2025-06-22 573 瀏覽
餐廳裝修行北歐風格,簡約舒適,非常適合打卡📸餐廳除咗主食外,仲有精品咖啡同麵包,全日都適合去😆-Pesto cream chicken fusilli ($138)餐廳嘅手工意大利麵非常之出名,所以嗌咗兩個試下☺️依個青醬非常之香,雞肉好亂,仲要好大塊好多舊,手工意大利麵都非常之彈牙,推介👍🏻.Spicy tomato basil fusilli ($128)依個有少少辣🌶️,但我認為辣到適中,香口得來又唔會過辣👏🏻雖然佢係簡單蕃茄味,但調味並唔普通👍🏻.Confit duck barley risotto ($168)依家Resort雖然好多醬,但食落比較清新,不過鴨肉可以再多少少🤣.Matcha latte ($52)抹茶牛奶比例剛剛好,唔會太甜🍵.Black sesame latte ($52)呢個非常之好飲,好似飲緊淡少少嘅芝麻糊咁😆🖤-❣️MOMA•中環蘇豪士丹頓街22號地舖
Matcha latte ($52)
抹茶牛奶比例剛剛好,唔會太甜🍵
Black sesame latte ($52)
呢個非常之好飲,好似飲緊淡少少嘅芝麻糊咁😆🖤
❣️MOMA•中環蘇豪士丹頓街22號地舖
2025-06-21
2025-06-07 1015 瀏覽
早排同男朋友慶祝,所以就去咗SOHO區嗰度試吓新餐廳,餐廳主打北歐風格,成個感覺都好舒服,無論係室外定係室內,今次我哋就去咗食晚餐而佢哋餐廳呢主打手工意粉啦,除咗手工意粉之外呢仲有主菜嘅,主菜方面就分咗海洋類同陸地,menu 設計好有心思前菜方面:就叫咗用cod 魚他他配上白酒醋汁,cod 魚刺身再配上牛油果,再配上白酒醋汁,成件事都好fresh,上面仲有個橙角,提升咗成道菜嘅層次主菜方面:當然揀咗佢哋嘅自家製嘅意粉啦,今次就雜錦海鮮貝殼長意粉配牛油汁,海鮮就有青口帶子同埋大蝦,粉嶺都幾多,而且啲意粉都好掛汁,牛油汁咩好Creamy,唔會太油膩烤虎蝦配自家製嘅醬汁,庫克超大隻,而且個肉好新鮮,充滿鮮味,再配上檸檬牛油汁,簡直Perfect match,下面仲有燒菠蘿,一個好好嘅配搭另外仲叫咗慢煮美國雞,雞肉好嫩滑,而且份量唔會太大,600 gm比兩個人剛剛好,唔會太full仲叫咗個烤長柄西蘭花配花生牛油cream,感覺好特別,冇諗過成件事都會咁夾我哋今次呢都係食海鮮同食白肉多,所以就叫咗杯白酒同埋一杯無酒精嘅飲品,來自法國嘅白酒汁好容易入口,另外杯Orange Mint Soda, 唔

前菜方面:

主菜方面:

我哋今次呢都係食海鮮同食白肉多,所以就叫咗杯白酒同埋一杯無酒精嘅飲品,來自法國嘅白酒汁好容易入口,另外杯Orange Mint Soda, 唔會太重薄荷葉味,感覺好fresh,橙味會比較重啲

最後是日甜品Panna cotta, 就好似一個藝術品咁,擺盤好靚,而且味道都唔錯👍🏻
2025-06-07 851 瀏覽
✨呢度係中環中高價西式餐廳,定位北歐風格,座落於中環Soho區,品牌推祟簡約舒適既⭐️lifestyle係主打手工意粉同埋 麵包類🍞 環境優雅舒適,好girl!🍝💚Pesto Cream Chicken Fusilli 呢個手工意粉散發濃郁既羅勒青醬香氣,混合淡淡既奶油和蒜香,非常開胃🤤麵條原來係螺旋狀既造型,可以完美裹附醬汁,再搭配雞胸肉、松子🧡Pan-Fried Norwegian Salmon w/ Dill Sauce三文魚煎至金黃微焦,表皮酥脆,肉質呈現粉嫩橘紅色😚😚有牛油果醬 甘筍 菜 同埋清新嘅醬料夠晒蛋白質🐣🖤Black Sesame Latte 芝麻既香氣濃郁且自然,甜度適中,無人工香精既假甜感最底有啲芝麻醬咁樣,口感更綿密且有細微顆粒感🍾另外再嗌咗杯白酒 都幾順滑 可以平衡奶香嘅味道

💚Pesto Cream Chicken Fusilli

三文魚煎至金黃微焦,表皮酥脆,肉質呈現粉嫩橘紅色😚😚
有牛油果醬 甘筍 菜 同埋清新嘅醬料
夠晒蛋白質🐣

最底有啲芝麻醬咁樣,口感更綿密且有細微顆粒感

🍾另外再嗌咗杯白酒 都幾順滑 可以平衡奶香嘅味道

2025-06-04 680 瀏覽
喺中環街市起步,沿半山扶手電梯直上,過咗大館就差唔多到MOMA。招牌手作意粉唔錯,配搭北歐風小點同精品咖啡或其他飲品 ✌🏻餐廳環境優雅,北歐簡約設計混搭住家溫馨feel,無論一個人嘆啡定同朋友聚會都好啱影相打卡都絕對係靚景首選!兩者意粉硬身彈牙,煙韌有咬口。sauce 都幾濃稠💕 吸滿醬汁精華,每啖都好掛汁。 𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ Mushroom with Cream Sauce Farfalle $128✨ Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Conchiglioni $158鮮蝦、帶子同青口,配濃郁奶油醬✨Espresso Tonic $58✨Lime Earl Grey Tonic $58

影相打卡都絕對係靚景首選!

𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥

鮮蝦、帶子同青口,配濃郁奶油醬

✨Espresso Tonic $58

✨Lime Earl Grey Tonic $58

2051 瀏覽
Roasted Beef Sandwich $108烤牛肉三明治,麵包香脆,牛肉足料香濃,搭配芝士好夾~Banana Bread $38呢度既麵包好味!香蕉味濃,麵包鬆軟,每一口都是滿滿的幸福感!Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Conchiglioni $158新鮮大蝦、大大粒嘅帶子 同青口,加上手工意粉同Butter Cream汁,味道&賣相都唔錯~Grapefruit Houiicha Iced Tea $58葡萄柚的酸甜加上香片茶的香氣 清爽解渴,夏日消暑的最佳選擇。Fiskesuppe - Norwegian Fish Soup $118挪威魚湯 湯頭濃郁,仲有蔬菜&魚肉 配料好豐富!
Roasted Beef Sandwich $108
烤牛肉三明治,麵包香脆,牛肉足料香濃,搭配芝士好夾~

Banana Bread $38

挪威魚湯 湯頭濃郁,仲有蔬菜&魚肉 配料好豐富!
2025-05-31 645 瀏覽
Norwegian Fish Soup$118Roasted Beef Toast$118Pesto Cream Chicken Fusilli$138Peanut butter brownies$38好味指數:😋😋😋😋抵食指數:💲💲💲💲💲環境舒適:😌😌😌😌😌環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️Happy Friday,不想回家煮飯。所以離開位於中環的公司後,去了蘇豪這間北歐風餐廳。餐廳燈光柔和,空間感充足。好天的話,可以在戶外區用餐,十分寫意。餐廳供應手工意大利粉🍝、北歐式早午餐、烘焙包點、咖啡☕️。Norwegian Fish Soup 有淡淡奶香味。湯內有完整的三文魚粒、薯仔🥔粒、紅蘿蔔🥕粒等,營養豐富,又可帶來飽足感。加了刁草,不單可作裝飾,亦增加了湯的香氣。Roasted Beef Toast 牛肉肉質嫩。多士鬆脆。沙律醬口感順滑,微甜,與味道濃郁又富嚼勁的蕃茄乾,非常夾。除此之外,另加了幾條三文治🥪及沙律常見的火箭菜。Pesto Cream Chicken Fusilli是餐廳其中一款手工意大利粉。意大利青醬清新又健康。螺絲粉好掛汁。香脆的松子
Peanut butter brownies
好味指數:😋😋😋😋
抵食指數:💲💲💲💲💲
環境舒適:😌😌😌😌😌
環境衛生:🧹🧹🧹🧹🧹
服務質素:💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️ 💁🏼‍♀️
餐廳供應手工意大利粉🍝、北歐式早午餐、烘焙包點、咖啡☕️。

Roasted Beef Toast

Pesto Cream Chicken Fusilli是餐廳其中一款手工意大利粉。意大利青醬清新又健康。螺絲粉好掛汁。香脆的松子仁令整體口感更豐富。雞🐓肉不鞋口。
Pesto Cream Chicken Fusilli

Peanut butter brownies 有濃郁朱古力🍫味,口感軟黏有嚼勁,夠濕潤。Brownies 吃過多次。但配上帶咸香味的花生🥜醬是首嚐,味道是意想不到的好!
Peanut  Butter  Brownies
Peanut  Butter  Brownies
2025-05-31 484 瀏覽
唔使飛北歐都嘆到簡約生活美學✈️!呢間藏身蘇豪嘅 MOMA 超過2000呎空間,純白木系裝修+綠植點綴🌿,仲有中環超罕有嘅寬敞露天位!日光透入窗邊位勁好影📸,重點係:中環返工15% OFF!日夜menu都得㗎! 👇講到食,佢哋 主!打!手!工!意!粉!🍝 真係堅好食,質感同出面食到嘅完全唔同,夠哂煙韌有咬口,仲要係每日新鮮自家製㗎!試咗幾款都勁有驚喜: Roasted Beef Toast $118燒牛肉份量足,軟腍腍得嚟肉味超香濃!底層嘅多士焗到脆卜卜,加咗少少芝士,夾埋啲牛肉一啖咬落去... 鹹香惹味,好滿足!😋👍 Pesto Cream Chicken Fusilli $138呢個青醬汁好濃郁好香,仲有松子嘅堅果香添!🐔雞胸肉竟然煮到超嫩滑,一啲都唔嚡!螺絲粉掛汁力一流,個**紐紋形狀真係啜晒啲汁,忍唔住一口接一口清碟!💚 Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Conchiglioni $158必試招牌!個自家製意粉好有口感,煙韌有嚼勁,完美兜住哂啲Creamy到爆嘅牛油忌廉汁!🦐海鮮料好足:大蝦爽彈、帶子軟嫩鮮甜、青口爽口冇沙,整體味

Roasted Beef Toast $118

必試招牌!個自家製意粉好有口感,煙韌有嚼勁,完美兜住哂啲Creamy到爆嘅牛油忌廉汁!🦐海鮮料好足:大蝦爽彈、帶子軟嫩鮮甜、青口爽口冇沙,整體味道好鮮香濃郁!大推!👑

Piccolo Latte $38
精品咖啡質素,豆香平衡,食完意粉飲返杯,Perfect!

2025-05-29 519 瀏覽
Soho有一間我很喜歡餐廳,從門口已經有鮮明的北歐風格,不少人喜歡在戶外用餐區喝酒閒聊,場內的裝潢配色很柔和舒服,窗邊位也很好打卡,是很chill的氛圍。這裡主打手工pasta和一系列的特色pastry,brunch menu選擇特別多,輕盈的或豐盛的都有,當中比較吸引我的是Brunch Board🤩🔹Brunch Board這個可以說是DIY的all-day,有兩款麵包可以選擇,另外再選4款食物,上桌的時候一木盤端上,上面就是一個個放食材的小碗,很有趣~我們選了腸仔、蛋、乳酪等,當中他們的椰子乳酪做得很好,口感剛剛好,上面的granola很香,一起吃好清新,牛油果也夠綿密,可以當醬塗在麵包上;Dark Rye Bread口感不會好硬但有實在的感覺,值得一試。🔹Mushroom with Cream Sauce Farfalle這裡意粉的款色有很多,因為很久沒吃蝴蝶粉,所以選了這款來試,雖然是素食,不過味道依然很濃郁而且很creamy,蝴蝶粉有一定厚度,建議上桌盡快吃,才吃得到chewy的效果。🔹Dessert別的不說,這個dessert of the day確實很有驚喜,本身是紅茶p
🔹Brunch Board
🔹Dessert
別的不說,這個dessert of the day確實很有驚喜,本身是紅茶panna cotta但賣相完全不是我預期的樣子,外層成為奶凍裡面包著甜甜果肉,紅茶香很鮮明,還有granola脆脆豐富口感,兩個人一起吃剛剛好。❤️

上星期去港島區探朋友經過呢間餐廳,覺得好chill,餐廳空間感超大,坐低感覺可以chill足成個下晝,慢條斯理咁享受一餐🥰。環境好自然、簡單又舒服,北歐風設計真係好正,覺得好啱中環返工嘅人嚟呢度嘆杯靚咖啡☕️,relax吓!🍝Pesto Cream Chicken Fusilli $138呢碟手工意粉真係好有誠意!Fusilli煮得啱啱好,咬落好彈牙,配上濃濃嘅Pesto奶油醬,有羅勒嘅清香。醬汁包住嫩滑嘅雞肉,入口即化,仲有啲松子增加咗脆口嘅層次,味道好豐富又平衡,我食得晒成碟意粉。🥙Smoked Salmon Crepe $148煙三文魚薄餅真係另一個驚喜!薄餅皮煎得好金黃好脆,入面塞滿新鮮嘅煙三文魚片,配奶油奶酪嘅濃郁口感,微酸嘅醋菜點綴,味道好清新。一啖咬落去,感受到食材嘅新鮮同薄餅嘅軟熟,視覺同味覺都好滿足,係一道好正嘅菜!☕️ Matcha Latte + Black Sesame Latte $52Matcha Latte抹茶味好濃,奶泡好細膩,帶少少苦同甜嘅平衡,冰凍版特別清爽,啱晒熱天飲。Black Sesame Latte就係黑芝麻嘅濃香取勝,奶香同芝麻嗰種 earth
上星期去港島區探朋友經過呢間餐廳,
覺得好chill,餐廳空間感超大,
坐低感覺可以chill足成個下晝,
慢條斯理咁享受一餐🥰。
環境好自然、簡單又舒服,
北歐風設計真係好正,
覺得好啱中環返工嘅人嚟呢度嘆杯靚咖啡☕️,relax吓!

呢碟手工意粉真係好有誠意!
Fusilli煮得啱啱好,咬落好彈牙,
配上濃濃嘅Pesto奶油醬,有羅勒嘅清香。
醬汁包住嫩滑嘅雞肉,入口即化,
仲有啲松子增加咗脆口嘅層次,
味道好豐富又平衡,我食得晒成碟意粉。

🥙Smoked Salmon Crepe $148
煙三文魚薄餅真係另一個驚喜!
薄餅皮煎得好金黃好脆,
入面塞滿新鮮嘅煙三文魚片,
配奶油奶酪嘅濃郁口感,
微酸嘅醋菜點綴,味道好清新。
一啖咬落去,感受到食材嘅新鮮同薄餅嘅軟熟,
視覺同味覺都好滿足,係一道好正嘅菜!

Matcha Latte抹茶味好濃,
奶泡好細膩,帶少少苦同甜嘅平衡,
冰凍版特別清爽,啱晒熱天飲。

Black Sesame Latte就係黑芝麻嘅濃香取勝,
奶香同芝麻嗰種 earthy 風味好夾,
面上撒啲芝麻粒仲增加咗質感,飲落暖笠笠又滿足。

兩款飲品都睇得出MOMA喺咖啡同茶飲上好用心。

我同朋友都覺得MOMA有寬敞舒服嘅環境、
精心設計嘅北歐風格,
仲有高質嘅美食同飲品,
成功打造一個好relax又好享受嘅用餐空間。
無論係一個人飲杯咖啡定同朋友聚會,
呢度都係中環唔可以錯過嘅好地方。
下次一定要再嚟,
試吓佢哋嘅Brunch同Pastry!👍👍👍
  • Pesto Cream Chicken Fusilli
平日中午時份走入中環蘇豪區,嚟到呢間位於士丹頓街、充滿北歐風情嘅西餐廳食宴。呢度空間寬敞,裝修簡約。店內以純白色作主色調,另配上原木色嘅傢俱,加上樓底夠高,採光度十足,令人感覺恬靜舒適。如果天氣唔太熱,建議坐出出面,一邊享受日光,一邊嘆番個靚lunch,更添悠閒感架!餐廳除咗全日早餐、沙律、麵包、窩夫等外,更以多款手工意粉作主打,螺絲粉、蝴蝶粉、貝殼粉等都食得到。Pesto Cream Chicken Fusilli ($138)手工螺絲粉配上味道濃郁嘅香草青醬同嫩雞肉!值得一讚係螺絲粉口感真係好有嚼勁,非常掛汁,連埋松子一齊食,口感層次更添豐富。實屬阿叔嘅個人推介!Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Conchiglioni ($158)手工長意粉伴有帶子、青口同大蝦,賣相吸睛!相對上一款,呢款意粉就較粗身,口感較硬,Butter Cream 醬汁就有香醇嘅奶香味,口感creamy。

中環嘅打工仔有福😭😭出示職員證有八五折香港少有嘅北歐Eatery 座落於中環Soho區店內外裝修主打北歐簡約風─ ⊹ ⊱ what we had ⊰ ⊹ ─ᡣ𐭩 Fiskesuppe - 4.5 / 5 $118挪威傳統魚湯Fiskesuppe雖然三文魚唔多 但每一嚿都煎到好香脆!湯飲落去好順滑 比北歐嘅冇咁heavy/漏每一啖都夾雜三文魚同herbs嘅香氣ᡣ𐭩 Beef Tartare with Orange Sauce  - 4 / 5 $158生牛肉配上酸瓜碎 鮮味開胃附帶麵包都好脆ᡣ𐭩 Parsley Cream Oyster - 5 / 5 $168超級有驚喜!!!啲蠔望落去細細隻 點知一咬開蠔味係湧上嚟個sauce 都非常出色creamy好重海鮮味ᡣ𐭩 Orange Cream Mussel - 4 / 5 $148青口中等size 冇乜海鮮味橙肉偏甜 反而好食過主角個sauce又係超級香濃creamyᡣ𐭩 Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Spaghetti - 4.5 / 5 $158海鮮ranking:爽口嘅大蝦

中環嘅打工仔有福😭😭出示職員證有八五折
香港少有嘅北歐Eatery 座落於中環Soho區
店內外裝修主打北歐簡約風

─ ⊹ ⊱ what we had ⊰ ⊹ ─

ᡣ𐭩 Fiskesuppe - 4.5 / 5 $118
挪威傳統魚湯Fiskesuppe
雖然三文魚唔多 但每一嚿都煎到好香脆!
湯飲落去好順滑 比北歐嘅冇咁heavy/漏
每一啖都夾雜三文魚同herbs嘅香氣

生牛肉配上酸瓜碎 鮮味開胃
附帶麵包都好脆

超級有驚喜!!!
啲蠔望落去細細隻 點知一咬開

海鮮ranking:爽口嘅大蝦>>>香煎過嘅帶子>青口
Butter cream 奶香濃郁卻不厚重 好有層次
手工意大利麵al dente 仲要好掛汁

─ ⊹ ⊱ tldr ⊰ ⊹ ─
真係就返到北歐嘅感覺 一定要試佢哋嘅oyster 每一度嘅Sauce都好濃郁有層次
味道: 4.5 / 5
價錢: $ 200-300 pp
服務: 4 / 5
環境: 3 / 5
cp value: 4 / 5
re-visit: definitely🫶🏻
2025-05-25 216 瀏覽
中環SoHo區最美北歐風餐廳以純白外牆與原木色為主調的北歐風簡約裝修室外好有外國feel而室內座位好有空間感採光度高天氣涼的話坐室外一定好舒服呢~Brunch Board可以自由選擇4款items 加兩片麵包選了Sourdough、牛油果、炒蛋、煙三文魚及Granola Yoghurt份量大大件而且好味道招牌手工意粉都有好多選擇𖧷 Sourdough/ Dark Rye Bread -Pick 4 Items𖧷 Dried Tomato Farfalle𖧷 Pistachio with Peanut Butter Crepe𖧷 Hot Latte
中環SoHo區最美北歐風餐廳
以純白外牆與原木色為主調的北歐風簡約裝修
室外好有外國feel而室內座位好有空間感採光度高
天氣涼的話坐室外一定好舒服呢~
選了Sourdough、牛油果、炒蛋、
煙三文魚及Granola Yoghurt
份量大大件而且好味道
招牌手工意粉都有好多選擇

𖧷 Dried Tomato Farfalle
𖧷 Hot Latte
每次經過都覺得好吸引‼️裝修好靚,將北歐的極簡美學融入每個細節仲有我好鐘意嘅戶外位置,pet friendly👍🏻餐廳主打手工意粉仲有各種三文治、pastries🍝 mushroom with cream sauce farfalle忌廉蘑菇蝴蝶粉,手工蝴蝶粉咬口十足,蝴蝶粉彈牙掛汁🍽️ brunch board可以自選4款配菜,brunch no.1之選🍞 chicken salad with mushroom smørrebrødopen sandwich方面叫咗chicken salad with mushroom香港比較少見的正宗smorrebrod🥐 pastries試咗佢哋嘅pain au chocolat外脆內軟,非常邪惡天氣好坐出邊真係好舒服彷彿走進了歐洲的街角小店overall無論係環境、食物定係服務都好滿意!
每次經過都覺得好吸引‼️
裝修好靚,將北歐的極簡美學融入每個細節

仲有我好鐘意嘅戶外位置,pet friendly👍🏻

餐廳主打手工意粉
仲有各種三文治、pastries
忌廉蘑菇蝴蝶粉,手工蝴蝶粉咬口十足,蝴蝶粉彈牙掛汁
🍽️ brunch board
可以自選4款配菜,brunch no.1之選

香港比較少見的正宗smorrebrod
外脆內軟,非常邪惡

天氣好坐出邊真係好舒服
彷彿走進了歐洲的街角小店
overall無論係環境、食物定係服務都好滿意!
2025-05-19 200 瀏覽
去完北歐之後好想喺香港食返餐北歐菜,上網搵到呢間係中環嘅北歐餐廳,而且又有最鍾意食嘅手工意粉,食完整體嚟講都算係一次幾特別嘅飲食體驗。🐟 Norwegian Fish Soup 挪威海鮮湯湯底幾清爽,同記憶中北歐濃郁嘅風味有啲唔同,可能係為咗迎合本地口味調整過,材料都有齊三文魚同白魚🍝 Pesto Cream Chicken Handmade Dusilli 青醬奶油雞肉手工螺旋麵手工麵口感有嚼勁,青醬味道都幾突出,搭配松子,加添咗啲堅果香🍗 Sous Vide Whole U.U. Chicken 低溫慢煮全雞雞肉用慢煮方式會比較嫩,但亦都有啲生,見紅都有少少驚,不過以$228嘅價錢嚟講,份量真係幾抵食

🐟 Norwegian Fish Soup 挪威海鮮湯

2025-05-18 153 瀏覽
北歐風嘅Moma有戶外坐,寵物友善。daytime 感覺悠閒,nighttime 柔和,幾有溫馨感💕 嚟到必食招牌手工意粉🍝👨🏻‍🍳 價位$128-$158~Dried Tomato farfalle 💲128 茄香味濃,手工意粉彈牙掛汁,好惹味~Smoke salmon waffle 💲138煙燻三文魚油潤有鹹香,窩夫鬆軟,中間夾有蜜糖芥茉醬,整體入口鹹甜搭配冇違和感,都幾好味~Semela 💲32北歐風嘅麵包~~鬆軟奶油麵包以小麥製成,夾有柔軟嘅杏仁膏餡同埋厚厚嘅鮮忌廉,並灑上糖粉~ 入口甜滑~~Lemongrass and ginger tonic 💲58好消暑,但呢個價位如果個杯特色會加分啲~ Cappuccino 💲48 Houjicha latte 💲52咁chill係要飲下咖啡嘅~ 仲有我愛嘅焙茶🫶
北歐風嘅Moma有戶外坐,寵物友善。

嚟到必食招牌手工意粉🍝👨🏻‍🍳 價位$128-$158~

Dried Tomato farfalle 💲128
茄香味濃,手工意粉彈牙掛汁,好惹味~

Smoke salmon waffle 💲138

Semela 💲32

好消暑,但呢個價位如果個杯特色會加分啲~

Cappuccino 💲48
Houjicha latte 💲52