2020-12-08
Burger's Friends Forever+美國菜+漢堡包+快餐店🏠overall/環境/ 服務:+ 店內採用100%美國安格斯牛肉同澳洲和牛 + 裝修唔多似 一般快餐店漢堡店咁 我覺得少少似文青cafe 咁 cozy feel+ 好近donki donki 食完再上去掃貨‼️ 侯斯頓BBQ漢堡 $70 +$28( 番薯條)好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 老老實實幾鍾意佢 將包皮分開上 上層包皮會整到好脆 下層俾肉汁整軟少少 最後一齊食個層次感十足✅ size 唔算好大 一個女仔都可以輕鬆食得哂✅ 蕃薯條正正常常 即炸夠新鮮 適合啲鍾意食甜甜地嘅薯條 ‼️ 藍芝士漢堡 $78 + $20(薯條)好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️✅ 中間牛肉煮得啱啱好 仲有少少粉紅色 肉汁會流出嚟✅ 不過我覺得主角係 +20 嘅有皮薯條 超好食 新鮮炸起 保留到薯仔味 鹹香味十足 📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G22A號舖Shop G22A, G/F, Monterey P
Burger's Friends Forever
+美國菜
+漢堡包
+快餐店
🏠overall/環境/ 服務:
+ 店內採用100%美國安格斯牛肉同澳洲和牛
+ 好近donki donki 食完再上去掃貨
‼️ 侯斯頓BBQ漢堡 $70 +$28( 番薯條)
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ size 唔算好大 一個女仔都可以輕鬆食得哂
✅ 蕃薯條正正常常 即炸夠新鮮 適合啲鍾意食甜甜地嘅薯條
‼️ 藍芝士漢堡 $78 + $20(薯條)
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
大份指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
✅ 中間牛肉煮得啱啱好 仲有少少粉紅色 肉汁會流出嚟
Shop G22A, G/F, Monterey Place, 23 Tong Chun Street, O'South Coast, Tseung Kwan O
⏰星期一至日
11:00 - 22:30
星期六至日
12:00 - 15:00
18:00 - 23:00
☎️ 電話號碼 61131497
📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵