2022-05-29 38 瀏覽
Service was alright, food tasted alright but could’ve been in a bigger portion. I got the truffle mushroom risotto which tasted not bad and my mother got the foie gras with spaghetti. She said there was too much oil… the vibe was quite chill because of the nice music and ambience lighting.

呢間位於尖沙咀嘅酒吧餐廳,鬧市之中都有係叢林既感覺~室外好多花草,夜晚坐係出面好涼爽!┄┅┄┅┄┅┄┅┄≋ 特色火燄德國咸豬手 $178豬手送到黎首先會淋d酒再點火燒下先,打卡一流!豬手皮脆肉嫩,香得黎又唔會太鹹。評分:🌕🌕🌕🌖🌑 -≋ 龍蝦汁蟹肉意粉 $128意粉硬度岩岩好,麵質偏硬食落煙煙韌韌。龍蝦汁味道濃郁,仲有d蕃茄仔幾清新。評分:🌕🌕🌕🌗🌑-≋ L.C.M. $128呢杯雖然係cocktail但其實甜味比較多,飲落好香蘋果味,岩哂女仔飲!評分:🌕🌕🌕🌕🌘-≋ Sick Leave $68超好飲!呢杯係mocktail,入面有火龍果、荔枝同蘋果汁,飲落好fresh~唔飲得酒既可以試下呢杯。評分:🌕🌕🌕🌕🌗-≋ Shisha¸.·´¯❧ Cappuccino¸.·´¯❧ Ice cream叫左2種甜d既味道試下,一食落去首先會有甜味,之後有d酒味散發出黎,最後會有薄荷既清涼感。評分:🌕🌕🌕🌖🌑
┄┅┄┅┄┅┄┅┄

龍蝦汁蟹肉意粉
L.C.M.
Sick Leave
2022-05-06 931 瀏覽
依間係尖沙咀既酒吧餐廳🥰 分左室內同室外😍 室內係坐高枱,而室外就有D sofa seat ❤️ 同放滿左好多綠色植物🪴 就好似係個小花園到用餐咁🌿 我地去個日涼涼地,所以揀左坐係出面chill 下👍🏻黑松露忌廉汁鵝肝意粉🍝 ($158)每一條都掛左忌廉汁🥰 再加上黑松露既香味😍 配埋外脆內滑既鵝肝👍🏻 整體味道唔錯❤️炭燒加拿大有骨豬鞍扒🐖($198)豬鞍肉夠厚身👍🏻 而且顏色粉嫩🥰 咬落去夠軟熟❤️ 配新鮮既蔬菜🥕🌽同埋焗薯仔🥔 口感好豐富😋我地仲叫左兩杯Mocktail🍸Sick Leave🍎 ($68)杯飲品賣相好靚😍 用左新鮮火龍果同花做裝飾🌸 飲品係mix左新鮮火龍果同荔枝,再加蘋果汁🍎同梳打, 好岩打卡❤️Soul Fresh 🥒($68)而Soul Fresh係用左新鮮青瓜🥒同荔枝,再加蘋果汁🍎同梳打,飲完真係會講句so fresh🌿餐廳除左有主食🥩 同小食提供之外😍 餐廳仲提供酒🍺 同cocktail🍸 岩曬一班朋友黎飲住野傾下計🥂

黑松露忌廉汁鵝肝意粉🍝 ($158)

炭燒加拿大有骨豬鞍扒🐖($198)

我地仲叫左兩杯Mocktail🍸
Sick Leave🍎 ($68)

Soul Fresh 🥒($68)

2022-05-02
2022-04-27 105 瀏覽
等左咁耐,終於等到可以夜晚出街食野啦😍拿拿林約朋友出來食餐好既😍呢度既裝修格調好似身處外國既酒吧餐廳🥂🍺,有室內同室外既用餐區,室內有落地玻璃,可以坐住吧枱高凳,望住街景食野🍝🥩,而室外就放滿綠色植物🌿,令人感覺置身大自然🌿呢度除左有Main🥩, Pasta🍝,小食等之外,仲有酒🍷🍺, cocktail🍸, mocktail🍹同shisha💨,夜晚係度食野特別有氣氛😍☆ 特色火焰鹹豬手🐷好大隻既鹹豬手🐷以火焰🔥形式上菜,店員會沾上酒再點火🔥,令豬手🐷既皮燒得好香脆,雖然D火🔥燒得幾勁,但唔會燶,食落肉質嫰滑,仲可以配埋酸菜同薯角🥔,送酒🍺一流😋☆ 龍蝦汁🦞蟹肉🦀意粉🍝龍蝦汁🦞好香濃,意粉🍝每一條都掛左龍蝦汁🦞,鹹度適中唔會太膩,食到好多蟹肉🦀,意粉🍝上仲配上一塊烤過既麵包🍞,加埋龍蝦汁🦞食好好味😋☆ Mocktail - Air Force Red🍹成杯最吸睛就係用左士多啤梨🍓整成既玫瑰花🌷好靚,混合蘋果汁🍎同薑汁汽水🥤,仲加左士多啤梨🍓同荔枝製成,飲落好香甜😋☆ Mocktail - Sick Leave🍹好靚😍,混合火龍果同荔枝,再配上蘋果汁🍎同梳打🥤,飲落好清爽,好岩夏天飲😋

☆ 特色火焰鹹豬手🐷

☆ 龍蝦汁🦞蟹肉🦀意粉🍝

☆ Mocktail - Air Force Red🍹

☆ Mocktail - Sick Leave🍹

2022-04-19 822 瀏覽
❀ Rose Tea $68清新既玫瑰花茶帶一種好天然既甜味🌹 容易入口之餘仲有玫瑰花香🥀 最厲害係食完成餐飯啲茶仲係暖既🫶🏻 啱哂呢幾日凍咗用黎暖下身💕Rose tea had a fresh aroma with a natural sweetness from the rose syrup🌷 It could keep warm for an hour, very suitable for the cool weather🌬評分: 9/10🌟❀ Hot Matcha Latte $45抹茶鮮奶既拉花好精緻(張枱有高低差超驚倒瀉🫠) 飲落茶同奶既味道好平衡😽 同埋唔會飲到苦澀味🍃 可惜口感方面唔夠順滑 過篩既程序再做好啲相信會更加出色🤍Loved the fancy latte art!✨ It gave a right balance between milk and matcha💫, and couldn’t sense any bitterness🍵 while it wasn’t smooth enough🫣評分: 7/10🌟❀ Thai style Tom yum goo
❀ Rose Tea $68
評分: 9/10🌟

❀ Hot Matcha Latte $45
評分: 7/10🌟

❀ Thai style Tom yum goong ink spaghetti with seafood $68
泰式冬陰功既醬汁辣辣地令人好開胃🌶 海鮮墨魚麵加上新鮮既大蝦、份量好多又鮮味既蜆肉同青口真係十分滋味😚 而且$68包埋咖啡或茶真係超級抵食!🥳
The Tom Yum Goong sauce was aromatic🤩, with just the perfect amount of spiciness with a hint of freshness🤤 Shrimp was fresh🦐, and the portion of clam was huge! 🤞🏻 Both of the clams and mussels were chewy and flavourful🥰 Such a great deal for $68 and even served with coffee or tea!!!☕
評分: 8/10🌟

❀ Crab Meat Spaghetti With Lobster Sauce $128
龍蝦汁蟹肉意粉聞落同食落都一樣吸引😆 龍蝦汁幾濃郁 意粉亦煮得夠彈牙🍝 最鐘意好有鮮味既蟹肉😋 但係好食既意粉份量唔多有啲唔夠喉😕
Such a mouthwatering dish in Jagger!😎 The lobster sauce was divine and the spaghetti was Al dente🦞 Loved their delicate crab meat🦀 while the small portion of such good food was not enough🥹
評分: 8.5/10🌟
—————————————————————————————
Jagger (尖沙咀)
尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心26-30號舖

𓍼 #foodietiffhk
𓍼 #foodietiff推介
𓍼 #foodietiff尖沙咀

#hongkong #hongkongtravel #hkcafe #hongkongcafe #hkfood #hongkongfood #hkfoodlover #foodaholichk #hkfoodie #cafehopping #jagger #意粉 #香港美食 #美食推介 #尖沙咀美食 #尖沙咀西餐 #打卡cafe #打卡餐廳 #打卡意粉 #香港好去處 #다방 #홍콩 #홍콩맛집 #홍콩일상생활#hongkong #hongkongtravel #hkcafe #hongkongcafe #hkfood #hongkongfood #hkfoodlover #foodaholichk #hkfoodie #cafehopping #jagger #意粉 #香港美食 #美食推介 #尖沙咀美食 #尖沙咀西餐 #打卡cafe #打卡餐廳 #打卡意粉 #香港好去處 #다방 #홍콩 #홍콩맛집 #홍콩일상생활
Rose  Tea
Matcha  Latte
Rose  Tea
鬧市中既特色休閒餐廳🌿 餐廳裝修格調好chill,室內採用落地玻璃,可以邊聽歌邊欣賞街景及室外既綠色植物,而室外就充滿大自然既氣息,佈滿植物令人格外寫意✨ 餐廳既食物性價比高,仲有供應酒及shisha,之後開返晚市應該更有氣氛🥰❀ 南瓜意大利飯配煙鴨胸 🍚Risotto既忌廉味好濃,而且唔會太膩,配合埋南瓜肉既香甜及鹹香既煙鴨胸,飯粒仲幾有咬口👍🏻❀ 泰式冬陰功海鮮墨魚麵 🍝墨魚麵口感彈牙,吃完唔驚滿口都係墨魚汁🙈 麵條特別地配上冬陰功,酸辣惹味,辣度啱啱好,配埋大蝦、青口及蜆肉,令味道更豐富✨❀ 玫瑰鮮奶咖啡 ☕️咖啡味好香濃,表面灑上玫瑰花瓣令賣相更吸引,味道亦散發出有微微花香❀ 蜜桃烏龍茶 🍑香甜既蜜桃配上烏龍茶既清香,味道清新解膩,仲會食到粒粒蜜桃果肉,整體果香味突出

❀ 南瓜意大利飯配煙鴨胸 🍚

❀ 泰式冬陰功海鮮墨魚麵 🍝

❀ 玫瑰鮮奶咖啡 ☕️

❀ 蜜桃烏龍茶 🍑
午餐
  • 泰式冬陰功海鮮墨魚麵
  • 玫瑰鮮奶咖啡
2022-03-22 97 瀏覽
最近好多餐廳都冇開業,想食好西真係好困難啊!好在比我發現咗呢間位於尖沙咀鬧市地舖嘅Jagger,有室內及室外位置,氣氛好chill,有提供午餐🥣下午茶menu,價錢都好抵食,六幾蚊有交易,性價比超高!不過由於我去得有啲晏,所以我就選擇咗晚餐Menu~龍蝦海鮮湯$68龍蝦味超級濃郁,啖啖滋味😍入面仲有各款海鮮🦞例如蝦球、青口同埋蜆等等,非常足料,仲要配搭脆麵包,真係強烈推薦呀❤️黑松露忌廉汁鵝肝意粉🍝$158鵝肝煎得好香,黑松露忌廉汁好Creamy,意粉煮得軟硬適中,夠曬掛汁~龍蝦汁蟹肉意粉🍝$128龍蝦汁都係好濃郁,蟹肉同啲意粉撈埋一齊,味道鮮甜,意粉又唔會煮得太淋剛剛好,好有水準呀!蜜桃烏龍茶$68甜甜嘅蜜桃🍑配搭濃郁烏龍茶,味道好夾。玫瑰花茶$68顏色係粉紅色,香香甜甜嘅味道,感覺好養生。

不過由於我去得有啲晏,所以我就選擇咗晚餐Menu~

龍蝦海鮮湯$68

黑松露忌廉汁鵝肝意粉🍝$158

龍蝦汁蟹肉意粉🍝$128

蜜桃烏龍茶$68
甜甜嘅蜜桃🍑配搭濃郁烏龍茶,味道好夾。

玫瑰花茶$68
顏色係粉紅色,香香甜甜嘅味道,感覺好養生。

又到尖沙咀覓食的時候了這次到了在 ᴋ𝟷𝟷 後面的 ᴊᴀɢɢᴇʀ 一個外國小餐館的氛圍 下午的時間到訪 除了有咖啡 也有酒供應設有 ɪɴᴅᴏᴏʀ 跟 ᴏᴜᴛᴅᴏᴏʀ 的用餐空間面積比較大的戶外環境還可以吸水煙呢看上去蠻高級的 ᴊᴀɢɢᴇʀ 其實走親民路線 ~ 餐牌款式很多樣 沙拉 薄餅 意粉等輕食主食都有我們則點了一份意粉跟沙拉分享  𓋪 𝘍𝘶𝘴𝘪𝘭𝘭𝘪 𝘛𝘳𝘪𝘤𝘰𝘭𝘰𝘳𝘦 𝘸/ 𝘉𝘢𝘤𝘰𝘯 𝘔𝘰𝘻𝘻𝘢𝘳𝘦𝘭𝘭𝘢 & 𝘊𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘚𝘢𝘶𝘤𝘦𓋪 𝘌𝘨𝘨 𝘗𝘰𝘵𝘢𝘵𝘰 𝘈𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘚𝘢𝘭𝘢𝘥 𝘸/ 𝘚𝘮𝘰𝘬𝘦𝘥 𝘚𝘢𝘭𝘮𝘰𝘯𓎺 𝘏𝘰𝘯𝘦𝘺 𝘓𝘢𝘵𝘵𝘦𓎺 𝘔𝘰𝘤𝘩𝘢𝘤𝘤𝘪𝘯𝘰螺絲粉其實也是我本人很愛吃的麵類所以點煙肉芝士忌廉三色螺絲粉絕對是無敵 顏色悅目 口感 ᴄʀᴇᴀᴍʏ 又不帶膩加上煙肉的微微鹹香 各方面都配合得很完美呢 另外點了一個蘋果薯粒蛋沙律配煙三文魚意想不到的大份量 清爽的口感三文魚也給得很厚道ᴄʜɪʟʟ ᴛɪᴍᴇ 當然要喝咖啡點了蜜糖拿鐵 友人點了厚奶泡摩卡咖啡連平常不喝咖啡的友人也覺得不錯呢 當天還不小心倒翻了水杯弄得店員馬上整理場面 超不好意思的...服務真的很好呢 如果在尖
又到尖沙咀覓食的時候了
這次到了在 ᴋ𝟷𝟷 後面的 ᴊᴀɢɢᴇʀ
一個外國小餐館的氛圍

下午的時間到訪 除了有咖啡 也有酒供應
設有 ɪɴᴅᴏᴏʀ 跟 ᴏᴜᴛᴅᴏᴏʀ 的用餐空間
面積比較大的戶外環境還可以吸水煙呢

看上去蠻高級的 ᴊᴀɢɢᴇʀ 其實走親民路線 ~
餐牌款式很多樣 沙拉 薄餅 意粉等輕食主食都有

ᴄʜɪʟʟ ᴛɪᴍᴇ 當然要喝咖啡
點了蜜糖拿鐵 友人點了厚奶泡摩卡咖啡
連平常不喝咖啡的友人也覺得不錯呢

當天還不小心倒翻了水杯
弄得店員馬上整理場面 超不好意思的...
服務真的很好呢

如果在尖沙咀想享受一下有咖啡又有酒的時光
ᴊᴀɢɢᴇʀ 感覺也很不錯喔!
2022-02-27
尖沙咀呢間餐廳,位於K11後一條街,見人影親相都好靚,襯lunch time走過嚟食嗰light lunch呢間都吸引好多附近返工嘅人嚟食,坐outdoor都幾舒服,有陽光嘅溫暖,相信夜晚更有氣氛最欣賞佢用咗好多植物、盆栽做裝飾,環境頓時覺得同外面隔絕咗,所以坐落都幾舒服🌯香辣雞扒青瓜墨西哥卷💰$68比較輕盈,香辣雞扒配burrito係絕配組合,有埋青瓜有啲口感加上可以解膩🇹🇭泰式冬陰功海鮮墨魚麵💰$68呢款海鮮麵都算多海鮮,好多粒蜆肉、有青口、蝦,個味調得好好,少少辣夠惹味🍑蜜桃烏龍茶💰$68蜜桃甜味,配烏龍茶好夾嘅味道🌼菊花杞子茶💰$68清淡健康,菊花幾香🚩Jagger (尖沙咀) @jaggerhk 📍尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心26-30號舖

🌯香辣雞扒青瓜墨西哥卷💰$68

🇹🇭泰式冬陰功海鮮墨魚麵💰$68

🍑蜜桃烏龍茶💰$68
蜜桃甜味,配烏龍茶好夾嘅味道

🌼菊花杞子茶💰$68
清淡健康,菊花幾香

🚩Jagger (尖沙咀) @jaggerhk
📍尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心26-30號舖

2022-03-01
10 分鐘 (堂食)
成日經過,今次終於有機會黎試下🥰 想飲酒Shisha得,飲咖啡食甜品亦得☺️ 呢到有室內位置有outdoor位夠晒chill🌿 雖然天氣好涼但坐係入面聽住歌飲住杯咖啡,望住出面啲綠色植物覺得好舒服~ 大部分lunch & tea set 都係$68 包茶/咖啡,價錢好親民👍🏻📋🔻𝑅𝑖𝑠𝑜𝑡𝑡𝑜 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑠𝑚𝑜𝑘𝑒𝑑 𝑠𝑎𝑙𝑚𝑜𝑛, 𝑎𝑠𝑝𝑎𝑟𝑎𝑔𝑢𝑠 𝑎𝑛𝑑 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑚 𝑠𝑎𝑢𝑐𝑒 煙三文魚蘆筍意大利飯 - - - $𝟲𝟴比我影佐陣相食落去都係熱辣辣,以我咁鍾意食煙三文魚,佢三文魚份量都幾足😍 忌廉味啱啱好食落唔會好膩😉🔻𝑇𝑎𝑐𝑜 𝑤𝑖𝑡ℎ 𝑝𝑜𝑡𝑎𝑡𝑜, 𝑠𝑝𝑖𝑐𝑦 𝑚𝑒𝑎𝑡 𝑠𝑎𝑢𝑐𝑒 𝑎𝑛𝑑 𝑚𝑜𝑧𝑧𝑎𝑟𝑒𝑙𝑙𝑎辣茄汁牛肉粒薯蓉夾餅 - - - $𝟲𝟴Taco餅皮做到好香脆,即使有餡擺佐陣都冇令到佢冧咗👍🏻 入面好似食緊薯餅咁,配埋茄汁牛肉碎,唔錯!推薦😊🔻𝐶𝑎𝑝𝑝𝑢𝑐𝑐𝑖𝑛𝑜🔻𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢 - 𝐶𝑜𝑐𝑘𝑡𝑎𝑖𝑙 - - - $𝟭𝟬𝟴咖啡拉花好靚☺️ 另外嗌佐杯有酒精既tiramisu,酒味唔重又可以當甜品真係一流🥰 酒品製成沙冰配可可粉❤️

📋

煙三文魚蘆筍意大利飯 - - - $𝟲𝟴

辣茄汁牛肉粒薯蓉夾餅 - - - $𝟲𝟴

🔻𝐶𝑎𝑝𝑝𝑢𝑐𝑐𝑖𝑛𝑜

"𝐴𝑟𝑒 𝑦𝑜𝑢 𝑟𝑒𝑎𝑑𝑦 𝑓𝑜𝑟 𝑠𝑝𝑎𝑔ℎ𝑒𝑡𝑡𝑖? "相信大家新年都食左好多好西 食到大叫唔好停啦😚正所謂食得是福嘛㊗️今次同大家去旺角吖~唔係❗️同大家介紹尖沙咀一間好chill 嘅bar and restaurants - Jagger🥂☕️依間餐廳最大特色就係環境好舒服室外裝飾了好多草草木木🌴🌿猶如置身大自然🌤 好relax ☺️邊個話要夜晚先有happy hour 嫁?😏平時放假同lunch 都啱大家過來chill 下🥰如果開返晚市之後可以試吓佢嘅酒🍸==============================〖 泰式冬陰功海鮮墨魚麵〗💰68菠蘿包冇菠蘿🍍 但係墨魚麵真係有墨魚嫁🤩唔好睇佢黑媽媽咁 佢並唔係平時墨魚汁意粉所以唔怕食到變烏嘴貓😜墨魚麵幼度適中 食落好彈牙😬最正嘅係冬陰公味真係好正啊😍😍😍佢唔會話好辣 都易入口但後勁好強💥 好刺激😎〖 𝕁𝕒𝕘𝕘𝕖𝕣 𝔸𝕝𝕝-𝕕𝕒𝕪 𝕓𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥〗💰108放假食All-day breakfast 就基本野啦但依個一啲都唔普通啊👍唔好睇佢食材好普通 拼湊而成其實食物都好fresh好用心製作煙三文魚同沙律菜都好新鮮🌿蘑菇都加咗白酒去

相信大家新年都食左好多好西

咖啡味都係偏向nutty 😍
而且朱古力味濃烈 飲落有好溫暖嘅感覺😚
不過個人認為略嫌偏重奶味
但整體都不錯👍

評分🌟(10分最高💯)
價錢💰: 8/10

⏰ 𝗠𝗼𝗻-𝗪𝗲𝗱, 𝗦𝘂𝗻: 𝟭𝟮:𝟬𝟬-𝟬𝟬:𝟬𝟬
⏰ 𝗧𝗵𝘂𝗿-𝗦𝗮𝘁: 𝟭𝟮:𝟬𝟬-𝟬𝟮:𝟬𝟬
☎️ 𝟮𝟯𝟭𝟮 𝟲𝟲𝟴𝟲

2022-01-28 109 瀏覽
難得約到表妹食飯,就搵左間可以用 @openrice_hk book枱嘅餐廳🤣雖然係尖沙咀,但果條路平時好少會經過,如果坐室外仲可以食埋shisha,不過我哋無咩興趣就揀返室內啦🙈🙈·menu上選擇唔算好多,但味道都唔錯👍🏻而且價錢唔貴,性價比都ok架😎佢會打俾你confirm booking,同問埋你洗唔洗食main,如果想食扒類果啲一定要預訂先有,如果無預訂main,就得意粉同小食果啲架喇🙈·1️⃣煙肉芝士忌廉三色螺絲粉($128)我好中意食螺絲粉,以前自己煮野食都會整三色螺絲粉😆芝士忌廉汁好香,螺絲粉都好掛汁好入味,唔會煮到淋晒,略嫌煙肉比較少,裝飾嘅蒜茸包都好香脆🤤·2️⃣JAGGER小食拼盤($128)呢個拼盤可以自選四款小食,可以揀晒自己鍾意食嘅😆我哋揀左芝麻雞翼、芝士棒、吉列炸生蠔同脆炸大蝦🍤即叫即炸,熱辣辣,每款有約2-3件👍🏻推介芝士棒,好香芝士味😋·3️⃣JAGGER心太軟($68)擺碟幾靚,有幾片士多啤梨同藍莓,仲配埋雪糕,心太軟充滿濃濃嘅朱古力香味,可惜切開做唔到流心效果🙈不過味道係唔錯,夾埋雪糕一齊食仲正😍😚·4️⃣Strawberry Reflection($68)唔飲酒嘅
1️⃣煙肉芝士忌廉三色螺絲粉($128)
2️⃣JAGGER小食拼盤($128)
3️⃣JAGGER心太軟($68)
4️⃣Strawberry Reflection($68)
唔飲酒嘅我哋揀左兩杯mocktail,無酒精的,係士多啤梨🍓+芒果🥭同菠蘿🍍味,質感似smoothie,所以我幾中意🤣🤣
2022-01-20 69 瀏覽
今天特地到訪了尖沙咀非常有格調的Jagger ~ 見天氣不錯,就選了帶空間感的室外位置,躺在灑落的陽光之中,慢慢的品嚐一口咖啡☕🌱🔸辣茄汁牛肉粒薯餅夾餅先點了一份小食,夾餅裡包著香口的薯餅和辣茄汁牛肉粒,餡料很實在,感覺要爆出來了😋 夾餅用料豐富,充滿足夠的層次感🔹泰式冬蔭功海鮮墨魚麵另外點了一份意粉,通常看到有冬陰功的fusion菜就會選定這款🤣 海鮮有青口、蜆和大蝦等,意粉彈牙,冬蔭功味道酸酸辣辣非常開胃,很惹味呢🔸Rose Latte🌹飲品點了玫瑰鮮奶咖啡,面頭灑上風乾的了玫瑰花瓣,賣相很精緻,滲出淡淡的玫瑰香氣~🔹Mochaccino另外點了一杯甜蜜的厚泡朱古力咖啡,冬日喝一口感覺暖笠笠☃️ 香醇的朱古力咖啡,有著濃郁的奶泡,味道非常療癒

辣茄汁牛肉粒薯餅夾餅

🔸辣茄汁牛肉粒薯餅夾餅
泰式冬蔭功海鮮墨魚麵

🔹泰式冬蔭功海鮮墨魚麵

🔸Rose Latte🌹

🔹Mochaccino
辣茄汁牛肉粒薯餅夾餅
泰式冬蔭功海鮮墨魚麵
侍應態度麻麻 表達又唔清晰 等野食超耐 唔係樣樣menu嘅嘢都有…..但係食物味道係okay可以試試嘅 但係呢個價錢+質素都唔少選擇😂tuna沙拉 👌龍蝦湯👍🏻豬手👍🏻鵝肝意粉 👌

tuna沙拉 👌
龍蝦湯👍🏻
豬手👍🏻
鵝肝意粉 👌
2021-12-20 235 瀏覽
上星期訂咗枱,今日同朋友喺度食晚飯一人到去完全冇人理,要叫先肯比水我哋叫咗龍蝦汁蟹肉意粉同帶子三文魚籽意大利飯,但啲食物要經室外拎入嚟,一食落口已經凍哂蟹肉意粉食落普通,得幾粒蟹肉帶子意大利飯冇乜味之後諗住叫多2個main食,點知侍應話冇預訂係冇main食?!咁點解唔訂枱嗰陣講明要預定!?之後叫多個小食拼盤,直情甩咗單,等咗20分鐘都冇嚟,想cut單但唔比嚟到得幾件,食完成餐飯一啲都唔飽😥好差嘅一餐👎🏻
上星期訂咗枱,今日同朋友喺度食晚飯
一人到去完全冇人理,要叫先肯比水我哋
蟹肉意粉食落普通,得幾粒蟹肉
帶子意大利飯冇乜味
咁點解唔訂枱嗰陣講明要預定!?
嚟到得幾件,食完成餐飯一啲都唔飽😥
好差嘅一餐👎🏻
成餐飯得雞翼食吓