2023-06-01
一直bookmarked左好耐好想食既Firebird終於有機會食到🥰🥰🤭成日都爆場既一間餐廳。。環境又好靚好適合打卡。。🥢特上牛肉串燒盛盒(5串 )$188有A4和牛串、厚切牛舌串、牛肉金菇卷串同牛肉壽喜燒串同秋葵串。最正係個A4和牛!和牛脂香肉嫩!真係好正。。🥢炸雞軟骨 $48炸物正常發揮,價錢唔貴都幾多粒。。🥢雞翼串 $32呢度串燒好食,燒得好乾身脆口。。🥢三文魚腩刺身 $98好鮮味大片!性價比幾高。。🥢珍寶海老天婦羅盛合 $158珍寶海老真係超巨型!入口超啖啖肉,海老肉質結實彈牙,外層天婦羅粉漿又唔會太過厚重,薄脆唔油膩。跟隨配搭蔬菜天婦羅一樣唔會過厚粉!必點之選!。。Drink list擇左「Suntory premium malts Jumbo $68 」、同「Fuji mountain $78 Sake、lychee syrup, lychee liqueur, blue curacao liqueur」Cocktail 幾驚喜。。真係無令我失望既一餐🥰🥰好食。
。環境又好靚好適合打卡。
🥢特上牛肉串燒盛盒(5串 )$188
🥢炸雞軟骨 $48
炸物正常發揮,價錢唔貴都幾多粒。
🥢雞翼串 $32
呢度串燒好食,燒得好乾身脆口。
🥢三文魚腩刺身 $98
好鮮味大片!性價比幾高。
🥢珍寶海老天婦羅盛合 $158
。
真係無令我失望既一餐🥰🥰好食。