6天前
今日係朗濠坊見到依間西餐,入去試下先,估唔到食物同飲品味道都ok。薯皮拼盤 (吞拿魚、煙肉芝士、蒜香雞)薯皮拼盤有三款,三種味道各有特色,薯皮焗落都幾好食,唔會太乾。吞拿魚款鮮香濃郁,配落薯皮好食。煙肉芝士款濃香,芝士有拉絲效果,煙肉香同薯皮都夾。蒜香雞款我覺得最好食,蒜香濃郁而不嗆,雞肉嫩滑,食落好有層次。每款都好好食,拼盤份量夠,適合同朋友分享!法式海岸大蝦濃汁意粉呢道意粉醬汁濃郁香滑,大蝦新鮮彈口,份量ok,每隻都多汁,食落滿足。整體味道ok。蜜糖雞翼蜜糖雞翼烤得外皮微脆,蜜糖醬汁甜度適中,入味,食落唔會覺得膩,絕對係必點嘅小食!凍朱古力泡沫奶茶 (轉鮮奶)呢杯凍朱古力泡沫奶茶轉咗鮮奶後,奶味更香濃順滑,朱古力味道濃郁但唔會過甜,泡沫細膩,入口輕盈又豐富。無論係薯皮拼盤嘅多樣風味,意粉嘅濃郁鮮美,蜜糖雞翼,定係凍朱古力泡沫奶茶嘅香濃順滑,每款都ok。價錢少貴,份量夠,服務快捷,環境舒適,係一個輕鬆又美味嘅選擇!
薯皮拼盤 (吞拿魚、煙肉芝士、蒜香雞)
吞拿魚款鮮香濃郁,配落薯皮好食。
煙肉芝士款濃香,芝士有拉絲效果,煙肉香同薯皮都夾。
法式海岸大蝦濃汁意粉
蜜糖雞翼
凍朱古力泡沫奶茶 (轉鮮奶)