2021-06-29 127 瀏覽
每次去旺角行街經過見到這間HeSheEat餐廳,都很多人等位,今日終於有時間到呢間餐廳食個晚餐。餐廳一共有兩層,佈置及環境氣氛不錯。燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律🥗薯仔沙律我們加了$10可轉薯條,薯條是新鮮炸的,熱辣辣香脆可口。新鮮的沙律菜酸酸地很開胃。豬肋骨燒得好淋好入味,肉質嫩滑,配合燒烤醬一齊食更加惹味。芝士汁鮮蛋意大利麵配料有白菌,煙腩肉,溫泉蛋,麵條很幼細,軟硬度適中,芝士味香濃加入溫泉蛋令到口感非常幼滑。士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟疏乎厘賣相不錯,真的非常彈身,甜到剛剛好,還有蛋香味,配上碟旁邊的士多啤梨和焦糖一齊食,味道更加有層次,口感一流。西瓜沙冰炎炎夏日飲杯西瓜沙冰,解暑一流。
燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律🥗
芝士汁鮮蛋意大利麵
士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟
西瓜沙冰
炎炎夏日飲杯西瓜沙冰,解暑一流。
2021-06-29 64 瀏覽
HeSheEat由剛岀黎工作食到宜家,如果要約朋友chill 下都會約去食下HeSheEat。蒜香辣椒蕃茄大蝦配蒜蓉多士 $58多士烘得很香脆,有蒜香又有牛油香。蝦都大隻爽脆,配蕃茄惹味又醒胃。單骨蜜糖芥末雞翼 $55單骨雞翼,唔會整污糟隻手,外層炸到金黃香脆,又唔會太乾身,白色嘅蜜糖芥末醬為油炸雞翼帶點清新感覺,好夾。黑松露雜菌春雞燴意大利粉 $98每次都一定點這個,因為好抵食🙊店員提醒這個main要等三十分鐘左右,食晒前菜雞翼就端上,時間剛剛好。份量都幾巨型,滿滿的飯,每粒飯都沾滿了醬汁,啖啖黑松露香,不過個汁略嫌稀左點,稠一點會更好。春雞有半隻,有雞胸雞脾各一件,肉質好嫩滑,雞胸亦不嚡口,肉汁豐富🥰朱古力疏乎厘班戟配橙酒 $88知道我哋會叫甜品,食到咁上下,店員會提示我哋落單免乾等賣相好吸引,班戟震騰騰,空氣感十足,口感軟綿綿,蛋味重☺️,加上鮮橙肉,清新又消滯。還有一小瓶橙酒,但酒味不算岀。香蕉拖肥奶昔$38 香蕉味濃,拖肥都多,混合奶昔,味道很不錯,還有滿滿的cream, 增肥一流😂不過味道偏甜,鐘意香蕉又嗜甜的可試下。白桃白茶$30白桃白茶,清新解膩!

蒜香辣椒蕃茄大蝦配蒜蓉多士 $58
多士烘得很香脆,有蒜香又有牛油香。
蝦都大隻爽脆,配蕃茄惹味又醒胃。

單骨蜜糖芥末雞翼 $55

黑松露雜菌春雞燴意大利粉 $98
每次都一定點這個,因為好抵食🙊
店員提醒這個main要等三十分鐘左右,
食晒前菜雞翼就端上,時間剛剛好。
春雞有半隻,有雞胸雞脾各一件,
肉質好嫩滑,雞胸亦不嚡口,肉汁豐富🥰

朱古力疏乎厘班戟配橙酒 $88
知道我哋會叫甜品,食到咁上下,店員會提示我哋落單免乾等

賣相好吸引,班戟震騰騰,
空氣感十足,口感軟綿綿,蛋味重☺️,
加上鮮橙肉,清新又消滯。
還有一小瓶橙酒,但酒味不算岀。

香蕉拖肥奶昔$38
香蕉味濃,拖肥都多,混合奶昔,
味道很不錯,還有滿滿的cream,
增肥一流😂不過味道偏甜,
鐘意香蕉又嗜甜的可試下。
白桃白茶$30
白桃白茶,清新解膩!
2021-06-18 1176 瀏覽
話說早幾日和魚姐一起相約放工「撐枱腳」,所以約了去旺角的 HeSheEat 食晚餐。又有主菜,又有甜品,魚姐一聽到有甜品食,都即時流口水,哈哈,因為她是一個甜品控。整體食物質素好滿意,覺得鰻魚又肥又多汁,飲品叫了紫薯鮮奶,紫薯味好濃郁,我自己覺得好好飲,嘿。兩個人食埋單大概$396(加一服務費),平均每個人$198。先講燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯$98,這個鰻魚真是很肥美,一咬下去,水份依舊保留,加上燒的方式和鰻魚醬汁,將這個鰻魚烹調到一個好有水準的位置。另外這個滑蛋都幾滑,而且都幾厚,蛋香和燒鰻魚的燒香味互相交纏,味道好配搭。另外亦都叫了芝士汁鮮蛋意大利麵(雜菌蘑菇溫泉蛋)$78,這個雞蛋因為未熟,所以裏面的蛋黃仍是生的,將鮮蛋和芝士汁,以及意大利麵,一起攪拌,整個芝士汁加強了稠度。芝士蛋汁包裹住每一條意大利麵,意大利麵又有彈性咬口,魚姐都食了不少,哈哈。紫薯鮮奶$38,這杯紫薯鮮奶我很喜歡,因為紫薯味很濃郁,而且鮮奶和紫薯的配搭很匹配,上面又有鮮忌廉,整個配搭無論賣相或者味道都好吸引。最後叫了宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟$108,梳乎厘班戟十分之鬆軟,好像布甸般的,可以在碟上晃動一樣,哈哈。

最後叫了宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟$108,梳乎厘班戟十分之鬆軟,好像布甸般的,可以在碟上晃動一樣,哈哈。抹茶味甜中帶苦,苦中帶甜。旁邊還有一些紅豆粒,抹茶麻薯之類的伴碟。
2021-06-15
4 分鐘 (堂食)
2021-06-17 775 瀏覽
He She Eat【旺角西餐cafe之選】嚟到旺角緊係要搵好嘢食,見到呢間He She Eat好似好正,係外面望入去已經係格調滿分❤️當然要去食嗰靚dinner脆炸軟殼蟹•松葉蟹肉忌廉燴扁意粉 ($138)- 呢個意粉好有質素,首先扁意粉份量都相當大份,忌廉香濃creamy,蟹肉鮮甜,軟殼蟹都唔錯,整體嚟講都好味🥰火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚) ($88)- 意粉沾滿黑漆漆嘅墨汁,鮮味滿滿,而且魷魚新鮮有咬口,香辣惹火,啖啖都好滿足😎單骨蜜糖芥末雞翼 ($55)- 單骨雞翼好有驚喜,外皮香脆,肉質嫩滑,蜜糖芥末味道香濃突出,同埋單骨雞翼食落夠晒方便,好味道😚士多啤梨奶昔 ($38)- 奶昔好正好邪惡,甜度適中,大杯多cream,入口即化,甜蜜嘅香氣係口腔爆發,好幸福啊☺️日本牛乳刨冰(抹茶/紅豆/白玉) ($52)- 夏天食到呢杯透心涼嘅爽口刨冰,簡直冇得輸,抹茶微甘、紅豆甜蜜、白玉Q軟,刨冰細滑綿密,入口順滑💛如果係旺角想食高質甜品同西餐,He She Eat都係個唔錯嘅選擇😋

He She Eat【旺角西餐cafe之選】

脆炸軟殼蟹•松葉蟹肉忌廉燴扁意粉 ($138)

火辣墨魚汁意粉(鮮魷魚) ($88)

單骨蜜糖芥末雞翼 ($55)

士多啤梨奶昔 ($38)

日本牛乳刨冰(抹茶/紅豆/白玉) ($52)

2021-06-16
2021-06-12 87 瀏覽
朋友介紹過話呢間西餐廳好高質,決定試一試餐廳分兩層,裝修幾雅致舒服叫左個燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯,鰻魚日式經典食材配搭意式飯已經好有新鮮感。單睇鰻魚已經好足料,差不多半隻碟既大小,食落口感肥美軟糯,同紅飯好夾。除左滑蛋同埋紅飯,仲有一d沙律菜,可以中和鰻魚濃郁味道又唔會喧賓奪主黑松露雜菌春雞燴意大利飯份量又係好足,春雞肉質軟滑。特別係個飯真係整得好出色,味道雖然好濃郁但完全唔會膩,飯既口感軟熟,有好香既松露味飲品叫左凍抹茶鮮奶同埋香蕉拖肥奶昔雖然網上有好多評論話hesheeat係甜品天堂,但我覺得飲品都有不錯既水準甜品當然叫左個宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟,係熱門既打卡必點甜品梳乎厘班戟口感鬆軟,食落好似棉花糖但唔會黐牙。雖然班戟本身味道較淡,但配合味道清新既宇治抹茶同埋黑芝麻製成既cream,成件事就好夾。除左主角,仲有紅豆,同一d小糕點,睇得出用心相當滿意既一次晚餐,除左份量足之外,味道都有驚喜
朋友介紹過話呢間西餐廳好高質,決定試一試

餐廳分兩層,裝修幾雅致舒服

黑松露雜菌春雞燴意大利飯

飲品叫左凍抹茶鮮奶同埋香蕉拖肥奶昔

相當滿意既一次晚餐,除左份量足之外,味道都有驚喜
🥨#同家姐撐枱腳系列 🍔$95 最推介😋三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡 配 田園沙律🥗不要加$10 要薯條🍟,因為佢哋炸嘅薯條好香脆好好食牛肉漢堡好Juice 配上黑松露嘅醬好好食 無叫多醬都好多醬😆🍓🥞$98士多啤梨焦糖脆脆疏乎厘pancake呢間嘅pancake唔係好空氣感反而係比較實淨 有口感 重蛋香 唔會得陣風🤪但係做甜品嘅話就覺得有少少飽$38 🍵抹茶鮮奶 🍠紫薯鮮奶兩杯都OK都唔算好甜 啲cream都好滑$98 🍳 滑蛋鰻魚飯 D蛋都好滑~其實本身想叫BBQ豬肋骨㗎不過賣晒所以真係有啲可惜🥲上一枱都有得食,我自己麻麻哋鰻魚🤣因為好細嘅碎骨我都食唔到😣📍HeSheEat旺角白布街22號藝興大廈地下4號舖@hesheeatcafe
🥨

反而係比較實淨 有口感 重蛋香 唔會得陣風🤪
但係做甜品嘅話就覺得有少少飽

$38 🍵抹茶鮮奶 🍠紫薯鮮奶
兩杯都OK都唔算好甜 啲cream都好滑

$98 🍳 滑蛋鰻魚飯 D蛋都好滑~

其實本身想叫BBQ豬肋骨㗎

📍HeSheEat
旺角白布街22號藝興大廈地下4號舖
@hesheeatcafe
2021-06-09 54 瀏覽
仲記得細細個為咗食hesheeat 排咗好耐隊咁多年後再食😀水準依然保持不錯👍🏻主菜:燒烤BB豬肋骨配日式薯仔沙律Ribs好鬆軟👍🏻👍🏻比較濕身唔似正宗西餐咁焗到軟身2 個人食份量剛好😍一人食三條骨啱啱好黑松露雜菌春雞燴意大利飯雞好入味,烤得剛好肉質好juicy好嫩🤪甜品:宇治抹茶黑芝麻疏乎厘班戟值一讚嘅甜品甜品最緊要就係夠甜夠漏個班戟好似我咁冧同紅豆+抹茶醬好夾 再加一球芝士雪糕😋簡直好食到要溶化了招牌水果茶🍏🍓🍊由於食幾味都係漏口嘢梗係叫杯fresh果茶啦一上枱飲係有啲太甜但冰融一下就剛剛好新鮮嘅水果仲可以食埋清清地 又可以食甜品喇😌
仲記得細細個為咗食hesheeat 排咗好耐隊

但冰融一下就剛剛好
新鮮嘅水果仲可以食埋
清清地 又可以食甜品喇😌
2021-06-09 741 瀏覽
家人很喜歡食HeSheEat,久不久就會來食。今日七點半來到,閣樓位置所剩無幾。單骨蜜糖芥末雞翼 | $55每次來都喜歡點這個雞翼,炸得香脆,加上蜜糖芥末醬,味道甜甜地。雜菌蘑菇溫泉蛋 芝士汁蛋意大利麵 | $78温泉蛋煮得太熟變成了半熟蛋,意大利麵有點似伊麵,蛋味較重。加上整碟芝士蛋汁,味道好香。黑松露雜菌春雞燴意大利飯 | $98半隻春雞放在飯上,雞分成兩大塊,一塊雞胸一塊雞脾,切開時煙熱騰騰冒出,有肉汁不會煮得太乾。意大利飯上有芝士碎,熱溶得變成一絲絲。士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班㦸 | $98賣相依然滿分,今次梳乎厘班㦸比較實,不過蛋味十足,焦糖脆脆有點煮過火,有少少燒焦味。士多啤梨奶昔 | $38它的奶昔好抵飲,大大杯都不貴,有好大舊忌廉在上面,奶昔酸酸的不太甜,是打卡另一好選擇。梳乎厘班㦸要等三十分鐘,店員很好會過來提醒差不多要落單。

單骨蜜糖芥末雞翼 | $55

雜菌蘑菇溫泉蛋 芝士汁蛋意大利麵 | $78
温泉蛋煮得太熟變成了半熟蛋,意大利麵有點似伊麵
,蛋味較重。加上整碟芝士蛋汁,味道好香。

黑松露雜菌春雞燴意大利飯 | $98

士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班㦸 | $98

士多啤梨奶昔 | $38

梳乎厘班㦸要等三十分鐘,店員很好會過來提醒差不多要落單。
2021-06-08
  • 單骨蜜糖芥末雞翼
  • 士多啤梨奶昔
2021-06-07 57 瀏覽
行過見到白布街有間HesheEat,就同阿妹入左去食晚餐呢間分店有兩層,我哋七點半去到,樓下得番近門口張枱,所以我哋上左上層坐本來諗住叫個豬肋骨既,點知話賣晒🙈所以就叫左燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯$98⭐️⭐️⭐️鰻魚夠大塊,燒沖味甜甜地,肉質腍但有骨既,下面有啲滑蛋再加有茄汁味既飯,飯既口感算煙韌似係珍珠米,旁邊再配左啲黑醋沙律菜同蕃茄,紅紅綠綠賣相唔錯既,不過黑醋陣味就唔係個個都啱食,我個人就都接受到既😁三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡$95⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️加左$10配薯條⭐️⭐️⭐️⭐️呢個牛肉漢堡好推薦大家可以試吓,牛肉漢堡好厚身,但係牛味唔算好重配埋芝士大蘑菇同埋黑松露醬一齊食超正😋美中不足係個包皮無烘同埋搽牛油之前食過銅鑼灣嗰間分店,記得啲薯條好好食,所以都選擇加$10要埋薯條🍟野飲就叫左抹茶鮮奶⭐️⭐️⭐️同紫薯鮮奶⭐️⭐️兩杯野飲不過不失啦,飲得出啲cream係蛋糕既cream,唔多溶喺杯野飲度既,但食落都幾香滑既甜品叫左呢個上面嗰塊野勁似腳皮🤣食落咸咸地似係芝士脆片個pancake一切落去就感覺到好似一個氣球漏左氣咁,食落有蛋香既,比起pancake,我覺得更似蛋糕仔😆紙包蛋糕嗰種,但都好食既,啲焦糖唔夠脆
行過見到白布街有間HesheEat,就同阿妹入左去食晚餐

本來諗住叫個豬肋骨既,點知話賣晒🙈
所以就叫左
燒鰻魚滑蛋蓋意式紅飯$98⭐️⭐️⭐️

三重芝士大蘑菇黑松露牛肉漢堡$95⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
加左$10配薯條⭐️⭐️⭐️⭐️

野飲就叫左抹茶鮮奶⭐️⭐️⭐️同紫薯鮮奶⭐️⭐️

甜品叫左呢個
上面嗰塊野勁似腳皮🤣食落咸咸地似係芝士脆片
個pancake一切落去就感覺到好似一個氣球漏左氣咁,食落有蛋香既,比起pancake,我覺得更似蛋糕仔😆紙包蛋糕嗰種,但都好食既,啲焦糖唔夠脆,好似走左氣咁,士多啤梨偏酸

店員服務唔錯既,食完主餐都會幫我哋換碟俾我哋食甜品,個pancake製作需時約二十分鐘,所以食到咁上下就好叫店員準備喇,唔係就有排等🤣

今晚埋單$415
2021-06-06 89 瀏覽
今次難得去左mk 食野,黎個快手簡短嘅食評啦依間野網上間唔時都見到有做廣告同discount食物質素都幾好,同佢價錢都match,整體岩後生仔一班人去食,咁就可以食多d,但如果好似我地咁兩個人,叫嘅食物就少好多了,有少少失色。
今次難得去左mk 食野,黎個快手簡短嘅食評啦
依間野網上間唔時都見到有做廣告同discount

2021-06-06 73 瀏覽
旺角是餐廳林立的地方,選擇困難症的我於是便OpenRice一下,找了這間餐廳一試。餐廳格局像是樓上Cafe店,予人舒服寧靜的感覺。安格斯西冷扒叫了一個牛扒套餐,它的套餐包了前菜,餐湯,餐飲。重要的是他的價格不昂貴,性價比超高。他的沙律菜新鮮,配上特製沙律汁,非常開胃。他的餐湯也是用心製作,濃濃的蘑菇香,吃落非常香滑。到了他的重頭戲牛扒了,牛扒非常厚身,而且大大塊的,七成熟煎得剛剛好,牛扒吃落非常有肉汁,肉味很香,單是吃牛扒也值回票價。忌廉班戟卷最後加$48還送了一個忌廉班cake卷,忌廉很滑很香,最後配上甜品真是完美的一餐。

安格斯西冷扒

忌廉班戟卷

以前食過呢間嘅甜品幾次都不錯 所以今次👧🏻完sem 就即刻去食之前去銅鑼灣就得一層 今次呢間就有上下層雖然都算打卡cafe 但打卡位就唔太多旺角區黎講 有兩層都算幾特別💓無野做同朋友去食下野 吹下水都幾chill🥰🌟 三重芝士大啡菇黑松露牛肉burger係咁多款入面必叫嘅既菜式 芝士味好濃郁 大啡菇好juicy perfect match🥰🌟 單骨水牛城雞翼雞肉嫩滑 加埋bbq醬都唔錯 不過就冇諗過佢唔辣 差緊少少野咁🌟baby pork ribs三款入面相對比較遜色 肉質就有少少over cook😢🌟鹹蛋黃疏乎厘pancake去Hesheeat一定要食甜品 不過留意番要等30mins,最好一開始落單嘅時候叫定!今次叫左呢個 諗住試吓伏可能有驚喜 點知食落好似食緊月餅感😂 之前食過其他款甜品好多都好好食👍 但呢款比起其他甜品就差得遠 下次都係乖乖地揀番啲最熱門嚟食😂😂😂📎店舖資訊📌 HeSheEat (銅鑼灣地帶)旺角白布街22號藝興大廈地下4號舖🚇港鐵旺角站 E2 出口, 步行約6分鐘📌HeSheEat (白布街) 銅鑼灣記利佐治街2-10號銅鑼灣地帶2樓201號舖🚇港鐵銅鑼灣站 E
以前食過呢間嘅甜品幾次都不錯

🌟baby pork ribs
三款入面相對比較遜色 肉質就有少少over cook😢

🌟鹹蛋黃疏乎厘pancake

📎店舖資訊
📌 HeSheEat (銅鑼灣地帶)
旺角白布街22號藝興大廈地下4號舖
🚇港鐵旺角站 E2 出口, 步行約6分鐘

📌HeSheEat (白布街)
銅鑼灣記利佐治街2-10號銅鑼灣地帶2樓201號舖
🚇港鐵銅鑼灣站 E 出口, 步行約1分鐘

等候時間🕰 0 mins
📍#旺角
2021-06-03 105 瀏覽
難得出旺角食嘢 又想食甜品但又想食爆個肚個腦就閃出咗呢間餐廳因為呢間可以講係文武雙全唔會令人失望嘅好選擇😗😗夏天咁熱當然要嚟兩杯冰涼冰涼下啦左邊個杯芒果沙冰加咗黑糖 雖然飲唔到咩黑糖味但係本身菠蘿沙冰嘅清爽度令人非常滿意 右邊嗰杯水果茶一如既往地沖出水準 茶味夠 生果鮮!☺️你間分店有兩層上面嗰層最多可以有張八人枱俾大家gathering🥰🥰🤫小食原本諗住叫雞翼但係又好想試呢個薯餅波波配芝士汁 一口size 令人着迷 不知不覺就食咗半桶🤣想稱讚下佢嘅份量真係非常多 主菜未上已經飽飽地但係見到呢塊扒食慾又返晒嚟 要求左七成熟 牛肉稔身juicy 兩邊香脆 重點係七成熟完全冇overcooked💪🏻💪🏻預早左半個鐘叫廚房落士多啤梨疏乎厘pancake 上碟非常精緻 見到啲焦糖實在令人食指大動🤩🤩 空氣感本人略嫌不足 但整體感覺協調 蛋味適中 😌 為今餐畫上句號🐈
難得出旺角食嘢 又想食甜品但又想食爆個肚

右邊嗰杯水果茶一如既往地沖出水準 茶味夠 生果鮮!☺️

2021-05-25
  • 士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟
2021-05-26 111 瀏覽
今日lunch同屋企人嚟食hesheeat,之前都食過一次覺得都幾好食既,屋企人食肉眼牛扒叫左7成熟但好似得6成,不過我覺得係好食啲🤣茶係用twinings既茶包,都正常好飲既。個蕃茄燴扁意粉好開胃,番茄味都唔錯👍🏻👍🏻煙三文魚忌廉燴長通粉既三文魚幾少,不過蘑菇都多既,忌廉汁都做得唔錯,68蚊嚟講係好抵食嘅。不過今次食就不幸地飲到一碗有頭髮係入面嘅雜錦湯,侍應好友善咁樣換左一碗新嘅湯比我哋,但其實應該都係同一煲湯嚟架啫😅除咗呢樣野應該要注意下其他都無乜問題既😅
2021-05-26 437 瀏覽
HeSheEat呢個名相信大家都唔會陌生😋除左旺角之外 宜家已經開左幾間分店銅鑼灣同荃灣一樣超多人食 開左咁耐依然不減人氣雖然都有正餐 但甜品就出名好多以前唔少人會嚟特登食甜品我地兩個人平日7點幾嚟到 唔洗等就入得👏.🎈牛油果.芒果.三文魚他他配中東包 ($98)呢個配搭幾得意 牛油果打成醬咁嘅質地入面有大量芒果同三文魚💁🏻‍♀️味道酸酸地幾開胃👏.🎈烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁.薯條 ($148)我地叫左五成熟 一切開係嫩粉紅色剛剛好😋牛扒面頭仲配左嚿香草牛油 調味不錯薯條份量都幾多 炸到超香脆🤤.🎈楓樹糖漿梳乎厘班戟 ($78)作為主打嘅甜品當然質素有番咁上下😋一上碟就已經聞到蛋香味🤤成個pancake超級fluffy 入口鬆化食pancake我自己會中意食原味 咁樣先唔會喧賓奪主配上簡單嘅楓樹糖漿同日本忌廉已經足夠突出蛋香味😋媽媽就特別鐘愛呢到嘅忌廉 奶油味唔會太重甜度恰到好處 有啲似燒棉花糖嘅味道👍.🎈總括而言正餐做得不錯 但甜品比較出色 有啲後悔冇叫兩份pancake🤤我見除左有常見嘅梳乎厘班戟仲有厚焗鬆餅一樣係非常之吸引🤤
HeSheEat呢個名相信大家都唔會陌生😋
除左旺角之外 宜家已經開左幾間分店
銅鑼灣同荃灣一樣超多人食 開左咁耐依然不減人氣
雖然都有正餐 但甜品就出名好多

以前唔少人會嚟特登食甜品
我地兩個人平日7點幾嚟到 唔洗等就入得👏
牛油果.芒果.三文魚他他配中東包

🎈牛油果.芒果.三文魚他他配中東包 ($98)
呢個配搭幾得意 牛油果打成醬咁嘅質地
入面有大量芒果同三文魚💁🏻‍♀️
味道酸酸地幾開胃👏
烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁.薯條

🎈烤紐西蘭肉眼牛扒配燒汁.薯條 ($148)
我地叫左五成熟 一切開係嫩粉紅色剛剛好😋
牛扒面頭仲配左嚿香草牛油 調味不錯
薯條份量都幾多 炸到超香脆🤤
楓樹糖漿梳乎厘班戟

🎈楓樹糖漿梳乎厘班戟 ($78)
作為主打嘅甜品當然質素有番咁上下😋
一上碟就已經聞到蛋香味🤤