2016-02-21
Day off同男朋友走到上環搵食見到oldish裝修好靚,諗都冇諗就入左去,嘩原來入面仲靚!我哋係大枱坐低,張枱係木造,牆上掛左好多畫,好懷舊,我鍾意!我點左個芝士焗豬扒飯+pink lemonade,男朋友就點左個all day breakfast+lime soda $138+$10drink+10%serivce charge 中上環區價錢合理我地影下相傾下計,大概10分中就有野食,送餐姐姐好細心,提我個pan好熱,要郁就叫佢幫手,以免辣親手,服務100分!抵讚!份量睇落唔太多,但都有2塊厚切豬扒。豬扒個味做得好,仲好林,我成餐飯同男朋友都讚左塊豬扒十次都有,甘真係好好味丫嗎haha...另外一讚,就係個飯,有炒底,仲好多芝士,啖啖都拉到絲Pink lemonade 粉紅色好靚,女仔實鍾意,但我個人覺得略酸,不過飯後飲都可以膩、如果冇甘酸就好返屋企睇返其他食評,發現都好多人都話唔掂,但我覺得食物環境服務都100分,唔係幫佢賣廣告!我會再來!