2022-03-03 65 瀏覽
黑松露卡邦尼年糕 ($75) 8/10一開頭見佢咁多芝士粉係最面,驚鹹到腎虧,食落又唔會好over,甚至黑松露味都好出👍🏻有啲韓食餐廳整到卡邦尼年糕好甜,呢間啱啱好,一個人食完成碗都唔會覺得膩🥢年糕做到煙煙韌韌,冇痴埋哂一舊舊,幾有口感。而且都有好多配料,令到成個餐冇咁單寡,好似有獅子狗、菜、 紅蘿蔔、同煙肉🥓韓式炒粉絲(免費任添)8.5/10好好食! 佢係一大盤炒粉絲放係public area,一開頭見佢樣樣衰衰咁,冇咩期望,點知好好食!🤩超重麻油香味,然後有冬菇、紅蘿蔔、仲有魚板🥕,有層次得黎又惹味🍜 佢自助吧嘅碗仔唔太大,秒速進食哂成碗粉絲。泡菜(免費任添)7/10泡菜係少少酸偏辛辣,食完開胃之外,仲醒腦提神,幾好味同刺激😋炸雞(免費一碗)5.5/10其實佢幾好食,可惜,佢係凍嘅🌬,唔知係咪因為佢太少人食,所以佢整定一大盤又冇保溫🥲講翻舊雞,係juicy得黎又滑,而且個皮都冇油膩感,仲有脆嘅口感🍗Extra comment: •午餐包一罐飲品或者熱柚子茶,可以任食出面自助區嘅泡菜同韓式粉絲🧃•餐廳需要自助拎餐具同斟水🫖
黑松露卡邦尼年糕

黑松露卡邦尼年糕
2022-03-03
  • 黑松露卡邦尼炒年糕
2022-02-25 82 瀏覽
Lunch time和同事試左呢間人氣炸雞餐廳,之前係銅鑼灣食過晚市,覺得佢d炸雞好惹味同正宗,唔知原來午市係有lunch set,價錢又唔貴,包埋飲品,仲有韓式炒粉絲同泡菜任食😍餐廳樓底夠晒高,空間感十足,座位好闊落,仲有卡位,坐得好舒適!呢到除左有炸雞、韓國麵、炒年糕、伴飯等韓式料理外,仲有pizza、意粉等fusion菜式,選擇非常多!🤩🌟白雪芝士雞熱辣辣既雞塊面頭曬滿芝士粉,望落就好似白雪般,所以叫白雪芝士雞,雞件數量多,有雞膇、雞全翼等多個部位,芝士粉味道特別,咸中帶甜,雞件用烤焗方式烹調,保留雞肉既嫰滑,雞皮香脆,味道唔錯!🤪🌟韓式甜豉油脆雞呢款炸雞相當有驚喜,每一件雞蘸上秘製醬汁,食落香甜可口,雞件炸得勁脆,咬落有聲,炸粉唔會落得過量,雞肉食落啖啖肉,非常惹味!💠以上套餐送飲品一包,可到飲品櫃自取!📍Dodam Chicken (1亞太中心) (觀塘)觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓1號舖

🌟白雪芝士雞

🌟韓式甜豉油脆雞

💠以上套餐送飲品一包,可到飲品櫃自取!

📍Dodam Chicken (1亞太中心) (觀塘)
觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓1號舖
2022-02-23 58 瀏覽
🔵🔻◾️🟨💭🗯🌁🗽🪝⚓️🎷🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♂️🎼🎪🎺 🇰🇷 🇰🇷 La Pizza Express 🇰🇷 🇰🇷 🇰🇷 🇰🇷地址 :觀塘海濱道NEO對面🇰🇷 🇰🇷 🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛🕜🕞🕟側面睇門面以為四四方方細細間點知入面大到抽晒筋🤣🤣寬敞 空間感強烈 加上嘅餐廳善用自然光大玻璃穿透 光線十分充足裏面設計幾好 裝修有心思 有卡位 有長枱 高Bar枱卡位勁正 好似palace咁 Real High Tea High TableGrand, Carefree, Delicious 😋 聽住韓歌睇住韓團仲有一位真韓國人女店長 好易睇得出架放心佢都幾Nice 可以同佢用英文吹吓水記得唔好叫人阿豬媽🤣🤣🤣蜂蜜牛油炸雞 可以轉無骨雞啱晒我呢啲懶人 又唔驚整污糟對手蜜糖配牛油非常邪惡兩者混合一齊配合炸雞🍗😆👀👍🏻 Dodam 主打韓式炸雞 淨係炸雞嘅口味都超過8種👀🤣韓式炸醬炒烏冬採用五花腩去炒 利用腩肉嘅豬油一齊爆香咁當然邪惡指數都接近珠穆朗瑪峰難得嚟到韓國過江龍 呀 唔係 係過江雞至真就豁出去 食食食 dodam廚房 食左先講凡惠顧午市套餐
🔵🔻◾️🟨💭🗯🌁🗽🪝⚓️🎷🤹🏻‍♀️🤹🏻‍♂️🎼🎪🎺

裏面設計幾好 裝修有心思
有卡位 有長枱 高Bar枱
卡位勁正 好似palace咁
Real High Tea High Table
Grand, Carefree, Delicious 😋
聽住韓歌睇住韓團

凡惠顧午市套餐包一支嘢飲同埋自助吧任食
韓式炒粉絲 泡菜 唔可以話好多嘢食
只不過本身午市都算抵食
有自助吧任食已經算好好
餐廳:Dodam Chicken (觀塘)地址:觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓1號舖觀塘亞太中心3樓呢間韓國餐廳Dodam Chicken @dodamchickenhk 唔喺第一次嚟,上次嚟見到佢哋新出咗個獨特新菜單🇰🇷,上面好多嘢都好吸引,樣樣嘢都搞到我好想試:招牌蘋果薄餅🍕、芝士辣撈麵🍝、芝士麵包薯條🍞、卡邦尼炒年糕等等,睇嚟真係要返兜幾次去食勻晒佢哋啲新菜式先得🤫對上一次試咗佢哋嘅千層酥薄餅,無論賣相、味道都覺得相當唔錯,今次一個人嚟食early dinner,叫咗個炒飯嚟食😋✝️芝士蛋熔岩泡菜炒飯 $138呢個炒飯用鐵板上,咁凍嘅天氣,見到出晒煙、熱辣辣嘅炒飯真喺好興奮🔥,聞落有好香濃嘅蛋香🍳,泡菜炒飯以一個小山丘嘅形態放咗喺中間🗻,面頭放咗勁多紫菜條,而七八成熟嘅芝士蛋就圍住咗呢個炒飯小山丘,望落就好似「海洋上嘅孤島」咁🤣。將芝士蛋同埋泡菜炒飯撈勻,每一啖都充滿蛋香同「芝」味🧀,泡菜微辣惹味,好快就比我清晒成個飯🤩,下次可以encore👌希望疫情好返啲,可以帶埋朋友一齊嚟食炸雞🍗,唔喺話一個人唔可以盡興,只不過多幾個人會開心啲咁囉😆
餐廳:Dodam Chicken (觀塘)
地址:觀塘觀塘道414號1亞太中心3樓1號舖

✝️芝士蛋熔岩泡菜炒飯 $138
將芝士蛋同埋泡菜炒飯撈勻,

2022-02-22
10 分鐘 (堂食)
近排公司實施在家工作嘅措施,所以多咗時間喺屋企煲劇~最近就重溫返當年好Hit嘅韓劇《來自星星的你》入面嘅女主角相信大家都記得係好鍾意食韓式炸雞嘅,睇到我都心癢癢好想去食返餐正嘅韓式炸雞!上網做啲research,發現咗呢間連鎖嘅韓式炸雞專門店,就嚟試一試佢位於觀塘嘅分店 try try~由於而家晚市冇堂食嘅關係,唯有局住食午餐啦。本來都擔心午市會唔會選擇比較少,但係點知比我發現原來佢嘅午餐選擇都好豐富、而且好抵食!講吓間餐廳嘅地點同環境先:餐廳位於APM嘅隔離,地鐵站過去非常方便。餐廳佔地面積都幾大,枱同枱之間好闊落、而且裝修好新潮,所以坐得都係好舒服嘅!一坐低,店員就好殷勤咁遞上餐牌,同埋介紹午市有啲咩食。平時去食韓國餐都好鍾意食嘅泡菜、炒粉絲,喺呢一度竟然係任食嘅,可以出去自己任拎!午市套餐選擇都幾多,除咗招牌嘅韓式炸雞之外,亦都有一啲傳統嘅韓式料理,例如人蔘雞湯、炒年糕等等。當日我同朋友兩個人見份餐牌咁多選擇,而且每一樣都好似好吸引,所以都頭痕咗一陣!淨係炸雞都有好多款呀!最後我哋就選擇左叫一道蜂蜜牛油炸雞、同埋鮑魚人蔘雞湯。炸雞係有得選擇去骨嘅,食起上嚟唔使lur骨,啖啖肉,幾

最後我哋就選擇左叫一道蜂蜜牛油炸雞、同埋鮑魚人蔘雞湯。

炸雞係有得選擇去骨嘅,食起上嚟唔使lur骨,啖啖肉,幾方便喎!果然係韓式炸雞專門店,佢嘅炸雞調味好好,而且雞肉可以炸到外脆內軟,令人一食上癮!已午市呢個價錢來講,份量都好夠,所以CP值非常高!

至於另一道鮑魚人蔘雞湯,店員攞上嚟嘅時候熱辣辣,好適合呢幾日咁凍嘅天氣食。鮑魚都好鮮甜,而且爽口彈牙~而雞髀吸曬湯底嘅人蔘味,非常之正!

總括來講,呢一餐韓式午餐好有驚喜,都幾期待下一次再嚟食!

• 蜂蜜牛油香蒜焗烤雞
2022-02-22 65 瀏覽
餐廳入到去環境頗大,環境舒適環中午時分有set lunch套餐可以任添小食及一支飲品, menu有好多選擇韓式小食泡菜選擇了一個炒牛肉韓式拌飯味道不錯本賽亦多選擇同時亦選擇了韓式雞湯飯伴送紫菜湯另外要一支檸檬碳酸汽水食物亦比較健康,適合追求健康的人士及喜歡韓國食物的人去試試
用餐優惠
試食活動
2022-02-19 61 瀏覽
餐廳坐位好多,算寬敞幾好坐🤣食物正常發揮,就腳的話不妨一試——————————————————🔻 蜂蜜牛油香蒜焗烤雞 $198賣相吸引,雞肉都算嫩重蜜糖味,但唔係好食到蒜香,愈食愈漏🙈🔻 芝士年糕拉麵 $158味道好濃,小辣都好辣🤣魚糕,年糕,芝士分量都足幾還原到韓國既味道😝——————————————————by C **#sissyfoodie#foodie#foodlover#hk#hkig#hkfood#hkfoodie#like#like4like#foodporn#love#yummy#nomnom#2022
餐廳坐位好多,算寬敞幾好坐🤣
食物正常發揮,就腳的話不妨一試
——————————————————
🔻 蜂蜜牛油香蒜焗烤雞 $198
賣相吸引,雞肉都算嫩
重蜜糖味,但唔係好食到蒜香,愈食愈漏🙈

🔻 芝士年糕拉麵 $158
味道好濃,小辣都好辣🤣
魚糕,年糕,芝士分量都足
幾還原到韓國既味道😝

——————————————————
by C
  • 芝士年糕拉麵
2022-02-15 1934 瀏覽
係韓國嘅時候,其中一個目標係食曬所有雞,但炸雞店有足足36000間,係短短兩個月,咁當然唔得。但諗諗係香港嘅過江龍就有可能,今日就食Dodam chicken。環境好闊落,同一般韓式炸雞譜一樣播住K-Pop,電視做SBS the show,有1秒回到韓國嘅感覺。環境裝修走西式路線,BFF仲話似Pizza店多過炸雞店。雞全部都係雞。除咗炸雞,仲有烤雞、鐵板雞等等。同BFF點咗蜂蜜牛油香蒜焗烤雞。蜂蜜牛油醬勁好味,每件雞都沾滿蜂蜜嘅甜、牛油嘅香。雞本身脆口,外脆內軟,大大啖咬係有肉汁。貪心嘅我地仲叫咗Half Half pizza,一半係Margherita,另一半係Black truffle & mushroom,天生一對,都係有蕃茄醬做Base。夾得黎大家特質上有唔同。Rita緊係鍾意Margherita,食落去好清新,有爆汁小蕃茄。羅勒不多不少,點綴一下蕃茄醬。Black truffle & mushroom有蘑菇,口感比較豐富。今次食完都Dodam chicken,又黎食香港炸雞呢個短期目標邁進一步。

蜂蜜牛油香蒜焗烤雞

Half  half  pizza

2022-02-13
下午茶
蜂蜜牛油香蒜焗烤雞
Half  half  pizza
2022-02-15 73 瀏覽
上幾個星期仲有夜晚堂食嘅時候同朋友食左韓國野,好耐之前係銅鑼灣食過覺得好正,所以係觀塘search到有就決定行完街去食我地3個人叫左雞蛋卷,煎餅,拉麵,烤雞,每一份都幾大份,最後好鬼飽芝士雞蛋卷大大份,3個人分,每人都有兩大件雞蛋軟熟,最入面果層唔會熟晒入面有巨多芝士,芝士好厚身,但食落又唔會好膩,面頭仲加左d沙律醬同蟹籽芝士年糕拉麵一尼到有少少失望,因為望落份量唔多,但食食下開始有d後悔,因為撈完之後發現其實份量都多,芝士係晒低,拉麵雖然冇湯,但唔會好乾*少辣 唔食得辣嘅朋友注意泡菜海鮮煎餅又係一大餅,邊位比較脆,明顯食得出嘅海鮮有魷魚,粉餅唔會好厚雙重滋味烤雞,原味烤雞併香蒜焗烤雞可以因為開頭食得飽,去到食雞都好膩,仲要烤雞外皮望落好多汁,但食落肉質有d un,可能我地放耐左野飲叫左柚子味嘅cocktail soju飲落都順品,幾香柚子味,仲有粒粒柚子肉,有興趣可以一試~

芝士雞蛋卷
大大份,3個人分,每人都有兩大件
雞蛋軟熟,最入面果層唔會熟晒

芝士年糕拉麵
*少辣 唔食得辣嘅朋友注意

泡菜海鮮煎餅

雙重滋味烤雞,原味烤雞併香蒜焗烤雞

野飲叫左柚子味嘅cocktail soju
飲落都順品,幾香柚子味,仲有粒粒柚子肉,有興趣可以一試~
2022-02-12 85 瀏覽
星期六收工,又到食好西時間去到餐廳點半左右可能疫情關係,個個都叫外賣既關係,即使係lunch hour都冇乜人堂食一坐低,望見個menu太多款雞簡啦!完全心大心細唔知食乜好又想食炸又想食炸,又心思思要無骨定有骨對有選擇困難症既人黎真係諗到頭都大最後諗完又諗之下,嗌咗個芝士辣炒麵同蜜糖牛油烤雞,仲有2杯野飲,乳酪沙冰同柚子梳打等咗一陣,野飲上咗,佢個乳略沙沙必推!夠冰夠smootie 一啲都唔求其!柚子梳打都望落正正常常 過咗有啲耐,野飲都飲咗一半,野食終於到喇!唔知係想一次過上菜定係點呢,都等咗幾耐下先黎講講個辣炒麵佢有辣度簡作為廢廢既我哋叫咗個細辣唔好以為細辣就唔辣。。。最後我地係辣到喊不過值得一提既係佢個獅子狗好出色!入面都有拉絲芝士🥰之後到咗烤雞,依度已經係全隻雞隻雞擺位其實好靚,將雞脾同雞翼位依啲滑位擺最上,味道唔會太重不過下面既其他位就好鞋下次再黎應該唔會encore同款食物,除咗個沙冰,不過會試下其他野食
星期六收工,又到食好西時間
去到餐廳點半左右

一坐低,望見個menu
太多款雞簡啦!完全心大心細唔知食乜好
又想食炸又想食炸,又心思思要無骨定有骨
對有選擇困難症既人黎真係諗到頭都大

過咗有啲耐,野飲都飲咗一半,野食終於到喇!
唔知係想一次過上菜定係點呢,都等咗幾耐下

先黎講講個辣炒麵
佢有辣度簡
作為廢廢既我哋叫咗個細辣
唔好以為細辣就唔辣。。。最後我地係辣到喊
不過值得一提既係佢個獅子狗好出色!入面都有拉絲芝士🥰

之後到咗烤雞,
依度已經係全隻雞
不過下面既其他位就好鞋

2022-02-11 84 瀏覽
上一次同朋友經過apm好肚餓我地上goggle搵炸雞我可以話Dodam chicken係全港前三韓式料理上一次食完只係5日前 我地上次食堂食今次用OpenRice app叫外賣自取仲有8折好方便!堂食3點後用OpenRice 訂座有7折!!!記得留意優惠啦Gogogo Dodam chicken
上一次同朋友經過apm好肚餓
我地上goggle搵炸雞
我可以話Dodam chicken係全港前三韓式料理
上一次食完只係5日前 我地上次食堂食
今次用OpenRice app
叫外賣自取仲有8折好方便!
堂食3點後用OpenRice 訂座有7折!!!
記得留意優惠啦
Gogogo Dodam chicken
2022-02-11
20 分鐘 (外賣自取)
  • 芝士年糕拉麵
  • 三重芝士脆雞
2022-02-10 75 瀏覽
今日晏就同事話想食韓國菜,就帶咗佢去食炸雞😛😛之前係銅鑼灣店食過,覺得呢間餐廳好高質又抵食,而家係觀塘都有分店,真係可以放lunch成日過黎食😛😝😝呢到既set lunch好抵食,包一款飲品、同埋可以係自助區任食泡菜同韓式粉絲🥰🥰真係唔洗怕食唔飽🤩🤩🥢金沙雞肉櫻花蝦炸飯 $75炒飯用咗櫻花蝦乾、金沙雞肉粒、炒蛋花同雜菜一齊炒😚上面仲舖咗香脆洋葱圈點綴🥳賣相唔錯😍炒飯整體都沾到櫻花蝦乾嘅香味,亦到炒到夠乾身😌配埋任添泡菜一齊食,又係另一種滋味!😋😋🥢白雪芝士雞 $78唔想成日食炸咁熱氣😝所以叫咗呢款烤雞🥰白色既粉係芝士粉黎,芝士味好濃郁,可以完全滲哂係雞件入面😜啲雞仲完全唔鞋😌😌又滑又多汁😋超惹味!

🥢金沙雞肉櫻花蝦炸飯 $75

🥢白雪芝士雞 $78
2022-02-10 79 瀏覽
“饑餓vs味道vs服務態度”路過觀塘想食韓式午餐, 皆因太餓所以見開飯評語唔錯, 加上100%用胃思考情況下決定直接入餐廳每一份菜式價錢平均~$8x芝士熔岩泡菜炒飯餐+韓式清湯腩餐包任添配菜同一份飲品兩個人未計加一總共$178當我地落完餐, 侍應就話 ”泡菜同粉絲任添, 每個餐包一份野飲”之後就走左… 繼續做手指運動筷子🥢無俾餐飲🥤無問泡菜加粉絲🥙緊係無俾你啦, 仲問…咁唯有自己去拎, 最後結果係小食自己夾, 熱飲自己搵水沖, 凍飲自己拎, 餐具自己拎埋咁服務費是咪有得回贈😅, 諗落衰過茶記疫情關係其實衛生係有改善空間粉絲同泡菜完全曝露空氣中, 熱飲杯都是完全曝露空氣中, 卡位又無檔板, 咁樣樣都無話唔得嘅🥲主菜就真係饑餓vs味道芝士熔岩泡菜炒飯味道方面真係一般, 配菜好小芝士好小肉得泡菜味皆因太餓我係全部食晒, 叫做稱唔上好食未至於難食😕韓式清湯腩味道清,淡, 未至於係清水, 有小小味精味所以我確信個炒飯係好食過清湯腩小食同罐薑母茶係唔錯嘅😚咁嘅價錢咁嘅態度同咁嘅味道雖然環境係舒適, 但性價比極低, 唔抵唔會再黎, 亦唔建議其他人黎
“饑餓vs味道vs服務態度”
決定直接入餐廳

每一份菜式價錢平均~$8x
芝士熔岩泡菜炒飯餐+韓式清湯腩餐
包任添配菜同一份飲品
兩個人未計加一總共$178

當我地落完餐,
侍應就話
”泡菜同粉絲任添, 每個餐包一份野飲”
之後就走左… 繼續做手指運動
筷子🥢無俾
餐飲🥤無問
泡菜加粉絲🥙緊係無俾你啦, 仲問…
咁唯有自己去拎, 最後結果係
小食自己夾, 熱飲自己搵水沖, 凍飲自己拎, 餐具自己拎埋
咁服務費是咪有得回贈😅, 諗落衰過茶記

疫情關係其實衛生係有改善空間
粉絲同泡菜完全曝露空氣中,
熱飲杯都是完全曝露空氣中,
卡位又無檔板, 咁樣樣都無話唔得嘅🥲

主菜就真係饑餓vs味道
芝士熔岩泡菜炒飯
味道方面真係一般,
配菜好小芝士好小肉得泡菜味
皆因太餓我係全部食晒,
叫做稱唔上好食未至於難食😕

韓式清湯腩
味道清,淡, 未至於係清水, 有小小味精味
所以我確信個炒飯係好食過清湯腩

小食同罐薑母茶係唔錯嘅😚

咁嘅價錢咁嘅態度同咁嘅味道
雖然環境係舒適, 但性價比極低, 唔抵
唔會再黎, 亦唔建議其他人黎
芝士熔岩泡菜炒飯
韓式清湯腩
泡菜與炒粉絲
泡菜與炒粉絲
🍗sweet and spicy chicken🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀午市價$65,再配野飲(朋友揀左檸檬茶🍹)原本以為好細碟,點知份量都好多,好抵食👍🏻,頭大同朋友最愛甜辣味炸雞🍗,每舊雞外層都沾滿好多醬汁,加埋杏仁片,脆上加脆,唔會好辣帶有啲柚子味,食唔得辣既食貨都可以試🤪🥚cheese egg roll🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀超級大份既芝士雞蛋卷🥚,加上蟹子配有茄汁、沙律醬同芥末醬(頭大會刮走啲醬,個人唔鍾意食醬😂),切開入面勁多芝士,仲要係拉絲🤪見到都覺得興奮😆,薄薄既蛋皮可以包厚厚既芝士,好西利,食落好重蛋味,芝士就無咩味,但好軟腍腍😋🦑seafood green onion pancake 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 朋友形容為似煎蠔餅🤣,依碟完全係extra large ,入面有魷魚🦑,蝦🦐,蔥、蠔🦪,十分足料,外邊煎到脆卜卜,入面口感軟軟,配埋個汁,酸酸地,頭大建議趁熱食,凍左食會有啲油~🍵lemon and ginger 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 頭大太飽既關係,要叫杯茶飲,如果食貨同頭大一樣唔鍾意飲有糖既茶,可以試依杯檸檬薑茶,幫助消化又保暖😌,淡淡既薑味帶點檸檬味,岩晒健康人士🤣🌼🌼

🍗sweet and spicy chicken

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

🍵lemon and ginger
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
☀️整體而言,店內環境比客人一種好寬敞舒適既感覺,卡位靠窗邊,有個境睇下,又有得睇電視📺睇下韓國出左咩新團😂,服務都好好,店員都好有禮貌,食物當然唔洗講,令頭大再返撻,但要多啲人食先試到其他野🥲疫情快啲完~

2022-02-08 54 瀏覽
今日晚餐相約朋友去左位於觀塘亞太中心嘅Dodam chicken,之前都聽過呢間小有名氣嘅韓國菜餐廳。星期四8點半左右嘅時間,餐廳滿哂位,喺門口睇住menu等左一陣。餐廳位置都唔少,而且坐得都好舒服。店員好快就準備左三杯水,環境,餐具等等都好乾淨。食物我地叫左幾樣一齊share,芝士雞蛋卷,好大份,好軟熟,熱辣辣切開左芝士拉絲拉極唔斷,軟綿綿,大量蟹籽鋪面更加有口感~仲叫左雙重滋味烤雞,原味烤雞併香蒜焗烤雞。烤雞肉質比平時炸雞厚實,但都唔會乾。食落冇咁油之餘仲比較入味原味烤雞有豉油香,香蒜焗烤雞勁香蒜味,就咁食都唔覺好膩!另外仲叫左泡菜海鮮煎餅,份量一大個,泡菜酸酸辣辣好惹味,海鮮食到粒粒魷魚,有咬口,煎餅粉啱啱好,唔會太硬或者太鬆散。

仲叫左雙重滋味烤雞,原味烤雞併香蒜焗烤