

薄切西冷扒 有大量蒜蓉調味, 不過質地有D鞋

牛肋骨肉香味濃, 幾林
牛柳粒幾有咬口

牛既我就最最最中意------烤肥牛

個爐面佈滿食物, 燒得多就食得多, 咁先抵!

每位可揀一樣

我就揀左蜜瓜雪條, 嘆完雪條就剛好夠鐘,

食到飽飽, 好滿足!
2020-07-05
我有一個外表粗心內裡其實幾細心嘅男朋友,話說我前排講左句好耐冇食韓燒,原來佢一直記係心裡,前晚仲搵左好幾間韓燒舖俾我揀,可惜好多間都已經full booking,唯有walk in去碰下運氣,我哋最後揀去running燒!中午12點半去到,等book左嘅客先入座,大約5分鐘後我哋都入得,被安排坐係窗邊位,感覺好寫意。有多款肉類、海鮮、蔬菜同熟食任點任食,而且職員送餐收碟效率都好高,非常有禮,值得一讚。汽水、茶類飲品等都係任飲,除咗酒類要另外收費,價錢都算合理。水冷麵第一次食水冷麵,麵質好煙韌幾特別,感覺好fresh。噴火炸雞揀左中辣嘅噴火炸雞,已經都幾辣下,但辣得過癮哈哈。每款肉本身都好夠味!尤其係蒜味,對蒜🧄控泥講真係心心眼,食到口臭都開心!海鮮當中,我哋覺得大蝦同帶子最好味!蝦食得出係新鮮的,肉質結實,燒蝦永遠冇得輸。帶子好快燒熟,入口爽彈!仲有多春魚都唔錯,真係超多春,漲卜卜咁。好香噴噴呀仲有生蠔🦪任燒!有普通生蠔同蒜蓉芝士生蠔揀,個人偏好後者多d!埋單前有雪條送,係MELONA蜜瓜雪條呀!Lunch time有7折,人均只係$182.5咋!真係超抵食!真心推介!!!

有多款肉類、海鮮、蔬菜同熟食任點任食
,而且職員送餐收碟效率都好高,非常有禮,值得一讚

水冷麵
第一次食水冷麵,麵質好煙韌幾特別,感覺好fresh。

噴火炸雞
揀左中辣嘅噴火炸雞,已經都幾辣下
,但辣得過癮哈哈。

每款肉本身都好夠味!尤其係蒜味,對蒜🧄控泥講真係心心眼
,食到口臭都開心!

好香噴噴呀

埋單前有雪條送,係MELONA蜜瓜雪條呀!

!真心推介!!!

2020-06-06
$182.5 (午餐)
6天前 0 瀏覽
再一次嚟呢間韓燒放題,感覺都唔錯,佢嘅食物款式同飲品都算多。一去到坐低就可以開始食,因為佢哋會先來幾碟前菜,有海帶,大豆芽,當然唔少得泡菜啦,而且仲可以無限添加!點解我會知😏因為我叫咗三轉😂泡菜連埋燒肉一齊食真係好夾👍🏻如果你未試過咁食下次一定要試吓😋開始燒嘢食喇✌🏻豬牛羊雞魚海鮮樣樣都有🎉而且擺盤都唔錯☺️不得不提嘅就係佢嘅烤肥牛,真係好味到不得了😍😍仲有佢啲熟食都唔錯架。我要推介嘅係溫泉蛋紫菜飯。雖然好多人食放題都唔會叫飯🙈因為食咗飯真係會食少好多嘢!但係個飯真係好好食😝連我朋友見到都忍唔住要一齊食下我碗飯。所以如果有幾個朋友去,一定要叫呢個飯啊!

2020-11-14 0 瀏覽
今日同朋友去左旺角呢間幾出名既韓燒店,見到餐牌除左肉仲有海鮮燒,感覺都幾抵食。一去到好快就安排到坐位,前菜都好快上左。佢仲另外俾左一舊蘿蔔,用黎中途清潔烤盤~ 肉類既選擇都唔少,每樣叫兩份試下就岩曬啦😆上碟都盤都好靚,每樣肉都分開放~ 啲肉都幾好食,食得出唔係啲劣質肉。食肉食到咁上下就食啲小食,䄂子味炸雞幾正。鐘意食辣既可以挑戰下噴火炸雞,真係辣到痴線😂😂甜品有得簡西米露都幾驚喜!入面仲好充料架。

甜品有得簡西米露都幾驚喜!入面仲好充料架。
2020-11-14 0 瀏覽
星期日7點去到running 燒都可以即刻入座😆 入面枱同枱之間都有啲隔版,而且咁岩坐到大枱所以同旁邊人既距離又遠啲,感覺都幾好👍🏻一黎到即刻叫啲海鮮食下啦,食物質素都唔錯。當中蒜蓉芝士生蠔🦪幾值得推薦, 芝士份量多,配上拉絲芝士口感唔錯👍🏻之後就叫一堆既肉啦😍 款式多,我地都係鐘意每樣叫少少試左先。肉味夠重,仲有3款既燒肉汁可以點👍🏻小食既選擇都唔少架,連炸雞都有👍🏻 柚子炸雞幾開胃最後仲有小甜品🍮

小食既選擇都唔少架,連炸雞都有👍🏻 柚子炸雞幾開胃

最後仲有小甜品🍮
2020-11-12 110 瀏覽
看到這餐廳做7折優惠就嘗試一下午巿在食評中見眾多差評本來有些擔心來到環境比較舊一點,但已經算很不錯平日午巿人人流不多職員態度友善親切一開始就提示蘿蔔用以擦鐵板嘗試以蘿蔔擦,確實有一定效果意想不到的是職員見鐵板黑了也主動更換食物質素不錯,各種肉類應有盡有牛豬雞羊皆有,有些的調味更是少見的,比其他韓燒放題有過之而無不及帶子和蝦極度推薦各種熟食炸物亦高於預期,也是值得一試上菜速度,食物擺盤也是一個可以讚賞地方唯一缺點可能就是蠔及元貝比較小和質素差點,但不影響整體評價
看到這餐廳做7折優惠就嘗試一下午巿

在食評中見眾多差評本來有些擔心

來到環境比較舊一點,但已經算很不錯

平日午巿人人流不多

職員態度友善親切

一開始就提示蘿蔔用以擦鐵板

嘗試以蘿蔔擦,確實有一定效果

意想不到的是職員見鐵板黑了也主動更換
食物質素不錯,各種肉類應有盡有

帶子和蝦極度推薦

各種熟食炸物亦高於預期,也是值得一試

上菜速度,食物擺盤也是一個可以讚賞地方

唯一缺點可能就是蠔及元貝比較小和質素差點,但不影響整體評價

2020-11-09
優惠券
  • 大蝦
  • 炸魷魚鬚
  • 帶子
  • 韓式炸雞
2020-11-11 145 瀏覽
好耐無食韓燒,朋友話帶我去旺角一間人氣韓燒餐廳食返餐勁,咁耐無食韓燒,真係好掛住香噴噴嘅烤肉香味,我當然樂意奉陪!我哋早咗少少到,已經好多人等緊,因為佢係分時段,所以等佢清左上一輪,準時夠鐘就入得所有食物都係畫紙仔放題形式咁點菜,野食都算黎得快。呢度嘅食物都算多選擇,肉類。海鮮。熟食。飲品,一應俱全先自助拎咗飲品同醬汁,跟住就點咗多款肉類。牛五花肉同牛肋骨都好食,點埋個燒肉汁好惹味。豬頸肉好爽口,好好食豬皮燒完之後煙煙韌韌,口感好得意,味道都唔錯醬醃春雞髀好醬汁好濃惹味,雞肉又滑,忍唔住食多件。朋友話水冷麵都好得,但我真係太飽食唔到咁多,唯有下次再試!另外每人會有一個甜品,我就點咗個椰汁紅豆西米露,唔會太甜,食完咁多油膩野再食呢碗糖水感覺好fresh

先自助拎咗飲品同醬汁,跟住就點咗多款肉類。

豬皮燒完之後煙煙韌韌,口感好得意,味道都唔錯
醬醃春雞髀好醬汁好濃惹味,雞肉又滑,忍唔住食多件。

朋友話水冷麵都好得,但我真係太飽食唔到咁多,唯有下次再試!

2020-11-04
  • 水冷麵
  • 肉類
2020-11-11 0 瀏覽
今日約咗朋友去旺角行街,行到好肚餓,於是上OpenRice睇吓有咩好食。天氣凍凍地,最好係食韓燒,見到呢間都有好多好評,價錢又好似好合理,我哋一於入去試吓。🤪🤪👍🏼依家行燒唔係好大間,所以遲少少入可能都冇位坐,🙈但環境都幾有韓式風格,張枱都幾大,坐得幾舒服。😛啲點餐紙有分類同都幾多選擇,有豬肉,牛肉,雞肉,仲有海鮮。除咗烤肉,熱食都有好多款式,仲有幾款炸雞可以揀,所以令人好想樣樣都叫一啲😝😝整體來講,啲烤肉都好唔錯,最推薦係博切醬汁牛肉,好有醬汁味,又快熟,同埋唔un👍🏼👍🏼 辣味五花腩都好入味😝😝👍🏼啲海鮮都好多選擇,我就試咗咖喱魷魚同埋帶子,魷魚好爽蛋,帶子都好鮮甜👍🏼👍🏼甜品仲有melona 既雪條😋😋👍🏼 總括黎講我地都好滿足😋

辣味五花腩都好入味😝😝👍🏼

2020-11-10
2020-11-11 33 瀏覽
琴日我同埋朋友去咗旺角行街。行到肚餓呢就想去食嗰啲放題類嘅嘢食。咁我圩就搵到呢一間韓燒。對上兩個禮拜呢都食過一次韓燒。想食多次韓燒。就搵左呢間Running 燒試一試。250蚊左右一位,可以食90分鐘。裝修唔錯,望落去呢乾乾淨淨咁,都好似韓國嗰一種嘅韓燒,有晒可以擺袋一陣圓形的chair。款式呢有好多,主要有雞、豬、牛、海鮮、熟食等,飲品都有不同紅色的飲品,又有可以清熱氣的飲品。我哋呢比較鍾意食牛同埋豬,尤其是係牛,所以我哋呢都盡量試多幾款唔同牛嘅食材,豬就叫咗幾樣only。先講牛,我哋叫了一口牛,薄切西冷牛肉,醬汁牛五花肉,西施牛肉片等等。牛呢嘅厚薄度啱啱好,燒一陣就食得,加了醬汁的牛,食落去有啖啖醬料味。牛方面很不錯。豬方面,我最鍾意食五花腩,個辣汁五花腩更加係一定要去試,幾特別。海鮮呢,就叫咗魷魚同埋帶子,今次呢就唔夠膽叫貝殼類嘅嘢,因為連殼燒好難熟。帶子呢嚟到呢係一粒過嘅直接放上去燒就得,縮咗水就食得,彈牙,都好食。咖喱汁魷魚,燒落都好好食。最值得讚嘅係飲品方面,有好多可以降熱氣嘅飲品,例如竹蔗馬蹄,杞子白菊蜜等等。總之,價錢雖然不平,但勝在呢選擇都多,都值回票價。

總之,價錢雖然不平,但勝在呢選擇都多,都值回票價。

2020-11-10
2020-11-09 64 瀏覽
第一次黎食,有好多唔同選擇,有海鮮有肉。首先有叫帆立貝,好好食,好新鮮,又叫咗唔同既肉,有朱,牛,雞,豬皮,肉類調味都好好食,又唔會太淋,又有熟食,但兩個人食唔多野
第一次黎食,有好多唔同選擇,有海鮮有肉。
首先有叫帆立貝,好好食,好新鮮,
2020-11-09 76 瀏覽
牛/豬/香腸菜單:西施牛肉片/醬汁牛五花肉/牛柳片,呢三樣肉類系比較好食唔會中伏,其他就麻麻地啦!海鮮/雞/羊菜單:大蝦有泥味;生蠔同蒜蓉芝士生蠔完全唔好食,細隻冇肉得黎又唔新鮮;咖哩魷魚鬚麻麻地冇咩味;魚都ok嘅!當時叫左多春魚,但臨尾先醒起一直冇比。最中伏嘅一個菜:無骨辣雞爪配芽菜,d雞爪超級無敵難食!3個人一個爐,110分鐘不夠食,上菜有小小慢,得幾樣調料可以揀,服務態度ok,值得一去嘅一間自助燒肉!

最中伏嘅一個菜:無骨辣雞爪配芽菜,d雞爪超級無敵難食!

2020-10-21
  • 酱汁牛五花肉
  • 西施牛肉片
  • 牛柳片
2020-11-04 369 瀏覽
這幢大廈都不少食市,其中一間韓燒吸引到我,價錢十分吸引就打電話去預訂和朋友一起去,幸好之前打了電話都好多人等緊,入到去都幾大,餐紙都十分清楚我們即時點了東西吃,待應都好快拿到來可以開餐。蔬菜方面最愛吃南瓜生菜,都幾新鮮包肉十分適合,南瓜都幾甜夠薄好快食得。牛肋骨肉味夠不錯,最後差不多叫了十片來吃。海鮮款式都不少,當中多春魚大條多春好香口和新鮮大蝦好爽口。很久沒有吃雞腎,都好爽口夠軟不會很難咬,仲叫了幾款豬肉來吃,好味的肉再配口熱白飯最好配撘。小食種類都不少,其中原味炸雞份量一小件剛剛好,新鮮炸起好味道。差不多結尾時待應給了甜品紙有幾款雪條和當日甜品,我和朋友就一人一枝蜜瓜和椰子味雪條,即時透心涼~!