KABOOM

首先 我OpenRice book左table 寫明慶祝生日,佢打比我confirm時話無outdoor 得indoor,我話無問題,盡量安排比我就可以。當天下午四點因天氣問題唔開outdoor ,佢打比我兩次,我聽唔到,佢地send過Sms來 話cancel我table,我心諗佢仲講我係book左indoor 無拿拿又會話我book outdoor, 仲要cancel,我不停打電話去餐廳,十次都無人廳 ,留言又留唔到,我覆佢Sms問佢是否confirm cancel, 無人覆。去到餐廳 話我cancel 左我booking,我話你未得我同意,仲要我伙寫明慶祝生日,我又唔係訂outdoor ,仲乜cancel我table,跟住佢話可以比table我至7:30(當時6:20),我話我接受唔到,之後又話8:30都ok.好啦 我坐底 ,坐位迫既程度係同茶餐廳一樣,好啦order野 ,漏單不斷,食物質素是ok既。7:30話我可以last order ,我地話唔駛,之後就不停埋黎收野 (明明未食完),無拿拿放張bill係table,我無埋單,但waiter不停叫我埋單,話有好多人等。我以為自已去

我以為自已去左茶餐廳,服務質素無,reception衰過一般餐廳,除左講英文外,真係無咩分別。
於是我上去rooftop 看看乜環境,同相好大出入,行上去條樓梯完全同商業大廈無分別,上到去唔覺有咩特別,又唔係特別靚,佢既價錢唔算太貴,食物質素ok。但服務態度同環境唔值。
相信佢係近排佢好熱門既餐廳,但相信好多人會去試下,但我肯定我唔會再去。
上網睇見到好似好吸引💓一於同囝囝黎試等佢chill 一chill事先一早訂了~ 呢個位置都吾錯其實有outside 仲正 因為囝囝係到 所以揀返inside去到先睇menu 🫶🏻我一心想食泰式木瓜沙律🥗可惜冇心諗 點解泰國野都冇不過吾緊要Order jor kaboom sharing platter一黎覺得係幾特別 有籃😆蒜蓉包有d硬雞肉串燒幾好食 吾會鞋口 幾嫩蝦🦐是凍蝦 新鮮 大隻 枝豆正常之後再點黑松露著條🍟幾抵 吾記得幾錢🤣之後點左chorizo cream sauce '帶子青瓜面🤣幾爽口個面 帶子大粒之後我地再點左chargrilled beef同Tom yum gong risotto 💓由於太餓冇影相🤣🤣🤣Beef 尚算okTom yum gong risotto 個味幾特別✨🫶🏻感受呢間好岩朋友們黎gathering chill chill野食靚🌸staff好nice 飲下cocktail ✨坐outside 會有feel但期望食正宗泰國就不要有期望
上網睇見到好似好吸引💓一於同囝囝黎試

但期望食正宗泰國就不要有期望
2022-10-11
  • KABOOM Sharing Platter
2022-12-12 70 瀏覽
I have reserved twice at this restaurant. I’m very disappointed about their service. The first time, they said only held the table for 10 mins. We arrived just 8 mins late for our reservation time and there was some other customers was talking to their staff for like 5 mins. So we were lated for 12 mins and they kicked us out. I was so mad that time bc it was my friend birthday. The second time we booked the table one week ago and they even sent me the email confirm for the table at rooftop. Because of the previous experience I tried to call them to make sure the reservation is confirmed but then they never pick up their phone. When we reached there on the day, they said I don’t have a reservation for the rooftop. Don’t waste time trying to book it.
2022-12-12 84 瀏覽
主要想坐rooftop outdoor, 但今晚好凍好大風,雖然我book咗outdoor, 但佢哋都安排到室內俾我地,張枱係好細嘅二人枱,我哋叫四五個餸張枱真係好迫。我見到中間嗰一欄方枱都冇人坐。其實我哋入座已經係8:30,已經係最後嗰輪。今晚仲要係星期日通常比較靜。佢哋都會迫晒二人去埋邊嗰啲細枱,講真 我哋book咗枱 坐得真係唔係好舒服。飲嘢見枱枱都係order鴨仔Cocktail,我都叫咗嚟打卡😅 。嘢食方面,冬陰功Risotto有啲驚喜,signature 沙律唔好食, 串燒普普通通。牛扒唔會問要幾多成熟。侍應不會主動加水,每次都要叫加水。整體不過不失,食物味道唔會令我想返轉頭,下次中午冇咁凍嘅時候會想試一次坐rooftop 打卡。價錢合理,唔係太貴。
侍應不會主動加水,每次都要叫加水。
價錢合理,唔係太貴。
  • Damn Pissed Off
  • Tomyum  risotto
📌 KABOOM📍 尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓☎️ 37088114★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*幾年無收過手信啦,呢日約咗朋友出嚟收手信。久違嘅感覺🥹希望下年到我派手信啦!今次揀咗間好chill 嘅新餐廳食飯,餐廳位於北京道太子集團中心頂樓連天台,位處大單邊,一出𨋢已見落地玻璃飽覽無敵維港景🌃,十分吸睛😍!藤椅、軟綿綿cushion 同木系裝潢,加上泰式fusion 風嘅菜式,帶來點點嘅泰式渡假風情。坐室內同室外體驗各不同,記得訂枱時講明啦。🍸 𝓓𝓪𝓶𝓷 𝓟𝓲𝓼𝓼𝓮𝓭 𝓞𝓯𝓯 ($128)呢杯(或者呢缸🛁)cocktail 打咭📸真係💯!泡泡浴造型,加上花瓣點綴,仲有浸浴一定會聯想到嘅黃色鴨仔襯托,十分別緻得意!以Vodka做base,菠蘿,熱情果,薑汁調製,果味香濃,味道甜甜酸酸好易入口,實屬餐廳嘅signature cocktail!🍸 𝓔𝓷𝓸𝓾𝓰𝓱 𝓲𝓼 𝓔𝓷𝓸𝓾𝓰𝓱! ($128)朋友揀咗呢個,佢話餐廳改嘅 cocktail 名都好中打工仔嘅心。每款cocktail 下面都有啲句子令人心領神會
📌 KABOOM
📍 尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓
☎️ 37088114

🍸 𝓓𝓪𝓶𝓷 𝓟𝓲𝓼𝓼𝓮𝓭 𝓞𝓯𝓯 ($128)

🍸 𝓔𝓷𝓸𝓾𝓰𝓱 𝓲𝓼 𝓔𝓷𝓸𝓾𝓰𝓱! ($128)
朋友揀咗呢個,佢話餐廳改嘅 cocktail 名都好中打工仔嘅心。每款cocktail 下面都有啲句子令人心領神會,設計頗有心思。呢杯西瓜味嘅cocktail ,又甜又清新!

💫 𝓒𝓻𝓪𝓫 𝓑𝓪𝓸 𝓑𝓪𝓸 ($118)
刈包夾炸軟殼蟹,菜式新穎。炸醬好薄,仲可以見到成隻蟹型,食落外脆內軟,配搭椰菜絲同沙律醬,去掉油膩感之餘,味道亦十分之夾!

💫 𝓓𝓮𝓮𝓹 𝓢𝓮𝓪 𝓣𝓪𝓬𝓸𝓼 ($118)
墨西哥夾餅入面夾住雞尾酒蝦、三文魚子,生菜mix Marie Rose 沙律醬,材料豐富。本身用Corn Taco而唔係用Soft Taco真係好明智, 我狂打咭後食,都唔驚濕咗會淋!脆脆嘅口感加上微辣嘅饀料,做開胃頭盤送酒一流!

💫 𝓣𝓸𝓶 𝓨𝓾𝓶 𝓖𝓸𝓷𝓰 𝓡𝓲𝓼𝓸𝓽𝓽𝓸 ($258)
本身都想像唔到冬蔭公點樣配Risotto,食落又真係正㗎喎。呢道菜有整隻軟殼蟹、爽滑嘅刺身級帶子、口感彈牙嘅大蝦同脆脆蓮藕片,味道微辣夠惹味,飯粒軟硬適中,飯底creamy但唔算膩。

💫 𝓖𝓻𝓲𝓵𝓵𝓮𝓭 𝓢𝓸𝓵𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓣𝓱𝓪𝓲 𝓥𝓮𝓰𝓮𝓽𝓪𝓫𝓵𝓮𝓼 ($238)
烤龍脷切開雪白細嫩,香料味濃郁,肉質厚實唔老,醮上紅咖哩醬,辣道有番咁上下,酷辣人士不容錯過!怕辣亦可要求dressing on side。

2022-12-06
2022-12-11 61 瀏覽
踏出升降機門,維港景色隨即呈現眼前裝潢甚有度假風,感覺十分relaxWeekend Lunch Menu ($258)假日午市套餐包括是日餐湯、前菜、主菜及餐飲淡淡嘅橙黃色的南瓜湯🎃內裏有少許南瓜蓉,飲落香濃,口感軟綿順滑🤤前菜點了吞拿魚他他,切成小粒🐟甚有咬口,配上色彩繽紛的印尼蝦片,既香脆味道又有層次感😋主菜是虎蝦意粉,兩隻大虎蝦十分吸晴🦐意粉配埋香草、辣椒🌶及秋葵,惹味又開胃🔸Strawberry Lychee Green Tea 草莓荔枝綠茶🍵草莓🍓荔枝帶點淡淡的清甜,飲落清新解膩😚
踏出升降機門,維港景色隨即呈現眼前
裝潢甚有度假風,感覺十分relax

Weekend Lunch Menu ($258)
假日午市套餐包括是日餐湯、前菜、主菜及餐飲

🔸Strawberry Lychee Green Tea
草莓荔枝綠茶🍵草莓🍓荔枝帶點淡淡的清甜,飲落清新解膩😚

平時極少比差評,呢間kaboom 足以激到我要走上來反映返個真相比大家知!😡🤬話說我一個月前book位,已有特別寫明想要天台同近邊位置,好啦四點半上到去,個天台坐滿5成,侍應安排我地坐係啲中間位勁細二人枱,前後枱都坐左人,個太陽仲要勁曬,我地都禮貌問吓可否安排坐係啲傘下面,好啦兩個侍應前後腳走埋嚟話full booking 安排唔到,明明得5成滿,咁我地又禮貌地再問可否有其他安排,當時好多邊位都冇人坐。然後侍應勁串話:安排唔到!曬多五分鐘就唔曬架喇!哇,洗唔洗咁?咩叫囇多五分鐘就唔曬呀大佬。🤬我地都表明一陣有客黎可以再搬位,唔會影響到下家。佢地繼續發表: 其他客訂左5:00上緊黎,你地而家坐左過去,我地都唔會想一陣又要清返張枱比佢地。🤬🤬🤬🤬比大家望一下半個埸空嘅都唔肯比個有遮陰嘅位客人坐一間嘅餐廳!🤬🤬🤬🤬好,我忍!坐低飲杯凍嘢下下火啦,個太陽真係響頭頂呀!叫左兩杯飲品,兩個小食,本來想叫多幾款都真係冇哂心機。真心食物水準係麻麻,似叫貨返黎炸一炸就上比你果種。飲品有賣相,調酒師功勞不能抹殺嘅。坐到6:30pm, 我對天發誓個埸無坐滿過!吉嘅位都係冇客囉!我地都早個幾月前book,都r

然後侍應勁串話:安排唔到!曬多五分鐘就唔曬架喇!

哇,洗唔洗咁?咩叫囇多五分鐘就唔曬呀大佬。🤬

🤬🤬🤬🤬

好,我忍!坐低飲杯凍嘢下下火啦,個太陽真係響頭頂呀!

坐到6:30pm, 我對天發誓個埸無坐滿過!吉嘅位都係冇客囉!我地都早個幾月前book,都remark 晒坐位要求😡如果真係爆場,我係會十分諒解,但當我走之前都見到眼前所有好位未full , 點解唔比人坐?你教我點book先book到靠邊位丫不如?
而且班員工咁嘅態度同安排真係強差人意,令人極度失望‼️

最後想講如果餐廳老闆/管理層會睇comment 嘅,唔該好好training 下啲員工,個環境咁好,乜氣氛都比你地啲服務態度搞衰晒!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

2022-12-09 93 瀏覽
講到最近人氣高企嘅餐廳,莫過於位於尖沙咀嘅哩間天台lounge,諗住早早地嚟一邊睇日落🌅一邊飲返杯🥂,點知五點幾已經有人排隊等入座,睇嚟大家同我一樣都系有準備嘅人😂😂~✨Kaboom🍹 (HH $118)哩杯同餐廳同名嘅cocktail系必點之選,睇賣相已經覺得有異域風情,上面還有頂遮陽帽👒,令人不禁有去咗渡假嘅感覺!以威士忌🥃做base,甜味顯著,非常適合女士飲💃。✨ I just want to go home🍸 (HH $108)其它signature cocktail以"How're you feeling today😎"為主題展開,非常特別,大家不妨按當日心情❤️order,來個驚喜也不錯!✨ Crab Bao Bao🫓 ($118)以刈包夾住軟殼蟹🦀上桌,裡面還有酸瓜和墨西哥辣醬,惹味!😋✨ Chargrilled Beef Strips with Roasted Vegetable and Gravy🥩($308)炭燒腰脊肉牛扒,切開成鮮嫩粉色,熟度剛剛好,肉質鮮嫩,伴碟蔬菜分量慷慨,青瓜🥒、薯仔🥔、番茄🍅、粟米仔🌽,食嘅時候點埋個醬汁,吾錯!✨ Pan Seared Sa

✨Kaboom🍹 (HH $118)

✨ Crab Bao Bao🫓 ($118)
以刈包夾住軟殼蟹🦀上桌,裡面還有酸瓜和墨西哥辣醬,惹味!😋

✨ Pan Seared Salmon Served with Ratatouille Salad and Baby Brassica🐟 ($238)
欣賞哩碟營養好均衡,一邊系白菜,另一邊系切粒蔬菜🥗,有東南亞風味。主角三文魚嫩滑吾鞋,但係外皮焦脆,要煮成咁都幾考功夫👍🏻~
2022-12-09 84 瀏覽
好姊妹生日,本來想book星期六夜晚,點知成日full,唯有食lunch。去之前睇相以為好大,原來唔係好大,一眼望哂。而且天台位要4pm後先開,所以食lunch 要室內,不過都多窗邊位,都好多自然光影相。
2022-12-04
慶祝紀念
生日
STONE GRILLED LEMONGRASS PORK CHOP
SPICED CHICKEN MAKHANI SPAGHETTI
2022-12-08 58 瀏覽
☆ 𝙆𝘼𝘽𝙊𝙊𝙈尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓✦ Chargrilled Beef Strips w/ Roasted Vegetables格仔紋靚靚,叫左medium剛剛好,肉味香濃,肥膏位唔算太多,幾好食。✦ GO Big GO KABOOM Roasted Spring Chicken with Surprise Sides一無枱就聞到香草味好濃,除左雞翼基本上d骨都起晒,啖啖肉好鬼正,肉汁豐富,肉質都算嫩滑,唔錯。特別一提佢嘅伴菜,可能因為我鍾意食菜,所以覺得全部都好好食(〃ω〃)✦ KABOOM Sharing Platter好多野食嘅拼盤,串燒啖啖肉,個沙嗲醬好惹味,雞翼脆脆、枝豆辣辣地送酒一流、蒜蓉包脆卜卜、雞尾酒蝦好彈牙,成個拼盤都幾正(๑˃̵ᴗ˂̵)✦ Crab Bao Bao幾得意,刈包夾住軟殼蟹,口感豐富,本身個醬汁就辣辣地,軟殼蟹脆卜卜,而個包又軟淋淋,但係零違和感架喎。✦ Kaboom見係餐廳名嘅signature cocktail所以試下,菠蘿造型好可愛,都幾得意,不過就唔太覺有menu寫嘅奶茶味。✦ No More OT Please!樣靚,味道偏酸,

☆ 𝙆𝘼𝘽𝙊𝙊𝙈
尖沙咀北京道12A號太子集團中心20樓

✦ KABOOM Sharing Platter

✦ Crab Bao Bao

✦ Kaboom

✦ No More OT Please!
樣靚,味道偏酸,但唔會太酸,幾好飲。

呢到開張以黎一直都人氣高企,果然都無失望,天台位好靚,但坐室內一樣都好正,係另一翻風味。

• KABOOM Sharing Platter
  • Crab  Bao  Bao
  • GO Big GO KABOOM Roasted Spring Chicken with Surprise Sides
🍪【#尖沙咀】KABOOM💥預約困難店!頂樓複式維港餐廳💥.🍪呢間頂樓複式餐廳飽覽醉人維景🌃,係欣賞日落🌅最佳位置!頂樓係舒適室內位,連住長期預約爆滿嘅天台‼️走悠閒渡假風﹐可以試盡東南亞Fusion菜同多款特色Cocktail🍹!~~~~~~~~~~~~~🥭 芒果鮮蝦米紙卷 Rice Paper Rolls $98 (3.5/5)香甜芒果配新鮮大蝦🦐,點埋甜酸醬夠晒清新🍋!米紙偏濕潤,清爽一啲更好味。.🍄 松露濃湯配麵包 Truffle Mushroom Soup with Crouton $78 (3/5)磨菇湯走清淡路線,唔重忌廉香,🥖麵包較結實。.🦐 冬蔭功意大利飯 Tom Yum Gong Risotto $258 (4/5)海鮮有🦀軟殼蟹、🦐大蝦同帶子,大蝦肉質彈牙清甜😍,帶子肉厚。調味酸酸地幾開胃,比想像中辣🌶️。.🥩 炭燒牛腰脊配雜菜 Chargrilled Beef Strips w/ Roasted Vegetables $308 (4.5/5)叫咗七成熟真係燒得啱啱好🔥!牛肉味濃富油脂香☺️,肉質軟熟。配菜有🍅車厘茄、🥒意大利青瓜同🥔薯仔等。唯獨價錢略高。.🍹 雞尾酒
🍪【#尖沙咀】KABOOM
💥預約困難店!頂樓複式維港餐廳💥

🍄 松露濃湯配麵包

磨菇湯走清淡路線,唔重忌廉香,🥖麵包較結實。
🦐 冬蔭功意大利飯

🥩 炭燒牛腰脊配雜菜

🍹 雞尾酒 Cocktail- If Not Now, When? $108 (4/5)

推介呢款雞尾酒幾特別😆,一入口好芳香班蘭味‼️以氈酒做基底,加入🍏蘋果酒同日本柚子汁。
🍹 無酒精雞尾酒 Mocktail- Canloocan $58 (3.5/5)
呢杯啱晒唔太飲酒嘅朋友😉,調味同另一杯差唔多,都係以蘋果同柚子為主,再配🌼接骨門花,但對我嚟講太甜。
~~~~~~~~~~~~~
🍪人流好多,無論坐戶外定室內都一定要☎️訂枱!戶外位氣氛好,不過☃️冬天坐室內位更加暖笠笠,最入🪟窗邊位都有靚景睇。

🍪餐廳服務周到,店員有禮😊,另有⏱️90分鐘用餐時間。
味道 Taste:🍪🍪🍪🍪/5
環境 Ambience:🍪🍪🍪🍪/5
💸消費 Spending:$500 /人 Person
🔥推介度 Recommendation:4/5
📍 KABOOM
@kaboom.hk
2022-12-05
2022-12-08 166 瀏覽
日日都係小紅書睇到哩間新開嘅網紅餐廳,book咗好耐終於可以試下。成間餐廳靚到爆,樓下係木系裝修,加埋黃色燈,感覺好溫馨。Rooftop可以睇到維港景,宜家天氣唔算凍,坐住rooftop飲一杯都幾chill。Damn Pissed Off!, 沒見過咁得意啲cocktail, 用只浴缸裝住cocktail,上面cover住泡泡,浴缸底下仲有只鴨仔。飲料好香pineapple味道,酒味唔算好重,啱晒女仔飲,哩杯無論造型還是味道都可以打滿分!Life Sucks, Let’s Get Drunk, 小青檸汁同椰汁啲結合好少見,哩個創意唔錯。成杯cocktail似一隻椰子,飲落青檸汁同椰汁balance得幾好,好清爽。Tuna Cups, 一份有4件,吞拿魚切碎放落酥皮上,吞拿魚蓉有少少調味過,食落味道很豐富同埋酥皮好脆,入口即化,開胃菜黎講好味。Kaboom Special Prawns, 哩個係泰式風味前菜,一份有3只虎蝦,每一隻虎蝦都有成只巴掌大,睇到真係O晒嘴,估唔到前菜虎蝦都更大。虎蝦已經開咗背,極易剝皮,同埋泰式醬料都入到虎蝦肉裡面,食落真係鮮甜好味!Spring Chicken
Damn Pissed Off!
Life Sucks, Let’s Get Drunk
Kaboom Special Prawns
Spring Chicken,哩份春雞都係泰式風味,用泰式香料同春雞一齊烤,食落味道唔單止好特別,仲好juice。伴碟仲搭配埋椰菜,番茄,茄子同秋葵,食完一整只雞已經飽咗
Spring Chicken
Chargrilled Beef Strips,叫咗medium,切落裡面仲係紅色,爆晒汁水。牛肉食得出品質唔錯,入口即化同埋好重牛味,仲伴有牛排醬,茄子同薯仔可以一齊食,食到最後真係勁飽
Chargrilled Beef Strips
哩間餐廳無論景色還是裝修,菜品真係一流,以後一定要揾FD再encore
2022-12-04
Damn Pissed Off!
Life Sucks, Let’s Get Drunk
Kaboom Special Prawns
  • Life Sucks
  • Let’s Get Drunk
位於尖沙咀的「KABOOM」係一間主打東南亞菜式的峇里海灘風餐廳,天台設有室外花園,可以在户外空間用餐,飽覽香港維港靚景餐廳食品由酒店級名廚主理,提供以東南亞為主題的小食及fusion菜式,另外仲有數十款不同的的cocktails及mocktails,必試特色調酒Rice Paper Rolls超級透薄的米紙包著紅蘿蔔絲、生菜、青瓜、芒果、蝦肉及香茅等等配料,沾上泰式甜辣醬,簡約清新又好食KABOOM Sharing Platter適合2-3人共享的小食拼盤,有雞翼、枝豆、雞肉串燒、雞尾酒蝦、香脆法包🥖雞翼外脆內軟,鹹香滋味。燒雞肉已經去皮去肥,啖啖肉~雞尾酒蝦每隻都沾滿creamy醬汁,爽口彈牙。法包烤至脆卜卜,充滿油香,好香口,勁好食Pan Seared Salmon Served with Ratatouille Salsa and Baby Brassica三文魚柳外層及魚皮都煎得香脆,魚肉鮮嫩多汁,份外甜美,滿有魚鮮味!小棠菜翠綠又爽脆,夠哂健康Tom Yum Gong Risotto with Seafood Galore and Lotus Root Chips表面放滿豐

Rice Paper Rolls

KABOOM Sharing Platter

表面放滿豐富的海鮮有:大蝦、帶子及酥炸軟殼蟹🦀帶子軟嫩鮮甜;大蝦肉厚彈牙;軟殼蟹香脆可口!意大利飯粒粒分明,口感軟硬適中,加咗泰式冬蔭公及鮮忌廉一同烹調,帶微微酸辣及奶油香

KABOOM

係餐廳主打嘅雞尾酒🍹賣相吸引✨以獨特手法演繹奶茶雞尾酒,將威士忌及大吉嶺奶茶兩者味道平衡得恰當剛好

Strawberry Lychee Green Tea

簡單的草莓荔枝綠茶,冰凍可口,清新解膩
2022-12-07 65 瀏覽
Blue Monday Night 好需要chill 下,真係要食返d 好野傾下計~ 環境都寬敞舒服✨Crab Bao Bao - 好吸睛嘅小食,大大隻嘅軟殼蟹夾住喺軟熟嘅包包入面,每一啖內脆外軟😂✨KABOOM Sharing Platter - 個份量夠2-3人share, 有單骨雞翼,蒜蓉包,雞肉串燒,枝豆,沙律蝦~ 傾住計食下小食真係幾啱,不得不說,個蝦幾有驚喜,大大隻夠爽口! ✨Roasted Spring Chicken with Surprise Sides - 見到原隻燒春雞都已經心心眼😻肉質幾嫩,個皮燒得幾香!隻雞下面有唔同嘅燒雜菜,有茄子,椰菜花,蕃茄仔等,香得嚟亦沾左d燒雞汁,食落更惹味🤤✨Beef Rendang Open Ravioli - 擺碟好特別,佢嘅千層麵係鋪左喺底同面,而裡面就係滿滿嘅牛腩肉,而千層麵面都灑左d椰絲,連埋d牛一齊食估唔到又幾夾😍✨Wohoo, What A Day! - 上枱係一個幾靚嘅花籃,酒味都重,但帶有淡香芒果味同奇異果味~ 同埋都幾大杯!✨I Need To Keep Fit! - 個名相信係每個女仔都成日講嘅野😂所以一見到

✨I Need To Keep Fit! - 個名相信係每個女仔都成日講嘅野😂所以一見到就即係決定要呢杯!面頭有d牛油果cream, 可能呢杯cocktail有rum酒,整體甜d易入口d👍

2022-12-05 68 瀏覽
📍𝕿𝖘𝖎𝖒 𝕾𝖍𝖆 𝕿𝖘𝖚𝖎🥂 #cynintst #drinkintst▪Damn Pissed Off!🐥 💯Tonight Is Gonna Be A Good Night!🌼 💯Kaboom 🍍Every Day Feels like A Monday! 🍏-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----。-----🐰最推薦damn pissed off~ 造型最靚最特別 果味好重 重點係啲泡泡唔會好快消失 有足夠嘅時間拎住佢打卡🥰Kaboom嘅話雖然成個菠蘿咁 但其實同杯酒一啲關係都冇 🐰飲左一啖覺得麻麻 但🐨話越飲越有奶茶味 下次可能要攪勻成杯先飲🤔▪
📍𝕿𝖘𝖎𝖒 𝕾𝖍𝖆 𝕿𝖘𝖚𝖎🥂
#cynintst #drinkintst