2017-11-14
未入去,淨係嚟到門口已經覺得呢度超少女,喺天花吊咗幾舊雲,旁邊又有一大隻公仔,櫈上又放滿公仔,係人嚟到都會心花怒放喎!明太子軟殼蟹忌廉汁意大利麵 ($138)就咁睇好似有啲濕身,以為意粉會浸到淋晒,但點知軟硬度適中,明太子份量仲激多,食極都仲有,每條意粉嘅每一寸都沾滿明太子,超好味!食到最尾,啲明太子仲係多到不得了,抵食!軟殼蟹炸得外脆內軟,好好味,雖然係忌廉汁但一啲都唔會覺得好膩!海膽明太子意大利麵 ($178)實在太愛食明太子,忍唔住要再叫多一碟食!海膽份量算慷慨,而且味道新鮮;黑松露令意粉的味道更突出,個汁好香而且質感好稠,每一條意粉都會沾到汁;明太子嘅份量比上一碟仲要多,鍾意食明太子嘅朋友一定會好鍾意!估唔到呢度唔止係賣環境裝修,食物都好有質素喎!今晚嚟食,有好多小朋友客人,佢哋走嚟走去又可以捧住啲公仔四圍坐,大人就可以專心食野啦
明太子軟殼蟹忌廉汁意大利麵 ($138)
明太子軟殼蟹忌廉汁意大利麵
海膽明太子意大利麵 ($178)
海膽明太子意大利麵
海膽明太子意大利麵