2021-04-19 99 瀏覽
今次係第2次食He She Eat Cafe啦🤩☕大家都知道依家搵一間好食嘅餐廳都唔係咁容易所以我覺得呢一間餐廳真係好值得推薦因為佢有好多款唔同嘅食物而且甜品午餐晚餐嘅選擇都好多坐位都好舒服,我同朋友叫咗以下野食喇....夏天悶熱,最好食沙律夠開胃,柚子新鮮飽滿,多汁不會苦澀,配以酸酸甜甜的醬汁非常開胃。少許的辣味更能刺激味蕾和增加口感😋,甚至底部拌碟的生菜亦十分新鮮。另一主角三隻大蝦爽口彈牙,味道一點都不單調。蕃茄芝士火雞胸牛角包,賣相吸引 餡料十足,火雞片填滿半個牛角包,外皮酥脆,配蕃茄感覺清新。之後就叫咗兩個甜品同一杯野飲.....士多啤梨乳酪厚焗鬆餅,新鮮焗出黎o既鬆餅雖則厚身,但質感絕對鬆軟 ,不需點用糖漿其微甜芬芳o既味道已夠討好,配上酸酸o既士多啤梨雪糕反覺清新涼快,好有驚喜。朱古力花生醬焦糖香蕉厚焗鬆餅,味道都做得很好燒過的香蕉有脆脆的焦糖香,切開鬆餅🥞熱熱的蛋糕碰上了雪糕,好正好鬆軟加埋雪糕甜甜地,完美的為這餐畫上句號。呢餐真係不得了~~~
之後就叫咗兩個甜品同一杯野飲.....
呢餐真係不得了~~~
2021-04-15 75 瀏覽
又有甜品,更有豐富晚餐,哩一間嘅甜品好出名,今晚dinner time一於同朋友齊過嚟食住傾。佢哋嘅奶昔好出色,今次嚟到當然唔可以錯過,試咗兩杯,分別係奧利奧同埋燕麥乳酪奶昔。燕麥乳酪奶昔非常特別,係出邊少見嘅選擇,飲落非常香滑。奶味好濃之餘,仲有啖啖燕麥口感。而主食嘅沙律,同埋紅花海鮮燴意大利飯都非常之唔錯。最鍾意佢嘅意大利飯軟硬適中,而且有香濃嘅南瓜味,海鮮亦非常豐富。到咗甜品時間,當然唔可以錯過佢哋嘅士多啤梨焦糖脆脆疏乎厘班戟。打卡之餘,更加好味。表面嘅焦糖脆脆,甜得嚟好香。士多啤梨酸酸甜甜,就算兩個人食都唔會覺得好heavy。王牌奶昔,同埋疏乎厘班戟值得嚟試下!

2021-04-14 144 瀏覽
人細鬼大依家出街食飯,多數都係小朋友話事~今次佢哋揀咗呢間HeSheEat啲食物超有水準超驚喜🎉🎉🎉第一味餸小朋友至愛的雞翼-單骨蜜糖芥末雞翼炸得皮脆肉嫩嘅雞翼係小朋友嘅至愛,再配上秘製嘅蜜糖芥末汁,酸酸甜甜小朋友食得舔舔脷😋第二道餸-炸厚切黑毛豬滑蛋蓋意式紅飯超級厚切的黑毛豬,超大塊,啱啱炸出嚟熱辣辣、脆卜卜,肉質依然保持到嫩滑多汁,再配上超滑嘅滑蛋蓋加蕃茄紅飯-perfect!!!第三道餸-煎三文魚扒意式蕃茄水牛芝士意粉🍝煎巨型三文魚扒,火候掌握得啱啱好,表面金黃,肉質仲可以保持到嫩滑,一啲都唔會’挨颯颯’!濃郁嘅蕃茄醬+ 芝味濃郁嘅水牛芝士 & 新鮮嘅蕃茄仔,真係茄味十足,芝味又濃郁😋😋😋第四道餸-蕃茄芝士火雞胸牛角包配田園沙律🥗外脆內軟嘅牛角包充滿晒牛油香味,中間再夾上美味嘅火雞胸+滑蛋+芝士+蕃茄+沙律,一啖咬落去,層次感十足,非常美味!!跟住叫返杯凍飲涼一涼先😊-菠蘿沙冰超fresh超濃郁嘅菠蘿沙冰中仲有好多新鮮嘅菠蘿果肉㗎🥰最後叫埋超有驚喜超好味嘅甜品作為完結!!!-日本牛乳刨冰🍧+宇治抹茶+紅豆+白玉軟綿綿好似成座富士山咁靚嘅牛乳刨冰已經冰涼美味到一個點了,店員再配上以
人細鬼大
依家出街食飯,多數都係小朋友話事~
今次佢哋揀咗呢間HeSheEat啲食物超有水準超驚喜🎉🎉🎉

菠蘿沙冰

跟住叫返杯凍飲涼一涼先😊
-菠蘿沙冰
超fresh超濃郁嘅菠蘿沙冰中仲有好多新鮮嘅菠蘿果肉㗎🥰

最後叫埋超有驚喜超好味嘅甜品作為完結!!!
-日本牛乳刨冰🍧+宇治抹茶+紅豆+白玉
軟綿綿好似成座富士山咁靚嘅牛乳刨冰已經冰涼美味到一個點了,店員再配上以煙幕形式出場,彷彿真係去咗富士山一樣,超驚喜超意外👏👏👏

如此寫意又驚喜嘅甜品真係非HeSheEat莫屬!!!
2021-04-13
炸厚切黑毛豬滑蛋蓋意式紅飯
煎三文魚扒意式蕃茄水牛芝士意粉
蕃茄芝士火雞胸牛角包配田園沙律
菠蘿沙冰
2021-04-11 106 瀏覽
聽朋友仔介紹,Hesheeat 而家做緊買一送一,咁趁而家疫情稍為緩和,即刻同男朋友仔去撐吓枱腳。係芝士迷嘅我,即刻叫咗個芝士忌廉煙肉意粉,一上碟,香噴噴熱騰騰嘅意粉,滲透着濃濃嘅芝士味,真係冇得輸。朋友仔叫咗一隻燒雞,雞肉嫩滑,很juicy,薯蓉也恰到好處,男仔食都夠晒份量夠晒飽。食完飯後,當然要叫返個甜品啦,我哋叫咗一客士多啤梨焦糖脆脆疏乎厘班戟,士多啤梨鮮甜,疏乎厘鬆化,忌廉汁甜美,一口咬落去真係食到眼都咪起來呢!喺一間文青小店,享受煮美味嘅食物,也是一個不錯的選擇。

喺一間文青小店,享受煮美味嘅食物,也是一個不錯的選擇。
2021-03-27
這間餐廳是我和老公定期光顧的地方,因為不只晚餐豐富,最有特色就是甜品和特飲。今天晚餐,點了一份紐西蘭一級肉眼扒和三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡配田園沙律。紐西蘭肉眼扒,叫了七成熟,切下去的時候,肉汁豐富,牛味濃郁,大大的一塊,實物比圖片更大,HKD148真係好抵食。三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡,芝士味濃郁,厚厚的一個牛肉漢堡,很巨大,要分開一層一層來吃,牛肉漢堡扒煎到剛剛好,一點也不覺得油膩,加上牛油果和火箭菜沙律配搭,感覺很田園清新。甜品點了一個焦糖疏乎厘班㦸,厚厚的一個,但切下去感覺好鬆軟,放入嘴裏咀嚼時充滿空氣感,有一種入口即溶的感覺,回味無窮。再加兩杯特飲,兩個人埋單都只是400多,晚餐又豐富,甜品又好味,又有飲品,一條龍,節省時間,所以這裏也是我們定期光顧的飯堂之一。

2021-03-23
  • 焦糖梳乎厘班戟
2021-03-31 1257 瀏覽
想以經濟價錢由前菜主菜飲品到食埋甜品1 Take過,黎呢度確實係唔錯選擇習慣多食點綠色食物,呢客牛油果蟹肉凱撒沙律 ($78),綠色食物代表有牛油果同沙律菜,成為今晚入圍佳麗以凱撒沙律為主底,配以咸鮮味蟹肉及綿滑牛油果粒,一啖沙律有幾種口感!天氣開始熱,飲品口味都會改變,想要清新果味,呢杯白桃白茶,白茶中充滿桃嘅香甜味,但又唔會話太甜,仲有兩片桃肉,幾岩飲!印象中好似未試過呢度嘅漢堡,二選一,呢客牛油果牛肉漢堡配田園沙律 ($90)勝出,另配薯條 (加$10),呢度即係$100被薯條嘅香味所吸引住,所以食先,條條香脆唔油膩,份量仲要唔少,呢$10抵加!主角牛肉漢堡相當厚切,被熱熔嘅芝士包住,但無損佢嘅肉汁流出; 牛油果方面比成半個,完全滿足到我呢個牛油果控!  飽底略為煎香過變得脆面,再熱D就仲好味道!另一主菜需時煮大約預15-20分鐘,食完漢堡就岩岩好出場,就係呢客黑松露雜菌春鷄意大利飯 ($98)原隻春鷄切成兩邊,煎得皮香肉嫩,皮下差唔多無脂肪,連皮食都無咁內疚意大利飯口感適中,每粒飯都被濃香黑松露醬包圍住,偶有食到磨菇雜菌,灑上芝士碎,令成個意大利飯更香濃,趁熱食啦喂!黎呢度點都

黎呢度點都要預留甜品位置,多款特色甜品當中,始終鍾情於厚焗鬆餅,今次轉款試呢客宇治金時厚焗鬆餅 ($58)

即叫即製,想食嘅就要早D落單,紅綠白黃賣相吸引,伴隨黑糖糖漿!  煙韌白玉配以香綿紅豆,再加D綠茶雪糕,鬆餅熱雪糕凍,冰火交融,份量足夠二人開心分享,果然係我必叫之物!
2021-03-31 70 瀏覽
HeSheEat最出名莫過於係佢個甜品pancake¡🥞士多啤梨pancakePancake熱辣辣又好有蛋香🐣配上雪糕🍦,一冷一熱又係另一享受🤩*最近仲出左 梳乎厘系列🥰🥰🥰🍯蜜糖芥末單骨雞翼 (推介)炸得香脆肉嫩,蜜糖芥末份量恰到好處,甜咸適中🤤🤤🤤小食來講,算好多😍😍🐮肉眼扒配薯條選擇7成熟,可能無咁熟會較嫩口薯條份量好多,食極仲有沙律菜可稍後解下油膩感😆😆😆🦈鰻魚蛋茄汁飯鰻魚都算大件,重點唔腥。配蛋🐣同茄汁炒飯都幾夾。而家仲有好多買一送一優惠¡都抵食🤤🤤
HeSheEat最出名莫過於係佢個甜品pancake¡

🥞士多啤梨pancake
Pancake熱辣辣又好有蛋香🐣
配上雪糕🍦,一冷一熱又係另一享受🤩
*最近仲出左 梳乎厘系列🥰🥰🥰

🍯蜜糖芥末單骨雞翼 (推介)
炸得香脆肉嫩,
蜜糖芥末份量恰到好處,
甜咸適中🤤🤤🤤
小食來講,算好多😍😍

🐮肉眼扒配薯條
選擇7成熟,可能無咁熟會較嫩口
薯條份量好多,食極仲有
沙律菜可稍後解下油膩感😆😆😆

🦈鰻魚蛋茄汁飯
鰻魚都算大件,重點唔腥。
配蛋🐣同茄汁炒飯都幾夾。

而家仲有好多買一送一優惠¡
都抵食🤤🤤

每次同朋友想食甜品都一定會諗起佢,正餐好食,甜品選擇又多,價錢又平,每次都叫到成枱都係野食😆-雜菌溫泉蛋意粉 ($78)同平時既卡邦尼有啲吾同,白汁吾算好creamy,可以好似湯意粉咁食🤣意大利粉口感都好特別,蛋香麵幼,又彈牙😍-牛油果蟹肉沙律 ($78)沙律菜新鮮爽口,蟹肉同牛油果襯埋凱撒沙律醬都吾錯,唯一係牛油果吾夠新鮮,份量亦吾多~-宇治金時心太軟 ($62)抹茶心太軟係每次必點既甜品🤩抹茶甘香,外脆內軟,切落去最緊要流心😚配埋豆腐味雪糕 ,總括都吾會好漏😌-宇治抹茶牛乳刨冰 ($52)刨冰份量吾大,岩哂2個人share~牛乳刨冰奶味香濃,十分細緻,抹茶醬可以再濃d就更好😇底下仲配左紅豆同白玉,口感豐富👍🏻-檸檬焦糖忌廉卷 ($58)另一個每次必點既甜品🤣 焦糖脆脆好好食! Crepe 皮夠薄 檸檬cream夠酸!!! 成個野好開胃第二到食吾到架!! 😋

雜菌溫泉蛋意粉 ($78)

牛油果蟹肉沙律 ($78)

宇治金時心太軟 ($62)

宇治抹茶牛乳刨冰 ($52)
底下仲配左紅豆同白玉,口感豐富👍🏻

檸檬焦糖忌廉卷 ($58)
2021-03-26 76 瀏覽
下午茶時段想去附近啲cafe飲杯野,但真係太多人排隊,就放棄黎左呢度。一人叫一杯咖啡,剛好都係latte,完全無咖啡味! 好似飲緊啡色嘅奶咁,唔好味!好彩野食都OK,叫左兩款梳乎厘班戟,一個係士多啤梨焦糖脆脆,另一個係朱古力加橙酒。佢話製作要等大約20分鐘左右,算係準時起貨嘅。士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟個梳乎厘都算OK,個cream唔會太heavy,士多啤梨就唔係好多舊。焦糖脆脆係honeycomb,有D太甜又癡牙。呢個朱古力梳乎厘班戟加橙酒,其實個梳乎厘班戟就同士多啤梨果個一樣,朱古力配燈酒都幾match,隔離仲有幾舊橙,個味都幾夾。野食就OK嘅,但野飲就真係完全唔得啦~

焦糖脆脆係honeycomb,有D太甜又癡牙。

野食就OK嘅,但野飲就真係完全唔得啦~
下午茶
2021-03-25 78 瀏覽
下午到店,menu特價買一送一,其價錢同main menu 2鎹單點加埋一樣,只不過多送2杯飲品。鎹上來,墨魚麵只有3小塊墨魚,面稍硬,牛水城雞翅太酸。想再試甜品,卻找不到人⋯⋯只得去樓下埋單走人。
想再試甜品,卻找不到人⋯⋯只得去樓下埋單走人。
2021-03-23
15 分鐘 (堂食)
2021-03-22 81 瀏覽
又同老公拍拖仔食Tea,今次去左HeSheEat,一見到餐牌就好想食疏乎厘Pancake。Order時侍應話製作需時20分鐘左右。宇治抹茶黑芝麻疏乎厘班戟一上枱就聞到好香蛋香味,都鬆軟同可以震騰騰。外層既綠茶味Cream,綠茶味香濃,甜度都ok有點點甜,最頂層放了芝麻cream同芝士薄脆,黑芝麻cream香滑勁重芝麻味,旁邊有紅豆、白玉同蕨餅,白玉比較硬。三重芝士大蘑啡黑松露牛肉漢堡配田園沙律老公叫牛肉漢堡,店員會問你想幾成熟,我地揀左7成,牛肉漢堡勁多肉汁同好嫩,而且仍然呈現粉紅色😍,大啡菇+芝士再配黑松露醬,真係一流,沙律菜加了柚子醬,所以完全唔覺得膩,有驚喜喎!

宇治抹茶黑芝麻疏乎厘班戟

三重芝士大蘑啡黑松露牛肉漢堡配田園沙律

~ 燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯($98)🐟鰻魚夠肥美😙,而且好夠味,攞嚟餸飯一流😋。而且加咗滑蛋令到食落去多咗種層次🍳。但紅飯味道比較淡🍚,唔會太突出,食落去冇乜特別。因為鰻魚飯都比較滯口🐟,好彩旁邊有d沙律菜🥬,可以解吓膩。不過我都係食唔晒haha😂。~白酒牛油汁蜆肉扁意粉($102)🍝意外地出色👍🏻。蜆肉食得出鮮味🦪,雖然食到有少少沙,但都可以接受😌。而且可能本身自己鍾意食比較硬身嘅意粉🍝,所以覺得個意粉幾好食,唔會太淋🤪。~oreo奶昔($38)🥤一坐低就情不自禁直接飛過主菜揭到去Menu嘅最後😂,跟住一眼就俾佢吸引咗😎。飲落去味道都冇令我失望,仲飲到一粒粒的Oreo餅碎🍪。不過飲到最後撈埋啲cream都幾滯口下🍨。~朱古力咖啡沙冰($38) 🥤呢個同樣係俾佢張圖片吸引咗😂,同埋自己本身都鍾意朱古力同咖啡☕️。飲落去味道同口感都唔差👍🏻。因為有時有啲舖頭沙冰打得唔夠均勻,會食到好大粒冇味的冰🧊。好彩呢杯打得幾好😎,成杯都好夠味而且唔會得個死甜字。鍾意冇咁甜嘅朋友可以叫呢杯🤪。~ 宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 (HK$108)🥞呢個因為佢係即時整所以要等20分鐘⏰,黎到個陣店員仲好好咁提醒我地

~ 燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯($98)🐟

~白酒牛油汁蜆肉扁意粉($102)🍝

~oreo奶昔($38)🥤

~朱古力咖啡沙冰($38) 🥤

~ 宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 (HK$108)🥞
呢個因為佢係即時整所以要等20分鐘⏰,黎到個陣店員仲好好咁提醒我地要盡快食💁‍♂️。因為疏乎厘係即時整,所以食落去熱辣辣同埋空氣感十足😋,咬落去軟綿綿咁☁️。旁邊有紅豆,白玉同嶡餅。紅豆同平時個d唔同🤔,唔係粒粒分明而係好似醬咁樣,比較濃郁😌。最比到驚喜嘅係黑芝麻忌廉👍🏻,食落去真係有芝麻嘅香味。但令我有啲失望嘅係抹茶醬同埋芝士脆片🤥。可能係因為我鍾意食甜🍰,而佢個芝士脆片同埋抹茶醬🍵有少少鹹鹹地同酸酸地,食落去有啲怪🤭。

✨唔知有冇人同我一樣好鍾意食甜品🍬,直程可以攞嚟當正餐😂。所以通常食完飯都會口痕想食啲甜嘢😅。呢間就啱晒啦👍🏻,唔似普通西餐廳咁得一兩件cake簡🍰,咁就唔使又轉場去甜品舖💁‍♀️。其實食完主菜飲埋杯飲品,已經好飽😚。但女人永遠都有兩個胃🤪,總係覺得食埋個甜品先係完整😎,所以都好貪心咁叫埋個甜品黎食🥳。

✨6:50左右到冇咩人⏰,仲以為可以包埸咁正🤪。點知坐低叫完個餐就開始多人💃🏻,走個陣仲差唔多滿晒。所以如果大家有機會去就唔好咁晏啦😎。
今次同朋友食嘢去咗HeSheEat。之前去過食覺得幾好食😋,性價比高所以今次再去試吓。🍝火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚🦑)啲魷魚幾新鮮,份量都多,不過意粉略嫌乾身咗少少,如果鍾意食乾身啲嘅意粉嘅朋友仔可以試吓,因為我自己鍾意食多汁嘅。不過味道就唔錯👍🏻🍖燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律呢個好好食😋充滿燒烤汁嘅BB豬肋骨,好惹味,個size 有成塊面咁大,分量十足!配埋薯仔沙律個味道好夾🥞楓樹糖漿疏乎厘班戟喜歡簡單清新的朋友絕對可以一試,楓樹糖漿入口感覺清新,配上日本忌廉,軟綿綿嘅流心pancake嘅口感令人有幸福嘅感覺!Iced Chocolate Latte $38Chamomile Citrus Hot Tea $38簡單嘅下午茶☕️時間可以坐成個下午,係同朋友閒聊嘅地方好選擇!總評分🐱:8.3/10.0
火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚🦑)

🍝火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚🦑)
燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律

Chamomile Citrus Hot Tea

Chamomile Citrus Hot Tea $38

總評分🐱:8.3/10.0
2021-03-17
火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚🦑)
燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律
楓樹糖漿疏乎厘班戟
Iced Chocolate Latte
Chamomile Citrus Hot Tea
2021-03-20 62 瀏覽
疫情期間都已經很久沒有光顧這間餐廳了。這家餐廳無論主菜還是甜品都相當高質素,味道有水準,所以深得同事和朋友們歡心。黑松露薯條薯條炸得金黃香脆,大小均勻。 黑松露醬非常香濃,份量夠,不禁令人一條接一條的塞進口中。單骨蜜糖芥末雞翼單骨雞翼進食方便,不用弄髒手指,雞翼香酥肉嫩,吃起來啖啖肉,味道甜甜的,帶有小小芥末醬味,連平日不太愛芥末味的我都瞬間愛上了。扒虎蝦意粉意粉色香味俱全,忌廉味濃,虎蝦爽口彈牙,意粉軟硬適中,還有一些鮮菇伴菜增加口感。朱古力三重奏最期待而又最邪惡的朱古力三重奏隆重登場,賣相已經相當吸引,我們都迫不及待食指大動, 先品嚐那個香濃的朱古力雪糕球和底層香滑的mousse,再吃心太軟,果然是流心朱古力,一切下去裏面的朱古力軟心就流出來了, 而且朱古力味特濃, 非常好味。最後品嚐那杯冰涼的朱古力,滿肚子都是幸福感。香蕉奶昔和紫薯熱鮮奶他們的飲料算是平靚正了,大大杯,而且甜度剛好,又香又滑, 每次都令人回味。

黑松露薯條

扒虎蝦意粉

朱古力三重奏

香蕉奶昔和紫薯熱鮮奶
這天約了朋友晚飯, 来到旺角白布街, 餐廳選擇很多, 還好朋友 一早有idea, 揀了HeSheEat,  食西餐最穩陣。地面座位唔多反而樓上比較闊落, 裝修很chill.晚餐選擇好多,套餐,單點, 有些菜色更做買一送一優惠, 非常抵食。 即使單點價錢也非常大眾化。松露蘑菇湯+ 蒜蓉多士 (跟main course 加$48)蘑菇湯夠熱, 份量好足, 少許黑松露點諁下味道更為提升! 蒜蓉多士夠鬆化,非常美味!紅花海鮮燴意大利飯$119獨有嘅番紅花香料, 為整道意大利飯帶來獨特風味。 海鮮份量也是不吝嗇, 魷魚,鮮蝦, 帆立貝 夠鮮味!西柚錫蘭紅茶 $25西柚唔會太澀太酸, 味道啱啱好配襯甘香的錫蘭紅茶, 健康又清新。燕麥乳酪奶昔$38杯奶昔好聚手,好足料! 朋友喜歡乳酪乳酸類的飲品, 唔會太甜,大讚超好飲又健康。 燕麥令奶昔更滑身, 非常推介!巴馬火腿意式蕃茄水牛芝士意粉$78巴馬火腿 數量也有四,五塊, 柔軟鹹香, 也算係高質火腿。 水牛芝士雖然細塊,不過好耐冇食好喜歡那種質感。 蕃茄蓉又炒得好香,令每條扁意粉都充滿醬汁!厚焗鬆餅 (Hot Cake) 士多啤梨乳酪配士多啤梨雪糕$5

地面座位唔多反而樓上比較闊落, 裝修很chill.

紅花海鮮燴意大利飯

紅花海鮮燴意大利飯$119

西柚錫蘭紅茶

西柚錫蘭紅茶 $25

燕麥乳酪奶昔

燕麥乳酪奶昔$38

巴馬火腿意式蕃茄水牛芝士意粉

巴馬火腿意式蕃茄水牛芝士意粉$78
巴馬火腿 數量也有四,五塊, 柔軟鹹香, 也算係高質火腿

厚焗鬆餅

厚焗鬆餅 (Hot Cake) 士多啤梨乳酪配士多啤梨雪糕$58
這裏的甜品也是不能錯過~ 賣相精美,款式繁多, 難怪吸引不少年青人~ 美味之餘打卡拍照一舉兩得💕😋🤩

幾經辛苦先揀到一款。

因為是即叫即做,要等大約十分鐘。 比較梳乎厘, 這份焗鬆餅也非常吸引, 放低已經聞到好香嘅牛油同蛋香, 外皮焗得有少少脆~ 食落口感鬆軟, 配合士多啤梨乳酪和士多啤梨雪糕球, 味道豐富
🤩😋。 旁邊嘅士多啤梨也是甜度十足。 亦配有楓堂糖漿和蘋果蓉。

甜品非常高水準, 賣相和味道也是大師級, 重點係價錢唔貴, 份量不弱, 二人share真係夠 sweet!

紅花海鮮燴意大利飯
西柚錫蘭紅茶