2023-06-05
無質素既食物但收你有質素既價錢叫左三樣野食一個泡菜意粉 一個pizza 同 一個冬陰功長通粉具體個名張單有寫好地地一個卡邦尼意粉 加泡菜 欣賞佢既創意但你食落就係佢搵十幾塊泡菜加落卡邦尼意粉度 有點夾硬 老實講口味就個個人唔同 我10分就俾6分算 俾面佢我都叫食得落全晚最慘係個冬陰功海鮮長通粉 我食落口 我第一個反應 我食緊咩 食到辣辣地但冇咩冬陰功味都算 個青口叫做正常都算 個蜆肉食落有沙都算 最期待個蝦點知一 meet完殼 d肉散晒 放落口我食緊乜 成晚R晒頭咁食個通粉 差d嬲嬲地同個負責人講可唔可以煮過 其實個廚有冇試食過自己煮左d乜 我俾4分最感動係個pizza 冇咩好講叫做中上 我食晒 完埋單收我500幾 老老實實 依個質素 你賣半價我都算 咪當中個伏唔再來 完全唔明點解間野咁多好評 對唔住 係我抱有期望 食完 我都係決定將我既失望寫係度
叫左三樣野食
一個泡菜意粉 一個pizza 同 一個冬陰功長通粉