平日中午時份走入中環蘇豪區,嚟到呢間位於士丹頓街、充滿北歐風情嘅西餐廳食宴。呢度空間寬敞,裝修簡約。店內以純白色作主色調,另配上原木色嘅傢俱,加上樓底夠高,採光度十足,令人感覺恬靜舒適。如果天氣唔太熱,建議坐出出面,一邊享受日光,一邊嘆番個靚lunch,更添悠閒感架!餐廳除咗全日早餐、沙律、麵包、窩夫等外,更以多款手工意粉作主打,螺絲粉、蝴蝶粉、貝殼粉等都食得到。Pesto Cream Chicken Fusilli ($138)手工螺絲粉配上味道濃郁嘅香草青醬同嫩雞肉!值得一讚係螺絲粉口感真係好有嚼勁,非常掛汁,連埋松子一齊食,口感層次更添豐富。實屬阿叔嘅個人推介!Butter Cream Seasonal Mixed Seafood Conchiglioni ($158)手工長意粉伴有帶子、青口同大蝦,賣相吸睛!相對上一款,呢款意粉就較粗身,口感較硬,Butter Cream 醬汁就有香醇嘅奶香味,口感creamy。