2020-01-11
約咗朋友去地點最方便嘅旺角食飯!! 想坐得舒服啲, cafe當然係不二之選! 裏面嘅裝修都行簡約風都懶得諗食乜嘢,所以就叫set喇~但嚟到Cafe,點都要叫杯特別啲嘅嘢飲嘅~ 就算要加錢都值得呀! 嘢飲嘅選擇真係有超級無敵極之多!!!香桃沙冰 (左)~ 朋友點咗呢個, 都唔覺有科學嘅糖漿味, 反而香桃味都幾濃,值得推介!山羊座特飲(右)~ 差唔多生日嘅我,當然係點山羊座啦 !內容非常豐富,有雪糕 、朱古力粉同埋奶類 ,呢幾個配搭一定會係好夾!!好飲!白汁香草煙三文魚意粉~ 一嚟到見到用煙三文魚拼咗好大朵玫瑰花就已經心心眼, 加埋焗過嘅白汁意粉,香濃芝士味,簡直係wonderful!特濃龍蝦汁帶子蟹肉意粉~ 龍蝦汁非常濃稠,帶有鮮味,由於汁用上忌廉,所以非常香滑! 帶子同蟹柳的份量亦算多,果然係真材實料!!蜜糖雞翼~ 雞翼外香甜、微脆,內軟滑夠味!yummy! 榛子醬窩夫~ 屬於係硬淨口感, 榛子醬 exactly係金莎既味!! 通常窩夫 都會襯雪糕,但係襯榛子,一啲都唔差,而且多咗幾分新鮮感添!!tiramisu~ 冇用好多cream,反而夾咗啲海綿蛋糕,冇咁濟,唔錯!!!
裏面嘅裝修都行簡約風
都懶得諗食乜嘢,所以就叫set喇~
蜜糖雞翼~ 雞翼外香甜、微脆,內軟滑夠味!yummy!