2018-03-14 258 瀏覽
旺角銀城已經很多年很陳舊想不到開設一間新的西餐廳房樓下有職員在派優惠傳單 但午餐比較適用我自己則是受網上宣傳吸引過來的~我們一行六人共叫了3個套餐, 4個單點每份套餐都有一個沙拉前菜和餐湯份量算多, 但黑醋汁太多而且不太愛吃黑醋那陣味套餐分別是以下三款頗好吃, 但可以大個一點一個人吃應該不飽😂這個羊架好吃 面上的炸蒜配上燒汁肉質算淋 容易切開這個白汁雞扒不過不失千萬不要點smoothies一來沒有什麼味道二來冰溶得好慢 因為入面有些較大粒冰根本喝不到 又沒有配飲品羹聽說是招牌菜之一因為出面很多都沒有做這個自己切非常困難 這家店的餐刀都很頓切開的時候 入面的餡都掉出來了飯質很多水 太濕了非 常 之 難 切 ! ! !最好吃是這個餐湯是南瓜湯 但我忘了影相原本有三份甜品 套餐跟 但我們忘了提他上就結帳走人了 可惜😢
旺角銀城已經很多年很陳舊
想不到開設一間新的西餐廳房
樓下有職員在派優惠傳單 但午餐比較適用
我自己則是受網上宣傳吸引過來的~

我們一行六人共叫了3個套餐, 4個單點

套餐前菜

每份套餐都有一個沙拉前菜和餐湯
份量算多, 但黑醋汁太多
而且不太愛吃黑醋那陣味

套餐分別是以下三款
套餐pizza

頗好吃, 但可以大個一點
一個人吃應該不飽😂

切開的時候 入面的餡都掉出來了

西班牙海鮮飯

飯質很多水 太濕了

德國咸豬手

非 常 之 難 切 ! ! !

燒明太子雞翼

套餐雞扒
燒明太子雞翼
  • 明太子雞翼
2018-03-12 155 瀏覽
看到相片覺得環境不錯,就book來跟男朋友慶祝生日。環境行紅磚英倫式風格,有不少有格調的燈,也有一面紅酒瓶牆,整體是不錯的。當晚是初四,也有不少人,接近滿座。因為set dinner 的海鮮拼盤不太吸引,最後決定散叫。先叫了一個大啡菇,是好食的大啡菇上有厚厚的菜,上面還有一隻溫泉蛋。好食在不會有草青味,又夠軟,很易切,混合蛋汁食是很滿足的,我覺得是全晚最好食的一道菜。意粉則叫了軟殻蟹墨魚汁意粉,入面還有些紅椒黃椒蘑菇一起炒。墨魚麵是麵身本已混入墨魚汁,不是外面再淋黑色墨魚汁,所以麵本身是入味的,也不會食到好烏糟,麵質也彈牙,但略嫌炸的軟款蟹太淋有點乾,混入椒絲和蘑菇炒也有點怪怪的,整體味道不太夾。而最想期待的主菜威靈頓牛肉,上菜擺盤也不錯,份量也很足夠。切開時發現皮一切就散,是粉碎的狀態。有點難切。牛肉約七八成熟,正正常常普普通通。有少少汁。和蘇皮的厚度加起來,吃了兩塊就膩了。整頓飯吃起來算是普普通通。不會難食,但沒有驚喜,埋單五百元有少少貴,以一樣的價錢應該有更好選擇。不過服務和裝潢是不算的。
看到相片覺得環境不錯,就book來跟男朋友慶祝生日。
當晚是初四,也有不少人,接近滿座。

先叫了一個大啡菇,是好食的

而最想期待的主菜威靈頓牛肉,上菜擺盤也不錯,份量也很足夠。

切開時發現皮一切就散,是粉碎的狀態。有點難切。

2018-03-10 175 瀏覽
講真, 睇到咁多POST, 好多人都勁讚 好好食, 點知...中伏囉! 餐廳環境不錯, 但食物就... 我點了SET DINNER, 價值$189大元.  沙律的黑醋太酸, 南瓜湯是正常,主菜就難食到一個點, 羊排, 唔熱, 一切開全是肥膏, 三件之中, 兩件幾乎全是肥膏, 沒有肉.
羊排喎!
2018-03-09
2018-03-10 213 瀏覽
上openrice見咁多好評,朋友話收工去試下。上到去,餐廳夠大,座位間夠闊!LIKE👍🏻而且裝修夠格調,印象十分好💚食物都好多選擇,但圖同實物太不符,味道可以改良一下。-海鮮拼盤。圖片中每樣起碼兩件以上,但黎到各一件係咩玩法😂 因爲跟餐叫?各一件就唔需要加$50要多碟呢D野啦!炸魚薯條。魚肉唔散,幾好食!🤤但薯條硬到咬唔開😥好奇怪的texture!龍蝦煮太耐,肉好硬。芫茜汁幾好食,點龍蝦同豬肋肉幾夾👍🏻德國腸。個紫薯底好好食😂腸就...最後點左甜品梳乎厘。外面震騰騰但蛋太重。好似食緊海棉蛋糕 🍰不過一碟3片,份量足夠!-食食下,後面枱客人賣單,話係Blogger免費食🤔其實入餐廳時已經見有幾枱blogger,以為好食到個個都黎介紹。但整體而言......對食冇要求既朋友可以方便D旺角地鐵站一出行幾步上樓食晚飯👍🏻,想朋友聚會夠地方都可以去!唔好抱太大期望,食開正宗的都不要太挑剔。
上openrice見咁多好評,朋友話收工去試下。
食物都好多選擇,但圖同實物太不符,味道可以改良一下。
海鮮拼盤

炸魚薯條

龍蝦配豬肋肉條
龍蝦煮太耐,肉好硬。芫茜汁幾好食,點龍蝦同豬肋肉幾夾👍🏻
德國腸拼盤

德國腸。個紫薯底好好食😂腸就...
梳乎厘
德國腸拼盤
2018-03-10 124 瀏覽
旺角雖然我都知旺角好多Cafe同餐廳,但係要搵到一間坐得舒服又夠靜,環境又唔錯嘅餐廳就真係要有緣先遇到今次你呢間真係有驚喜,喺銀城廣場樓上,本身一啲都唔起眼,但係一出 lift 見到個燈牌,已經覺得老板一定有花心思去佈置自己嘅餐廳,入到去有種美式嘅摩登西餐感覺,環境好闊落,窗口位感覺好高級。肚仔餓當然要睇下有咩食啦, Menu選擇好多,幾乎西餐中所有類型嘅食物都有,亦都有set dinner,價錢一啲都唔貴,一個價錢就有沙律,湯,主菜,甜品,同埋飲品仲有個餐前送的墨西哥脆片美國肉眼扒,意想唔到有咁大塊,medium well 煮得啱啱好見到Menu就得嗌番薯條即刻心心眼,真係唔多餐廳有,絕對係大力推介,炸得超香脆又好味!抵食!另外嗌多個菠菜雞肉意粉,每條意粉都有菠菜汁包圍住,好好味好fresh 啊!
旺角雖然我都知旺角好多Cafe同餐廳,

今次你呢間真係有驚喜,
已經覺得老板一定有花心思去佈置自己嘅餐廳,

肚仔餓當然要睇下有咩食啦,
Menu選擇好多,
,一個價錢就有沙律,湯,主菜,甜品,同埋飲品
仲有個餐前送的墨西哥脆片

見到Menu就得嗌番薯條即刻心心眼,真係唔多餐廳有,
絕對係大力推介,炸得超香脆又好味!抵食!

• 炸番薯條
2018-03-09 138 瀏覽
朋友介紹了一間位於旺角銀城廣場,名叫Mini Friday,佢話餐廳的Set Dinner 好底食,有沙律、湯、主菜、飲品和甜品。今晚去旺角買野,經過銀城廣場,我和老公都想去試試喔!意大利雜菜湯,酸酸地好醒胃田園沙律,新鮮沙律菜和蕃茄,加入沙律醋,美味!自由配搭意大利飯,多款材料中選4款,我選了蘑菇、雞肉、海鮮和煙肉。醬汁也有選擇,我選了忌廉汁,材料非份量不少,真的是餸多過飯,配忌廉汁味道好Creamy,好味!香烤原隻波士頓活龍蝦:龍蝦都幾大隻,加入香料烤至金黃色,蝦肉鮮甜彈牙,不用點醬汁也很美味。單人歐陸海鮮拼盤:晚餐加48元就有海鮮拼盤一人份量,用冰底上保持新鮮,有鮮甜的鮑魚、帶子、爽口的鮮蝦、蟶子和藍青口。是日甜品朱古力餅:朱古力香甜味濃,為這晚餐劃上完美的句號。

意大利雜菜湯,酸酸地好醒胃

田園沙律,新鮮沙律菜和蕃茄,加入沙律醋,美味!

是日甜品朱古力餅:朱古力香甜味濃,為這晚餐劃上完美的句號。
2018-02-28
  • 香烤原隻波士頓活龍蝦
2018-03-08 127 瀏覽
同事話近排發現有間環境好好既西餐廳即刻過黎感受下好幸運地被安排住左係窗邊卡位😍😍望到樓下旺角街景整體空間寬闊 仲要全部係卡位 真係坐得好舒服😌可以單點 但為左食平啲既我地決定叫dinner set 因為都好抵 有餐飲餐湯沙律main course 再加甜品🙈一坐低侍應送上餐前小食個醬不得了 非常match 塊炸餅😁😁開頭以為本身塊餅有啲油 但食落又無 仲好酥脆是日餐湯 味道fair 左邊係甘荀湯 都幾清沙律跟住上估唔到有三大舊蕃茄😂朋友最憎食蕃茄 見到佢食得好可憐咁😂好好睇🤭上面有好多甜品用既爆爆珠 加埋啲沙律菜好新奇🤣但我欣賞另外叫左鹽燒牛舌 跟餐加$28咋佢上碟係無切開架 賣相好似分子料理🙈但味道不俗✌🏻主菜要來囉💕龍蝦伴豬柳 仲配紫薯波波同賣到好貴既羽衣甘藍☺️☺️龍蝦肉新鮮 肉質彈牙可以話係啖啖肉😉另外燒左條石斑魚😯😯成條上好震撼 第一次係西餐廳食成條燒魚😂肉質鮮美香嫩加埋個海鮮汁就非常完美最後竟然都有驚喜 呢個朱古力蛋糕比起某啲酒店buffet 既甜品更出色😋😋
同事話近排發現有間環境好好既西餐廳

最後竟然都有驚喜
呢個朱古力蛋糕比起某啲酒店buffet 既甜品更出色😋😋
2018-03-06
2018-03-08 147 瀏覽
好少可會俾劣評,但今次真係覺得有d 失望見倒依間餐廳o係旺角排名都幾高好評好多openrice 訂枱又有折~就一於黎試下叫左兩杯野飲同兩樣主菜野飲就正正常常冇咩特別主菜叫左個墨汁軟殼蟹意粉冇影到相,賣相係好吸引不過炸軟殼蟹食落唔脆,有d 硬意粉味道都好一般,但都唔係劣評ge 原因劣評原因係以下嘅 燒德國咸豬手見倒係食家推介先叫食完個意粉等左一陣都未上我地就問一問個店員啦話要時間~咁正常丫~都明白再等左半個鐘再吹,都係話要等15分鐘結果等個咸豬手,由落單開始等左成個半鐘其實都等到都唔餓,不過等左咁耐,希望食物質素正常啦點知一咬落口....乾同硬到不得了....等左咁耐都overcooked...完全唔想食埋落去... 餐牌上面食物種類多,仲有其他食物想試,不過經過今次之後... 唔會再黎....
好少可會俾劣評,但今次真係覺得有d 失望
見倒依間餐廳o係旺角排名都幾高
好評好多
openrice 訂枱又有折~就一於黎試下

叫左兩杯野飲同兩樣主菜
野飲就正正常常冇咩特別

主菜叫左個墨汁軟殼蟹意粉
冇影到相,賣相係好吸引
不過炸軟殼蟹食落唔脆,有d 硬
意粉味道都好一般,但都唔係劣評ge 原因

劣評原因係以下嘅 燒德國咸豬手

見倒係食家推介先叫
食完個意粉等左一陣都未上
我地就問一問個店員啦
話要時間~
咁正常丫~都明白
再等左半個鐘再吹,都係話要等15分鐘
結果等個咸豬手,由落單開始等左成個半鐘
其實都等到都唔餓,不過等左咁耐,希望食物質素正常啦

完全唔想食埋落去...

餐牌上面食物種類多,仲有其他食物想試,
不過經過今次之後... 唔會再黎....
2018-03-06 98 瀏覽
平時去旺角成日經過銀城廣場,今日就同朋友誤打誤撞入咗去搵到呢間西餐廳。估唔到相當之有驚喜,環境好闊落又幾有情調,抵食之餘食物質素亦都好高。一坐低店員已經攞咗一盆炸薄餅皮俾我哋做餐前小食,炸到好脆加埋少少千島沙律醬食幾好食。但個人認為份量可以因為人數而調整下,我地得兩個人根本無辦法食晒成盤有啲浪費。我哋一開始叫咗一個小食拼盤,小食全部都係泰式,有炸蝦丸,泰式魚餅,炸蝦春卷同埋雞軟骨香腸。四樣野都炸到脆而不油膩,加埋少少泰式辣醬真係別有一番風味。然後我哋要咗一個set dinner。跟餐先嚟一個頭盤沙律,好特別地加左台式飲品會見到既爆珠,甜甜地估唔到又會同酸酸地嘅黑醋沙律配合得幾好!而且作為一個跟餐沙律來講佢份量非常之大!之後會有一個意大利雜菜湯,個湯就冇咩特別都幾好飲。主菜方面揀咗香烤原隻波士頓龍蝦,一想到枱都真係有個震撼感,非常之大隻而且好多肉,啲肉仲係爽口有質感唔會霉,真係超滿足!由於朋友係澱粉質控,所以我哋都另外加左一碟蒜香忌廉海鮮扁意粉。海鮮方面有一隻大蝦,青口,八爪魚仔,帶子,配合埋有少少蒜味嘅忌廉汁,好好食!最後跟餐嘅甜品都到咗,竟然係一件full size既朱古力蛋糕,而且

然後我哋要咗一個set dinner。

之後會有一個意大利雜菜湯,個湯就冇咩特別都幾好飲。

最後跟餐嘅甜品都到咗,竟然係一件full size既朱古力蛋糕,而且可以話係我食過咁多個set dinner送既甜品黎講好食嘅一個。好濃嘅朱古力味仲有啲榛子醬mix果仁既餅底,好邪惡,鍾意食甜品嘅人一定會鍾意!

兩個人埋單$500都唔使就食到非常之飽,而且每樣野都好好味,真係值得再嚟!

2018-03-06 3363 瀏覽
朋友約我mk食飯~真係唔知呢度有野食~仲要環境係好舒服~!!!有懷舊英倫風格野食方面都令人幾驚喜無諗到呢度會有咁高級環境同特色西餐食~睇得出廚師都好用心去整d野食出來~!!!我地個個都食得好開心~!南瓜湯南瓜味好香濃飲落順滑海鮮拼盤呢個非常豐富有鮑魚、帶子、鮮蝦同藍青口等⋯⋯味道相當新鮮其中一隻醬汁係麵豉汁配落海鮮度非常獨特同好夾蟹肉三重奏材料相當豐富而且配搭新穎蟹肉下面有芒果、牛油果同木瓜蟹肉十分鮮甜加埋以上三樣生果味道出奇地清新美味松露牛柳朱古力球呢個外形好靚無諗過朱古力可以同牛柳一齊整超特別黑松露忌廉野菌爽口美味原條鮮魚西班牙海鮮總匯個湯超好味飲落超鮮甜魚嘅肉質相當嫩滑松露牛柳朱古力球相當獨特嘅一味菜式綠茶心太軟配雪糕唔太甜心太軟個質感好滑同軟熟唔會太實同硬身好好食
朋友約我mk食飯~

真係唔知呢度有野食~仲要環境係好舒服~!!!

有懷舊英倫風格

野食方面都令人幾驚喜

無諗到呢度會有咁高級環境同特色西餐食~

睇得出廚師都好用心去整d野食出來~!!!

我地個個都食得好開心~!

南瓜湯

南瓜味好香濃

飲落順滑

海鮮拼盤
呢個非常豐富
有鮑魚、帶子、鮮蝦同藍青口等⋯⋯

味道相當新鮮

其中一隻醬汁係麵豉汁

配落海鮮度非常獨特同好夾

蟹肉三重奏

材料相當豐富而且配搭新穎

蟹肉下面有芒果、牛油果同木瓜

蟹肉十分鮮甜加埋以上三樣生果味道出奇地清新美味

唔會太實同硬身

好好食
2018-01-22
2018-03-06 96 瀏覽
好耐冇見既朋友突然約我食晚飯傾計, 一定要應約啦, 佢揀左間係旺角既西餐廳, 話之前食過唔錯,  咁7點直接係餐廳等啦 準時去到, 朋友已經到左,  餐廳佈置唔錯, 檯同檯之間隔得幾開, 而餐牌上既Set Dinner都有好多唔同選擇, 商量左一陣, 我地決定嗌2個set一齊食, 另外加左好吸引既蟹膏帶子二重奏, 歐陸海鮮拼盤同埋焗田螺 田園沙律 - 份量好多, 仲要係每人一碟, 開開胃先是日餐湯- 雜菜湯&南瓜湯, 正常水準歐陸海鮮拼盤- 超值推介($48), 一人份量已經有咁多海鮮(鮑魚, 青口, 貝類, 海蝦, 帶子) , 配埋個辣汁好正蟹膏帶子二重奏-  除左好食冇其他野補充焗田螺- 田螺上面鋪左層蒜蓉, 一齊食落口好香, 而伴碟既薯蓉轉左做蕃薯蓉, 更好味又唔會食少少就好漏香煎海爐魚柳蕃茄莎莎- 魚煎得岩岩好, d肉唔鞋口, 加埋蕃茄莎莎同酸汁食幾夾炭烤美國牛肉眼扒- 嗌左3成熟, 要讚下廚師冇overcook 牛扒質素幾好, 食落唔騷小筋又多肉汁

田園沙律 - 份量好多, 仲要係每人一碟, 開開胃先

是日餐湯- 雜菜湯&南瓜湯, 正常水準

蟹膏帶子二重奏-  除左好食冇其他野補充

牛扒質素幾好, 食落唔騷小筋又多肉汁

2018-02-27
2018-03-05 135 瀏覽
前排新年有幾日假,就約左位朋友係旺角食飯聚下,我經過銀城廣場樓下時有位姐姐派緊傳單,原來就係Mini Friday 嘅優惠券,裡面有張係只要叫菜單中嘅食物,就可用半價叫德國豬手,我即管拎左先因為朋友經Openrice 訂左位,上到去餐廳即刻有安排座位,不過可能因為假期關係,當日冇set dinner 供應,得貴價嘅海鮮二人餐,另外可散叫其他主菜例如意粉、pizza 、小食、沙律等等,我地得兩個人而且一向細食,所以只係點左焗田螺、明太子雞翼、德國豬手再加飲品先嚟我杯飲品,係sex on the beach,賣相一般,味道正常,唔太重酒精。之後好快再上明太子雞翼,呢樣我覺得最好食,一咬落去肉汁即刻湧出嚟,辣辣地幾惹味。再嚟就係焗田螺,味道不錯而且有南瓜蓉🎃/蕃薯蓉墊底相對失望就係以優惠券半價點嘅德國豬手,我見當日好多人都有點,有酸菜同芥末伴碟,不過我同朋友都覺得肉質一般,味道食起來有點怪,所以我地都食剩左一半,做左大蹝鬼最後我地傾計傾到十點先走,埋單都算合理價錢,如果下次再嚟可以試其他嘢食

Sex  on  the  beach
用餐優惠
優惠券
明太子雞翼
2018-03-03 123 瀏覽
呢間餐廳似新開, 因為成日落錯單同畀漏餐具...坐低就送嘅 類似薄餅嘅小食, 一啲都唔好食,炸都好油膩。頭盤叫咗buffalo wings , 個汁調得好好味,雞翼啲肉都算嫩滑 set dinner分別有沙律湯,湯,主菜,甜品同飲品, 200蚊樓下 ,都算抵食。沙律好新鮮,蕃茄都好味,不過切得太大舊湯有南瓜湯同埋雜菜湯,我揀咗南瓜湯 ,唔好味,完全冇南瓜味炭燒牛扒 order咗medium,但係嚟到係差唔多well done, 唔夠牛味,質素一般全晚最好食係個炭燒黑毛豬,個汁好好味,豬肉味好香, 好嫩滑! 鱸魚都唔錯,煎得好香口,肉質都ok。最後有個朱古力蛋糕做甜品, 質素唔錯,朱古力味香濃!
呢間餐廳似新開, 因為成日落錯單同畀漏餐具...

坐低就送嘅 類似薄餅嘅小食, 一啲都唔好食,炸都好油膩。

沙律好新鮮,蕃茄都好味,不過切得太大舊

湯有南瓜湯同埋雜菜湯,我揀咗南瓜湯 ,唔好味,完全冇南瓜味

鱸魚都唔錯,煎得好香口,肉質都ok。

最後有個朱古力蛋糕做甜品, 質素唔錯,朱古力味香濃!

2018-03-02
用餐優惠
優惠券
  • 炭燒黑毛豬
2018-03-03 99 瀏覽
那年19歲,2016年在你生日餐中,你介紹了位A先生。眨眼間,他從你夢寐以求的男神成為了你現在的男友……💕💕過往兩年的生日正日,我也會是第一位或最前的朋友為你慶祝著你的生日,習慣著習慣發現,已經相識9年的時光。我很高興在你的生命中出現,希望你也是啦!當大家經歷過大風大浪,高山低谷,我們還能夠在一起是不容易的。那年20歲,你興高采烈跟我說:不知是誰在你的點名紙寫上HBD 你那天真的樣子根本就是沉醉了,結果也很好是A先生的傑作。🈵20歲了,成長了,你的願望是:跟A先生在一起嘛?現在終於如願了,這個消息,作為你的好姊姊也是為你高興的,能找到位互相愛大家的人很難,但你做到了,也幸福地過日。餐廳氣氛濃厚,座位也不會太狹窄,位置與位置間也保留空間。燈光採用黃燈能營造浪漫的氣氛,情侶們來吃晚餐更浪漫呢。$555 豐盛海鮮二人餐墨西哥脆片配自家醬(附送小食)脆片鬆脆層次分明,入口不會乾硬,蘸上醬汁更開胃,醬汁酸溜溜。蟹肉三重奏蟹肉三重奏以cocktail 杯盛載,用以藍蟹蟹肉、牛油果、芒果、木瓜,水果帶清新感,蟹肉鮮甜配上三文魚籽,味道透出鹹鮮味。「海鮮拼盤」海鮮拼盤包括有帶子、大蝦、鮑魚、青口、馬刀

$555 豐盛海鮮二人餐

墨西哥脆片配自家醬(附送小食)

蟹肉三重奏
「海鮮拼盤」
海鮮拼盤包括有帶子、大蝦、鮑魚、青口、馬刀貝,配上日本麵豉蜜糖汁同秘制香草汁。帶子浸在日本麵豉蜜糖汁更惹味,透出微甜卻不膩,入口肉嫩彈牙。大蝦及鮑魚新鮮份量足,鮑魚爽口彈牙,香草汁能為海鮮帶出鮮味。
黑松露忌廉炒野菌
香濃的黑松露陣陣飄出,奶酪感重身,每口能嘗到忌廉的味道,野菌爽脆帶微微軟的。

主菜包括7選2:炭烤美國雞扒配鮑魚、原條鮮魚西班牙海鮮總匯、南瓜海鮮意大利飯、炭烤澳洲羊架保雲蘇、美式燒西班牙黑毛豬柳、炭烤美國牛肉眼及溫泉蛋卡邦尼意粉

炭烤美國牛肉眼
L小姐點了7成熟,她最愛的熟成度,炭烤烙印清楚可見,微微烤過兩面,外層帶焦身,肉汁豐盛鎖定在肉眼扒內,加上鹽及黑胡椒作簡單調味,更顯肉眼的鮮味及原味,外層油光誘人,不會擔心太乾及韌度問題。配菜方面用上羽衣甘籃,甜薯蓉及蕃薯,配搭新鮮入口清新又健康。

美式燒西班牙黑毛豬柳
這個黑毛豬柳,有吃過的人都知道是不必全熟的,靚的肉質就是要7-8成熟,下單時侍應也會再提醒。首先廚師把黑毛豬柳煎封肉汁再去煎香伴上燒肉令整個味道更香,啖啖肉的咬口感,色澤帶粉嫩,豬柳不會帶半點羶氣,可以放心食用,最重要是配上薄荷葉菠蘿酸溜溜中和豬柳的味道,這個令我想起一另一所餐廳,這裡以平民的價錢能嘗到高級餐廳的味道,簡直是物超所值。

這天,轉眼已是21歲………你還記得嘛?小時候我們相約過要去澳門賭場慶祝,去蘭桂芳喝過大醉。但21歲了,你的正日有A先生陪你過,這個作為好朋友的我應該是祝福的,但我也很妒忌A先生把我生命中最重要的人搶走了。❤❤❤

最後祝你生日要開心開心,有我陪你嘅日子又好,佢嘅日子都好,都要開心啊! 仲有下次唔準你掛住覆佢whatsapp而唔專心同我傾計,唔建議啊!!!!!!!!!!!!!   21歲,可唔可以大家練下酒量一齊去飲嘢………
2018-02-26 133 瀏覽
睇完玩具又想揾野食。聽朋友話銀城有好野就嚟試下叫咗個set黑毛豬試下個湯有粒粒雜菌令個湯非常有咬口,仲好香濃個簿脆冇諗過係會啱啱炸好,香脆!個沙律新鮮喎!個番茄好juicy, 係啲醋多咗啲我仲加咗份牛脷。同平時我喺啲茶餐廳食嗰啲靚好多好多!吾鞋!有啲爽口!入味,一啲脷苔都食吾出。主菜到!嘩!真係吾錯!咁厚都吾鞋!仲有肉汁,又入味!吾係全瘦,好得!個朱古力餅好香滑,襯埋杯咖啡,好夾!一個set真係好夠食。呢個價好值!冇諗過旺角有咁好嘅地方食西餐。
睇完玩具又想揾野食。聽朋友話銀城有好野就嚟試下

叫咗個set黑毛豬試下

個湯有粒粒雜菌令個湯非常有咬口,仲好香濃

個簿脆冇諗過係會啱啱炸好,香脆!

個沙律新鮮喎!個番茄好juicy, 係啲醋多咗啲

個朱古力餅好香滑,襯埋杯咖啡,好夾!