2020-07-05 733 瀏覽
🇭🇰Paper Moon·又係慶祝既季節🥳🥳呢間我同朋友仔上年已經講過 但係上年食左另一間 今年就黎翻啦☺️佢個環境真係勁正 景色超好 而且坐得好舒服😍·蜆肉白酒意大利粉 $248佢一上檯好香既蒜味同埋酒味 但係唔知點解佢D意粉無好入味🤔佢D意粉係比較粗身D既 所以有咬口D既 個蜆肉就超重海水味 都唔錯既 係淡味少少🤣🤣·阿拉斯加蟹肉番茄義大利粉 $268呢個相對就好味D啦 因為係番茄意粉😙但係我都係覺得佢好似有D酒味咁 而且佢都幾多蟹肉 係真係人手mit絲個種感覺 唔錯😌不過唔知呢度係咪應該食pizza呢 佢D意粉唔係話特別出色 不過望住呢個海景食野係開心既😍·士多啤梨千層酥餅 $108呢個佢都整得好靚 超級適合用黎話碟😏佢個custard唔會話太甜 而且入面都幾多士多啤梨粒 我自己幾中意 不過佢個酥餅唔係超脆個種 係行鬆化路線既🤔·#rbyeat#rby西式#rby尖沙咀·📍尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈3樓OTE301號舖
🇭🇰Paper Moon

蜆肉白酒意大利粉 $248