西餐廳舒適空間感十足很多坐位都好快爆滿訂枱真係有需要🍚明太子醬軟殼蟹意大利粉意粉非常高質又軟又滑又有咬口彈牙醬汁份量包住每條意粉軟殼蟹好大隻勁多蟹肉外香脆內軟保留蟹肉味份量非常非常多口感味道非常有層次🍚黑松露薯條薯條香脆不油膩添加黑松露醬汁口感好滑 味道好濃即刻高級晒會一條一條追住食成碟滿滿份量勁多 呢個價錢其他店只有四分一好抵食🍚川味雞軟骨大大粒雞軟骨連到少少肉保留到肉汁微微麻辣咸香味不會刺激軟骨脆口味道口感很豐富🍚海鹽kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶淡黄色果茶配 白色芝士奶蓋 一開始以為係啤酒賣相好靚綿密濃郁的奶香泡沫咸甜奶香味配果茶味道分明又好夾獨立一杯飲還是伴餐一齊飲都好配🍚咸檸柚子沙冰沙冰清爽解渴幫助消化好適合邊食邊飲食炸物都不怕喉嚨痛🍚特濃開心果 忌廉麻薯梳乎厘好大碟特大梳乎厘鬆軟 Q彈 空氣感十足濃濃蛋味配薄薄一片煙韌麻痺口感更剌激勁多特濃開心果醬又濃又滑梳乎厘配開心果更香更濃 更高層次獨立食又得一齊食都得高質 好精彩
西餐廳

特濃開心果 忌廉麻薯梳乎厘
  • 海鹽Kiri芝士奶蓋桂花烏龍茶
  • 特濃開心果忌廉麻糬梳乎厘
2025-07-08 2008 瀏覽
朋友約到觀塘嘅Four o Five Coffee & Eatery,入到嚟環境舒服,坐得又寬敞,啱晒慢慢chill住食lunch午餐有lunch set $98起包餐湯 或 沙律同飲品洋蔥忌廉湯口感幼滑,帶有細細粒洋蔥甜味沙律菜新鮮加上陳醋調味,好清新山政小山園【槙之白】宇治抹茶除左咖啡仲有好多飲品選擇,小山園宇治抹茶都幾好飲澳洲殼飼肉眼扒配薯蓉·日式鰹魚汁牛扒剛好juicy肉質不會硬,配個薯蓉沾上旁邊日式鰹魚汁,十分美味法式油封鴨腿配蜜桃莎莎鴨腿非常嫩滑,配上蜜桃莎莎入口清新,好啱夏天棒棒鷄鎚鷄鎚炸得酥脆香口,沾上醬汁好惹味吉士焦糖梳乎厘午市套餐可加$68-$88就食到梳乎厘班戟!兩層厚厚梳乎厘,厚而鬆軟,蛋香濃郁,入口即溶又唔會太甜,配埋焦糖爆谷,加上香脆焦糖層次感十足,影相打卡一流!總括食物水準高份量足,價錢合理,服務都唔錯

午餐有lunch set $98起包餐湯 或 沙律同飲品

洋蔥忌廉湯口感幼滑,帶有細細粒洋蔥甜味
沙律菜新鮮加上陳醋調味,好清新

山政小山園【槙之白】宇治抹茶
除左咖啡仲有好多飲品選擇,小山園宇治抹茶都幾好飲

澳洲殼飼肉眼扒配薯蓉·日式鰹魚汁

法式油封鴨腿配蜜桃莎莎
鴨腿非常嫩滑,配上蜜桃莎莎入口清新,好啱夏天

棒棒鷄鎚
鷄鎚炸得酥脆香口,沾上醬汁好惹味

吉士焦糖梳乎厘
午市套餐可加$68-$88就食到梳乎厘班戟!

總括食物水準高份量足,價錢合理,服務都唔錯
  • 吉士焦糖梳乎厘班戟
藏身喺成業工業大廈地下,環境清新舒適,乾淨光猛,坐位寬敞,超推介畀鍾意食梳乎厘班戟嘅朋友!推介黎呢度下午茶,超抵,又有梳乎厘班戟食架!不過返工夾唔到時間,黎食午餐都好開心。午餐有lunch set,主要係西餐,包餐湯/沙律同飲品。幾鐘意呢度既沙律同餐湯,洋蔥忌廉湯幾好味,口感幼滑,每啖帶有細細粒洋蔥既自然甜味。🧅🥣沙律都大碗,意式醋調味,沙律菜新鮮。🥩 澳洲穀飼肉眼扒配黑松露燒肉汁ribeye order medium,配上黑松露燒肉汁。個薯蓉好食!🥓 🍍BBQ汁慢煮豬腩肉配燒菠蘿慢煮豬腩肉係有少少肥膩,係好邪惡既美食,好彩配左燒菠蘿,可以平衡返個油膩感,解膩。🥞 原味梳乎厘配楓糖漿 午市套餐可加$68-$88就食到梳乎厘班戟!叫左最basic既原味,感覺無咁甜咁肥,個pancake真係好好食❣️厚而鬆軟,蛋香濃郁,配楓糖漿甜度適中,食完好滿足🥞🥰
藏身喺成業工業大廈地下,
環境清新舒適,
乾淨光猛,坐位寬敞,
超推介畀鍾意食梳乎厘班戟嘅朋友!

推介黎呢度下午茶,超抵,又有梳乎厘班戟食架!

不過返工夾唔到時間,
黎食午餐都好開心。
午餐有lunch set,
主要係西餐,
包餐湯/沙律同飲品。

幾鐘意呢度既沙律同餐湯,
沙律都大碗,意式醋調味,沙律菜新鮮。

🥩 澳洲穀飼肉眼扒配黑松露燒肉汁
ribeye order medium,
配上黑松露燒肉汁。
個薯蓉好食!

🥓 🍍BBQ汁慢煮豬腩肉配燒菠蘿
慢煮豬腩肉係有少少肥膩,
係好邪惡既美食,好彩配左燒菠蘿,
可以平衡返個油膩感,解膩。

🥞 原味梳乎厘配楓糖漿
午市套餐可加$68-$88就食到梳乎厘班戟!
叫左最basic既原味,
感覺無咁甜咁肥,
個pancake真係好好食❣️
厚而鬆軟,蛋香濃郁,配楓糖漿甜度適中,食完好滿足🥞🥰

4天前 0 瀏覽
觀塘工厦美食多,four o five梳乎厘堪稱官塘名物,餐廳人氣十足,裝修華麗!小食千手茄子,將茄子切成一條條再調味,炸完再點上茄汁,上菜之後就知道菜如其名,十分像真!肉丸意粉意粉份量都唔少,每條都掛上酸甜惹味蕃茄醬汁,有口感; 而好耐都無食嘅肉丸口感唔係死實,配呢個酸甜醬汁可中和肉丸嘅膩度,好夾呀。All day breakfast 份量驚人,有滑蛋,早餐腸, 煙三文魚,巴馬火腿,炒雜菇,炸薯餅,牛油果,雜沙律,營養滿分!原味楓糖梳乎厘班㦸鬆軟厚彈,入口富蛋香,配上招牌楓糖同幼滑忌廉,甜品控至愛!
$237.5
5天前 0 瀏覽
喺觀塘隱藏咗一間好適合成日去食飯嘅餐廳,價錢合理,份量十足,而且用餐環境乾淨舒服,重點係餐廳提供多款小食同特色疏乎厘,打卡一流,慶生都啱!.🌟四川辣味蜆肉意粉呢款意粉好啱鍾意食辣嘅朋友,辣椒醉咗喺每條意粉上面,意粉乾身,微辣感刺激味蕾,惹味好食,蜆肉俾得好多而且粒粒都肥美,增加口感,味道好夾!.🌟蒜香蟹肉意大利粉蟹肉份量十足,鋪滿成碟意粉。蟹味濃郁,每條意粉都沾滿蟹鮮同蒜香,口感豐富,而且仲加咗啲蔬菜切粒,藏喺意粉裏面,營養均衡又可以吸收蔬菜纖維。.🌟香濃泰式奶茶梳乎厘班戟茶味濃郁,口感鬆軟,疏乎厘挺身又帶空氣感。搭配嘅珍珠Q彈有嚼勁,再加埋餅乾碎,令整體口感更加豐富,甜而不膩。.🌟海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶奶蓋鹹香濃厚,口感綿密。白桃烏龍茶底清新味濃,果香明顯,兩者搭配順口唔膩,非常推薦。
🌟四川辣味蜆肉意粉
海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶
香濃泰式奶茶梳乎厘班戟
海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶
5天前 0 瀏覽
特濃開心果梳乎厘pancake,顧名思義就係pancake再加梳乎厘然後再加上開心果醬然後上面審一啲開心果碎咁樣嘅甜品,不過佢個size真係大得好誇張,我覺得兩個人share係基本,如果細食少少真係三個人或者四個人share先至食得曬。用包tempo紙巾做一個size嘅比較就知道呢份梳乎厘pancake真係好大份。味道ok嘅,不過開心果嘅味唔係好出,pancake同埋梳乎厘個質地都唔錯,甜品控不容錯過。

用餐優惠
試食活動
6天前 0 瀏覽
星期日下午2:00時間,餐廳仍坐滿至少8成,似乎是一間受歡迎的餐廳,用餐限時90分鐘。是日意粉有9款選擇,燴飯有2款選擇。我們點了:蒜香蟹肉意粉($138)+凍鮮奶咖啡(加$21 ): 意粉的軟硬度煮得剛好,蒜香味濃,每一啖意粉均伴隨有蟹肉,證明蟹肉不少,整碟的份量剛好適合一個普通成年人享用。至於餐飲凍鮮奶咖啡,沒有什麼驚喜,就是一杯普普通通的鮮奶咖啡。虎蝦帶子意粉( $138 ):虎蝦兩隻,帶子兩隻,意粉汁是蕃茄蒜香汁,賣相很不錯,睇見都想食,虎蝦和帶子不是頂級的質素,沒有特出的鮮甜味,但論size和肉質都是合格的,意粉掛汁,汁的酸甜度平衡得不錯,整體對得起價錢。黑松露燴飯伴巴馬火腿配黑醋汁( $149 ):燴飯要煮得好食並不容易,這餐廳的燴飯不論口感和調味都令人滿意,飯的熟度煮得剛好,有菇菌香,亦有淡淡的松露味(松露味重一點會更好),整體很不錯👍🏻香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟(要等至少20分鐘)($128):大大份2件梳乎厘班戟,配滿滿的朱古力醬和餅碎,還伴有1條有焦糖脆面的香蕉,好豐富,整份甜品不太甜,很合我心意,好睇又好食,只是不覺海鹽在這甜品的發揮點在那😅。這是一餐飯後用來畫上完
是日意粉有9款選擇,燴飯有2款選擇。我們點了:
蒜香蟹肉意粉($138)+凍鮮奶咖啡(加$21 ):
虎蝦帶子意粉( $138 ):
黑松露燴飯伴巴馬火腿配黑醋汁( $149 ):
香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟(要等至少20分鐘)($128):
大大份2件梳乎厘班戟,配滿滿的朱古力醬和餅碎,還伴有1條有焦糖脆面的香蕉,好豐富,整份甜品不太甜,很合我心意,好睇又好食,只是不覺海鹽在這甜品的發揮點在那😅。這是一餐飯後用來畫上完美句號的好選擇,特別啱幾個女仔share食😄
埋單連加一共$608,不便宜,但可接受,味道整體都屬中上水平,有機會再幫襯。
成餐真金白銀自費,沒有享用任何優惠或邀請!

6天前 0 瀏覽
餐牌以西式為主,餐點賣相精美好啱打卡最吸引莫過於午餐可以特價加配招牌梳乎厘班㦸🎈 黑松露芝士大啡菇長通粉醬汁相當creamy,先食到黑松露香再食到忌廉奶香幾有層次長通粉裡面藏住不少掛汁,每啖都食到濃郁黑松露香味🎈 韓式辣醬慢煮伊比利亞黑毛豬燴飯韓式辣醬嘅味道同米飯好融合,甜甜辣辣好開胃黑毛豬切成細細條好啱送飯鍾意撈汁食飯嘅朋友一定滿意🎈 原味梳乎厘配楓糖漿到店必點嘅名物跟餐加$68就食到Size超厚身,唔係行空氣感路線口感鬆軟有蛋香,配輕盈忌廉同楓糖漿,感覺輕盈無負擔🎈冧酒朱古力撻除咗梳乎厘,甜品仲有牛角包窩夫同朱古力撻、檸檬撻等選擇朱古力撻好有驚喜,質感超幼滑,朱古力味中帶冧酒酒香,會為咗個撻再返嚟😍🎈山政小山園【槙之白】宇治抹茶🎈山政小山園 【RICH】一番焙茶鮮奶
餐牌以西式為主,餐點賣相精美好啱打卡
最吸引莫過於午餐可以特價加配招牌梳乎厘班㦸

🎈 黑松露芝士大啡菇長通粉
醬汁相當creamy,先食到黑松露香
再食到忌廉奶香幾有層次
長通粉裡面藏住不少掛汁,每啖都食到濃郁黑松露香味

🎈 韓式辣醬慢煮伊比利亞黑毛豬燴飯
韓式辣醬嘅味道同米飯好融合,甜甜辣辣好開胃
黑毛豬切成細細條好啱送飯
鍾意撈汁食飯嘅朋友一定滿意

🎈 原味梳乎厘配楓糖漿
到店必點嘅名物跟餐加$68就食到
Size超厚身,唔係行空氣感路線
口感鬆軟有蛋香,配輕盈忌廉同楓糖漿,感覺輕盈無負擔

🎈冧酒朱古力撻
除咗梳乎厘,甜品仲有牛角包窩夫同朱古力撻、檸檬撻等選擇

🎈山政小山園【槙之白】宇治抹茶

🎈山政小山園 【RICH】一番焙茶鮮奶
2025-08-27 0 瀏覽
塘工廠小cafe 必食梳乎厘班戟,其次泡菜卡邦尼意粉🔶️伯爵茶珍珠梳乎厘班戟($118) 堪稱視覺與味覺的雙重盛宴!三片巨型的班戟如雲朵般層疊堆砌,那驚人的蓬鬆感。頂層都浸著濃郁伯爵茶醬,香味清新。用珍珠點作綴其間,Q彈。真的好好味!🔶️韓式泡菜卡邦尼意粉配溫泉蛋($133)韓西混血的驚喜,泡菜的酸辣爽脆碰撞卡邦尼的奶香濃郁, 戳破溫泉蛋液更添絲滑。🔶️虎蝦帶子意粉 ($158)🔶️海鹽Kiri起司奶蓋白桃/桂花烏龍
塘工廠小cafe
必食梳乎厘班戟,其次泡菜卡邦尼意粉

🔶️伯爵茶珍珠梳乎厘班戟($118)
堪稱視覺與味覺的雙重盛宴!
三片巨型的班戟如雲朵般層疊堆砌,
那驚人的蓬鬆感。
頂層都浸著濃郁伯爵茶醬,香味清新。
用珍珠點作綴其間,Q彈。
真的好好味!

🔶️韓式泡菜卡邦尼意粉配溫泉蛋($133)

🔶️虎蝦帶子意粉 ($158)

🔶️海鹽Kiri起司奶蓋白桃/桂花烏龍

用餐優惠
試食活動
為咗呢度嘅經典梳乎厘🥞🤤再次光顧, 餐廳嘅梳乎厘真係令我印象深刻😽😽, 暫時係我食過最好味嘅梳乎厘🥇🥔明太子醬軟殼蟹意大利粉🍝 $128融合咗日式風味嘅創意配搭, 炸得酥脆嘅軟殼蟹🦀係亮點, 奶香嘅醬汁中帶住明太子嘅鹹香, 非常驚喜🥳🥔虎蝦帶子意粉🍝 $163虎蝦🦐勁大隻😍, 差唔多有手掌咁大✋, 帶子鮮味十足, 意粉掛滿濃郁嘅蕃茄醬汁😋🥔特濃開心果忌廉麻薯梳乎厘🥞 $158上次食咗吉士梳乎厘班戟, 今次決定食近期hit爆嘅開心果味, 梳乎厘一如既往, 蛋香味濃, 非常Q彈, 開心果忌廉真係超多, 滿滿一碟😻, 開心果控嘅朋友一定唔可以錯過🤤

🥔明太子醬軟殼蟹意大利粉🍝 $128

🥔虎蝦帶子意粉🍝 $163

🥔特濃開心果忌廉麻薯梳乎厘🥞 $158

• 特濃開心果忌廉麻糬梳乎厘
  • 明太子醬軟殼蟹意大利粉
2025-08-26 0 瀏覽
呢間隱世西餐廳, 隱藏喺工廈裏面, 味道真係非常令人驚喜😻慢煮大醬和牛面肉伴薯蓉 $208餐廳選用嫩滑嘅和牛, 經過低溫長時間慢煮, 令肉質更加軟嫩入味😘, 味道實在令人回味🤤黑松露雜菌意大利麵 $138香濃嘅黑松露令雜菌嘅香味更加激發出嚟, 每條意大利麵都掛滿醬汁, 好快就畀我哋光盤🤭🤭吉士梳乎厘班戟 $108重頭戲嚟啦🥳, 梳乎厘非常Q彈, 空氣感十足👍, 仲放咗爆谷做裝飾, 梳乎厘加上吉士醬汁、爆谷一齊食, 超滿足🤤🤤, 呢個甜品必點👍
呢間隱世西餐廳, 隱藏喺工廈裏面, 味道真係非常令人驚喜😻

慢煮大醬和牛面肉伴薯蓉 $208

黑松露雜菌意大利麵 $138

吉士梳乎厘班戟 $108
慢煮大醬和牛面肉伴薯蓉

慢煮大醬和牛面肉伴薯蓉
每次想食梳乎厘時都會諗起呢間🤤呢間係我食過食大件又最好味嘅梳乎厘!! 今年已是第三次回訪,又來試試不同口味嘅梳乎厘和主菜🥞原來還有牛角窩夫!-🌮墨西哥牛肉餡餅 ($78)餡餅底薄薄地 微脆 內有邪惡芝士! 🍝明太子醬軟殼蟹意粉 ($128)明太子控必點! 意粉勁掛汁 份量好多🍌焦糖香蕉牛角窩夫 ($78)牛角窩夫焗得非常香脆好味! 非常推薦淋上楓糖漿有種焦糖爆谷的味道🥞香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟 ($128)梳乎厘好巨型 裡面口感輕盈朱古力醬裡有不少oreo脆脆 仔細品嚐會食到海鹽的鹹香味無論係賣相 口感定味道都非常吸引🫶🏻整體而言 cafe由主食到甜品都好出色強力推介大家來試甜品💯🤤梳乎厘一如既往好味 牛角窩夫都好驚喜 下次想食時必定會再過來!😋
每次想食梳乎厘時都會諗起呢間🤤
呢間係我食過食大件又最好味嘅梳乎厘!!
🌮墨西哥牛肉餡餅 ($78)
餡餅底薄薄地 微脆 內有邪惡芝士!
墨西哥牛肉餡餅

🍝明太子醬軟殼蟹意粉 ($128)
明太子控必點! 意粉勁掛汁 份量好多
明太子醬軟殼蟹意粉

🍌焦糖香蕉牛角窩夫 ($78)
牛角窩夫焗得非常香脆好味! 非常推薦
淋上楓糖漿有種焦糖爆谷的味道
焦糖香蕉牛角窩夫

🥞香濃海鹽朱古力梳乎厘班戟 ($128)
梳乎厘好巨型 裡面口感輕盈

玫瑰鮮奶咖啡

2025-08-22
墨西哥牛肉餡餅
  • 明太子醬軟殼蟹意大利粉
今日同朋友去咗觀塘工廈區嘅 Four O Five Coffee & Eatery✨試吓佢哋嘅輕食同咖啡,整體體驗幾驚喜😍 工業風裝修加埋開放式吧枱,感覺chill得嚟又唔侷促,啱曬同朋友傾偈hea吓🤟🏻 1. 意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉 🍝一上枱就聞到濃郁嘅煙燻香!火腿鹹香突出,嘅醬汁用咗蛋黃同芝士調製,creamy得嚟唔會太漏🥓意粉煮得啱啱好,al dente口感有咬勁,每條掛滿醬汁,好滿足!2. 墨西哥牛肉餡餅 🌮外皮煎到微脆,咬落去爆餡!牛肉碎用香料炒過,夾住溶化嘅芝士,味道好豐富。3. 明太子薯條 🍟呢個真係必點!薯條炸到金黃脆身,上面淋滿明太子醬,鹹鮮帶微辣,邪惡但停唔到口😈4. 原味梳乎厘配楓糖漿 🥞超級蓬鬆嘅梳乎厘,一啖落去好似食緊空氣感嘅雲朵☁️蛋香濃郁,面頭微微焦脆,入面濕潤綿密。加咗淡淡楓糖漿同牛油,甜度剛剛好,係打卡同味覺雙重享受!5. 檸檬蜂蜜梳打 🍋清爽之選!新鮮檸檬汁嘅酸香同蜂蜜甜味平衡得好好🍯氣泡感足,飲落好解膩。尤其係食完濃味嘢之後飲一啖,成個人refresh曬!6. 海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶(凍)(走甜)茶底用咗白桃烏龍,桃香清香唔人工🍑上面嘅

1. 意大利煙燻火腿卡邦尼意大利粉 🍝

2. 墨西哥牛肉餡餅 🌮

3. 明太子薯條 🍟

4. 原味梳乎厘配楓糖漿 🥞

5. 檸檬蜂蜜梳打 🍋

6. 海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶(凍)(走甜)
茶底用咗白桃烏龍,桃香清香唔人工🍑上面嘅芝士奶蓋超級濃郁,帶微微海鹽鹹味,口感綿滑似奶霜。因為走甜,茶味更突出,飲落一啲都唔膩,抵讚!

總結: 食物質素高,款式有心思,尤其係明太子薯條同梳乎厘必encore!環境舒適,價錢合理,適合姊妹談心或者獨自嚟chill吓👍
會再嚟試佢哋嘅咖啡同其他主食!☕
#觀塘美食 #工廈cafe #明太子控必試
Four O Five Coffee & Eatery ✨
📍 香港觀塘成業街19-21號成業工業大廈地下2號舖
2025-08-22 0 瀏覽
第二次來這裡吃飯,店裡依舊熱鬧。未到六點已經有一群一群客人入座。因為要留肚吃梳乎厘pancake,所以只點一份意粉+一個小吃。明太子醬軟殼蟹意大利粉軟殼蟹很好吃,不只是一團油淋淋的炸物,是難少有吃到有蟹的鮮味的軟殼蟹;明太子意粉亦相當不錯,明太子味頗突出,帶點甜又帶點辣味令人一口接一口地吃。意粉裡還有翠玉瓜粒粒,加添清新的感覺。炸魚薯條炸魚炸得酥脆,內裡非常嫩滑而且有鮮味👍🏼薯條有我喜愛的五香粉,上枱時已經非常香,幾乎不用點茄汁,已經可以KO特濃開心果梳乎厘班戟終於來到重點的pancake time,能遇上期間限定的開心果口味實在太幸運了😁有兩大塊厚厚的梳乎厘pancake,如果以size來說,我認為它已不是pancake,而是蛋糕🤣對女生來說是三至四人份量呢!梳乎厘pancake口感濕潤而且綿密,開心果忌廉很滑溜而且不會太甜,加上開心果碎和烤杏仁碎,增加口感,光吃忌廉就已經很享受,加上軟糯的麻糬真的超滿足😌

明太子醬軟殼蟹意大利粉
意粉裡還有翠玉瓜粒粒,加添清新的感覺。

炸魚薯條
炸魚炸得酥脆,內裡非常嫩滑而且有鮮味👍🏼

特濃開心果梳乎厘班戟
2025-08-21 0 瀏覽
韓式辣醬慢煮伊比利亞黑毛豬燴飯每粒飯粒都被韓式辣醬包裹,食落去甜甜辣辣,幾開胃。加配炸海苔魷魚青芥末沙律醬份量十足,食落去外酥內軟,炸粉適中,蘸上青芥末沙律醬清新每份梳乎厘即叫即製,兩個梳乎厘端上黎真係太震撼啦!對於甜品控黎講,實在係太滿足😋😋賣相已經深深被吸引梳乎厘蓬鬆,端上黎既時候動彈動彈,空氣感十足,口感輕盈,入口即溶,帶有淡淡既蛋味,原味梳乎厘沾上楓糖後,每一啖都香甜香甜。特濃開心果忌廉麻糬梳乎厘中既開心果味尤其突出,濃郁豐厚,開心果果粒增加左口感,仲有一片片麻薯,煙煙韌靭,口感豐富。由於一開始被開心果味吸引,沾左好多開心果醬,去到後期既時候有少少膩,所以大家適量點就好啦。oreo沙冰以可口既Oreo製作,味道香濃,甜度適中。

韓式辣醬慢煮伊比利亞黑毛豬燴飯
每粒飯粒都被韓式辣醬包裹,食落去甜甜辣辣,幾開胃。

加配炸海苔魷魚青芥末沙律醬
份量十足,食落去外酥內軟,炸粉適中,蘸上青芥末沙律醬清新

oreo沙冰
以可口既Oreo製作,味道香濃,甜度適中。