2022-09-23
· Butterscotch Apple Crumble Crêpe / $119冇理由嚟到唔食crêpe😆,甜味比較吸引我,餅皮微帶煙韌,摺疊咗之後唔會好厚,餡料係煮過嘅蘋果肉,表面加咗拖肥脆脆,crumbs,house-made奶油醬,每啖再配上雲呢嗱雪糕,滿足!· 蒜香蜆肉扁意粉 / $198Set dinner嚟,包咗田園沙律或餐湯同飲品,crêpe可以加錢配。蒜香味真係好重😮👍🏻👍🏻👍🏻見到好多蒜粒掛住晒係意粉上,蜆肉冇沙,份量都唔少,呢個幾有驚喜。· 田園沙律羽衣甘藍配🫐🍓,加上紫洋蔥同黑醋,清新開胃,羽衣甘藍好新鮮冇苦澀味,藍莓同士多啤梨都唔酸。· 忌廉番茄湯番茄味濃郁,但有啲酸。· Pina Colada / Latte呢度Pina Colada無酒精喔,幾好飲,鍾意表面啲碎冰,感覺Latte牛奶份量比例多啲。
· 蒜香蜆肉扁意粉 / $198
· 田園沙律
· 忌廉番茄湯
番茄味濃郁,但有啲酸。
· Pina Colada / Latte