2018-06-06 213 瀏覽
忙碌了一整天,也希望寧靜舒服的與另一半共進晚餐🥣這裡的環境很有空間感,今晚的晚餐吃得很自在,很寧靜喔~這個意大利餐包被像皇冠的器皿盛在著,很有趣,而意大利包的味道不錯喔我點了Lobster Bisque $98,濃濃的蝦味,味道不錯而男友點了Mushroom Soup$78,很香的黑松露味。這兩款湯,我也喜愛。另外,我們點了主菜Grouper Fillet$288我們亦點了Scallop Risotto$278

Lobster  Bisque

Mushroom  soup

另外,我們點了主菜Grouper Fillet$288
Grouper  Fillet

我們亦點了Scallop Risotto$278
Scallop  Risotto
2018-05-31
5 分鐘 (堂食)
用餐優惠
試食活動
Lobster  Bisque
Mushroom  soup
2018-06-05 183 瀏覽
說到是甜蜜的約會,都不是一定和男友一起的。今天這個甜蜜的晚餐約了好姊妹一起,我們都特別喜歡吃甜品,加上看到這家餐廳的擺盤精緻,所以今晚我們決定每人點一個甜品,真的可満足我們對甜品的慾望。餐廳的裝潢以花花為主題,花花大燈,花花草草放在窗旁,給人很舒服的感覺。麺包 - 麵包很熱,外脆內軟,可以點意大利黑醋和橄欖油同吃。Lobster Tail Risotto $318 - Risotto 有濃濃的龍蝦香味,很 creamy, 龍蝦肉質爽滑多汁又新鮮。Chocolate fondant with Vanilla ice cream $88 - 朱古力心太軟配云呢拿雪糕,朱古力溶岩湧出和冰涷的雪糕最夾。Apple cheese mousse with sea salt toffee and crispy crumble $108 - 甜品的擺盤真的很靚,首先碟上噴了朱古力的一隻小鳥造型,青蘋果的像真度很高,真的很好奇看看𥚃面是什麼,青綠色的啫喱狀外皮包著海鹽拖肥,裏面還有慕絲蛋糕,還有一粒用朱古力做的核,真的很細緻。味道方面外層有點酸,裡面有點甜,味道很清新。Butterfly Pea Tea

Butterfly Pea Tea $42 - 會變色的碟荳花茶,倒入杯內是淺藍色,加了檸檬變紫色,茶浸得愈長時間,變成深藍色,很美麗的顏色變化。

門面
1K
2018-06-04 205 瀏覽
有時,我都真係覺得自己幾幸褔,搵到人生另一半,雖然M佬懶做家務,有時無心肝,不過佢依然係「我的最愛」!講開「我的最愛」,就令我諗起上次M佬帶我去嘅尖東Diletto,再去回味「我的最愛」!一開始就有我香草麵包,軟熟之餘,仲有好香嘅香草味,加埋意大利醋同橄欖油!Carbonate Spaghetti登登登登!呢個就係「我的最愛」,上次試過好好味,意粉依舊煙靭彈牙,特別鍾意隻流心蛋黃,將蛋汁同卡邦尼醬汁撈勻,軟滑兼Creamy,加埋煙肉同蜆肉,無得彈!唔好留咗塊Crispy Parmesan Cheese,香脆美味!Assorted Seafood PizzaPizza皮薄香脆,焗得啱啱好,上面嘅配料非常豐富,有魷魚、青口、蟹肉、蝦同黑橄欖,特別欣賞青口,鮮味十足,非常惹味!

2018-06-04
2018-06-04 114 瀏覽
又到每月一度的紀念日❤去fine dining路線餐廳慶祝一向係我既心願😍今次男朋友終於帶左我黎啦,等我可以係diletto扮貴婦一晚咁多👸🏽店內環境超級美的,連燈都有花花,感覺入左好grand既花園🌹特別一提餐廳只提供sparkling water or distilled water,飲水要收錢的喔,建議點其他飲品抵食d😉另外,因為餐廳行fine dining路線,所以衣著上都有少少要求。男士唔可以著拖鞋,背心等。我男朋友不修邊幅,黎之前專登提佢要著斯文d😂餐前麵包。橄欖油同黑醋既器皿好方便😉🦀Alaska crab with tagliolini ($318)專登上網查咩係tagliolini, 其實即係意粉。意粉配忌廉牛油一齊煮,口感唔錯之餘味道好好。廚師已經把長腳蟹拆左肉,淨係輕輕一夾就夾到d肉出黎😍蟹肉好鮮甜😋🍄Hokkaido shellfish scallop, cordyceps flower, maitake mushroom risotto ($278)Risotto飯質唔會太硬,可能配合番本地人口味。fine dine既份量比較少,適合女仔。不過大食既男仔食一碟
又到每月一度的紀念日❤

餐前麵包。橄欖油同黑醋既器皿好方便😉

Risotto飯質唔會太硬,可能配合番本地人口味。fine dine既份量比較少,適合女仔。不過大食既男仔食一碟飯就未必夠飽啦。

🍸Rosa mocktail ($78)
果味濃郁,粉紅色好可愛💓

🍵Earl grey tea ($42)
茶杯好靚呀,第時有自己屋企都要買番套😊

介紹情侶或一班女仔去😍diletto係浪漫寧靜既好地方
2018-06-03 99 瀏覽
朋友知我鐘意鐘意花 於是就帶左我黎呢間充滿左假花裝飾既餐廳 經過完一條長長既樓梯之後 就去到呢個充滿花花既餐廳 樓底好高 感覺好relax 〰️carbonate spaghetti 〰️ $228平時都好鐘意食卡邦尼意粉既我點會唔叫 雖然係好肥 但係真係忍唔住叫左 呢個意粉真係好creamy 味道好濃 好香〰️USDA Angus rib eye steak (12oz)〰️$368我地叫左5成熟 火候控制得好好 完全冇over cook 牛既肉質軟淋多肉汁 味道濃郁 另外 傍邊仲有燒汁/芥末/海鹽用作調品 不過我覺得呢塊扒原汁原味已經好夠味啦 呢塊大大塊既扒 好抵食 我同個fd都食唔晒 而且塊扒下面仲有大量既火箭菜
朋友知我鐘意鐘意花 於是就帶左我黎呢間充滿左假花裝飾既餐廳

〰️carbonate spaghetti 〰️ $228

呢個意粉真係好creamy 味道好濃 好香

2018-06-02 127 瀏覽
早早已約定這家意大利西餐廳, 滿心歡喜與老公一早下班準時7時30分到達。餐廳裝演雅緻有情調, 飾以大量花飾佈置打站造成花花世界一樣, 手機是晚任務繁重, 整夜忙碌。店家先送來粒粒脆麵包, 香脆非常, 配以店家的橄欖油及香醋, 令人一下子吃光光了。Caesar Salad w/ smoked salmon $118+35三大片煙三文魚捲成花狀, 配大量清新蔬菜, 飾以適量醬汁及脆脆多士, 實屬一道清新開胃前菜。Carbonate Spaghetti $238大大片的香脆芝士片, 配以半熟雞蛋及大大粒的蛤肉, 超級美味。濃濃的醬汁配合非常, 份量適中, 一個人份量剛剛好。Ressorted seafood pizza $278Pizza 份量超大, 絕對足夠2-3個人食用。薄薄的香脆pizza餅底, 加上大量的海鮮及蔬菜, 啖啖肉之餘一點亦不覺膩。

Carbonate Spaghetti $238

Ressorted seafood pizza $278
2018-06-02 2662 瀏覽
今日男朋友突然提議話不如食下西餐然後我哋就喺尖沙咀附近睇吓呢度究竟有咩西餐好食因為我哋冇book到位所以就決定早啲食就見到有一間喺近尖東嗰邊嘅餐廳六點鐘就開門所以我哋就六點鐘就走左去食啦叫左嘢食之後侍應就俾咗啲餐包我哋另外一邊仲有啲黑醋同埋橄欖油可以點就可以跟返自己想要嘅比例點啲麵包嚟食麵包好煙韌而且熱熱地 配埋啲醋同埋橄欖油真係perfect😗🥗 Caesar Salad凱撒沙律上面仲有少少燶燶地嘅bacon令到你食嘅時候更加香而且所有沙律菜都非常新鮮咬落去嘅時候好脆而且好清甜沙律醬亦都唔會太多但係每一塊都會有成個感覺就變得更加清新 唔會好似淨係食啲沙律醬咁樣上面配嘅脆粒包包都好好食 份量都夠我一個人覺得飽😗😗🥩Angus Rib Eye男朋友就叫咗個牛扒嚟食牛扒肥瘦適中而且廚師將佢煎得啱啱好五成熟嘅時候仲有少少血可以滲出嚟觀感一百分隔離仲配左兩舊開咗邊嘅小薯仔 烤得啱啱好 薯仔皮仲好脆勁好食牛扒隔離仲配左三款調味料可以揀分別有燒汁黃芥辣同埋海鹽三種調味料來講我最鍾意就係點海鹽因為佢可以幫個牛扒再調一調味令到佢更加鮮又唔會cover到本身牛肉嘅味道😗🥂Ferrarelle 由於餐廳本
今日男朋友突然提議話不如食下西餐

🥂Ferrarelle

由於餐廳本身係冇水供應嘅
所以我哋都嗌咗一支sparkling water 💦

2018-06-02 202 瀏覽
由地面行上一條長樓梯就到,用左好多花做佈置💐 ,燈光較暗 ,比人有種好GRAND既感覺💃🏻🕺🏻,衣著要求唔可以著拖鞋/ 背心/ 短褲😂⠀ ▫️餐包幾好食🍞⠀ ▫️USD Angus Rib Eye Steak (HKD 368)🇺🇸🥩
12oz牛扒🥩表面煎到一條條坑紋好靚✨
我地叫左5成熟 切開pinkpink的好吸引😻 食落都幾香牛味🐂不過就唔多似5成熟 似6-7成熟🤔 牛扒配三款醬汁: 燒汁/芥辣/岩鹽 配菜既薯蓉好香🥔 同埋好多火箭菜🌿⠀ ▫️Lobster Tail Risotto (HKD 318)🦐🐲龍蝦超大隻呀❕厚肉地又彈牙 食落好鮮甜😋JENG✨ 但risotto可以再濃味啲⠀ ▫️環境⠀ ▫️Menu

▫️餐包幾好食🍞

12oz牛扒🥩表面煎到一條條坑紋好靚✨

▫️環境

▫️Menu

2018-06-01 173 瀏覽
一間餐廳值唔值得去除左食物的質數外,環境都非常重要。今次舊同學生日,我特地揾個環境靚靚的餐廳食飯,希望好食之餘,仲影到D靚相。呢間位於尖東的意大利菜餐廳,地點方便之餘,係網上更有好多人推介。餐廳唔算好大,但裝潢卻「花」了好多心機。到處都放左襯得好靚的花,令時食客身左花園般。坐低無耐,職員先準備烘得暖暖的脆麵包粒。就算大家好似我們無叫餐湯的話,都可以用枱面上的橄欖油及黑醋點黎食。前菜方面,我們叫左一份Caesar Salad。沙律用了新鮮脆口的羅馬生菜,配埋鹹香炸煙肉及魚塊,整體味道幾Fresh。主菜方面,我們揀左份餐廳的Signature Dish - Prosciutto  Pizza。不得了啦,Pizza上的Parma Ham份量多之餘,每塊仲唔會太薄!8等份的Pizza,每份都有一大塊Ham,咁大家就唔爭啦(笑)。Pizza用左薄的餅底(唔係薄脆個種),另外係薄底,餐廳加了橙柚子果醬落餅底,食落會有少少甜甜地,加埋Parma Ham的咸香,味道都幾豐富。另外,我們叫左一份USDA Angus Rib Eye Steak。肉眼排重12oz,餐廳另上gravy燒汁、芥辣及鹽作食客額外

麵包粒配橄欖油醋

Caesar Salad

Prosciutto  Pizza

另外,我們叫左一份USDA Angus Rib Eye Steak。肉眼排重12oz,餐廳另上gravy燒汁、芥辣及鹽作食客額外調味。
USDA Angus Rib Eye Steak

雖然呢份係全個Menu最平的牛排,但肉質都唔差!五成熟煎得剛剛好,牛味夠重之餘,肉質都夠嫩。

由於我倆太飽的原故,所以放棄叫甜品的念頭,並叫左蝶豆花茶作消滯。美美的藍色蝶豆花茶遇上酸性的檸檬就變成紫色,好夢幻哦~ 由於蝶豆花茶的味道無紅茶咁苦澀,所以不落糖都ok!
Butterfly  Pea   Tea

其實Main Dish仲有好多選擇,大家可以睇下岩唔岩你的胃口。

鍾意我分享的,我邀請你訂閲我的食評,我會繼續與大家繼續吃掉世界,甚至吃掉整個宇宙!(哈哈)

Caesar Salad
Prosciutto  Pizza
Butterfly  Pea   Tea
2018-05-31 164 瀏覽
今次約咗好耐無見既朋友食嘢,朋友特別鐘意食西餐,咁耐無見就打算揀間靚小小,見呢一間食評唔錯,環境又幾靚,同係尖沙咀都好方便,就嚟呢度食。約咗平日晚既八點半,同朋友係尖東站等一齊上去,餐廳嚟地鐵站出口超近,一出去行兩步見有棟大廈側邊有條樓梯上去就係,一嚟到就感覺好有氣派,好似酒店餐廳咁。上到去都好靚,好華麗我地每人都叫咗杯Mocktail,我就飲Ms Pinky($78),朋友就叫咗杯Summer Punch($78),果味都好重,好好飲!叫完野食之後就有餐包到主菜就各叫咗一個Pasta同埋Risotto,Risotto就嚟到先,係Lobster Tail Risotto ($318),龍蝦肉好多好鮮甜,而意大利飯都啱啱好,唔會太濕又唔會太乾,而龍蝦味都好濃。另外呢樣係係Openrice見到好多人既推介菜嚟,係Prawn Mousse and Truffle Cannelloni($298),呢樣係我同朋友最鐘意既一道菜,佢有一層芝士圍係外面,但都唔會太膩,食落去有蝦肉,味道好濃厚!下次一定要再食呢個!食完主菜之後我地仲叫咗個甜品,朋友同我都各叫咗一個,一個係Apple Cheese Y

上到去都好靚,好華麗

叫完野食之後就有餐包到

Lobster Tail Risotto

食完主菜之後我地仲叫咗個甜品,朋友同我都各叫咗一個,一個係Apple Cheese Yogurt($108),原來綠色既外表下係白朱古力嚟,再入面一層就係啲yogurt,有好多層,口感好特別,而且外表都好精美。
Apple Cheese Yogurt

朋友就叫咗個Berry Crumble($98),朋友話雪榚溝落去都幾好味 !
Apple Cheese Yogurt
2018-05-30 92 瀏覽
係鬧市搵到一個靜靜地又唔多人嘅地方真係唔易,呢間意大利餐廳剛剛係尖沙咀一個較安靜嘅位置~唔難搵,D嘢亦難得的有水準坐位排得好鬆動,好有私人空間,可以靜靜地傾計價錢正常,其實一份12oz牛排三百幾,係 “outba-k”都未必食到!都真心ok,有heart ga! ~~~講返頭盤,choice唔算少,不過佢嘅signature salad ~ “Floral salad” 必試!佢個紫色汁係好surprise ~! 至於咩味就不作劇透,真係要自己try trymushroom soup 超香,真係可以話:Full of Mushroom 🍄 兩個人食,除咗塊steak同頭盤,叫多個pizza!Parma ham pizza 🍕 好多地方都有,吸引係佢加咗個柚子汁,配芝士,真係好match!兩個人九百幾,食物唔錯,環境真心舒服,好好地食一餐真係值得!
唔難搵,D嘢亦難得的有水準
坐位排得好鬆動,好有私人空間,可以靜靜地傾計
都真心ok,有heart ga!

2018-05-29
2018-05-29 144 瀏覽
好朋友生日,當然要搵個靚靚地既地方,同佢好好慶祝下啦~上網睇到大家對呢間Diletto既評價唔錯,而且環境好靚,所以就揀左呢到喇。當日掛住傾計,唔記得影下4圍既裝修,呢到裝修真係幾靚,放左好多花再加埋D雲石,我諗女仔黎到都一定會好鍾意。先黎食個麵包先,店員冇介紹係唔係自家出品,不過每件麵包都微暖,食落又鬆軟,質素唔錯。Sauteed Fresh Clam with White Wine Sauce $188再黎就食個前菜喇,呢個蜆都幾大粒而且好新鮮,食落真係粒粒都好鮮甜。加埋個甜甜地既白酒汁,令蜆既鮮味更出,好食。Seared Hokkaido Scallop, Porcini and Truffle Risotto $268Risotto一般都比較膩,但到個汁較得幾好,所以食多幾啖都無問題。雖然唔係太食到松露既味道,不過反正我本人唔太好松露,所以都無失望。Australia Black Angus Rib Eye Steak (12oz) $368呢個牛真係有番甘上下份量,我地2個女仔都食剩少少。 我地叫左medium,都無過熟。牛味好濃郁,而且肉質好好,絕對唔會係平野。另外我鍾意佢
好朋友生日,當然要搵個靚靚地既地方,
同佢好好慶祝下啦~
上網睇到大家對呢間Diletto既評價唔錯,
而且環境好靚,所以就揀左呢到喇。

當日掛住傾計,唔記得影下4圍既裝修,
呢到裝修真係幾靚,放左好多花再加埋D雲石,
我諗女仔黎到都一定會好鍾意。
先黎食個麵包先,
店員冇介紹係唔係自家出品,
不過每件麵包都微暖,食落又鬆軟,質素唔錯。
再黎就食個前菜喇,
呢個蜆都幾大粒而且好新鮮,
食落真係粒粒都好鮮甜。
加埋個甜甜地既白酒汁,令蜆既鮮味更出,好食。
Risotto一般都比較膩,
但到個汁較得幾好,所以食多幾啖都無問題。
雖然唔係太食到松露既味道,
不過反正我本人唔太好松露,所以都無失望。
呢個牛真係有番甘上下份量,我地2個女仔都食剩少少。
我地叫左medium,都無過熟。
牛味好濃郁,而且肉質好好,絕對唔會係平野。
另外我鍾意佢個碟既設計,
將D sauce好好甘分哂類,食果時可以按自己喜好點唔同既sauce。

雖然價錢好似係有少少貴,
但質素同個價錢係成正比既。
雖然餐廳係尖沙咀,但個位旺中帶靜,
成個環境都好舒服,好適合朋友/情侶靜靜地食飯傾計。
唯一可以改進既地方就係店員唔算太殷勤,
如果服務再好D就更加完美喇~
2018-05-29 139 瀏覽
尖沙咀酒店食肆林立 要幾高級有幾高級 不過價錢都一樣好高級 今次同朋友黎呢間,就係高級得黎又係Affordable 的 門口位於漆咸道南 雖然門面細細的,但感覺很突出,在門口已感覺到那份格調 因為就係公司對面,所以好早就黎到,天都仲未黑呢~XD 落地大玻璃窗採光度極高,加上窗旁的一列花卉擺設 感覺好似一間溫室花園~XD 頭上一列設計獨特的燈飾,為餐廳添上了一抺特色 另一邊靠牆的位置,都係以花為設計 但感覺截然不同~ 還有一個設計較成熟穩重的角落呢~ 樓底高,感覺非常開揚,坐得好舒適,好RELAX 特別呢度既客人都以斯文為主,大家都喁喁細語, 不會有很大的聲響影響進食呢~ 是日皮膚狀態不佳,所以都沒有叫飲品 餐廳提供熱水,用上全玻璃茶杯,和店中的擺設很配合~ 呢度既格調走高檔路線,價錢就AROUND 200-300蚊一個MAIN COURSE 一個FULL SET DINNER 就700蚊一位 以呢個格調黎講係合理既~ ~ 先來個麵飽~ 麵飽是方塊型的,已烘得乾乾脆脆 點了2個 Course Carbonate spaghetti 配上了半生熟的溫泉蛋~ 傳統中的小
尖沙咀酒店食肆林立
要幾高級有幾高級
不過價錢都一樣好高級

今次同朋友黎呢間,就係高級得黎又係Affordable 的

門口位於漆咸道南

雖然門面細細的,但感覺很突出,在門口已感覺到那份格調

因為就係公司對面,所以好早就黎到,天都仲未黑呢~XD
落地大玻璃窗採光度極高,加上窗旁的一列花卉擺設
感覺好似一間溫室花園~XD

頭上一列設計獨特的燈飾,為餐廳添上了一抺特色

另一邊靠牆的位置,都係以花為設計
但感覺截然不同~

還有一個設計較成熟穩重的角落呢~

樓底高,感覺非常開揚,坐得好舒適,好RELAX
特別呢度既客人都以斯文為主,大家都喁喁細語,
不會有很大的聲響影響進食呢~

是日皮膚狀態不佳,所以都沒有叫飲品
餐廳提供熱水,用上全玻璃茶杯,和店中的擺設很配合~

一個FULL SET DINNER 就700蚊一位
以呢個格調黎講係合理既~

~ 先來個麵飽~

麵飽是方塊型的,已烘得乾乾脆脆

點了2個 Course

Carbonate spaghetti

配上了半生熟的溫泉蛋~ 傳統中的小變奏呢~

白汁非常的濃郁,完全的緊貼在麵條上~

意大利麵內藏有超多的餡料,煙肉,蜆肉,磨菇...

不過醬汁太過濃,有D膩,不能多吃~XD

再來一個係Prosciutto Pizza

Pizza 伴以超薄底,脆脆的邊~

上面佈滿了滿滿的芝士和Parma Ham, 還有火箭菜~

最特別那圈橙橙的圍邊,係 Yuzu Jam, 非常清甜的柑橘香橙味~有少少似柚子醬
從來無想過果Jam和 Parma Ham 係可以配搭到的

也幸好有這個Yuzu Jam,就算有厚厚的芝士醬在底,多食也沒問題呢~

入夜後,餐廳又係另一番景象~

由溫暖的溫室花園
搖身一變為高格調的琉璃屋

係咁正既環境下
好適合三五知已,摸住酒杯底係度談天說地,必定寫意非常~
2018-05-24
  • Prosciutto Pizza
2018-05-28 2184 瀏覽
尖沙咀有咩好嘢食?可能之前會一路focus係海港城或者the one個邊,但今次有尖沙咀上班嘅朋友帶路,原來尖東個頭都有高級餐廳一戰🍴仲記得之前呢個位附近有間日式放題,呢個位置超好,地鐵站P3出口一上就係餐廳有dresscode,記得唔好着背心短褲拖鞋,男女都係呀!🙅🏻🙅🏿‍♂️ 最好着得formal啲每枱都會有嘅餐包Lobster Bisque超級濃味嘅龍蝦湯,固然之個湯會有少少杰,但真係好正🤤 入面仲要有幾舊大龍蝦肉,超正!!!Linguine Arrabiata呢個款係蕃茄味嘅意粉,見其他款都係creamy啲嘅。蕃茄味好濃好足料,勁多舊蕃茄肉🍅 味道酸酸甜甜好適中好開胃Hokkaido Scallop Mushroom Risotto上面個塊芝士脆片真係好正! 濃縮哂嘅芝士味一咬就係🧀 入面啲忌廉汁creamy得嚟唔漏唔膩,飯粉分明有咬口,成個飯好味😋餐廳會播背景音樂,客人談話都較斯文細聲,嚟食飯嘅朋友要注意下啊

每枱都會有嘅餐包

Lobster  bisque

Lobster Bisque

2018-05-23
Lobster  bisque
  • Lobster Bisque
2018-05-26 81 瀏覽
話說好姊妹生日,一定要隆重慶祝🎂 Openrice search 西餐,Diletto 非常高排名! 即刻online booking,非常方便!餐廳位置好就腳,對面就係巴士總站! 餐廳響余人生中心一樓,我地要行過好華麗既樓梯,好似行紅地毯歡迎客人👠呢度環境好舒服,🌸🌺設計滿佈周圍,又有落地大玻璃望街景,就算我地遠離玻璃,望出去都好清楚!我地仲睇緊餐牌,店員已經主動奉上香脆麵包🍞我地叫左兩個main course:USAD Angus RIB Eye Steak (12oz)眼扒好大塊!廚師功力果然了得,我地order 7成熟,切開d肉都係煎到7成! 而且煎法可以鎖住肉汁,一切開,🤤肉汁滲落放響底部gei火箭菜! 肉質好嫩,又易咬口!餐廳提供燒汁/芥末醬/鹽,我都冇用過🤓USAD Berkshire Kurobuta Pork Rack嘩!嘩!嘩! 好厚好大嚿黑毛豬架! 🐖架咁厚都可以煎到肉身好滑,加上有少少脂肪,食落口又香又滑嫩,完全冇挑剔🈵餐廳總體CP值非常高!

我地仲睇緊餐牌,店員已經主動奉上香脆麵包🍞

我地叫左兩個main course:

餐廳提供燒汁/芥末醬/鹽,我都冇用過🤓

餐廳總體CP值非常高!