2021-01-22
時勢艱難,梗係要對自己好啲,一放早就去搵好嘢食。最近疫情關係,所有食肆都做緊優惠,最好搵啲靚嘢食下!Mokumoku 專食日式串燒,主打係食豬。一直同朋友都想來試吓,趁佢而家全單有七折,啤酒仲買一送一,依家唔食好嘢等幾時?睇到OpenRice嘅食評介紹呢間專門食豬不同部位嘅,今次都特別叫咗好多款唔同部位嘅豬肉串燒同豬內臟。我最鍾意係佢嘅燒豬大腸,燒的外皮香脆可口,又有咬口。平時好肯食豬大腸,但怕街邊嘅好污糟,深信呢度一定洗得好乾淨。串燒豬肝即係平時食嘅豬潤,咁樣食又真係好唔同,外面燒得香口,但裏面肉質剛剛熟,口感好滑好正。其他不同部位嘅豬肉,肥瘦適中,配搭得宜,尤其是包左蘋果同蔬菜一齊燒特別配合。食完肉記得叫返個燒菠蘿,解下油膩。平日最愛食牛肉嘅我,今日都覺得豬肉勝出。刺身拼盤質素都相當高,尤其帶子好鮮甜。日本生𧐢大大隻,又甜又滑!日本生啤$58買一送一,真係好鬼抵,食串燒嘅絕佳配搭。好優惠!全單七折!全單七折!趁疫情優惠食餐好!
食完肉記得叫返個燒菠蘿,解下油膩。
平日最愛食牛肉嘅我,今日都覺得豬肉勝出。
刺身拼盤質素都相當高,尤其帶子好鮮甜。
日本生啤$58買一送一,真係好鬼抵,食串燒嘅絕佳配搭。
好優惠!全單七折!全單七折!趁疫情優惠食餐好!