2008-11-16 15 瀏覽
約左好友共聚.聽人講係依度坐好耐都得就黎左.(方便我地傾計)星期5晩去到好多人.差唔多無空位.坐低之後出去買野食.都幾多選擇.價位係朗豪坊黎講都幾公道.我要左dinner set.$69+10轉果汁.包括蕃薯忌廉湯,蒜蓉包,栗米雞皇意粉,任何一款果汁.友人要左蘑菇腸仔火腿意粉,香蕉船.蕃薯忌廉湯:太酸啦!完全飲唔到忌廉既香味.蒜蓉包都ok.個皮都脆.面既蒜蓉芝士都好香.栗米雞皇意粉.個汁幾好.唔會太多或者太heavy.意粉又唔會過稔.栗米都好甜.但雞肉就太鹹,肉質又比較"鞋".白汁蘑菇腸仔火腿意粉.其實依d急凍食物都幾難寫食評.因為急凍食品都係個d味嫁啦...所以成個意粉都無乜特別.但友人中意急凍食品...香蕉船唔記得影相.我覺得依個好抵食!有3個雪糕球加2條香蕉加cream加朱古力蛋卷!!!!1個人食實食唔曬!!2個人share啱啱好.味道賣相以$25黎講已經交足貨!雖然話無人會催你走.但當多人企係你身邊等枱既時候都係有1定既壓力...anyway,有下次!
約左好友共聚.
聽人講係依度坐好耐都得就黎左.
(方便我地傾計)

星期5晩去到好多人.
差唔多無空位.
坐低之後出去買野食.
都幾多選擇.
價位係朗豪坊黎講都幾公道.

我要左dinner set.$69+10轉果汁.
包括蕃薯忌廉湯,蒜蓉包,栗米雞皇意粉,任何一款果汁.
友人要左蘑菇腸仔火腿意粉,香蕉船.

蕃薯忌廉湯:太酸啦!
完全飲唔到忌廉既香味.

蒜蓉包都ok.
個皮都脆.
面既蒜蓉芝士都好香.

栗米雞皇意粉.
個汁幾好.唔會太多或者太heavy.
意粉又唔會過稔.
栗米都好甜.
但雞肉就太鹹,肉質又比較"鞋".

白汁蘑菇腸仔火腿意粉.
其實依d急凍食物都幾難寫食評.
因為急凍食品都係個d味嫁啦...
所以成個意粉都無乜特別.
但友人中意急凍食品...

香蕉船唔記得影相.
我覺得依個好抵食!
有3個雪糕球加2條香蕉加cream加朱古力蛋卷!!!!

1個人食實食唔曬!!
2個人share啱啱好.
味道賣相以$25黎講已經交足貨!

雖然話無人會催你走.
但當多人企係你身邊等枱既時候都係有1定既壓力...
anyway,有下次!
朋友結婚要約姊妹團傾野. 因為約一早cafe都未開, 上網見到呢間野唔趕人所以就揀左呢到. 又真係ok喎~~~~我11點半黎到, 間舖頭都仲未有人 (包括收銀員工... 哈哈), 揀好左座位就預備今日會有排坐. 首先另一友人黎到之後, 我哋兩個都點左杯mocha... 佢送上黎既時候比左包黃糖我, 我問佢有無代糖, 佢搵左搵之後話無... 不過嗰陣我飲左一啖覺得好甜都已經唔夠甜喇. 之後等另外一個朋友黎左之後我哋點左個焗肉醬意粉, 薯蓉, 同埋蜜糖雞翼. 3樣野都幾好味喎!! 尤其係個蜜糖雞翼, 佢焗到d雞翼d皮好脆, 而且比左勁多蜜糖... 好好味呀!!仲有4個遲黎既朋友, 佢哋都係自己點野食. 不過我見佢哋點既野賣相都ok. 食完都無投訴喎. 雖然呢到算係自助形式, 要自己出去買野食. 不過買完之後佢會送過黎比你. 而且中間我個frd又要水又要暖水佢都無黑面. 如果有得比tips我一定會比多d.其實我見到佢d pizza同蛋糕都好吸引的呀, 不過今日真係無機會試, 結果我哋傾到5點先至走, 其間無人黑面我哋喎... at least 我feel唔到囉.....如果要我貴d既價錢,

結果我哋傾到5點先至走, 其間無人黑面我哋喎... at least 我feel唔到囉.....如果要我貴d既價錢, 去嗰d唔係咁乾淨, 燈光昏暗, 又要受氣, d野食又難食既cafe, 我黎呢到舒服好多啦. 推介呀~~~~
$45 (其他)
  • 蜜糖雞翼
我點了薯皮 (一碟3款) 有牛肉 +雞肉 + 吞拿魚 飲品 +$8 轉了 朱古力忌簾 (因為普通凍飲都要 +$4) , 都唔錯, 但很飽肚 !男友點了煙肉串燒 埋單 $64 . 竟然貴過我地當晚既 dinner 呢 但真係可以坐得好耐傾計都冇人吹你走 !

我點了薯皮 (一碟3款) 有牛肉 +雞肉 + 吞拿魚
男友點了煙肉串燒
埋單 $64 . 竟然貴過我地當晚既 dinner 呢

但真係可以坐得好耐傾計都冇人吹你走 !
煙肉串燒
煙肉串燒
  • 薯皮
2008-09-11 21 瀏覽
放左學同家姐去左朗豪坊度行,可能係呢排氣又熱又焗好辛苦,行左一個鐘就已經頂唔順想搵個地方坐下,於是到樓上的Euro Go Go歇下啦我點了一個下午茶Cake Set($26) 揀左美式曲奇芝士蛋糕配熱檸檬茶家姐就點左一個三色焗薯皮($28)美式曲奇芝士蛋糕賣相很精緻,蛋糕的口感豐富,蛋糕分別由香香薄薄的曲奇,軟滑的忌廉芝士,很有口感的消化餅底組成,各材料的份量配合得剛剛好,所以不會太偏重一方。另外蛋糕的旁邊就有一層類似麵包布甸的東西,很特別!三色焗薯皮有咖喱雞肉焗薯皮,吞拿魚焗薯皮,微辣牛肉焗薯皮,芝士汁和茄醬滿滿的鋪了一層,讓我胃口大開Euro Go Go 的東西其實也算得上價廉物美,份量和味道都很不錯,係再食之選!
家姐就點左一個三色焗薯皮($28)
三色焗薯皮

美式曲奇芝士蛋糕
  • 美式曲奇芝士蛋糕,三色焗薯皮
(非會員)
2008-08-29 12 瀏覽
前日去到叫左一個肉醬意粉見佢貼左幾粒星諗住OK LA點知一叫到個意粉入面凍架仲要幾鹹下TIM,都算LA叫左個芝士火腿牛角包等左廿幾分鐘仲要黑色架......d服務仲要SO BAD有個女仔仲要係到笑到鬼咁大聲好影響我地,如果依間食肆無改善架話我以後都唔會去食依間野
2008-08-21 31 瀏覽
忘了是第幾次食這間店今天二人叫了菠菜汁龍俐柳意粉:今次的龍俐柳沒有像奧海城那間焗至完全失去內汁,味道還好芝士法包配吞拿魚醬:很香很脆,芝士亦不少,但要趁熱食喔蜜糖雞翼:熱辣辣食正!皮脆脆的,但我又覺得未至於是驚為天人的味道,而且偏咸了少許。跟餐的薯仔忌廉湯及蒜蓉包:薯仔忌廉湯雖食不到一粒粒的薯仔,但整碗湯確實很有薯味;蒜蓉包亦不錯,外脆內軟,蒜蓉味夠,但這蒜蓉包是在我們解決了湯後,再過限一會才送到的= =今次等候食物的時間好像短了
忘了是第幾次食這間店

今天二人叫了
芝士法包配吞拿魚醬:很香很脆,芝士亦不少,但要趁熱食喔

今次等候食物的時間好像短了
菠菜汁龍俐柳意粉
芝士法包配吞拿魚醬
蜜糖雞翼
蒜蓉包
菠菜汁龍俐柳意粉
芝士法包配吞拿魚醬
2008-08-20 12 瀏覽
芝士蒜容包 TEA SET $22由於電話無曬位,影唔到相SORRY>_<不過都幾好味,可能我中意食CHEESE^^仲叫左杯水蜜桃茶加$8,好解渴呀!~!~!~!~!~!多謝$30不過呢....落ORDER個時個職員係度傾電話有無搞錯!!!!我問佢想做會員時,佢先叫電話入邊個人等佢一會,同我講聽日先有得做會員,因為部電腦壤左~之後就繼續傾1~!~!~!`服務"好"到!
芝士蒜容包
TEA SET $22
由於電話無曬位,影唔到相SORRY>_<
不過都幾好味,可能我中意食CHEESE^^

仲叫左杯水蜜桃茶加$8,好解渴呀!~!~!~!~!~!

多謝$30

不過呢....落ORDER個時個職員係度傾電話

有無搞錯!!!!

服務"好"到!
  • 芝士蒜容包
  • 水蜜桃茶
2008-08-15 20 瀏覽
去UA睇戲前,就去了EURO GO GO食午餐,原來指定午餐+$5,可以多一款蒜蓉包或沙律,餐湯或汽水,真係好抵食紅湯配蒜蓉包味道夠濃,不過加少少蔬菜仲正 蜜糖雞亦味道好似燒BBQ咁,雞亦好入味,必食推介磨姑焗薯蓉都係我既至愛,面頭有一層煙肉碎,又有一層芝士,再加一層磨姑,低層就係薯蓉,睇見都好好味,食落口係非常之香,又唔會好"溜"菠菜龍脷意粉 好香香草味,如果多d汁,就好喇忌廉朱古力好甜好SWEET(好肥呀)這一餐真係好好味,全部都係自己最喜愛既食物食飽飽就去睇戲

紅湯配蒜蓉包
味道夠濃,不過加少少蔬菜仲正

蜜糖雞亦
味道好似燒BBQ咁,雞亦好入味,必食推介
磨姑焗薯蓉

菠菜龍脷意粉
好香香草味,如果多d汁,就好喇
忌廉朱古力
好甜好SWEET(好肥呀)

這一餐真係好好味,全部都係自己最喜愛既食物

食飽飽就去睇戲

2008-08-07 12 瀏覽
同朋友去朗豪坊食晚餐難得有間平既, 野食又ok, 就入去啦~3個人share, 每人$30~ 算好抵唔記得嗌左咩pizza. 可以嗌一個 or 半個~菠菜汁龍脷柳意粉: ok 啦蜜糖雞翼: 好好味! 外脆內軟 推薦~~~ 環境就麻麻啦... 盞燈閃下閃下.... d 位又逼最尾仲畀隔離台 & 企o係我地前面等位既人 望住.....唔可以坐低傾偈, 被逼閃人
同朋友去朗豪坊食晚餐
難得有間平既, 野食又ok, 就入去啦~
3個人share, 每人$30~ 算好抵
唔記得嗌左咩pizza. 可以嗌一個 or 半個~
菠菜汁龍脷柳意粉: ok 啦
蜜糖雞翼: 好好味! 外脆內軟 推薦~~~

環境就麻麻啦... 盞燈閃下閃下.... d 位又逼
最尾仲畀隔離台 & 企o係我地前面等位既人 望住.....
唔可以坐低傾偈, 被逼閃人
  • 蜜糖雞翼
2008-07-31 10 瀏覽
食物:我比較鍾意粟米薯蓉、煙肉焗忌廉西蘭花、蜜糖雞翼...好好味,啲蛋糕都唔錯 服務:侍應有禮貌,但略嫌上菜速度較慢

服務:侍應有禮貌,但略嫌上菜速度較慢
2008-07-28 16 瀏覽
蜜糖焗雞翼:好味,推介,蜜糖味甜度岩岩好,雞肉嫩滑,表皮香脆!咖哩牛肉Pizza:細細個,咖哩味剛好,少少牛肉芝士磨菇肉醬意粉:好多芝士,肉醬味麻麻朱古力味幾好,不會過甜
咖哩牛肉Pizza:細細個,咖哩味剛好,少少牛肉
芝士磨菇肉醬意粉:好多芝士,肉醬味麻麻
朱古力味幾好,不會過甜
2008-07-12 8 瀏覽
係朗豪坊買完戲飛之後, 又唔想行到咁遠開餐, 於是就上一層去Euro Go Go 度食, 認真方便! 點左(1)辣肉腸, 火腿, 煙肉意粉, $34 (2) 半個超級PIZZA, $32, 我地仲加 $5 轉晒餐, 有蒜蓉包同埋野飲! 等左 10 分鐘先有野食, 個 waitress 又要負責整理蛋糕櫃, 又要負責收銀, 仲要做埋傳菜, 睇見佢都慘! 蒜蓉包雖然係前菜, 但係好好食! 蒜蓉同牛油份量岩岩好, 法包又脆又軟, 應該係即焗的! 辣肉腸, 火腿, 煙肉意粉新鮮熱辣, 配料同白汁都足夠, 但係辣肉腸應該焗耐左, 變到有D乳豬皮味! 咖哩牛肉PIZZA 都好好味, 批底夠脆材料豐富但略鹽咖哩味唔夠!

咖哩牛肉PIZZA
辣肉腸, 火腿, 煙肉意粉
咖哩牛肉PIZZA
辣肉腸, 火腿, 煙肉意粉
2008-06-29 16 瀏覽
好抵食 而且又好味 ...咁價錢, 我覺得完全可接受...
好抵食 而且又好味 ...
咁價錢, 我覺得完全可接受...
2008-06-15 120 瀏覽
六月九日(一)由於中途敵不過吉之島燒雞脾引誇,令quota已用了一部份,來到Euro Go Go時只點了意粉、雞翼和朱古力~粟米雞皇意粉($32)到現時為止覺得比較好意粉,白汁芝士味香濃,雞肉算嫩滑,加上粟米配合起來的汁格外香濃,很好吃~蜜糖雞翼($26)招牌菜,焗得皮脆內軟,雞翼肉質非常嫩滑,SIZE不小,配合蜜糖實在是一絕~凍朱古力鮮奶($20)無冰,朱古力味香濃,亦算幼滑~不錯的一餐,各款都很有水準,惟服務較差,負責落單仁兄落單中途失縱,過了好一陣子才回來.... 餐廳人不多兼半自助形式,但有食物出爐通常也要等一陣子才有侍應傳菜~味道4.5
六月九日(一)

粟米雞皇意粉($32)

蜜糖雞翼($26)

凍朱古力鮮奶($20)

無冰,朱古力味香濃,亦算幼滑~

味道4.5
粟米雞皇意粉
朱古力鮮奶
蜜糖焗雞翼
粟米雞皇意粉
朱古力鮮奶
蜜糖焗雞翼
2008-06-11 13 瀏覽
每次出到朗豪坊都一定會去euro gogo食野.因為真係好抵食 而且又好味 ..d野飲都好好飲, 個杯凍愛爾蘭忌廉奶茶.入口個陣味真係好正... 又唔係好甜 ....總之就係好味啦, 蜜糖雞翼既蜜糖味好夠 =]仲有cheese cake. 又係好值得買黎食...總之呢間euro gogo真係好正啦=]
每次出到朗豪坊都一定會去euro gogo食野.
因為真係好抵食 而且又好味 ..
d野飲都好好飲, 個杯凍愛爾蘭忌廉奶茶.
入口個陣味真係好正... 又唔係好甜 ....
總之就係好味啦, 蜜糖雞翼既蜜糖味好夠 =]
仲有cheese cake. 又係好值得買黎食...
總之呢間euro gogo真係好正啦=]