2021-11-10
📍 La Casa Burger & Pasta 今次二訪呢間漢堡包店😋😋呢間小店嘅漢堡包都幾出色120g 經典芝士漢堡$85上次都叫咗呢個 食漢堡配牛就冇得輸啦 漢堡都好厚 牛肉好多汁好JUICY😋即使醬好少 主要係酸瓜粒調味 已經好好食 個包好鬆軟 Overall 係幾正 🥰川式麻辣雞扒漢堡 $78呢個味道既Burger 比較特別 好少聽麻辣會係Burger嘅調味 麻辣味好香唔會真係超辣 蓋過咗本身嘅味 中間有少少花生粒 好脆口有啲口感😙配搭埋啲青瓜甘荀絲中和下 雞扒唔乾唔鞋 整得岩岩好 中意麻辣唔可以錯過😝跟餐加$18 有埋薯條🍟可以揀藍芝士/車打芝士 我今次就揀咗車打芝士 探探嘅芝士味唔會好鹹 幾正😆另外仲叫咗麻辣味雞翼 $68 雞翼比較細隻少少 同個麻辣漢堡味道幾似 一樣都會有啲花生粒咬下 會香口啲👍🏼📍 La Casa Burger & Pasta (上環)上環文咸東街2號地舖
今次二訪呢間漢堡包店😋😋呢間小店嘅漢堡包都幾出色
120g 經典芝士漢堡$85
川式麻辣雞扒漢堡 $78
另外仲叫咗麻辣味雞翼 $68
📍 La Casa Burger & Pasta (上環)
上環文咸東街2號地舖