2022-01-11 30 瀏覽
今日同朋友去行街,行到去牛頭角同埋觀塘中間嘅鴻圖中心,見到有一個愛琴坊嘅美食foodcourt,地理位置超級方便,而且環境乾淨企理,於是同朋友過嚟食晏晝 🥰 呢邊都好多選擇,我哋就揀咗依間叫做moomoo burger,估唔到漢堡包做得超有水準!😁要咗一個經典芝堡套餐裏邊材料超級豐富,有掃打美國牛肉,仲有芝士、番茄、生菜同埋自家製嘅momo汁,美國牛肉外國入口係唔同啲,食得出口感好豐富,肉質超級鮮嫩🥰加$15仲配左沙律同埋飲品連埋套餐都只係幾十蚊,沙律好fresh🎉另外叫咗一個熱帶芝堡套餐最特別係除咗牛肉同埋其他配料之外,裏邊夾住咗菠蘿,所以食落去超級多汁,成個口感勁夾,推介各位必叫依個💗加錢仲配咗芝士肉醬薯條同埋飲品芝士肉醬薯條味道都好夾,一流😛

要咗一個經典芝堡套餐

加$15仲配左沙律同埋飲品
連埋套餐都只係幾十蚊,沙律好fresh🎉

另外叫咗一個熱帶芝堡套餐

加錢仲配咗芝士肉醬薯條同埋飲品
芝士肉醬薯條味道都好夾,一流😛
2022-01-10 29 瀏覽
🍔MooMoo成日經過都見到,今次終於行入去食😂🍔經典之堡 $60手打優質美國穀飼牛肉、生菜、蕃茄、芝士、moomoo汁moomoo汁好惹味,又唔會好油膩👍🏼🍔熱帶之堡 $67手打優質美國穀飼牛肉、菠蘿、生菜、蕃茄、芝士、煙肉、千島醬菠蘿甜,煙肉軟硬適中😋2個麵包烘到外脆內軟,牛肉肉味香濃,煎完都係juice,生菜新鮮,蕃茄厚切🥗細沙律,可樂 +$15Mix Salad、紅腰豆、粟米、柚子醋菜夠新鮮,酸酸地幾開胃🍟芝士肉醬薯條,可樂 +$29薯條本身撈咗調味粉,好惹味😋再加一塊芝士,同好多肉醬💯👍🏼2個人埋單$171食到勁飽,最後都食唔哂😝幾抵食環境都幾好,仲可以自己揀坐岀面定入面店員有禮貌介意餐牌,一有人走即刻就去清潔👍🏼大家經過可以一試🙌🏻推介試吓個經典之堡
🍔MooMoo

成日經過都見到,今次終於行入去食😂

🍔經典之堡 $60
手打優質美國穀飼牛肉、生菜、蕃茄、芝士、moomoo汁

moomoo汁好惹味,又唔會好油膩👍🏼

🍔熱帶之堡 $67
手打優質美國穀飼牛肉、菠蘿、生菜、蕃茄、芝士、煙肉、千島醬

菠蘿甜,煙肉軟硬適中😋

🥗細沙律,可樂 +$15
Mix Salad、紅腰豆、粟米、柚子醋
菜夠新鮮,酸酸地幾開胃

🍟芝士肉醬薯條,可樂 +$29
薯條本身撈咗調味粉,好惹味😋
再加一塊芝士,同好多肉醬💯👍🏼

2個人埋單$171
食到勁飽,最後都食唔哂😝幾抵食
環境都幾好,仲可以自己揀坐岀面定入面
店員有禮貌介意餐牌,一有人走即刻就去清潔👍🏼
大家經過可以一試🙌🏻推介試吓個經典之堡

2022-01-09 32 瀏覽
經典之堡🍔$60牛油烤烘麵包夾住車打芝士、蕃茄、生菜、手打美國穀飼牛肉,再配埋秘製moo moo汁製作而成,牛肉夠厚身仲好juice,moomoo汁好夾,我最欣賞佢嘅麵包🍞,佢嘅麵包比起平時食嘅漢堡包煙韌有咬口,而且好實在,原來係選用日本麵粉再喺香港工場自製,不含防腐劑及添加劑,大家食嘅時候不妨細心品嚐一下個麵包☺️美式之堡🍔$63佢係經典之堡做基礎,多咗煙肉🥓,醬汁改為BBQ汁,口味有小小唔同,但都好好食👍🏻薯條🍟$25薯條有肉汁芝士同芝士肉醬口味,但我個人比較喜歡薯條配茄汁,所以我叫咗原味薯條,薯條係由原個薯仔切出,所以薯味十足,再加上多多茄汁啱晒薯條控😍洋蔥圈🧅$39洋蔥圈份量好多,外面炸得夠乾身,唔會油淋淋,入邊洋蔥好似爽脆,十分出色,必叫之選😋
經典之堡🍔$60

美式之堡🍔$63

薯條🍟$25

洋蔥圈🧅$39

2022-01-06
2022-01-05 40 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨MOO MOO (觀塘鴻圖中心)豐富Lunch Combo😍-❤️8款burger, 3款沙律; 總有一款岩食! ❤️有埋室外位好chill, 係愛琴坊少有坐得舒服既餐廳; 另外入面都有bar枱, 坐對面/隔離都得-🇺🇸🍔🐄🧀🥬🍅🥓 美式之堡 $63✨新鮮手打優質美國穀飼牛肉 < 嘩個名好長, 但係都堅既, 扒勁juicy✨夠厚身但又唔乾硬, 有少少筋位係真牛肉✨另有芝士, 生菜番茄, 煙肉同BBQ汁✨生菜勁fresh都不在話下, 要讚個煙肉好鹹香但唔搶牛肉味, 反而好夾-🐟🧀🍔 魚Full之堡 $62✨個魚柳新鮮炸起勁辣咀, 仲熱到上面塊芝士都溶溶地, 連埋冰凍fresh既生菜食好有icefire感覺✨魚柳厚身多肉, 真係好"Full"; honey mustard醬同成個包好夾-🐄 🐮 🥩 🍲 芝士肉醬薯條配汽水 加配$29肉汁芝士薯條配汽水 加配$29✨芝士肉醬: 一大pat肉醬放左係上面勁香濃, 仲有芝士墊底好邪惡✨肉汁芝士: 如果唔特別鍾意食脆薯條可揀呢個, 肉汁好香同比較Juicy, 芝士味都係好重-🐄 🐮 🥩 🍲 汽水轉冰茶 +$13✨有4款味道, 我揀左
👧🏻😋👅🍽✨
MOO MOO (觀塘鴻圖中心)
豐富Lunch Combo😍
❤️8款burger, 3款沙律; 總有一款岩食!

🇺🇸🍔🐄🧀🥬🍅🥓
美式之堡 $63
✨夠厚身但又唔乾硬, 有少少筋位係真牛肉
✨另有芝士, 生菜番茄, 煙肉同BBQ汁

🐟🧀🍔
魚Full之堡 $62

🐄 🐮 🥩 🍲
芝士肉醬薯條配汽水 加配$29
肉汁芝士薯條配汽水 加配$29

🐄 🐮 🥩 🍲
汽水轉冰茶 +$13
✨有4款味道, 我揀左蜜桃, 其實都係落syrup (記住搞勻先飲)
✨但個茶底幾香, 好岩係比較油膩既薯條burger

免收加一服務費
2022-01-03 38 瀏覽
開頭唔係好知道咩叫手工漢堡,開落諗我可能嗰塊漢堡扒係自己搓,會有咩分別呢?幫我食第一啖嘅時候我就發現到原來好大分別⋯⋯食完今餐之後我發覺佢係一間好有誠意嘅漢堡包店。經典之堡 - 第一啖咬落去首先食到嘅係牛油香味,因為佢先用牛油去烘麵包,所以有好香嘅牛油味,然後就係塊生菜非常之新鮮仲係好脆,蕃茄好大嚿而且亦都係新鮮嘅因為非常之噴汁!係時候要講塊主角漢堡扒,咬落去同普通漢堡扒有咩分別,在塊漢堡扒比較有層次,因為係裏面嘅肉感覺上有大有細,令到你咬落去層次上面都有啲變化,而且塊肉有啲焦香味,佢雖然唔係好似和牛漢堡扒咁樣咁多油,但係亦都係Juicy嘅,佢嘅juicy係肉汁唔係油,醬汁加得很足夠,令到整個漢堡更加好食。白菌之堡 - 基本上同上面嗰個一樣好食,不過就加咗啲蘑菇同埋用咗黑松露味嘅沙律醬。8 wing’s O’clock set - 我就揀咗卡加牛油、加州風味、菜脯同埋水牛城,特別要講吓菜脯,呢個咪好特別,有一種中西合璧嘅感覺,記得意。芝士肉醬薯條 - 好耐冇食過加芝士肉醬嘅薯條,而且份量都幾大盒

芝士肉醬薯條 - 好耐冇食過加芝士肉醬嘅薯條,而且份量都幾大盒[愉快]
🍄白菌之堡 $65成個包入邊有白菌、漢堡扒、芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅入仲有松露沙律醬🤤麵包外脆內鬆🍞軟入邊嘅菇都幾juicy~可惜漢堡扒有啲乾😵‍💫冇乜肉汁🤣黑松露沙律醬 味道適中~😚成個包咬落去口感同埋味道配搭得都唔錯🙌🏻🤌🏻8.9/10🥩經典之堡 $60包嘅配料同上面嗰個差唔多🤣即係冇咗黑松露醬同埋白菌〰️但係加上酸酸甜甜嘅秘製汁 估計係洋蔥汁🤤令到成個包冇咁油膩🤌🏻8.8/10🥓美式之堡 $63多咗塊煙肉!煙肉淋脆適中~BBQ汁正正常常🤣但落去口感好豐富✨肉味濃✔🤌🏻7.9/10🍟薯條 $25份量多!熱辣辣 外脆內軟😍薯條上面有啲粉🤤應該係啲香料!加咗落去之後成個少少向左好多~有啲似以前shake薯條嗰啲feel🤣如果可以多啲粉就好啦🤌🏻8.8/10 ——————————————————————————————#為食tips👻 小編星期六日夜晚去食~就冇乜人🤪但係估計閒日晏晝嘅話就會好多人!想食又要早啲去啦😝
🍄白菌之堡 $65

#為食tips👻
  • 薯條
  • 白菌之堡
2021-12-17 48 瀏覽
經典之堡 $60美式之堡 $63肉汁芝士薯條配湯 +$29芝士肉醬薯條配汽水 +$29Coke Zero $12之前都見過唔少人介紹 Lunchtime嚟到都幾多人 亦有唔少外賣座位唔算好多 但有室外同室內夜晚係室外幾啱同朋友食個漢堡 傾吓偈漢堡揀咗經典之堡同美式之堡餐牌表示漢堡扒用新鮮手打美國穀飼牛肉食落感覺肉質唔差 煎得較為乾身同熟啲但入口肉味尚濃 都有啲肉汁!漢堡個麵包係店自家製 麵包咬落軟熟 加上烘過有牛油香味美式🍔配合埋煙肉、BBQ汁 口感豐富!經典🍔有炒過嘅焦糖洋蔥 加上甜甜酸酸嘅MOO MOO汁 同個漢堡好夾!兩款薯條加左燒烤粉調味 份量都唔少芝士肉醬薯條 肉醬味道適中唔會過酸 芝士味再濃烈啲就好!肉汁芝士薯條 芝士做到拉絲效果 相對肉醬薯條味道淡啲 但口感冇咁膩MOO MOO價錢相宜 普通加套餐$8X左右就算揀加$25嗰套餐(有肉醬🍟)埋單都唔過百所以價錢同質素相對唔錯嘅🍔嚟講呢度會係一個選擇!

經典之堡 $60

夜晚係室外幾啱同朋友食個漢堡 傾吓偈

漢堡揀咗經典之堡同美式之堡
餐牌表示漢堡扒用新鮮手打美國穀飼牛肉
食落感覺肉質唔差 煎得較為乾身同熟啲
但入口肉味尚濃 都有啲肉汁!

漢堡個麵包係店自家製
麵包咬落軟熟 加上烘過有牛油香味
美式🍔配合埋煙肉、BBQ汁 口感豐富!
經典🍔有炒過嘅焦糖洋蔥
加上甜甜酸酸嘅MOO MOO汁 同個漢堡好夾!

兩款薯條加左燒烤粉調味 份量都唔少
芝士肉醬薯條 肉醬味道適中唔會過酸
芝士味再濃烈啲就好!

肉汁芝士薯條 芝士做到拉絲效果
相對肉醬薯條味道淡啲 但口感冇咁膩
MOO MOO價錢相宜 普通加套餐$8X左右
就算揀加$25嗰套餐(有肉醬🍟)埋單都唔過百
所以價錢同質素相對唔錯嘅🍔嚟講
呢度會係一個選擇!
2021-12-13 66 瀏覽
去觀塘工廠果邊拎完代購,落返黎見到依間burger店🤩🤩好似幾正!餐廳有分Indoor同Outdoor,Indoor以高枱高櫈為主,Outdoor座位就比較闊落,又暖爐涼涼地氣氛幾好~~不過我地今次就坐左Indoor😆😆-經典之堡 $60都有好多漢堡包選擇,我就揀左呢個經典野,餡料有優質安格斯牛肉、芝士、生菜、蕃茄,再配佢哋秘製嘅醬汁叫miumiu汁。整體好豐富!塊漢堡扒好厚身,好有牛味仲好juicy,同埋我好鍾意佢地個包,外脆內軟,好香牛油味!-白菌之堡 $65朋友就叫左呢個白菌之堡~~包括有餡料有優質安格斯牛肉、、白菌、芝士、生菜同蕃茄,配松露沙律醬~~白菌同松露嘅配搭好夾,牛肉漢堡同白菌一齊既口感亦都好好,生菜蕃茄都好新鮮,整體感覺係好有咬口,加上麵包有好鬆軟👍🏻-士多啤梨奶昔 $48對比起佢哋嘅漢堡包,呢個奶昔嘅性價比真係好抵😣唔係話佢唔好味,係佢真係細杯而且仲有啲貴!芝士肉醬薯條 $39冇乜驚喜,薯條好似唔夠脆!
不過我地今次就坐左Indoor😆😆

經典之堡 $60

白菌之堡 $65
朋友就叫左呢個白菌之堡~~

士多啤梨奶昔 $48

芝士肉醬薯條 $39
冇乜驚喜,薯條好似唔夠脆!

2021-12-05
  • 白菌之堡
2021-12-13 144 瀏覽
喺呢頭行街,同個朋友搵吓有咩平價嘅又抵食。經過牛頭角站只有十分鐘,喺商場入邊,入咗去一間食漢堡既餐廳。一入到去坐低,播住英文歌,環境設計到好外國漢堡包餐廳嘅感覺,全都是bar台。主角出嚟啦滋味雞堡( $60 )推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️塊麵包皮煎過加埋牛油,外脆內軟 非常好食,塊雞扒大大塊肉汁鮮嫩,加埋佢秘製嘅辣醬汁 生菜同蕃茄非常新鮮,一大啖咬落去超好食呀🤤🤤經典之堡( $60 )推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️牛漢堡係新鮮手打美國穀飼牛肉,食落有好香濃既肉味。 **餐廳嘅麵包標榜左用日本麵粉,不添加任何防腐劑及其他添加劑。芝士肉醬薯條( $39)推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️好大份,芝士同肉醬絕對不吝嗇。食落幾夾洋蔥圈( $39 )推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️又係好大份,洋蔥圈炸得非常脆,好惹味佢仲有室外式座位,唔怕凍嘅朋友可以坐出邊 好Chill.

滋味雞堡

主角出嚟啦

滋味雞堡( $60 )

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

經典之堡

經典之堡( $60 )

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

牛漢堡係新鮮手打美國穀飼牛肉,食落有好香濃既肉味。

芝士肉醬薯條

芝士肉醬薯條( $39)

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

好大份,芝士同肉醬絕對不吝嗇。食落幾夾

洋蔥圈( $39 )

推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️

又係好大份,洋蔥圈炸得非常脆,好惹味

佢仲有室外式座位,唔怕凍嘅朋友可以坐出邊 好Chill.

滋味雞堡
2021-12-12 85 瀏覽
在觀塘行完街後,朋友帶我來食漢堡包。經過好多次,終於可以一試。漢堡包的選擇種類都多。經典之堡($60)經典之堡內有美國車打芝士、新鮮手打優質美國穀飼牛肉、新鮮生菜及蕃茄、配上秘製MOO MOO 汁及少少洋蔥粒,好味道!餡料勁豐富,香濃牛肉味,JUICY,勁滿足。外軟內脆牛油烤烘麵包由本地工場自製,選用日本麵粉,好鬆軟。滋味雞堡($60)雞肉、芝士、生菜、蕃茄香辣MAYO芝士肉醬薯條($39)醬汁好多,讓每一條都充滿左好香濃的芝士肉醬。非常夠味,洋蔥圈($39)脆脆的脆皮後帶有甜甜的洋蔥味。份量多且大大塊洋蔥
在觀塘行完街後,朋友帶我來食漢堡包。

經過好多次,終於可以一試。

漢堡包的選擇種類都多。

經典之堡($60)
經典之堡

餡料勁豐富,香濃牛肉味,JUICY,勁滿足。
經典之堡

外軟內脆牛油烤烘麵包由本地工場自製,選用日本麵粉,好鬆軟。

滋味雞堡($60)
雞肉、芝士、生菜、蕃茄香辣MAYO

芝士肉醬薯條($39)
醬汁好多,讓每一條都充滿左好香濃的芝士肉醬。非常夠味,
芝士肉醬薯條

洋蔥圈($39)
脆脆的脆皮後帶有甜甜的洋蔥味。
份量多且大大塊洋蔥
2021-12-11
2021-12-12 53 瀏覽
星期日中午同朋友來到這家觀塘漢堡包食午飯~ 首先想講下Moo Moo既店面有兩樣野是幾正的:第一,除左室內啲座位舒適之外,仲有室外露天座位,係出面飲下野應該幾chill; 第二,室內座位有一排插蘇位,可以幫電腦或者手機叉電,呢啲細節位都好窩心。我地每個人嗌左一個餐,試左美式漢堡、菇菇漢堡同白菌牛肉漢堡。牛肉漢堡是手打美國牛肉所製,牛味十足。素食的朋友亦可以食菇菇漢堡~芝士肉醬薯條雖然熱量十足,但係芝士夾肉醬真是很match! 如果不想吃薯條,亦可以配沙律。朋友亦點了一杯士多啤梨奶昔,除左奶昔之外還有多款特飲,下次可以試試~
星期日中午同朋友來到這家觀塘漢堡包食午飯~

白菌牛肉漢堡
2021-12-12
白菌牛肉漢堡
2021-12-11 38 瀏覽
平時都好少食burger,小編以前成日覺得burger 嚟嚟去去都係夾牛扒、豬扒、雞扒之類,無咩吸引力🧲。令小編改觀嘅係呢間餐廳嘅burger有軟殼蟹同埋大啡菇嘅餡料,認真吸引。🏷菇菇堡($59)漢堡包🍔夾住兩隻多汁嘅大啡菇🍄、一塊車打芝士,仲有新鮮生菜🥬同埋蕃茄🍅,配上芝麻醬,味道可口😋。🏷軟殼蟹漢堡($88)新出嘅漢堡,夾住好大隻軟殼蟹🦀,同菇菇堡🍄一樣都有芝士、生菜🥬同埋蕃茄🍅等配料。醬汁用上他他醬,食落別有一番風味🤤。🏷忌廉蘑菇雞翼($40)雞中翼🐥去咗骨,包裹住芝士🧀同埋蘑菇🍄,雞肉新鮮嫩滑,口感柔滑細膩。*晚餐*免加一服務費

🏷菇菇堡($59)

🏷軟殼蟹漢堡($88)

🏷忌廉蘑菇雞翼($40)

*晚餐
*免加一服務費
2021-12-09
2021-12-06 38 瀏覽
今日lunch再同同事嚟咗「愛琴坊」呢間moomoo食burger😋 呢度除咗burger仲有熱狗食㗎!叫burger+$15/29轉餐有埋汽水薯條就最抵喇😚🇺🇸🍔 美式之堡 ($63)包括新鮮手打優質美國鞠飼牛肉、芝士、生菜、蕃茄、煙肉、Bbq醬🍍🍔 熱帶之堡 ($67)包括新鮮手打優質美國鞠飼牛肉、芝士、菠蘿、生菜、蕃茄、煙肉、千島醬兩個burger都有一塊厚厚嘅手打牛肉,牛肉夠晒juicy加埋半溶芝士好夾🤤🤤 餡料非常多,正🤗🍟 薯條🍟 肉汁芝士薯條薯條即炸好好味、夠脆又夠調味~ 佢哋用咗糊椒同鹽調味,好食😋

🇺🇸🍔 美式之堡 ($63)

🍍🍔 熱帶之堡 ($67)

🍟 薯條
🍟 肉汁芝士薯條
2021-12-06
  • 熱帶之堡
  • 美式之堡
我個friend👭最鍾意就係食burger🍔見佢一直想試吓呢間嘅漢堡包🤣今日一於約佢喺呢度食lunch😆位於觀塘工業區嘅Moo Moo 🍔 分左室內及室外用餐環境🤗我地就比較鐘意室外貪佢空間感大啲😂我地今日分別寄咗兩個套餐及小食🤗🐟魚Full之堡平時最鍾意食🐟魚柳飽見到就即刻要叫黎試下🥰呢度嘅魚柳包餡料魚柳好大塊,而且食落唔會太乾仲好香脆😋另外仲有生菜🥬蕃茄🍅同埋蜜糖芥末醬真係惹味非常😋🐮經典之堡 麵包烤到微暖🤩中間夾咗厚厚嘅安格斯牛肉扒加埋自家製既moomoo菇味醬配搭著味道清新嘅番茄🍅及生菜🥬牛肉好厚身而且有好濃牛味🐂咬落去真係超Juicy🤤小食蘑菇忌廉雞翼🐥無骨雞翼釀入咗忌廉蘑菇係中間🙌趁熱食真係唔錯👍兩個套餐分別配左沙律🥗及薯條🍟+蘑菇忌廉雞翼🐥連埋飲品每人都係1舊水左右😆真係食到我哋好鬼飽🤣

🐟魚Full之堡

🐮經典之堡

外賣送餐
  • 經典之堡
2021-12-05 26 瀏覽
連鎖店嘅漢堡包就成日食啦,今日就試下小店嘅手工漢堡啦❤️位於觀塘區嘅 「Moo Moo」 係觀塘工廠大廈嘅飯堂其中一角,裝修以美國海軍風為主,設有露天位置,收工想同同事朋友吹下水飲下酒都係一個唔錯嘅選擇👍🏻「Moo Moo 」主打平價手工漢堡,成個餐有汽水薯條都唔駛$100,豪氣D可以升級芝士肉醬薯條/肉汁芝士薯條🍟 今日就叫左佢哋嘅經典之堡同埋鹹蛋黃雞堡😆▶️ 經典之堡用咗優質安格斯牛肉再配芝士,生菜,番茄,加上MOO MOO 特製醬汁❤️ 安格斯牛肉肉味濃郁多汁,肉嘅入量十足👍🏻配埋MOO MOO 特製醬汁非常惹味❤️▶️ 鹹蛋黃雞堡用左咸蛋雞扒,生菜,番茄,沙律醬💕雞扒好juicy唔會乾爭爭咁,中間夾有咸蛋黃醬,香口得嚟又唔會太膩👍🏻不得不提係個麵包🥯個包用牛油微煎過,非常香口之餘仲好鬆軟,令人回味無窮🤤▶️ 肉汁芝士薯條薯條香脆,肉汁微咸配上邪惡拉絲芝士,非常出色▶️芝士肉醬薯條薯條香脆,肉醬好足料❤️加埋芝士咸香真係好好食另外加購左杯朱古力奶昔我自己就覺得正常發揮🤓用一個咁抵嘅價錢就食到手工漢堡,下次一定要再去試埋其他款啊
連鎖店嘅漢堡包就成日食啦,今日就試下小店嘅手工漢堡啦❤️

今日就叫左佢哋嘅經典之堡同埋鹹蛋黃雞堡😆

▶️ 經典之堡

▶️ 鹹蛋黃雞堡

▶️ 肉汁芝士薯條
薯條香脆,肉汁微咸配上邪惡拉絲芝士,非常出色

▶️芝士肉醬薯條
薯條香脆,肉醬好足料❤️加埋芝士咸香真係好好食

另外加購左杯朱古力奶昔我自己就覺得正常發揮🤓

用一個咁抵嘅價錢就食到手工漢堡,下次一定要再去試埋其他款啊