2020-12-08 120 瀏覽
Burger's Friends Forever+美國菜+漢堡包+快餐店🏠overall/環境/ 服務:+ 店內採用100%美國安格斯牛肉同澳洲和牛 + 裝修唔多似 一般快餐店漢堡店咁 我覺得少少似文青cafe 咁 cozy feel+ 好近donki donki 食完再上去掃貨‼️ 侯斯頓BBQ漢堡 $70 +$28( 番薯條)好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 老老實實幾鍾意佢 將包皮分開上 上層包皮會整到好脆 下層俾肉汁整軟少少 最後一齊食個層次感十足✅ size 唔算好大 一個女仔都可以輕鬆食得哂✅ 蕃薯條正正常常 即炸夠新鮮 適合啲鍾意食甜甜地嘅薯條 ‼️ 藍芝士漢堡 $78 + $20(薯條)好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 中間牛肉煮得啱啱好 仲有少少粉紅色 肉汁會流出嚟✅ 不過我覺得主角係 +20 嘅有皮薯條 超好食 新鮮炸起 保留到薯仔味 鹹香味十足 📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G22A號舖Shop G22A, G/F, Monterey P

Burger's Friends Forever

+美國菜
+漢堡包
+快餐店

🏠overall/環境/ 服務:
+ 店內採用100%美國安格斯牛肉同澳洲和牛
+ 好近donki donki 食完再上去掃貨

‼️ 侯斯頓BBQ漢堡 $70 +$28( 番薯條)
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ size 唔算好大 一個女仔都可以輕鬆食得哂
✅ 蕃薯條正正常常 即炸夠新鮮 適合啲鍾意食甜甜地嘅薯條

‼️ 藍芝士漢堡 $78 + $20(薯條)
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 中間牛肉煮得啱啱好 仲有少少粉紅色 肉汁會流出嚟

Shop G22A, G/F, Monterey Place, 23 Tong Chun Street, O'South Coast, Tseung Kwan O

⏰星期一至日
11:00 - 22:30

星期六至日
12:00 - 15:00
18:00 - 23:00

☎️ 電話號碼 61131497
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵
2020-12-08 99 瀏覽
Burger’s Friend Forever 🍔💕🇦🇺 𝟙𝟘𝟘% 𝕠𝕣𝕘𝕒𝕟𝕚𝕔 𝔸𝕟𝕘𝕦𝕤 𝕒𝕟𝕕 𝕎𝕒𝕘𝕪𝕦 𝕓𝕖𝕖𝕗🇺🇸🍔❤️𝙇𝙤𝙘𝙖𝙡 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙧𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 𝙞𝙣 𝙏𝙨𝙚𝙪𝙣𝙜 𝙆𝙬𝙖𝙣 𝙊 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙤𝙛𝙛𝙚𝙧𝙨 𝙝𝙚𝙖𝙧𝙩𝙮 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙫𝙖𝙧𝙞𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙖𝙨 𝙬𝙚𝙡𝙡 𝙖𝙨 𝙨𝙣𝙖𝙘𝙠𝙨, 𝙥𝙖𝙨𝙩𝙖 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙡𝙖𝙙. 𝙎𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙚𝙣𝙩𝙧𝙖𝙣𝙘𝙚, 𝙜𝙧𝙖𝙗 𝙖 𝙨𝙚𝙖𝙩 𝙖𝙣𝙙 𝙜𝙚𝙩 𝙧𝙚𝙖𝙙𝙮 𝙛𝙤𝙧 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙛𝙤𝙤𝙙!1️⃣𝐇𝐨𝐮𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐁𝐁𝐐 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐇𝐊𝐃 𝟕𝟎 🥩 味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️環境(Environment):⭐️⭐️⭐️服務(Service): ⭐⭐⭐⭐️➡️💛🧀🍔Classic BBQ burger with many toppings: Crispy onion strings, fried bacon, toasted cheese, fresh tomato slice and lettuce
Burger’s Friend Forever 🍔💕

味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
環境(Environment):⭐️⭐️⭐️
服務(Service): ⭐⭐⭐⭐️

➡️💛🧀🍔Classic BBQ burger with many toppings: Crispy onion strings, fried bacon, toasted cheese, fresh tomato slice and lettuce. The sweet and tangy BBQ sauce will make you enjoy every single bite. The sweet potato fries were crispy, but I generally believe fries was bound to taste salty. (The sweet potato fries has to add an extra HKD $ 28 lol)🍟😽

2️⃣𝐃𝐚𝐧𝐢𝐬𝐡 𝐛𝐥𝐮𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐇𝐊𝐃 𝟕𝟖 🧀
味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
環境(Environment):⭐️⭐️⭐️
服務(Service): ⭐⭐⭐⭐️

➡️🍟💋💕Danish blue cheese was very creamy and soft, which gave a special flavour that was strong, sharp and salty. The burger buns were crispy that packed with typical burger ingredients. Try this out if you are looking for something with a strong flavour💙🧀

❎Burger's Friends Forever (將軍澳)
2020-12-05 135 瀏覽
最近將軍澳海濱除咗Donki🐧 仲開咗好多新餐廳 間間都吸引😍 未入呢間burger 已經聞到好香嘅牛肉漢堡味😳🍔藍芝士漢堡 ($78)一上菜已經聞到陣陣藍芝士🧀嘅香味 而且藍芝士嘅份量都十分多 成為咗成個包嘅主角😎😎 包蓋被牛油煎香 脆卜卜 藍芝士漢堡配料仲有醃製甜洋蔥 美國安格斯漢堡🐂 蕃茄🍅 生洋蔥🧅 生菜🥬 藍芝士🧀配上醃製甜洋蔥 可以為芝士解肥膩 互相平衡😙 漢堡好juicy又嫩滑 唔會煎到過火 而且好厚身 好有牛肉味👍🏻👍🏻 真材實料 再加上厚切蕃茄 食落好fresh又多汁😉 🧀一口芝士 + 罐裝飲品 (+$28)一口芝士 就好似成嚿三角形芝士攞落去炸😋 軟綿绵芝士配薄薄嘅脆皮 兩種口感✌🏻 值得一試👏🏻👏🏻 罐裝飲品呢就可以揀返可樂或者忌廉等等
🍔藍芝士漢堡 ($78)
🧀一口芝士 + 罐裝飲品 (+$28)
2020-12-04 1383 瀏覽
一向都好鍾意食漢堡包🍔今次終於搵到一間環境靚,而且又好味既漢堡包既店舖 ~ Burger’s Friend Forever💛黑松露和牛漢堡 ($110)本身已經好期待呢個漢堡包,因為佢有黑松露之外仲有和牛。嚟咗之後,已經聞到好香嘅和牛味。個包真係好大個,一啖都咬唔哂。而且呢個包仲好足料,塊和牛起碼有1.5cm厚,未到全熟,但好juicy好好味架🤤。 底層仲有蛋添,配埋芝士同黑松露醬真係一流😭。建議大家食嘅話最好用刀叉食。因為真係好大個🍔如果唔鍾意食洋蔥嘅朋友就啱哂啦,因為呢個包冇洋蔥。香脆原皮薯條&汽水 (+$20)另外仲可以加$20升級做套餐,可以試吓呢個香脆原皮薯條🍟呢個薯條係即時整起,而且上面仲有啲辣辣地嘅粉,配埋番茄醬食都唔錯吖👍🏻呢個漢堡包真係值得推薦大家去試,因為佢比起其他餐廳真係好味好多,店內仲有手套提供。呢間舖頭仲係將軍澳新開嘅Donki附近, 所以大家食完都可以去Donki行吓😆教吓大家點樣去啦:去到DONKI個陣,唔好入商場,轉左一直直行就會到由地鐵站行到呢間餐廳,大約要15至20分鐘~

黑松露和牛漢堡 ($110)
黑松露和牛漢堡

香脆原皮薯條&汽水 (+$20)
香脆原皮薯條

教吓大家點樣去啦:
去到DONKI個陣,唔好入商場,轉左一直直行就會到
由地鐵站行到呢間餐廳,大約要15至20分鐘~
2020-12-03
香脆原皮薯條
2020-12-03 127 瀏覽
打算去行DONKI , 好鍾意食Burger 既我就試左呢間嚮附近既burger 店我地兩人叫左一個burger 一個小食拼盤肉食控既我選左至尊漢堡加蕃薯條D料多到咁,要分開2層食包外脆內軟,肉未去到多汁但都好味魚手指是自家製,唔係出面果d林既質感,咬落有口感,略嫌塊炸皮有啲厚左一口芝士有驚喜,內面軟身好好味有3款醬汁都好好味,中間橙色有微辣下次再黎行街會再幫襯😋

我地兩人叫左一個burger 一個小食拼盤
肉食控既我選左至尊漢堡加蕃薯條

D料多到咁,要分開2層食
包外脆內軟,肉未去到多汁但都好味

一口芝士有驚喜,內面軟身好好味
有3款醬汁都好好味,中間橙色有微辣

下次再黎行街會再幫襯😋

自從將南開了Donki後,人流開始多咗好多,而附近都開了好多特色食店,有「商場之城」之稱的將軍澳區,真係來來去去都是差不多的品牌連鎖,食都食到悶...今次去Donki朝聖前,發現附近有間Burger店,簡約的裝修,光線充足,配合西方味十足的音樂,令到自己可以抽離一下,享受一下啖啖肉的Burger!我點了一份至尊漢堡,加錢配有皮薯條同汽水店舖採用100%全天然美國安格斯牛肉及澳洲和牛,牛味同肉汁十足,而且廚師做得好好,唔會過火!配料亦都好足!另外亦點了一份BFF小食拼盤。配三款醬,中間嗰款微辣,炸魚手指係BFF自家製,唔同平時食開的急凍魚手指,淡淡魚肉;另外一口芝士亦有驚喜,外脆內Creamy,如果鍾意食芝士,可以再追加多碟!食Burger要豪爽,一定用手攞住大啖食,所以餐廳亦都好照顧食客,提供即棄手套,食得爽之餘亦都衛生,十分貼心!下次再去Donki前一定再來試埋其他Burger!
自從將南開了Donki後,
人流開始多咗好多,
而附近都開了好多特色食店,
有「商場之城」之稱的將軍澳區,
真係來來去去都是差不多的品牌連鎖,
食都食到悶...

今次去Donki朝聖前,
發現附近有間Burger店,
簡約的裝修,光線充足,
配合西方味十足的音樂,
令到自己可以抽離一下,
享受一下啖啖肉的Burger!

我點了一份至尊漢堡,
加錢配有皮薯條同汽水

而且廚師做得好好,
唔會過火!配料亦都好足!

另外亦點了一份BFF小食拼盤。
配三款醬,中間嗰款微辣,

炸魚手指係BFF自家製,
唔同平時食開的急凍魚手指,淡淡魚肉;

另外一口芝士亦有驚喜,外脆內Creamy,
如果鍾意食芝士,可以再追加多碟!

食Burger要豪爽,
一定用手攞住大啖食,
所以餐廳亦都好照顧食客,
提供即棄手套,
食得爽之餘亦都衛生,十分貼心!

下次再去Donki前一定再來試埋其他Burger!
2020-11-29 146 瀏覽
知道將軍澳最近開咗間Burger小店, 這天終於有機會來試。星期五晚同商場的其他餐廳大部分都滿座甚至排長龍, 或者是因為Burger's Friends Forever並不是位於多眼/海邊位置, 人流相對少, 希望慢慢會愈來愈多人認識餐廳裝潢簡約, Menu上有大概10款Burger可供選擇, 亦有意粉, 沙律和小食。我們點了大蝦牛油果番茄沙律和Best Sales的至尊漢堡, 加$20有薯條+汽水。大蝦牛油果番茄沙律的大蝦雖然蝦味欠奉但亦算爽口彈牙, 煎得很香, 沙律菜亦感覺新鮮, 如果份量可以再多點會更好至尊漢堡好有驚喜!中間有煎蛋, 大大塊煙肉,生菜,番茄, 牛肉同芝士, 好足料! 第一口咬下去發現漢堡包的麵包烘得很香脆牛肉肉汁豐富, 肉味濃郁, 煎得岩岩好, 非常好食!真心推介!

至尊漢堡好有驚喜!
牛肉肉汁豐富, 肉味濃郁, 煎得岩岩好, 非常好食!
真心推介!
至尊漢堡
大蝦牛油果番茄沙律
2020-11-27
至尊漢堡
大蝦牛油果番茄沙律
2020-11-28 122 瀏覽
Burger’s Friends Forever至尊漢堡(跟餐)侯斯頓漢堡價錢💲: $115/ $70好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.5/5-將軍澳越來越多野食😆今次因為去donki所以就來左呢間食burger,佢地仲有幾款意粉同小食咁,價錢就正常~$100一個餐。-我就叫左個至尊漢堡,有2塊肉,仲有煙肉同蛋😝勁豐富,男仔啱晒。另一個就係houston bbq burger,一樣有煙肉😗 佢地個包幾厚,係好基本個隻包,有烘過,但嫌佢面頭個塊烘得太乾,變得會介口🙈 塊漢堡扒小小厚,但超juicy,見到我地成個盤都浸晒汁就知,啲薯格都濕晒😂 同埋佢地係有小小粉紅色,都幾嫩,如果外面煎焦小小會更香口🤓-肉的餘溫令到啲芝士半融化,再加埋塊煙肉有小小的煙燻味😌 但煙肉一樣可以煎耐啲,有金黃色的邊會最正☺️而家就好似buffet早餐個啲咁🤣 個包入面有一片生菜,一片蕃茄,同一圈生洋蔥,令到個包爽口啲👍🏻 同埋包入面有小小炸洋蔥絲,但應該要多啲先香🧐 醬汁就甜甜地,帶到小bbq味出來。2款包都有啲似,我就一齊講了。不過至尊就會chees
Burger’s Friends Forever
至尊漢堡(跟餐)
侯斯頓漢堡
價錢💲: $115/ $70
好味程度😋: 4/5
服務🍴: 3.5/5
環境🗾: 3.5/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3.5/5

肉的餘溫令到啲芝士半融化,再加埋塊煙肉有小小的煙燻味😌 但煙肉一樣可以煎耐啲,有金黃色的邊會最正☺️而家就好似buffet早餐個啲咁🤣 個包入面有一片生菜,一片蕃茄,同一圈生洋蔥,令到個包爽口啲👍🏻 同埋包入面有小小炸洋蔥絲,但應該要多啲先香🧐 醬汁就甜甜地,帶到小bbq味出來。2款包都有啲似,我就一齊講了。不過至尊就會cheesy啲🥳

一個加餐我地揀左薯格,好食,好大舊,新鮮炸又脆😚 強烈建議叫薯格!整體我覺得啲肉類可以煎耐啲,而家就好足原材料的味,不過都幾大個,唔想食到附近西餐咁貴,呢個可以係個選擇😋

2020-11-26 155 瀏覽
雖然burger好肥,但我間吾中就會好想食,最近見到依間餐廳岩岩開,又比佢啲burger吸引咗。依間burger餐廳有別於其他,佢除咗burger之外,仲有好多款小食同埋意粉。水牛城雞肉漢堡🍔個漢堡嚟到既時候真係好吸引,因為塊雞扒超級大塊,除咗個漢堡入面有之後,連外面都有半塊。雞扒煎得幾好,好juicy。同埋依間既漢堡既擺位都好得意,啲芝士係會痴係啲料度,之後上面個塊包係會放係側邊。和牛漢堡🍔依個漢堡既賣相無水牛城咁靚,而且望落都吾係好多料,但係個味道就贏咗,因為塊和牛好厚身,而且好juicy,有牛味。正正因為個漢堡吾係好多料,個少少既菜苗令到成個包都好fresh,突岀到啲牛既味道。芝士粒🧀依個芝士粒係加20蚊將一個包轉餐,咁就會3粒係跟餐,佢比我想像中好食,因為入面啲芝士好多,好有拉絲既感覺。

水牛城雞肉漢堡🍔

和牛漢堡🍔

芝士粒🧀
2020-11-25 73 瀏覽
《Burger’s Friend Forever》🍔漁夫之堡一見到已經心心眼😍burger比想像中巨大好多🤣魚柳好大塊係即炸㗎,食落脆卜卜魚柳又嫩滑,好食👍🏼👍🏼仲有塊半溶嘅芝士,好滿足🥰.🥗跟餐配沙律食burger可以$20加配沙律同汽水,為咗減低罪惡感,梗要食個沙律balance吓啦🤣沙律菜加咗油醋汁,即刻refresh晒😍.餐廳嘅環境好舒服,一入到去已經比佢嘅工業風深深吸引,呢種簡單嘅氣氛令成餐飯都好relax💫同埋呢度嘅店員好貼心,好有禮貌,下次要再帶埋朋友仔嚟encore先😆.🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸Burger's Friend Forever 將軍澳將軍澳澳南海岸唐俊街 23號MONTEREY Place 地下G22A號舖🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
《Burger’s Friend Forever》

🍔漁夫之堡
一見到已經心心眼😍

🥗跟餐配沙律
沙律菜加咗油醋汁,即刻refresh晒😍

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
Burger's Friend Forever 將軍澳
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
最近將軍澳就開咗嘅新餐廳同埋商場 行完donki 想搵嘢食嘅話都可以嚟呢間唔錯嘅漢堡包店試吓入到舖頭嘅時候見到客人都幾多 而且裝修唔錯 黑松露和牛漢堡$110 +$20 有埋嘢飲同薯格入面有塊幾厚嘅和牛漢堡扒 加埋黑松露嘅醬汁都幾match! 呢度嘅薯格真係唔會令大家失望建議大家都加多少少錢要買嘢飲同埋佢呢度嘅薯格 因為真係好脆好香口另外就叫多一個BB春雞配薯條 🍟 $78呢個價錢有三大嚿 加埋份量都幾多嘅薯條 雞件炸到好脆卜卜 入面岩岩好 幾嫩口 唔會話過熟 唔想淨係食包burger 都可以叫share食👍🏻因為食咗幾個都熱氣嘅餐 想叫返的菜中和返下 就叫左個 煙三文魚凱撒沙律🥗$88 雖然價錢睇落去好似好貴唔抵食 但其實買開餸都知道 煙三文魚45舊其實都已經6,70架啦! 所以圍翻起其實都唔算好貴☺️ 又健康 中和返之前食落既罪疚感☺️總括嚟講將軍澳其實漢堡包店都唔送貨呢間新開嘅舖頭正正就比多左選擇大家啦 仲要食物質素都唔錯不妨一試

入到舖頭嘅時候見到客人都幾多 而且裝修唔錯

黑松露和牛漢堡$110 +$20 有埋嘢飲同薯格

另外就叫多一個BB春雞配薯條 🍟 $78

因為食咗幾個都熱氣嘅餐 想叫返的菜中和返下
就叫左個 煙三文魚凱撒沙律🥗$88

• 黑松露和牛漢堡
2020-11-18 190 瀏覽
將軍澳嘅海旁新開咗好多餐廳,去到一睇,好似返咗澳洲咁呀!!🤩 成個感覺好summer好chill😚 Burger’s Friend Forever 位置好易搵,入口大直路,直行就見到!成個環境都好靚,好似外國咁🥰餐廳名叫Burger’s Friend Forever,一於試下Burger先!.我試左丹麥藍芝士漢堡,加$20餐配沙律同西柚汽水🥤!一上枱已經超吸睛,好豐富。個漢堡扒好厚,略嫌藍芝士多得滯,有一啖成口都係藍芝士有啲行咸🙊 其他生菜,洋蔥,番茄等等配菜都好新鮮~最貼心嘅係舖頭有提供手套,食咁juicy嘅漢堡包,唔使整污糟隻手,係一大樂事!

成個環境都好靚,好似外國咁🥰

我試左丹麥藍芝士漢堡,加$20餐配沙律同西柚汽水🥤!

2020-11-18
2020-11-13 323 瀏覽
將軍澳海濱近期除左驚安開左之外,其實不經不覺又開多幾間食店,唔行過都唔知已經又有新店試下,今日行過這間主打漢堡,睇個名都個fd底鵝肝安格斯漢堡可以想像一下,肥美的鵝肝和多肉汁的牛肉漢堡一起食,口中是多麼豐富和肥美,有時工作累了,就是想食一個這樣的漢堡,滿足自己黑松露和牛漢堡另一款又係肉汁爆滿的牛肉漢堡,因為是和牛,所以口感比較嫩滑,而且帶有黑松露的香氣,加埋隻蛋,無敵+$28 洋蔥圈 / 一口芝士 / 兩罐汽水反正食當然加埋套餐,多貴一點有多一點選擇,很久沒吃新鮮即炸的洋蔥圈,而且大大條又好食,而一口芝士都好正,入口外脆內軟的芝士

鵝肝安格斯漢堡

+$28 洋蔥圈 / 一口芝士 / 兩罐汽水

2020-11-11 292 瀏覽
Newly opened at Monterey Place (facing residential buildings instead of the promenade), Burger’s Friends Forever is a friendly and quieter restaurant compared to those facing the promenade (my friend and I dined in those restaurants before and we could hardly talk to each other without raising our voices…). We really like the vibes here.We came for the burgers, and we ordered two burgers, as well as a snack to share.This Danish Blue Cheese Burger was absolutely fantastic! We liked the blue chees

Danish Blue Cheese Burger
This Danish Blue Cheese Burger was absolutely fantastic! We liked the blue cheese dearly, which went so well with the beef patty. The beef patty was awesomely juicy and flavored! The caramelized onion on top was oh-so-good too! The bun was very enjoyable — fluffy with a toasted top.

We topped up for a set, which came with waffle fries. These freshly fried waffle fries were so delicious! Love the seasoning powder too, not too spicy.
BBQ Chicken Wings
Nothing beat freshly cooked food. These made-upon-ordering wings were very good too! The meaty wings were wrapped with crispy skin, and were rightfully seasoned.

Fisherman Burgerman
Wanting more burger, we ordered this Fisherman Burgerman to share. Again, the freshly fried fish fillet made super fish burger! Cheese, juicy tomato and lettuce were standard.

We were glad to make friends with Burger’s Friends Forever! Highly recommend you to try out these delicious burgers.
2020-11-10
Danish Blue Cheese Burger
BBQ Chicken Wings
2020-11-10 184 瀏覽
今日同朋友嚟到將軍澳海旁散步,行行吓見肚餓,見到呢度開咗間新嘅burger餐廳,一於嚟試吓啦🤩味道食物種類超級豐富,有沙律,又有burger,對於漢堡包愛好者嘅我來講梗係要試吓啦🤩嚟到裝修好靚,服務員嘅態度仲要好好叫咗一個漁夫之寶漁夫之寶係大大個嘅魚柳包, burger來講算係超級高質!魚柳超級大塊,而且好厚身,仲要係即炸㗎,超級脆🤩仲要有洋蔥、蕃茄,超級足料🌟另一個係小食拼盤小食拼盤真係超級邪惡啊,有三個醬汁可以點,其中有沙律醬、凱撒醬、仲有洋蔥忌廉醬,一次過食晒三種唔同嘅口味🤟🏻而且拼盤仲要超級豐富,有南瓜條、洋蔥圈、我最鍾意食係炸芝士!真係必食嘅推介,外層脆卜卜,裏面有極濃厚嘅芝士🤩仲有雞翼好正啊,一定要嚟食!

叫咗一個漁夫之寶

另一個係小食拼盤

仲有雞翼好正啊,一定要嚟食!