2024-02-21 37 瀏覽
新年同朋友食中菜食到好悶 所以就搵左間泰菜食lunch~Lady Nara餐廳是一家以泰國Fusion美食為主題的餐廳 今次同朋友來到食lunch 我地就揀左泰式豬肉炒河同海南雞飯♨️泰式豬肉炒河既河粉係一大片一大片既泰式河粉 豬肉好大塊 成碟既味道甜甜地 碟側邊有辣椒粉同砂糖 可以撈埋一齊食 味道仲惹味d😊🐥海南雞飯既雞都好大件 油飯偏硬 唔會好油 佢既醬汁好有特色 酸酸甜甜襯個雞都幾正👍🏻另外追加的兩樣小食都好出色 呢到既食物同佢品牌一樣 好有個人風格 經過尖沙咀想嘗試新口味的泰國菜 不妨可以過黎試下😊
新年同朋友食中菜食到好悶 所以就搵左間泰菜食lunch~

泰式豬肉炒河
生蝦
炸蝦餅
泰式海南雞飯
泰式豬肉炒河
炸蝦餅
泰式海南雞飯
前幾日同姐妹去咗位於海港城嘅靚靚泰國餐廳食晚飯,呢間泰菜出咗名打卡一流📸 餐廳內有一個好靚嘅千秋位比人坐上去打卡😍 另外,如果被安排坐窗邊嘅話,仲可以睇到出面嘅海景添,下次要日頭再嚟望真啲個海先得😌✨ 炸蝦片呢個係開胃小食嚟,每枱都會有一客,炸蝦片炸得好香脆,食落蝦味濃郁,外層炸得金黃酥脆,非常惹味!✨ 泰式椰子雞湯 $128椰子雞湯係呢度嘅熱門菜,飲落椰香濃郁,雞肉煮得啱啱好,肉質鮮嫩,而且份量夠哂多!湯入面仲有一啲泰國香料嘅香氣,令成煲湯味道更加有層次,冬天飲一流,超暖胃🤤✨ 黃咖喱珍寶蟹肉 配蒜蓉包 $328呢道菜性價比唔算高,但勝在蟹肉非常多,肉質鮮甜軟嫩,配上濃郁嘅黃咖喱汁,甜甜哋又幾開胃!而蒜蓉包都幾多,每塊都好脆,點上黃咖喱汁一齊食,更加正!😚✨ 印度薄餅 $40見到份黃咖喱都幾大份,所以都嗌咗薄餅一齊點嚟食,薄餅好酥脆,一定要趁熱食先好味🤤✨ 泰式炒通菜 $88炒通菜炒得好爽口,通菜保持咗蔬菜嘅脆度,食起上嚟辣辣哋,越食越惹味!✨ 烤杏仁泰式奶茶 $50烤杏仁泰式奶茶飲落有濃濃嘅茶香同香濃嘅杏仁牛奶味,飲落仲有烤杏仁嘅香氣,甜度適中,非常唔錯!

✨ 炸蝦片

✨ 泰式椰子雞湯 $128

✨ 黃咖喱珍寶蟹肉 配蒜蓉包 $328

✨ 印度薄餅 $40

✨ 泰式炒通菜 $88

✨ 烤杏仁泰式奶茶 $50

對住維港打卡港女泰式Aꜰᴛᴇʀɴᴏᴏɴ Tᴇᴀ🍵 Wɪɴᴅᴏᴡ sᴇᴀᴛs 全部係藤籃凳對住海景📸𝙼𝚢 𝙵𝚊𝚒𝚛𝙻𝚊𝚍𝚢 𝚃𝚎𝚊 𝚂𝚎𝚝 $𝟹𝟾𝟾/𝟸分別有𝟺道鹹點、𝟺道甜點及𝟸款Sᴄᴏɴᴇ共𝟭𝟬款,鹹點分別有冬蔭鮮蝦碎蛋卷、香脆雞肉棒配香辣蛋黃醬、巴馬火腿芝士三文治及青咖哩雞酥盒。冬蔭鮮蝦碎蛋卷外層用青瓜包住令味道清爽好多;雞肉棒整成丸狀,幾𝚀彈;巴馬火腿芝士三文治正常;青咖哩雞酥盒就略嫌咖哩味唔夠。甜點有咖啡啫喱泰式奶茶慕絲杯、紐約芝士餅、特濃抹茶卷蛋及白朱古力覆盆子馬卡龍。𝟰款都啱我口味,咖啡啫喱泰式奶茶慕絲杯夠濃味;特濃抹茶卷蛋好軟滑。Sᴄᴏɴᴇ 就有原味及斑蘭英式鬆餅配菠蘿青檸果醬及奶油忌廉,口感做到好鬆化,食完鹹點甜點再食都仲係暖,呢點好值得讚,配菠蘿青檸果醬就令成個Sᴄᴏɴᴇ變得Fʀᴇsʜ無咁乾。包𝟸杯飲品,特飲可加錢升級,蝶豆花茶夠打卡又夠Lɪɢʜᴛ,配Tᴇᴀ Sᴇᴛ一流,加$𝟹𝟾嘅芒果乳酪特飲酸酸地好開胃。

𝙼𝚢 𝙵𝚊𝚒𝚛𝙻𝚊𝚍𝚢 𝚃𝚎𝚊 𝚂𝚎𝚝 $𝟹𝟾𝟾/𝟸

蝶豆花
芒果乳酪特飲
芒果乳酪特飲
2024-02-17 31 瀏覽
在位於尖沙咀的「Lady Nara & Nara Thai Cuisine」,食客可以品嚐到一系列美味的泰國料理。首先,讓我們來試試他們家的酥皮冬蔭粟米濃湯。這碗湯不僅濃郁,還有著令人愉悅的酥脆口感,每一口都讓人感受到冬蔭粟米的鮮甜。接下來是珍寶火山排骨,這道菜的名字就已經很吸引人了。排骨外酥內嫩,配上濃郁的醬汁,吃起來香氣四溢,令人回味無窮。如果你想要一道更為豐盛的菜色,不妨試試他們的黃咖喱珍寶蟹肉,搭配蒜蓉包。這道菜色香味俱全,每一口都散發出椰奶和咖喱的迷人香氣,令人難以忘懷。最後,來點甜品,試試芒果糯米飯伴椰奶。這道甜品清爽而不膩,糯米飯的口感恰到好處,搭配上甜美的芒果和椰奶,讓人感受到了一絲絲的幸福。總的來說,「Lady Nara & Nara Thai Cuisine」給人的印象是美味而不失優雅,無論是湯品、主菜還是甜品,都能讓人享受到最道地的泰式美食饗宴。
首先,讓我們來試試他們家的酥皮冬蔭粟米濃湯。

接下來是珍寶火山排骨,這道菜的名字就已經很吸引人了。

最後,來點甜品,試試芒果糯米飯伴椰奶。
星期日好心情 走到尖沙咀海港城泰式餐廳「Lady Nara 」嘆下午茶 餐廳走少女風 引唔住打卡一番!坐低先品嘗一籃蝦片 點了份下午茶架慢慢嘆🥰🫧My Fair Lady Afternoon Tea 🫧🍢鹹點冬蔭鮮蝦碎蛋卷香脆雞肉棒配香辣蛋黃醬巴馬火腿芝士三文治青咖喱雞酥盒🍭甜點咖啡啫喱泰式奶茶慕絲杯紐約芝士餅特濃抹茶卷蛋白朱古力覆盆子馬卡龍🥧鬆餅原味英式鬆餅 配 菠鹽青檸果醬及 奶油忌廉班蘭英式鬆餅 配菠蘿青檸果醬 及 奶油忌廉下午茶架鹹甜並重 鹹點惹味之餘 又帶點泰式元素👍🏿甜點甜度適中 最愛咖啡啫喱泰式奶茶慕絲杯 口感豐富有層次 班蘭鬆餅味道清香撲鼻 沾上菠蘿青檸果醬好夾❤️飲品選了玫瑰普洱綠茶🍵和洛神花樣兩款我都好鍾意

🫧My Fair Lady Afternoon Tea 🫧

原味英式鬆餅 配 菠鹽青檸果醬及 奶油忌廉
班蘭英式鬆餅 配菠蘿青檸果醬 及 奶油忌廉

飲品選了玫瑰普洱綠茶🍵和洛神花樣
兩款我都好鍾意

襯住Happy Friday 就同朋友食餐好d ‘ 收工後黎到尖沙咀港威商場 見到有間泰國fusion餐廳 門口簡單整潔 一入到餐廳裡頭發覺完全係一間充滿少女心💗粉紅主題既餐廳🍴心裡面真係好雀躍 已經諗緊一陣食飯打卡🥰 座位充滿特色 好似一個搖籃咁 而且入面仲可以望住個海景 一路同朋友食飯傾計真係夠哂chill😎每張枱都會附上一份蝦片($15)作為前菜🥗燒豬頸肉配青木瓜沙律 $ 148豬頸肉望落有小小粉色 唔會燒到乾爭爭同埋黑左 反而佢既肉係好嫩 好淋 外面就小小脆脆地 口感唔錯👍🏻 再配埋泰底酸辣醬 真係令我同朋友 一口接一口咁食🥘黃咖哩軟殼蟹 $228店員上菜後 我真係覺得佢既軟殼蟹份量一d都唔小🌟而且仲熱辣辣 即炸即上菜. 香噴噴既炸蟹 再點落咖哩汁到食 真係好好味的呢👍🏻黃咖喱甜甜地 好易入口,仲可以額外加配泰式薄餅或者白飯🥬泰式咸魚炒芥蘭 $88芥蘭炒得恰到好處 咬落爽口,唔會煮得太淋 加入咸魚粒同炒蒜粒食落更加入味 唔會太寡🍹芒果乳酪特飲 $72飲落去 好重乳酪味 而且加左粒粒既芒果肉係杯入面. 整體感覺好夾 好Fresh 🫶🏻除咗食物同餐廳裝潢好滿意之外~佢地既服務員都好

🥗燒豬頸肉配青木瓜沙律 $ 148

🥘黃咖哩軟殼蟹 $228

🥬泰式咸魚炒芥蘭 $88

🍹芒果乳酪特飲 $72

除咗食物同餐廳裝潢好滿意之外~佢地既服務員都好有禮貌 時不時都會幫我地加水 望下每枱食客有咩需要等等👍🏻
2024-02-15 13 瀏覽
早收工無野做想搵餐廳tea一tea就搵到呢間睇落好打卡able既tea set✨雖然原來menu已經同我搵到既唔同左但我都照叫左佢個tea set試試👻🩶 蜜意盎然下午茶 🐝 成個tea set包咸甜點各4款🧳甜點🍰蜂蜜脆脆奶凍香蕉脆卷餅檸蜜撻荔枝椰子果凍咸點🍝蟹肉火腿魚子醬三文治大蝦牛油果醬米紙花一口車厘茄蝦布蜜糖脆條伴沙沙醬🏷️ $468 |除左tea set 都仲有各式泰式下午茶唔止睇得仲好味🙆🏻‍♀️今次坐唔到海景打卡位但啲座位都好打卡able 📸 係海港城行到攰入去食返個tea都好推薦🫶🏻

早收工無野做想搵餐廳tea一tea

唔止睇得仲好味🙆🏻‍♀️
今次坐唔到海景打卡位
但啲座位都好打卡able 📸
係海港城行到攰入去食返個tea都好推薦🫶🏻
之前食過Nara環境好靚 味道都OK,因為要趕住返公司做嘢,就唯有同同事打包外賣返去,點知味道都依然保持得咁好🤣菠蘿雞堡配薯條 ($168)個漢堡超大,其他同事行過都即刻問喺邊度買🤣菠蘿好甜,提高左雞扒嘅鮮味😚薯條係我鍾意嘅厚切薯條,外賣都冇淋香辣蕃茄烤雞意大利飯 ($188)意大利飯要大推下,個烤雞外脆內嫩,一啲都唔鞋,最精彩嘅係個意大利飯好似一層一層咁,每一粒都包滿醬汁,口感好豐富。將佢嘅外賣盒包裝都好精緻,絕對係視覺同味覺既享受☺️

菠蘿雞堡配薯條 ($168)

香辣蕃茄烤雞意大利飯 ($188)

將佢嘅外賣盒包裝都好精緻,絕對係視覺同味覺既享受☺️
外賣自取
2024-02-06 40 瀏覽
一家透露着韩风的泰国餐厅 位置在海港城 购物累了可以吃正餐和下午茶 menu上有很多选择因为突然想喝泰式的椰子鸡汤🥥 就专门来试吃了 首先鸡汤椰浆味很浓郁 可以根据个人喜好选择走辣 鸡肉量很足 肉质软烂 是还不错的选择还搭配了青木瓜沙律 这个就正常水平 没什么特别的唯一诟病的是每桌上都会摆一盘虾片 本来以为是送的 下单后才发现$15列在了初选菜单里 没有想点这个小食的话不知道可否入座时就退掉

还搭配了青木瓜沙律 这个就正常水平 没什么特别的

青木瓜沙律
虾片
青木瓜沙律
虾片
今日同朋友行海港城,行到咁上下覺得有啲肚餓,記得以前食過呢間都唔錯,一於同朋友去嘆個Tea再繼續血拼🤪💪🏼好開心,店員安排咗海景位俾我哋😻😻啱晒鍾意打卡嘅我!😻😻 呢個時間有陽光射入來,真心幾chill!見到佢新出左個少女風Tea set幾吸引🤩 一於就試吓啦!舖頭嘅打卡位好多!除咗有靠窗嘅海景位之外,等緊上菜嗰陣,我哋仲走咗去同個夢幻風既千秋打卡,佢唔係假嗰啲千秋,係真係可以郁嘅🤣🤣👍🏼呢個tea set有三層,最底係savoury:冬陰功鮮蝦碎蛋卷:青瓜包住外層,清清地,由呢個食起最啱👍🏼香脆雞肉棒配辣蛋黃醬:呢個有少少似個皮好脆嘅麥樂雞,但整體感覺好鬆軟😋👍🏼青咖喱雞酥盒:呢個好推薦,愛陳酥皮超脆,同青咖喱雞完美融合,少少辣好惹味😋👍🏼中間個層係sweet:咖啡啫喱泰式奶慕絲杯:本身諗住咖啡啫喱會冇乜味,但點知有意外驚喜,咖啡啫喱嘅苦同泰式奶茶嘅甜中和左好夾😉👍🏼 特濃抹茶卷蛋:中間嘅抹茶cream超濃郁🤪👍🏼 岩晒係抹茶控既朋友白朱古力覆盆子馬卡龍:馬卡龍外層脆,內層軟,中間仲有覆盆子嘅果蓉🤩🤩👍🏼最高個層係scone:其實食到呢層已經好飽🤣🤣但估唔到斑蘭味嘅scone都好有驚

呢個tea set有三層,最底係savoury:
冬陰功鮮蝦碎蛋卷:
青瓜包住外層,清清地,由呢個食起最啱👍🏼

香脆雞肉棒配辣蛋黃醬:
呢個有少少似個皮好脆嘅麥樂雞,但整體感覺好鬆軟😋👍🏼

青咖喱雞酥盒:

中間個層係sweet:
咖啡啫喱泰式奶慕絲杯:

特濃抹茶卷蛋:
中間嘅抹茶cream超濃郁🤪👍🏼 岩晒係抹茶控既朋友

白朱古力覆盆子馬卡龍:
馬卡龍外層脆,內層軟,中間仲有覆盆子嘅果蓉🤩🤩👍🏼

最高個層係scone:
其實食到呢層已經好飽🤣🤣但估唔到斑蘭味嘅scone都好有驚喜,外層超酥脆,只係合桃酥外面嗰層面😍 但入面有一啲都唔乾,琳琳地,又有淡淡的斑斕味! 佢仲有兩個醬俾你配搭😍
我自己就鍾意菠蘿青檸果醬,有原粒嘅菠蘿喺入面,酸酸地幾清新😻👍🏼

總而言之,景靚打卡位多,tea set 多種類份量夠,行開尖沙咀tea 一tea 都唔錯😛👍🏼

2024-02-02 46 瀏覽
每次嚟海港城都覺得呢邊好似入咗個迷宮咁,如果唔係有朋友話畀豬太郎聽呢邊開咗Lady Nara,都真係搵唔到呀!.Lunch Time 時間唔算太多人,坐到海景位勁Chill,Set會有跟返沙律同餐湯(係冬蔭公湯!勁正)同+$$升級餐飲,同之前食過嘅Nara有小小唔同,多咗啲西式fusion!.冬蔭芝士雞肉夾餅夾餅嘅芝士爆晒出嚟,食落係濃縮版嘅冬蔭味道,有小小辣,但雞肉同芝士Mix埋一齊食好滿足,雖然係夾餅,但焗完之後口感軟嫩。.泰式雞肉炒金邊粉 嚟Nara又點可以唔嗌返份泰式經典菜,金邊粉嘅配料好足,仲炒到好勻巡,再按返個人口味撈埋花生、糖同辣椒碎。.Lady Nara嘅沙律都有fusion到㗎,酸甜嘅配搭更加開胃!Lunch Set份量都好多,同朋友Share嚟食都覺得好飽!而且仲有靚靚海景睇,Lunch Time都可以食得好舒服😌!.#msmessypig_food

冬蔭芝士雞肉夾餅

泰式雞肉炒金邊粉

#msmessypig_food
2024-01-19
  • 冬蔭芝士雞肉夾餅
  • 泰式雞肉炒金邊粉
位於尖沙咀海港城既Lady Nara🩷主打粉紅色裝修 以泰國菜為主入面近海旁既位置非常吸睛 餐廳內既秋千亦係打卡位上星期就同表妹一齊去Lady Nara嘆下午茶🥰 -🌺蜜意盎然下午茶🌸以手提籃作下午茶既主題 非常精美適逢表妹生日 更可以向餐廳order生日牌-🔸甜點蜂蜜脆脆奶凍/香蕉脆卷餅檸蜜撻/荔枝椰子果凍味道唔會太甜 每一口都剛剛好特別鐘意佢地既檸蜜撻 檸檬味好清新 -🔸咸點蟹肉火腿魚子醬三文治/大蝦牛油果醬米紙花一口車厘茄蝦堡/蜜糖脆條伴沙沙醬平時食下午菜特別鐘意食咸點佢地既咸點種類多、份量亦都好多令熱愛食咸點既我十分滿足😋特別大蝦牛油果醬米紙花 米紙花口感好脆配上好濃郁既牛油果醬同大蝦🍤味道好夾 而且係平時好少食到既咸點 好特別👍🏻 -🔸鬆餅蜜糖鬆餅及桂圓紅棗鬆餅鬆餅好鬆脆 有別於以前食過既傳統鬆餅好似餅乾一樣鬆化 配上佢地既士多啤梨cream/紅莓醬 太好食😋
位於尖沙咀海港城既Lady Nara🩷
🔸咸點
蟹肉火腿魚子醬三文治/大蝦牛油果醬米紙花
一口車厘茄蝦堡/蜜糖脆條伴沙沙醬
平時食下午菜特別鐘意食咸點
佢地既咸點種類多、份量亦都好多
令熱愛食咸點既我十分滿足😋
味道好夾 而且係平時好少食到既咸點 好特別👍🏻
🔸鬆餅
蜜糖鬆餅及桂圓紅棗鬆餅
鬆餅好鬆脆 有別於以前食過既傳統鬆餅

用餐優惠
試食活動
2024-02-01 94 瀏覽
泰國與西式食物crossover 去到一間泰國餐廳 裏面,大部份位置都望到海 而且好舒服同寧靜 值得注意的是,除咗泰國仲有好多西餐廳先有既食物 係唔係卡邦尼意粉 burger 等今日第一樣試既野係冬蔭雞肉墨西哥烤餅有啲西式嘅海鮮餡餅 但材料方面就用左 冬陰功雞肉 一樣,有一個好脆既皮裏面有雞肉,仲有芝士 上面就做足墨西哥餡餅材料 例如係牛油果泰式椰子雞湯冬天食椰子雞湯就最好 辣辣地,但係又充滿椰汁香味 仲有過火俾你熱住 裏面都好足料架主食方面 泰式豬肉炒河粉炒野都幾有獲氣香蕉薄餅 配 榛子醬及煉奶這個甜品正 限量 薄餅裡面鋪滿左熱溶左香蕉即叫即整既薄餅真係趁熱食仲有打卡位添
泰國與西式食物crossover

今日第一樣試既野係

有啲西式嘅海鮮餡餅 但材料方面就用左
冬陰功雞肉 一樣,有一個好脆既皮

裏面都好足料架

主食方面
炒野都幾有獲氣

這個甜品
限量 薄餅裡面鋪滿左熱溶左香蕉
即叫即整既薄餅真係趁熱食

仲有打卡位添

香蕉薄餅 配 榛子醬及煉奶
英式下午茶食得多,在泰式餐廳嘆英式下午茶我就真係第一次!Nara是一家非常有名的泰國餐廳,於2004年在泰國曼谷開業,幾年前來到香港,味道和泰國總店一樣出色。幾日前同朋友食完晚飯,推介我們下次試吓其推出的「蜜意盎然下午茶」,話全部食材均採用 BetFlo 原蜜製作,仲話要提前預約,嘅然咁講到咁出名,一於預訂周未去試吓!幾天前,我和朋友在這家餐廳吃完晚飯時,餐廳經理向我們推薦了他們近期熱賣的「蜜意盎然下午茶」,表示所有食材都是使用BetFlo原蜜製作的,並建議我們提前預訂。既然這個下午茶咁受歡迎,胃食嘅我當然決定預訂周末去試吓啦!下午茶以一個迷你旅行手飾箱盛載,非常符合餐廳的「少女風」和「遊輪」設計風格。坐在靠近窗戶的位置,可以欣賞到遠處的維港景色,窗框的設計獨特,讓人感覺彷彿置身於遊輪上,非常舒適和愉悅。另外,值得一提的是餐廳還有一個非常受歡迎的打卡點,就是位於門口的「搖搖千秋」。下午茶的餐點方面,包括有:鹹點:蟹肉火腿魚子醬三文治:三文治結合了蟹肉、火腿和魚子醬,蟹肉鮮甜,加上鹹香的火腿和魚子醬,帶來豐富的層次感。大蝦牛油果醬米紙花:大蝦炸得非常香脆,加上牛油果醬的奶油質地和濃郁口感

下午茶的餐點方面,包括有:

鹹點:
蟹肉火腿魚子醬三文治:

大蝦牛油果醬米紙花:
大蝦炸得非常香脆,加上牛油果醬的奶油質地和濃郁口感,為整體增添了豐富的滋味。

一口車厘茄蝦堡:
大大粒的車厘茄酸甜味道和蝦肉的鮮美口感相輔相成,給這款迷你蝦堡帶來一種令人愉悅的咀嚼體驗。

BeeFlo蜜糖脆條伴沙沙醬:
脆條的外脆內軟,配上蜜糖的甜味和沙沙醬的酸甜,口感非常豐盛。

甜點:
蜂蜜脆脆奶凍:
奶凍滑嫩,加上脆片的口感和蜂蜜帶來的一種自然甜味,為整體增添了一絲清新感。

香蕉脆卷餅:
香蕉的甜味和柔軟口感與脆卷餅的酥脆口感形成了有趣的對比。

檸蜜撻:
檸檬的酸爽味道和蜜糖的甜味形成了一種平衡的組合,撻皮酥脆,內餡柔滑。

荔枝椰子果凍:
荔枝提供了甜美的水果風味,而椰子果凍的口感柔軟順滑。

特色鬆餅:
蜜糖鬆餅:
鬆餅鬆軟而彈性,加上蜜糖的香甜,給整體口感增添了豐富層次。

桂圚紅棗鬆餅:
桂圓和紅棗帶來了一種自然的甜味和濃郁的口感。鬆餅蓬鬆軟綿,與桂圓和紅棗的組合形成了一種美味的口感。

自選茶飲兩杯:
焙火鐵觀音:
焙火的過程賦予了茶葉一種獨特的烤焦香味,同時保留了鐵觀音的甜美風味。

洛神花樣:
洛神花具有鮮明的酸甜口感和花香氣息,有助於消除疲勞,並具有清涼解渴的效果。

2024-01-27
  • Afternoon  tea
  • 蝦片
2024-01-26 42 瀏覽
最近聽見好多朋友都去了泰國餐廳,放工之後又未諗到去邊度食飯,不如去尖沙咀食啦,找了一家之前食過的餐廳,近門口有一個搖搖千秋,仲有靚靚特色座位可以打卡😉餐廳裝修好有泰式風格,環境非常舒適☺️菠蘿肉鬆雞肉海鮮炒飯 $158菠蘿肉鬆雞肉海鮮炒飯由虎蝦、帶子、青口等製作而成,半個菠蘿直接上,味道酸酸甜甜的,可謂是百吃不厭🔥泰式牛肉船麵 $158經典的泰國地道船麵的風味,湯底以豬骨、牛骨、雞腳等熬製,再加上手打牛肉丸、肥牛、滷水牛腱,每次必點的主菜,值得比個Like👍泰式椰子雞湯$128椰子香味好濃郁🤤主要都係個雞肉正,加入一點點辣之後更惹味,太棒了✨彩虹蘋果金寶 $98配了雲呢嗱雪糕,冷熱分明,上冷下熱,先是雪糕慢慢地融化,融入蘋果批裡,一啖咬下去,口感特別棒😋好味指數:9/10性價比指數:9/10餐廳名稱:Lady Nara餐廳地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城港威商場3樓3303號舖電話:2153 3730

餐廳裝修好有泰式風格,環境非常舒適☺️

菠蘿肉鬆雞肉海鮮炒飯 $158

泰式牛肉船麵 $158