2020-02-28 67 瀏覽
今晚放工,想搵間餐廳舒服放鬆?今次#觀塘工廈 尋寶再介紹你一間西餐廳!#TheWave 相信唔少觀塘人都去過,係近期觀塘工廈區翻新得算頗成功嘅食肆商場,進駐左各式各樣嘅餐廳,包括Mcdonald/ 泰國菜/ 雞煲火鍋/ 西餐/ 酒吧等等等——之前都介紹過其中三間🤣今次再推薦尼間👇🏻✅環境暗黑有feel舒適✅價錢公道份量足✅食物有質素——Dinner set $248[包沙律🥗餐湯🍵甜品🍮餐飲🥤][燒澳洲牛肉眼扒 配黑松露燒汁 🥩]肉眼扒點了五成熟,燒得剛好合心意,油脂不算多所以口感不是入口即溶的嫩腍,反而是牛肉味重濃郁帶𡁻勁口感,配黑松露燒汁味道好夾好香,唔錯😋.DIY pasta $148[包沙律🥗餐湯🍵甜品🍮餐飲🥤][6️⃣款自款醬汁5️⃣款自選粉5️⃣款自選配料 🍝]我選了👉🏻鮮蕃茄汁 x 肩意粉 x 大啡菇看似平凡,但出乎意料的好吃!🤤值得一提,意粉煮得剛好偏硬完全是我喜歡的口感🤩鮮蕃茄汁好多茄蓉真材實料,酸甜度適中,醬汁收得剛好完美地掛上每條意粉,越吃越開胃好好食呀喂🤤.蒜香炒雜菜 $58西餐廳吃炒雜菜🥬?😂「偽」健康人士表示見到餐牌有炒菜就忍唔住叫🤣六十蚊都唔洗以為係小小一碟頹野?妳錯
今晚放工,想搵間餐廳舒服放鬆?
今次#觀塘工廈 尋寶再介紹你一間西餐廳!
之前都介紹過其中三間🤣今次再推薦尼間👇🏻

我選了👉🏻鮮蕃茄汁 x 肩意粉 x 大啡菇
蒜香炒雜菜 $58

西餐廳吃炒雜菜🥬?😂
「偽」健康人士表示見到餐牌有炒菜就忍唔住叫🤣
六十蚊都唔洗以為係小小一碟頹野?妳錯啦!即叫即炒熱辣辣有鑊氣之餘,蔬菜新鮮多種類味道好份量仲要唔少!完全係家的感覺好食😭
——
套餐包沙律🥗餐湯🍵甜品🍮餐飲🥤、而每張枱都會奉送一盤墨西哥脆片👍🏻

食食下發現不遠處嘅枱有煙霧散出,千奇唔好驚訝,因為原來相隔另一邊係「咪走雞」🤣食火鍋雞煲嫁😂

2020-02-28 44 瀏覽
咁啱觀塘做完嘢,順便約朋友嚟到the wave嘅mini Friday 食晚飯。因為上網做過功課,見到佢晚市套餐好抵食,百零二百蚊就有曬餐飲,沙律,餐湯,加一蚊仲有甜品。朋友係食肉獸,叫咗炭燒肉眼扒配黑松露薯蓉。我見到餐牌有diy pasta,好有趣,好似車仔麵咁可以自選喜歡嘅食材。我揀咗天使麵配番茄汁,配料有菠菜,大啡菇,蜆肉,餐湯係雜菜湯,非常足料,入面食到淡淡嘅蔬菜,好健康。沙律新鮮,上面仲有啲橙色一粒粒嘅啫喱,好得意。試咗朋友嗰個肉眼扒,牛肉味好香濃,黑松露薯蓉好特別,黑松露味非常之香,未食已經聞到。我個意粉真係非常正,因為全部嘅元素都係自己鍾意嘅,蕃茄汁酸酸甜甜好開胃,食得出係用咗好多新鮮蕃茄製作。因為有菠菜同大啡菇,所以蔬菜含量好高,營養好豐富。呢度環境好闊落,氣氛浪漫,所以現場都有好多情侶一齊撐枱腳💗💗。

因為有菠菜同大啡菇,所以蔬菜含量好高,營養好豐富。

這間餐開了好一段時間,一直聞說不錯,但拖拖拉拉到最近才到訪,餐廳在The Wave 3樓,旁邊一欄之隔便是雞煲店,感覺氣味有點大。一坐下餐桌上已擺放了一盤脆脆和千島醬,口感雖脆,但脆片本身沒講調味,味道只屬一般。.晚市套餐附有沙律🥗、餐湯、餐飲,另外+$1還可配上甜品。.沙律上有帶甜味的爆爆珠,可惜欠缺醬汁🥗,味道過寡,餐湯味道有點像中式蘿蔔湯🥕。.📍香烤寶雲酥羊架配紅酒汁($238)Provencale Racks of Lamb with Red Wine Sauce主菜選擇了羊架和肉眼,羊架5成熟🐐,中間切開呈顏色粉嫰,肉質柔軟細膩,外層鋪上香草🌿和黃芥末,味道出眾。旁邊伴上黑松露薯蓉和雜蔬🥕🌽,薯蓉軟滑🥔,整體菜式的完整度高。.這日的甜品是士多啤梨慕絲蛋糕🍰,跟餐➕$1便可享用,口感幼滑,以朱古力味作為主導🍫,味道不錯.📍芒果黑松露鮮蝦沙律($88)Mango & Shrimp Salad with Black Truffle這個沙律十分有趣,首先賣相特別,把沙律藏於一個冰雕中❄️,很有特色。蝦🦐、芒果🥭和沙律菜的組合味道清新,再伴上大量沙律醬和黑松露醬,十分好吃😋。.📍心太軟配

晚市套餐附有沙律🥗、餐湯、餐飲,另外+$1還可配上甜品

📍香烤寶雲酥羊架配紅酒汁($238)

📍芒果黑松露鮮蝦沙律($88)

📍心太軟配雪糕($68)
Chocolate Lava Cake
心太軟比其他餐廳的都要大,但係切開的一刻就知道會失望👉🏻👈🏻。心太軟外層過厚,外面焗得不夠脆,但同時中間流心程度不足,另外朱古力味道不濃郁🍫。雖然旁邊有球朱古力搭救,但整體感覺失望。

整體而言食物未算非常突出,未如想像中般驚艷,去過一次後,回頭率不高。
2020-02-27 61 瀏覽
今日去呢間好多人都推薦既西餐廳, 去到樓下一d都唔工廠大廈而且仲裝修得幾型, 上到餐廳第一感覺係好闊落同埋好有情調, 好岩紀念日等既節日慶祝! 首先一坐底就有餐前小食, 脆片再加千島醬, 係一個好開始, 酸酸甜甜好開胃!咸蛋黃薯角 呢個一上碟我地已經流口水咁滯, 每塊薯角都沾滿超級香既咸蛋黃溶, 食落口又唔會漏, 兩樣mix埋一齊真係好夾好好食呀! 餐前小食黎講呢個真係一流!!水牛城雞翼 上到台又係好有驚喜, 唔係普通雞翼仔, 真係每隻都好有份量, 而且係正宗既水牛城醬, 雞翼炸到脆卜卜而每件雞翼都充滿醬汁, 好滿足呀! 雞翼炸得岩岩好, 雞肉滑之餘又唔會太生, 值得一試!藍檸檬梳打 我地叫左一渣藍檸檬梳打share飲, 賣相好得再配合燈光, 打卡真係一流。味道方便亦都有好濃既檸檬汁同埋梳打自然係perfect match! 飲兩啖可以清一清油膩感繼續食!西班牙橡果級黑毛豬 上台個陣我地仲以為係牛嚟既, 點知食落先知係豬! 我都係第一次食咁重豬咪既豬扒, 香得黎又唔會太腥同蘇, 豬扒煎得岩岩好, 熟哂而且又好有肉汁, 一d都唔會"un", 好值得推介。皇牌威靈頓牛柳 我地期待左好耐既威

皇牌威靈頓牛柳 我地期待左好耐既威靈頓牛終於有得食啦! 我地自己慢慢切開個陣已經一直聞到勁香, 酥皮好脆同埋牛柳真係好夾, 加埋有磨菇係中間中和口感, 每一啖都係享受, 鍾意食牛既一定要試, 價錢絕對超值!

心太軟雪糕 心太軟又係好出色, 加埋雲呢啦雪糕真係絕配, 心太軟焗得岩岩好, 流心得嚟朱古力味好濃, 作為晚餐係一個完美既總結呀!
2020-02-27 15 瀏覽
今天下班跟友人聚餐,三個閨蜜可以去那裡?除了酒吧,就只有那些Bar and Restaurant 可以讓我們盡情傾談。在觀塘附近開了個co work 的building,裡面很多餐廳富有味道,朋友說去嚐嚐鮮,我們當然舉腳贊成,選擇多又有特色,何樂而不為;當然我們也没有預先預約,走的是瀟灑不羈路線,到時那邊有位就去那邊。最後我們去到一家在3樓的,叫Mini Friday的西餐廳,場地十分寬廣,雖然滿多食客,但還是有不少位,所以我們就不假思索進去了。食物種類還可以,我們分別點了一個黑松露忌廉燴美國豬排、蒜欖油雞柳天使面、香煎鴨胸伴鵝肝,及Buffalo 雞翼,套餐包沙律、餐包、飲品及甜品。食物没有等多久就上枱,我點的就是香煎鴨胸伴鵝肝,鵝肝不用說了,濃郁的香氣,每一口都是入口即溶的感覺,雖然很邪惡,但是味道真的不用說,而伴碟的蔬菜也煎的香味可口,抵贊,唯一美中不足是鴨胸,有點韌,但胸這個部位說真的很難煮到好柔軟,所以是情有可原。雖然我没有嚐到朋友的黑松露忌廉燴美國豬排和蒜欖油雞柳天使面,但根據友人的序述,豬排出奇的肉嫩,特別之處是伴碟的薯蓉,與黑松露汁十分絕配;而蒜欖油雞柳天使面,其蒜油也
雖然我没有嚐到朋友的黑松露忌廉燴美國豬排和蒜欖油雞柳天使面,但根據友人的序述,豬排出奇的肉嫩,特別之處是伴碟的薯蓉,與黑松露汁十分絕配;而蒜欖油雞柳天使面,其蒜油也香濃而不膩,天使面煮得軟硬適中。
總括而言,食物質素全都是中等以上,雖然價錢没有說很便宜,但環境與服務也加了不少分。
2019-07-17
2020-02-27 29 瀏覽
化悲憤為食量,就梗係約埋老師食翻個 Semi Lunch Buffet 🥗..最近好多觀塘OL快閃都介紹 MiniFriday 🙊雖然係樓上店樓上,但裝潢精緻..#自助沙律吧📍Tiramisu 🍮 、芒果慕絲湯、沙律🥗、芝麻糊、湯🍝DIY pasta +再自己加topping 🍗雞翼、麥樂雞等等,味道都👌🏼不過不失..🥩Vienn就叫咗 #自助沙律吧 ➕ #炭燒澳洲肉眼扒配黑松露汁 $198🥩🥩肉眼係Medium rare 剛剛好,十分粉嫩,而且相當juicy..🍖老師就叫咗 #自助沙律吧 ➕ #炭燒澳洲羊架配紅酒汁 $138🍖🍖羊架都係4成熟,唔會「蘇」,亦唔多肥膏..2者比較下,羊架比較好食d,上菜速度都快🌪係一間性價比極高既西餐,下次試埋晚市先👯..📍Mini Friday (觀塘)🔖觀塘興業街4號The Wave 3樓
最近好多觀塘OL快閃都介紹 MiniFriday 🙊
雖然係樓上店樓上,但裝潢精緻
#自助沙律吧📍
Tiramisu 🍮 、芒果慕絲湯、沙律🥗、芝麻糊、湯
🍝DIY pasta +再自己加topping
🍗雞翼、麥樂雞等等,味道都👌🏼不過不失

🍖羊架都係4成熟,唔會「蘇」,亦唔多肥膏
2者比較下,羊架比較好食d,上菜速度都快🌪
係一間性價比極高既西餐,下次試埋晚市先👯

📍Mini Friday (觀塘)
🔖觀塘興業街4號The Wave 3樓
2020-02-27 32 瀏覽
想食d好野踢走blue mood~上openrice搵搵下就搵到呢間餐廳見有威靈頓牛柳食又唔貴,一於就去試下~餐廳係觀塘工廠區,有set dinner又有散叫,因為散叫既menu太多我地想食既野於是貴d都照散叫~最緊要食得開心丫嘛!藍檸檬梳打顏色係好夢幻既海水藍~隻色超靚~雖然有檸檬但味道一D都唔酸,個人仲覺得有D太甜添,鍾意飲甜的會好喜歡,但如果想解渴既話都係飲水好D~咸蛋黃薯角咸蛋黃魚皮食得多,咸蛋黃薯角真係未試過~試過之後真係番唔到轉頭,首先新鮮炸起熱辣辣已經加分,咸蛋黃仲要多到沾滿每一件薯角,而且份量俾得慷慨!重點係只要$58,超抵!水牛城雞翼食過好多間餐廳既水牛城雞翼,呢度既味道算最正宗!醬汁既甜、酸、辣度都較得岩岩好,雞翼又嫩滑,全熟透唔會咬到入去見到少少紅色~西班牙橡果級黑毛豬黑毛豬有兩件,擺盤好吸引~橡果級黑毛豬果然唔同d,豬味濃,肉質厚實但唔韌~就算唔點強上既醬汁都好好味~配菜有黑松露薯蓉同烤雜菜,雖然係配菜但都整得唔錯! 薯蓉帶有好香黑松露味!烤雜菜亦好入味,有d焦香味~另外仲附有細細份菠蘿用黎解用類既滯~非常貼心~菠蘿酸酸甜甜好好味!皇牌威靈頓牛柳到今日最期待既威

藍檸檬梳打

咸蛋黃薯角

水牛城雞翼

西班牙橡果級黑毛豬

皇牌威靈頓牛柳

到今日最期待既威靈頓牛柳,一上檯真係嘩一聲~因為賣相真係好吸引!不過切開就有d同想像唔同,可能酥皮太大,唔能夠將牛柳同酥皮緊密咁連埋一齊~不過味道搶番分~因為真係好好味!個牛柳既熟成度剛好,有好靚既粉紅色,肉質唔韌容易咬開,酥皮做得好香,牛肉同酥皮再加埋入面既蘑菇蓉食真係非常好食~

心太軟配雪糕

我真係好鍾意食心太軟~呢度既心太軟一切開係勁流心,甜甜的朱古力味好正~~而雲呢拿雪糕亦夠凍唔會好快溶,美味既一個甜品!!

題外話,餐廳到7點度開始多人到FULL HOUSE,再加埋7點度開始有live band,氣氛一流,平時去呢類餐廳聽既都係英文歌~雖然好聽但我地未必識,但呢間餐廳主要唱廣東歌~我首首都識唱~一路食忍唔住一路跟住唱~成晚感覺真係好開心!

2020-02-27 29 瀏覽
觀塘一向多嘢食,工廈裏面已經有唔少選擇,the wave 呢度嘅餐廳相對地坐得好啲,環境又好啲。今日去咗Mini Friday食lunch,原來午市有Semi buffet,大概都係$88至$198,睇吓你揀乜嘢主菜。我哋就揀咗一個羊架;一個牛扒。之後就出咗去拎食物,食物種類都算唔少:有沙律、炸咖喱角、麥樂雞、粟米粒、蜜糖腸、餐湯及甜品。主菜方面牛扒叫咗五成熟,好Juicy,幾有牛味,而且整得剛剛好,好食。再配上黑松露薯蓉,薯蓉充滿黑松露香,鍾意食黑松露嘅人就會覺得好正。另外仲有啲小豆角做配菜。羊架有兩件,又係煎得恰到好處,夠香唔會有羊「蘇」味。餐廳環境坐得唔錯,靜靜地吃個Semi buffet lunch都不錯。

羊架有兩件,又係煎得恰到好處,夠香唔會有羊「蘇」味。

2020-02-27 17 瀏覽
近期都唔知去邊度好😷都係唔岀街比較好 不過難得岀下就食好啲啦🥰一坐底就有墨西哥脆片食 haha 一路食住唸下嗌咩野食好😛仲要咁岩撞正有人唱歌🎶環境又大又舒服 真係好chill🍟黑松露薯條 🍗水牛城雞翼我地兩個人食呢個份量既野食都有啲多😂不過樣樣都想食!! 小食我覺得水牛城雞翼最好食😻個汁唔會太辣小小酸酸地 仲要雞翼有少少脆脆地😋個黑松露薯條好大份 兩個人會食唔哂😖🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅🍝DIY Pasta: 溫泉蛋芝士忌廉汁雞柳意粉呢種方式叫pasta食都幾特別🤩可以自己配搭想食咩sauce咩意粉加咩配料👍我幾推介佢個忌廉汁 好香又幾濃味 不過我下次未必會叫雞柳啦 呢個set仲有埋沙律🥗餐湯同野飲 都幾抵食😝 另外嗰個薄脆pizza味道都唔錯😗見好少人係度食pizza🤔但其實啲pizza好足料好大份 不過好在係薄批先冇咁飽

🍟黑松露薯條 🍗水牛城雞翼

🍕黑松露啡菇水牛芝士薄餅
🍝DIY Pasta: 溫泉蛋芝士忌廉汁雞柳意粉
  • 水牛城雞翼
  • 墨西哥脆片
2020-02-26 43 瀏覽
這裏是位於的the wave的3樓,與旁邊的雞煲店share同一層。我們二人大約在平日晚上七時多到達,已經十分滿座,不過環境夠大,闊落,而且還有live band🎶 what a chill night!Dinner Set有很多選擇,驚喜的是竟然有DIY PASTA,可以讓客人自由選擇配料、醬汁、意粉的種類,製作一款自己喜歡的意粉。⭐️香烤美式BBQ豬肋骨BBQ醬沾滿了整個豬肋骨,簡直就是絕配,而且份量也不少呢!配菜有薯蓉,意想不到地好吃,creamy,夠滑。⭐️龍蝦海鮮蕃茄意粉原隻龍蝦放在意粉上, 十10分有氣派呢!採用的是扁意粉,軟硬適中,蕃茄味濃郁,把每條意粉都沾上了。下次一定會過來encore!

⭐️香烤美式BBQ豬肋骨

⭐️龍蝦海鮮蕃茄意粉

下次一定會過來encore!
2020-02-25 47 瀏覽
It’s my second time coming to mini Friday, I remember last time we had their beef Wellington and was impressed by it. This time we came back here to try their steak and lamb rack dinner sets. They offer a wide range of option for their dinner meal. we picked the lamb and steak cooked in medium rare. the sets include their signature snack to begin with, two creamy mushroom 🥔 soup and a bowl of salad. Salad 🥗 was fresh and soup was yummy ! We can taste a strong flavor of potatoes. the steak first
the steak first arrived, with some veggies on the side and also a scoop of mash potatoes.
it looks small but it was so fulfilling, both of us were full and satisfied after this steak. It’s much bigger than how you think it is!
very delicious sides too - carrots, tomatoes.
lamb then arrived, cooked with crunchy bits on top, marinated freshly and cooked in the perfect temperature!
I loved their sauce too, the three pieces of meat was definitely more than enough for the two of us. We then added 1 HKD extra to try out their dessert - it was homemade chocolate cake
added a good ending to this delicious meal.
  • 墨西哥脆片
  • 是日餐湯
  • 羊架
一星期七日, 你最鐘意星期幾?我估「星期五」都會是大熱吧🙈因為呢日既來臨代表又可以抖返兩日!夜晚仲可以約朋友/愛侶食飯輕鬆下!今晚我就揀左近近地觀塘The Wave食返個西餐輕鬆下呢到環境好大亦靜靜地,氣氛微昏暗有情調好適合來一個燭光晚餐😊而且晚市更有抵食套餐添!我地今晚仲開心到叫左2個餐2個小食🙈🔸所有套餐跟配 餐湯🥘、沙律🥗及餐飲🍹🌟碳燒紐西蘭牛肉眼扒 配 黑松露燒汁 ($258)👉🏻食牛扒我鐘意5成熟,呢間亦煎得恰度好處。除左網紋燒得好靚,內裡亦夠粉嫩。食落同樣嫩口易咬,不會像食擦字膠一樣。我好久無試過一個人享用一塊扒了🙈好滿足!🌟自選意粉餐 ($158) 🔸一款汁/意粉/配料👉🏻很驚喜呢到有天使麵揀, 香港要食天使麵又煮得好既地方少之又少。呢間算平民西餐, 煮得也不馬虎, 唔會煮到「天使條頭髮」軟淋淋,有些少al dente值得一讚。另外欖油也好香,每食一口都有淡淡欖油味!🌟水牛城雞翼 ($78)👉🏻有勁多隻雞翼, 水牛醬汁超濃郁!酸酸甜甜咁又幾惹味~如果特別愛水牛城風味的朋友要試🌟炸薯條配黑松露醬($58)👉🏻我講過我係薯條控,

一星期七日, 你最鐘意星期幾?
我估「星期五」都會是大熱吧🙈
因為呢日既來臨代表又可以抖返兩日!
夜晚仲可以約朋友/愛侶食飯輕鬆下!

今晚我就揀左近近地觀塘The Wave食返個西餐輕鬆下
呢到環境好大亦靜靜地,氣氛微昏暗有情調
好適合來一個燭光晚餐😊而且晚市更有抵食套餐添!
我地今晚仲開心到叫左2個餐2個小食🙈

🔸所有套餐跟配 餐湯🥘、沙律🥗及餐飲🍹

🌟碳燒紐西蘭牛肉眼扒 配 黑松露燒汁 ($258)

🌟自選意粉餐 ($158) 🔸一款汁/意粉/配料

🌟水牛城雞翼 ($78)

🌟炸薯條配黑松露醬($58)
👉🏻我講過我係薯條控, 我對薯條真係有點要求。今次呢到既薯條就略嫌失色,原因炸得唔夠均勻。唔係每一條都做到「外脆內軟」口感。不過個醬汁唔錯的!

🔸附上Menu在最後。Mandy覺得呢間真係性價比高,價錢好相宜,食物質素中上。會回頭😊

2020-02-24 62 瀏覽
有時放左工想近近地搵間西餐廳食飯,都會去觀塘尼間Mini Friday,有時仲會有live brand show,環境氣氛都唔錯。每座都有免費墨西哥脆片比你食住等。我今次叫左佢地既皇牌威靈頓牛柳,外層酥皮焗得金黃鬆脆,牛柳煮得剛剛好,約七成熟,肉汁豐富,唔點汁食都好味,仲有蘑菇作配料,口感一流。芒果黑松露鮮蝦沙律,首先佢既賣相好吸引,用左水滴形既冰載住沙律,沙律一直都保持到冰涼,芒果同鮮蝦都好足料,但黑松露味唔係好出。
有時放左工想近近地搵間西餐廳食飯,
都會去觀塘尼間Mini Friday,
有時仲會有live brand show,
環境氣氛都唔錯。
每座都有免費墨西哥脆片比你食住等。

我今次叫左佢地既皇牌威靈頓牛柳,
外層酥皮焗得金黃鬆脆,
牛柳煮得剛剛好,約七成熟,
肉汁豐富,唔點汁食都好味,
仲有蘑菇作配料,
口感一流。

芒果黑松露鮮蝦沙律,
首先佢既賣相好吸引,
用左水滴形既冰載住沙律,
沙律一直都保持到冰涼,
芒果同鮮蝦都好足料,
但黑松露味唔係好出。
2020-02-18
  • 皇牌威靈頓牛柳
2020-02-22 56 瀏覽
食物質素令人失望@@因為見到openrice的評語不錯,所以知道有點貴都覺得可以一試。但.....200幾元既西班牙海鮮飯,點完菜好快就上枱,很明顯是一早整定,食落味道當然都係唔好得去邊。服務質素也都有待改善,我們問待應飲品Pussy foot係咩黎既, 他不知道,但說‘我唔會記到咁多野,不如我去拎個牌你自己睇‘🤦🏻然後我們還點了燒春雞,南瓜闊條麵同大啡菇和pussy foot, 總的來說,依一餐的味道只可說是普普通通,但價錢卻是中上,不值得。

2020-02-18 69 瀏覽
侍應們態度好差,仲差過街坊粉麵店啲阿姐🤦🏻‍♀️ ...而且想落order個個都越叫越走既...真係黑人問號❓...上菜非常快,應該係趕住翻枱,但係西餐隻碟本身就大,而我未食曬...你又好快上左下一個菜,我張二人枱冇位比你擺,你都唔應該怒啤我咁惡架...關我乜事呢🤨...btw上菜時隻碟係會掟落你枱面,要有心理準備,要想像自己係去食街市熟食中心,唔好當係西餐廳會好啲🙃🙃特登去試威靈頓牛肉既,點知去左話已經賣曬😢食物味道中等,賣相唔錯,但意粉食一啖已經好漏

特登去試威靈頓牛肉既,點知去左話已經賣曬😢
食物味道中等,賣相唔錯,但意粉食一啖已經好漏