今次第二次黎食晚餐,食物好食到不得不推介😄😄上次第一次黎係剛開張,問店主有咩推介食物,佢就介紹左個“羊架‘果然,羊架一d都唔‘蘇‘,大廚仲整得好juicy tim😍😍差唔多食完之際,店主主動行黎問我地有咩意見,食物ok嗎?既然佢咁問,我都直說:食物十分好,不過價錢方面就同區黎講貴左小小,我建議可以整set dinner。今次黎到,果然店主真係有聽取意見(好有心做),加番個set dinner, 有湯有小食有飲品:)最後叫左個set dinner 加個肉眼扒。另追加兩個必食item>>>>炸魚薯角, 同布朗尼雪糕甜品👍雖然以兩個人食量黎計叫得多左 ,不過身為為食ge女人,,食甜品係會啟動第二個胃😂😂俾大家睇相先,,賣相唔錯架,不過因為急住食個布朗尼加雪糕,所以唔記得影相!!大家一定要去試下:)
今次第二次黎食晚餐,食物好食到不得不推介😄😄

大家一定要去試下:)
必食ge炸魚
肉眼扒
  • 炸魚薯角
  • 布朗尼雪糕甜品
2015-05-06 546 瀏覽
這家西餐開業數個月,裝修簡潔,經朋友介紹去試一下,雖然店舖小小,食物種類一點都不欺場,沙律、意粉、飯類、Pizza、扒類、甜品、酒類等等都有。最有驚喜是墨魚汁帶子意大利粉,做得很入味。意大利菜湯有朋友覺得略為酸了,但我又接受到。PIZZA都做得好食因為我鍾意皮夠薄。另外見到有下午茶,TEA SET好似幾吸引,下次會去試下。

另外見到有下午茶,TEA SET好似幾吸引,下次會去試下。

餐湯
辣肉腸PIZZA
心太軟
2015-05-05
2015-04-11 690 瀏覽
餐廳以黃色為主,坐落去感覺好舒服,員工笑容很親切有禮貌,值得一讚薯仔沙律-醬汁好特別,薯仔好味肉醬薯角-老公話好食,下次會再叫 有驚喜,無諗過意粉軟硬度禁好,個汁creamy,I like it玫瑰朱古力-第一次飲,玫瑰花味好香,而且不太甜水果花茶-不同的水果mix埋一齊,味道好特別,而且中間有玫瑰花粒係度,唔太甜,好飲過咖啡弄總結,食物味道,環境,員工服務都幾好,不過,餐廳位置比較少,如果下次想食最好訂左位先過去。

薯仔沙律

薯仔沙律-醬汁好特別,薯仔好味

肉醬焗薯角

肉醬薯角-老公話好食,下次會再叫

卡邦尼意粉

玫瑰朱古力奶

玫瑰朱古力-第一次飲,玫瑰花味好香,而且不太甜

水果花茶

玫瑰朱古力奶
水果花茶
  • 玫瑰朱古力
2015-04-09 480 瀏覽
放工搵野食,見到有間新野就入去試下。環境不錯,幾舒服。漢堡可以Encore, 肉味幾濃。薯角仲熱騰騰,好正。Pizza 就無咩特別,唔會特別好食,但又唔會難食。下次Lunch 去試下個意粉先

放工搵野食,見到有間新野就入去試下。
環境不錯,幾舒服。
漢堡可以Encore, 肉味幾濃。薯角仲熱騰騰,好正。
Pizza 就無咩特別,唔會特別好食,但又唔會難食。
下次Lunch 去試下個意粉先
夏威夷pizza