2022-10-02
2022 瀏覽
同男朋友去做下港女,最怕係野食細份又唔飽。好彩今日大家食得飽,最重要我影得開心。D燈光夠打落食物到都好靚!叫咗兩個set lunch,是日餐湯係粟米湯。湯底幾幼滑烤雞扒菠菜忌廉意大利飯:意大利飯粒粒分明,個汁有滿滿菠菜蓉+芝士忌廉味,雞扒調咗味煎得幾香脆!因為驚男人唔飽,叫咗Fish and Chips.薯條係粗身直薯,份量都幾大,如果兩個女仔share都好夠!脆漿令炸魚肉皮無分離,點堆他他醬、茄汁,真係好好味!男人點咗香蕉🍌朱古力milkshake,朱古力同蕉味都好出,蕉味唔係香精而係原蕉個種,自然同埋突出到香蕉原味,同埋朱古力🍫無想像中甜膩。Matcha Latte:幾有奶香+抹茶味🍵如果抹茶味可以多d就更好!其實最後已經好飽:但女人第三個胃都係想要甜野。點咗份香蕉士多啤梨榛子pancake.Pancake係法式個種,唔係得空氣,餅皮有彈性,夾層仲有好多香蕉塊,配埋cream+牛奶雪糕一齊食!睇黎可以😌帶男人下次再黎打卡,佢食野我打卡都好!🥹
最怕係野食細份又唔飽。
好彩今日大家食得飽,最重要我影得開心。
D燈光夠打落食物到都好靚!
叫咗兩個set lunch,是日餐湯係粟米湯。湯底幾幼滑
睇黎可以😌帶男人下次再黎打卡,佢食野我打卡都好!🥹