優點:食物好食,環境靚缺點:服務麻麻,啲嘢唔係好乾淨消費:中午亦只有單點,1碟前菜及2碟意粉/飯,連加1合共約$750,價錢稍貴先講點解啲嘢唔係好乾淨首先,我杯水(新的)係有啲污嘈嘢喺底我即刻換咗啲刀叉都係有啲漬咁,用前最好自己望清楚啲使唔使抹乾淨先包住餐包的餐巾的邊位都係有漬的但啲包幾好食,特別係2片扁扁哋油油哋的包,超好食!但我哋唔知有冇得免費添,侍應亦無offer過要唔要添前菜同主菜都好好味我好鐘意食burrata cheese, 呢個dish又試到唔同種的蕃茄,少貴但如果平時鐘意食caprese的朋友都可以試吓Seafood risotto好多地方都有但呢間個汁好濃味,有啲龍蝦湯feel,出色!帶子煎得剛好,外燶內嫩,又鮮甜,係刺身級的帶子青口都好食,但蝦就麻麻哋啦,同埋啲海鮮孤寒咗少少呢碟意粉見佢個名有間餐廳名就試咗又真係幾好食喎!佢嘅配搭係好平凡,但係平凡中見功架個汁係類似creamy tomato咁,再加啲煙肉粒再講下餐廳環境間餐廳係落地玻璃望維港,又高樓底,感覺好開陽就算唔係坐窗口位都幾好feel不過由於間餐廳好多人,都幾嘈二人枱都幾細張,所以雖然有靚景,但如果係想好浪
優點:食物好食,環境靚
缺點:服務麻麻,啲嘢唔係好乾淨

先講點解啲嘢唔係好乾淨
首先,我杯水(新的)係有啲污嘈嘢喺底

我即刻換咗
啲刀叉都係有啲漬咁,用前最好自己望清楚啲使唔使抹乾淨先
包住餐包的餐巾的邊位都係有漬的
但啲包幾好食,特別係2片扁扁哋油油哋的包,超好食!
但我哋唔知有冇得免費添,侍應亦無offer過要唔要添

免費餐包

前菜同主菜都好好味

Burrata  Alla  Caprese

Seafood risotto好多地方都有
但呢間個汁好濃味,有啲龍蝦湯feel,出色!
帶子煎得剛好,外燶內嫩,又鮮甜,係刺身級的帶子

青口都好食,但蝦就麻麻哋啦,同埋啲海鮮孤寒咗少少
Seafood  risotto

呢碟意粉見佢個名有間餐廳名就試咗
又真係幾好食喎!

佢嘅配搭係好平凡,但係平凡中見功架
個汁係類似creamy tomato咁,再加啲煙肉粒

Pappardelle  Paper  Moon

再講下餐廳環境
間餐廳係落地玻璃望維港,又高樓底,感覺好開陽
就算唔係坐窗口位都幾好feel
不過由於間餐廳好多人,都幾嘈
二人枱都幾細張,所以雖然有靚景,但如果係想好浪漫咁fine dine就唔適合啦

跟住講吓服務質素
侍應態度普遍麻麻
埋單後離開餐廳,中途遇到好多位侍應,但都冇一位會同我哋講byebye,只係眼甘甘咁目送我哋走
以呢個價錢來講係under expectation的

Overall嚟講,食物我都幾滿意,會想再encore的
但咁嘅價錢,希望衞生同服務質素會有改善啦
2020-06-20
免費餐包
Burrata  Alla  Caprese
Seafood  risotto
Pappardelle  Paper  Moon
  • Seafood Risotto
2020-07-11 398 瀏覽
太耐冇見閨蜜們啦,終於约左一天良晨美景high tea, 盡訴心中情。😘😘 這間餐廳2人afternoon tea set 聽講話好正, 梗係要去嘆下啦。 大家一定要預早book枱呀, 這間餐廳平時都好爆㗎,因為實在太多靚靚來這裏打卡,朋友一個星期前book都book唔到室內,只可以室外, 不過冇關係啦, 曬下太陽兼欣賞尖沙咀海景都一樂也啦。二人afternoon tea set有8種鹹點和甜點,每人一杯飲品, 仲有生蠔、龍蝦湯、 芝士奶凍、魚子醬同Tiramisu 。 因為我哋三個人, 仲加多個pizza大家share ,happy hour 仲有半價添。Tea Set 賣相好吸睛 ,好靓, 不過甜品味道就一般,平平無奇, 反而個pizza好味, 環境就一流, 一邊欣賞尖沙咀海景,一邊同閨蜜們暢談,開心!加插一件不愉快事當日我哋3人其中一個閨蜜因工作問題要遲少少到,咁我同另外一個朋友就同一個四眼靚哥哥仔侍應生 講個tea set可唔可以等到朋友到先開始送來,先叫飲品先, 個侍應生面帶不耐煩嘅表情問 : 咁你朋友幾時到吖?至到五點半㗎咋。 即時我和朋友對他的表情感到不悅, 過咗15分鐘

一邊欣賞尖沙咀海景,一邊同閨蜜們暢談,開心!

加插一件不愉快事

當日我哋3人其中一個閨蜜因工作問題要遲少少到,咁我同另外一個朋友就同一個四眼靚哥哥仔侍應生 講個tea set可唔可以等到朋友到先開始送來,先叫飲品先, 個侍應生面帶不耐煩嘅表情問 : 咁你朋友幾時到吖?至到五點半㗎咋。 即時我和朋友對他的表情感到不悅, 過咗15分鐘我朋友終於嚟到,咁我又同個四眼靚仔侍應生講個tea set desert可以上枱喇, 他竟然好惡劣嘅態度講: 點呀又 …… 又得啦,又可以嚟喇嘛。 我知道大熱天時日日32度下在露天地方走來走去服侍客人係好辛苦,但當你決定做服務性行業同時有冇諗過自己係適合做呢🤔🤔

任何餐廳食物無論有幾好食 ,但係服務態度差劣嘅話都即刻扣晒分。

2020-07-05 792 瀏覽
🇭🇰Paper Moon·又係慶祝既季節🥳🥳呢間我同朋友仔上年已經講過 但係上年食左另一間 今年就黎翻啦☺️佢個環境真係勁正 景色超好 而且坐得好舒服😍·蜆肉白酒意大利粉 $248佢一上檯好香既蒜味同埋酒味 但係唔知點解佢D意粉無好入味🤔佢D意粉係比較粗身D既 所以有咬口D既 個蜆肉就超重海水味 都唔錯既 係淡味少少🤣🤣·阿拉斯加蟹肉番茄義大利粉 $268呢個相對就好味D啦 因為係番茄意粉😙但係我都係覺得佢好似有D酒味咁 而且佢都幾多蟹肉 係真係人手mit絲個種感覺 唔錯😌不過唔知呢度係咪應該食pizza呢 佢D意粉唔係話特別出色 不過望住呢個海景食野係開心既😍·士多啤梨千層酥餅 $108呢個佢都整得好靚 超級適合用黎話碟😏佢個custard唔會話太甜 而且入面都幾多士多啤梨粒 我自己幾中意 不過佢個酥餅唔係超脆個種 係行鬆化路線既🤔·#rbyeat#rby西式#rby尖沙咀·📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
🇭🇰Paper Moon

#rby西式
#rby尖沙咀
📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
2020-07-05 312 瀏覽
終於過左我既birthday month ,有時間開始寫下我去過邊度食生日飯🎂今次見paper moon 做緊buy 2 get 2 free就同朋友提議去食呢間意大利餐廳🍴朋友一收到我既order即刻打電話📲去book枱👍🏻👍🏻朋友仲order 左坐window seat(最主要係想去食個景)一去到點知吾係比window seat 我地,好失望🥺好彩朋友再試吓問吓另一位waiter 到時有window seat再幫我地調,之後waiter幫我地成功調到window seat坐😆🌃我地4個人order 左個4人餐 $788 一位+1呢個餐有3個前菜,4個湯,兩個主菜再加3個甜品餐前會有三款麵包🍞,可以點埋橄欖油及黑醋好好味!Soup-牛肝菌忌廉湯,味道濃郁,好有質感🥣前菜有三款-Lobster salad🦞🥗 沙律菜好新鮮,食完好開胃-巴馬火腿伴蜜瓜火腿一般,肉質食落去比較硬身-酥炸魷魚🦑鮮蝦🦐&意大利青瓜🥒感覺好似食緊炸天婦羅咁,但係🍤得三隻,明明係4人餐點解係得3隻架😅到主菜黎勒😋-辣肉腸牛乳芝士新鮮辣椒pizza🍕Pizza個皮好薄,食落去唔會太滯,但係我覺得辣左啲🌶-斧頭肉眼扒
朋友一收到我既order即刻打電話📲去

我地4個人order 左個4人餐 $788 一位+1
呢個餐有3個前菜,4個湯,兩個主菜再加3個甜品
餐前會有三款麵包🍞,可以點埋橄欖油及黑醋好好味!

Soup-牛肝菌忌廉湯,味道濃郁,好有質感🥣

前菜有三款
-Lobster salad🦞🥗
沙律菜好新鮮,食完好開胃

-巴馬火腿伴蜜瓜
火腿一般,肉質食落去比較硬身

-酥炸魷魚🦑鮮蝦🦐&意大利青瓜🥒

到主菜黎勒😋
-辣肉腸牛乳芝士新鮮辣椒pizza🍕
Pizza個皮好薄,食落去唔會太滯,但係我覺得辣左啲🌶
-斧頭肉眼扒伴薯蓉🥩
我地叫左medium,個扒實左太大份,我地食吾晒
同埋啲肉有啲靭😅😅😅

-dessert 🍮
士多啤梨千層酥餅,酥餅皮只有酥脆,餅與餅之間有吉士和士多啤梨🍓

TIRAMISU
cheese cream吾夠滑,咖啡味唔夠濃,有啲失望

反而雲呢拿奶凍質感滑溜,味道剛剛好,吾會過甜!😋
2020-07-02 276 瀏覽
餐廳有室外坐位..可以欣賞香港維港風景..都幾寫意..不過有限時的...不可以欣賞太久了....餐飽..有三種..類多......但不太好食..太硬.......沙津覺得有點太酸..飯的硬度剛剛好..汁很濃...都幾好食.......黑松露pizza———好食.....中午去食連飲品差不多1400.....價錢包風景都差不多合理.......食物算是好食..但服務跟食物就達不到這個價值.......

沙津覺得有點太酸..

飯的硬度剛剛好..汁很濃...都幾好食.......

黑松露pizza———好食.....

2020-06-28 328 瀏覽
傍晚的阳光透过大玻璃窗洒在身上,感觉特棒,还能慢慢看日落。朋友还说“感觉就像在意大利!”可想而知,这家的环境真的让人很chill~🔸前菜【香煎鹅肝及白鸽胸伴龙虾黑松露】$278这是主厨推荐的菜式,名字真的太长。我们是一看到鹅肝就点了。鹅肝配上清甜的龙虾,解了原本的腻。鸽胸肉就没有什么特别,酱汁味道还不错,不过菜单上写了黑松露,我好像没怎么吃出来。🔸主菜【海鲜意大利饭】($268)去到意大利餐厅,一定要试一下Risotto,果然这款也没有让我们失望。饭的软硬程度正好,每一粒饭都包裹了汁,配上新鲜美味的海鲜,非常推荐!【西冷牛扒】($398)看菜单的时候觉得肉眼有点贵,于是选择了性价比更高的西冷牛扒。原本担心西冷的肉质会不会不好吃,没想到这个西冷也很出彩,肉质很嫩也多汁。牛排没有搭配其他的酱汁,但也已经很有味道啦。🔸甜品【士多啤梨千层酥】因为朋友生日,所以特地选择了这个卖相好看的千层酥。点单的时候和店员说好需要写上“Happy birthday”端上来的时候就会配上蜡烛~这个卖相不仅好看,味道也很赞。脆香的千层酥里面是草莓果粒🍓和甜奶油。
前菜
【香煎鹅肝及白鸽胸伴龙虾黑松露】$278

主菜
【海鲜意大利饭】($268)
海鲜意大利饭

【西冷牛扒】($398)

【士多啤梨千层酥】

海鲜意大利饭
  • Seafood Risotto
  • 士多啤梨千层酥饼
2020-06-26 410 瀏覽
諗住禮拜二下午大約三點冇訂枱walkin有位,點知receptionist 話已經fully booked, 見到bar枱冇客人坐,但又唔比我坐,我話只不過食過lunch就走唔坐得耐,跟住佢就安排我坐冇遮嘅露天位比我,我諗住食物好食嘅話曬一個鐘冇問題就坐低了,我order咗happy hour嘅50%off sausage pizza (原價$218),paper moon tiramisu (收正價$128)和一杯cappuccino (收正價$58)首先飲品來了,cappuccino竟然冇咩味,大約有三分二係泡,算!輪到個pizza,係腸碎並不是一片片,睇幅相就知冇呃你,可能租金實在太貴了,pizza味道普普通通,然後tiramisu, 冇咩酒味,大部分係cream和小小蛋糕碎,加一埋單盛恵$335,幸好有海港城coupon扣$150= $185大約下午四點鐘走,竟然室內有幾張枱係冇人座嘅!但個receptionist 之前又話已經有人book咗呢個時段,好明顯見我一個客唔比我坐,但其實我叫了兩個人食物份量囉,以後就算有coupon都不會再光顧了!服務和食物質數都有很大進步空間
2020-06-25 301 瀏覽
朋友極力推薦此餐廳,一早已經訂位,因為座位不多,而人客多,訂座時已經說明什麼時候要交枱!對意大利菜,充滿期待…..放工後,由尖沙咀地鐵站出,經北京道,沿途經行人隧道,星光行,到達海運大廈,再要行到最盡頭,真係好遠好遠...行到有點洩氣!不過,當踏進餐廳時,被眼前的無敵大海景吸引,什麼怨氣都消了...海港景色真係靚呀!!編排坐卡位,座位寬闊舒適,招呼週到,點叫:辣肉pizza,薄底的,皮脆,肉香,夠juicy ,特別pizza 邊位,都係脆,有咬口,好正呀!原來係由餐廳門口的價值不菲的大焗爐,即時烤焗...海鮮意大利飯,另一驚喜,海鮮出奇的新鮮,mussels Size夠大,味道鮮甜,蝦非常新鮮彈牙,意大利飯,不糊口,chewy 剛剛好...茄醬crab meat 意大利粉,茄醬均勻,味道不錯Tiramisu 夠味,很濕潤,不過甜,曬在上面的朱古力粉份量足,好味成餐飯都食得好滿足,雖然價錢不便宜,但係都係好值得,一定會再來

對意大利菜,充滿期待…..

編排坐卡位,座位寬闊舒適,招呼週到,點叫:

原來係由餐廳門口的價值不菲的大焗爐,即時烤焗...

茄醬crab meat 意大利粉,茄醬均勻,味道不錯

2020-06-20 230 瀏覽
Menu was quite big, took ages to decide what to eat 😅 finally decided on the Parpadelle paper moon and a burrata pizza.That Parpadelle was cooked to perfection.It was absolutely deliciousPasta was el denteCrunch bacon bits on top adds another layer of texture to it.Can’t say enough of how great this is!!! AMAZINGI would definitely come back and order two portions just for myself next time The pizza was not that great. I think it needs to be in the over for another few mins. Personally I like sli

It was absolutely delicious
Pasta was el dente

The pizza was not that great. I think it needs to be in the over for another few mins. Personally I like slight more toasted.
Crust was ok
Needed more burrata on top!!!

View was SPECTACULAR

Service was not great

They kept missing out order so we waited for a long time for the food and drinks...
Parpadelle  paper  moon
Burrata pizza
Parpadelle  paper  moon
  • Parpadelle  Paper  Moon
2020-06-18 27825 瀏覽
相約好友一聚,之前來過呢間餐廳晚餐,大家都好滿意,今次再相約午餐,一早訂枱,準時去到,店員探熱就帶入座,坐在落地玻璃窗旁,今日天氣超好,藍天白雲,呢個境已值回票價,午餐比晚餐是兩種境觀!樓底高加上落地玻璃窗,很開揚,梳化卡位有私隱!午餐選擇都幾多餐包:一籃子3款麵包,自己唔喜歡夾雜黑欖嗰款,脆棒及鹹包皮都好味!可以沾橄欖油及黑醋,我減肥只沾黑醋,黑醋超濃又帶甜,好味!前菜:菠菜紅菜頭藜麥沙律:可以話很簡單的沙律,材料新鮮,沒有太過分的調味,紅菜頭沒有我討厭的菜青味,三種材料灑上沙律醋,很開胃又健康香脆大蝦羅勒醬意粉($248)大蝦兩隻,其實唔喜歡炸嘅煮法,如果香煎會更配意粉,因蝦嘅炸漿雖然唔厚,但上枱時已淋了,沒有脆脆的口感,蝦仁其實夠爽夠新鮮,唔需要炸都好味!意粉煙韌,每條都被羅勒醬包裹,不過味道略淡,欠一點點鹹味(不過呢個可能係個人濃淡口味嘅問題)羅勒味夠香!自己加一點點鹽就剛剛好藍莓慕絲蛋糕(跟餐)賣相擺盤靚,藍莓味濃,酸酸甜甜好味熱咖啡(餐飲)夠香濃,香咖啡味,甘甘的解膩剛好朋友食:前菜:水牛芝士伴車厘茄:餐湯:椰菜花忌廉湯:香煎豬柳伴菊苣青蘋果忌廉汁及芥末醬($288)熱檸水
樓底高加上落地玻璃窗,很開揚,梳化卡位有私隱!
午餐選擇都幾多
餐包

甜品

藍莓慕絲蛋糕(跟餐)賣相擺盤靚,藍莓味濃,酸酸甜甜好味
熱咖啡

熱咖啡(餐飲)夠香濃,香咖啡味,甘甘的解膩剛好

朋友食:

前菜:水牛芝士伴車厘茄:

餐湯:椰菜花忌廉湯:

香煎豬柳伴菊苣青蘋果忌廉汁及芥末醬($288)
熱檸水

熱檸水(跟餐)

店員服務好,不過今次午餐比上次晚飯時急,好多時未完成都想收碟(當然有問過的)佢哋又唔會催交枱,就係好急收碟咁樣

無敵大海景,好值得去🥰

用了朋友商場優惠卷減了$300,更抵食

2020-06-10
用餐優惠
優惠券
餐包
熱咖啡
2020-06-17 391 瀏覽
【食物】頭菜係四揀一我地揀左南瓜湯同水牛芝士個人10分喜歡吃南瓜湯, 好濃郁; 水牛芝士嘅味道亦都好特別好creamy.主菜分別叫咗牛同埋豬兩個相比之下,牛係幾好味嘅, 牛嫩又有牛味而且有香香的烤過既bbq味, 但係豬肉就比較硬, mustard 醬料搭救。飲品正常甜品擺盆幾靚小巧精緻都幾好食【環境】唔使解釋 望住過海慢慢食,如果天氣不太熱嘅話坐出邊都幾好佢有吹冷氣出嚟嘅風扇而且有瓦遮頭喺海邊都幾大風, 舒服。 【價格】比較過附近嘅餐廳, 佢嘅價格算係正常; 當然啦個環境都已經包埋係個價錢入邊。埋單兩人$7xx, 但送左$150 coupon, 都叫抵返少少既。
【食物】
頭菜係四揀一我地揀左南瓜湯同水牛芝士

主菜分別叫咗牛同埋豬
兩個相比之下,牛係幾好味嘅, 牛嫩
又有牛味而且有香香的烤過既bbq味, 但係豬肉就比較硬,
mustard 醬料搭救。

飲品正常
甜品擺盆幾靚小巧精緻都幾好食

【環境】
出嚟嘅風扇而且有瓦遮頭喺海邊都幾大風, 舒服。

【價格】
埋單兩人$7xx
, 但送左$150 coupon, 都叫抵返少少既。

2020-06-17
2020-06-16 374 瀏覽
我係叫咗個set lunch的,二百幾蚊一個lunch,真係冇乜要求!聞說依度環境ok,270度維景,非常光猛有睇頭,因為就嚟父親節,帶父母來食個午餐!食物方面不要期望,就不會失望😜⋯⋯!前菜方面,沙律唔錯,份量適中!主菜方面,老豆老媽子各叫咗意粉,我就薄餅!薄餅份量夠一家人食,份量十足,出乎意料之外,味道普通,用料得芝士和辣腸,算是ok! 意粉賣相普通!講到服務,其中一位J服務員,非常心急,食咗45分鐘左右,😓已經問我們要安排咖啡茶!由於老人家食得慢,這位J服務員就真係要比多啲心思去努力啦⋯⋯應該只有這個服務員差啲,其他都唔錯!若然喜歡坐得舒服,兼有海景,依度可以滿足到你,但食物質素就真的有改善空間!
2020-06-16
慶祝紀念
父親節
2020-06-16 440 瀏覽
Set lunch 有齊前菜、主菜、甜品同嘢飲抵唔抵真係見人見智🥢麵包正正常但唔夠熱🥢Appetizer揀咗是日餐湯係一個無磨菇嘅磨菇忌廉湯味道正常但湯嘅溫度保持得唔係咁好天氣三十多度但餐湯送到客人面前都只係微熱嘅溫度小編用餐時只係大約12:30而餐廳係12點開始營業但無論幾點用餐都好湯係唔應該只保持微熱溫度好似只係保溫嘅度數咁仲要係宜家咁熱嘅天氣如果冬天拎到出嚟客人面前咪凍晒🤷🏼‍♀️🥢 Main course: 📍Crispy Prawns Linguine 📍香脆大蝦羅勒扁意粉意粉算係比較好蝦煎得香脆意粉軟硬度適中但調味略嫌咸整體不過不失🥢甜品反而係最好食可惜waiter 無詳細講解係咩嚟草草放底就離開我估應該係由紫芋整成嘅蛋糕仔因為芋頭味比較重但又唔會好甜🥢今次係一個極度非常失望嘅用餐經驗事緣我12:10到達餐廳(開店時間12點)已經未算多人我問門口waitress 無book位會唔會有無位(好禮貌嘅語氣)但換嚟嘅係侍應姐姐帶點不耐煩嘅語氣回答:入面full咗得outdoor台跟住佢聽電話另一個waitress啱啱走出門口正常見到有客人係度都會問句有咩幫到你咁我就問多次原先位姐姐
Set lunch 有齊前菜、主菜、甜品同嘢飲
抵唔抵真係見人見智
我估應該係由紫芋整成嘅蛋糕仔
因為芋頭味比較重
但又唔會好甜
今次係一個極度非常失望嘅用餐經驗
事緣我12:10到達餐廳(開店時間12點)
已經未算多人
我問門口waitress 無book位會唔會有無位
(好禮貌嘅語氣)
但換嚟嘅係侍應姐姐帶點不耐煩嘅語氣
原先位姐姐咁啱收線
聽到我再問佢同事
就用極差口氣重覆多次:入面full咗得番outdoor
原以為只係門口姐姐忙而口氣唔好
(但其實個陣餐廳一半客人都未有)
坐底後啲waiters亦唔好得去邊
最差嘅一間
唔會再回頭
更加唔會推介比人
2020-06-14 387 瀏覽
因為兩個星期前已經book枱,所以俾咗個卡位我哋,可以對住個維港,加上今日落雨颱風關係,所以出邊戶外冇人坐,我哋可以對住遼闊海景。今日本來諗住叫al carte,但係看到買一送一嘅Tasting Menu,覺得非常吸引。頭盤係帶子,都算大隻,配埋一片片松露,賣相非常吸引,雖然松露不夠濃香,但以這個價錢來說,已非常超值。餐湯是蕃茄湯,不過不失。主菜我哋揀咗深海鱸魚同埋七成熟牛扒,其實我唔知部位,因為我冇份睇Menu。Seafood risotto 係散叫,但不算頂級自選,原本我哋想叫小龍蝦意粉但係已經賣晒。甜品係雲呢拿布甸,我覺得有少少偏甜,但係整體賣相同埋啲berries,都說好味。服務還可以,我估係有啲係part-time同事,上菜等服務未算好熟練。總括而言都算係一個好嘅餐飲體驗,大家可以值得一試。

總括而言都算係一個好嘅餐飲體驗,大家可以值得一試。
2020-06-14
1 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日
2020-06-09 593 瀏覽
望住VICTORIA HARBOUR, 對面燈光閃爍燦爛, 食物就中規中矩STARTER SALAD - scallop with rocket salad, ...bitter taste ....not enjoy it too much.... basket of bread, still warm and and refill when u like. however i am gluten intolerant . it become meaningless to me. pour olive oil and vinegar soup main course is see bass fish filet, with chopped tomato DRINK also included.DESSERT mixedberries panna cotta, panna cotta rich in milk favor good service and romantic environment....
望住VICTORIA HARBOUR, 對面燈光閃爍燦爛,

食物就中規中矩

soup

DRINK also included.