2022-09-30
呢日黎到呢間係觀塘呢間有輕食既鋪頭度買外賣番屋企食, 因為呢幾日都食得太多野, 所以想清清地,食D 唔係咁heavy 既野~ 一睇之下就發現呢間鋪頭既野食都唔錯, 所以就黎左買~ 雖然係輕食, 但係佢一D 都唔HEA, 賣相都好精緻, 令人充滿食慾! 我地叫左一個Set A 一個Set B, Set A 係韓式三文治, 佢係有D飯團包住好多料既咁食既~ 我要雞胸、炒蛋、蕃茄同生菜~ 食落真係好fresh 同埋好冇負擔,佢既雞胸係慢煮雞胸,食落完全唔鞋仲好嫩口~ 正! Set B 就係美式既選擇, 我叫左堅果包配黑毛豬~ 佢入面有勁多料, 又有菇,又有蛋同埋車厘茄個D, 食完真係覺得又飽又健康~ 平時想食一D健康既午餐或者晚餐都有D 難度, 又或者係好貴咁, 但呢間鋪頭價錢唔貴之餘又好味~ 每個星期既clean day都可以黎呢度食佢!