2015-05-17 758 瀏覽
卡邦尼磨菇意粉面頭有芝士碎香草點聚 賣相攞曬分😁 意粉掛汁力強 醬汁濃稠ceamy啱啱好正😋 意粉軟硬剛好偏向一般港人口味 如果煙韌多番小小仲正😆😆豬扒漢堡包配薯角麵包烘過外脆內軟不在不話 仲茶埋牛油 夾着酸瓜沙律醬 誠意堆介🙋🙋 薯角熱辣辣💁 沙律菜淋上黑醋💁💁lunch餐湯餐飲$5X餐湯係意大利雜菜湯 好足料 有成舊蕃茄喺度 酸酸地幾開胃 麵包點湯黎食好好味!🌱玄米花茶🌱🌱茉莉玫瑰花茶🌱 好香 解肥膩濟xd小店裝修以黄色為主 服務好好😁😁好欣賞佢地既理念-希望做到一個能同客人互動既地方 每次到訪好似去朋友屋企既感覺 呢啲就係小店特色啦😆😆我諗好多人同我一樣都好奇Pattern名字由來😁😁原來呢個名包含左人生態度 每日大家都走到街上見到不同既pattern 停一停 睇一睇👀 呢個你心目中所想既生活pattern嗎? 呢個就係佢名既含意啦 佢地亦想藉此提供繁忙都市人有喘息既地方享受佢們招牌意粉同朱古力😋ps用優惠券惠顧滿$100減$10

卡邦尼磨菇意粉

豬扒漢堡包配薯角