2018-11-30
聽講大角咀近排開左間live band restaurant, 好chill, 今日就同女朋友黎呢度慶祝記念日。7點左右到既時候見隊band仲set緊野, 個場無乜人, 仲有少少擔心。個場都幾大, 幾潮, 主打沉色格調,岩晒飲野chill下!!band show大約係8pm開始, 趁未開show緊係叫定野食醫肚先啦!!紅酒煮薄切石爪章魚 配椰菜花蓉 豬面油醋汁 鮮果沙律 - 幾特別既配搭, 未試過食章魚做前菜, 好薄片, 但好好咬口, 加左D醋汁幾開胃豚背油薯條 - 睇show點可以少得薯條慢慢嘆!!薯條炸得好香口, 唔知係咪因為用左豚背油關係, 有陣特別既肉香味, 搞到我食唔停!九龍城雞翼 - 叫呢個雞翼都係貪個名幾得意, 辣汁唔算太辣, 雞翼炸得幾好火候, 岩晒送酒紙包紅油魚 - 有少少似平時食開D鱈魚, 但係D肉質實少少, 幾鮮大蝦意粉 - 食左咁多肉緊係要食返D飽肚野, 大蝦幾幾甜,意粉唔算太乾身,但係幾入味