1K
2020-11-28 122 瀏覽
Burger’s Friends Forever至尊漢堡(跟餐)侯斯頓漢堡價錢💲: $115/ $70好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.5/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.5/5-將軍澳越來越多野食😆今次因為去donki所以就來左呢間食burger,佢地仲有幾款意粉同小食咁,價錢就正常~$100一個餐。-我就叫左個至尊漢堡,有2塊肉,仲有煙肉同蛋😝勁豐富,男仔啱晒。另一個就係houston bbq burger,一樣有煙肉😗 佢地個包幾厚,係好基本個隻包,有烘過,但嫌佢面頭個塊烘得太乾,變得會介口🙈 塊漢堡扒小小厚,但超juicy,見到我地成個盤都浸晒汁就知,啲薯格都濕晒😂 同埋佢地係有小小粉紅色,都幾嫩,如果外面煎焦小小會更香口🤓-肉的餘溫令到啲芝士半融化,再加埋塊煙肉有小小的煙燻味😌 但煙肉一樣可以煎耐啲,有金黃色的邊會最正☺️而家就好似buffet早餐個啲咁🤣 個包入面有一片生菜,一片蕃茄,同一圈生洋蔥,令到個包爽口啲👍🏻 同埋包入面有小小炸洋蔥絲,但應該要多啲先香🧐 醬汁就甜甜地,帶到小bbq味出來。2款包都有啲似,我就一齊講了。不過至尊就會chees
Burger’s Friends Forever
至尊漢堡(跟餐)
侯斯頓漢堡
價錢💲: $115/ $70
好味程度😋: 4/5
服務🍴: 3.5/5
環境🗾: 3.5/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 3.5/5

肉的餘溫令到啲芝士半融化,再加埋塊煙肉有小小的煙燻味😌 但煙肉一樣可以煎耐啲,有金黃色的邊會最正☺️而家就好似buffet早餐個啲咁🤣 個包入面有一片生菜,一片蕃茄,同一圈生洋蔥,令到個包爽口啲👍🏻 同埋包入面有小小炸洋蔥絲,但應該要多啲先香🧐 醬汁就甜甜地,帶到小bbq味出來。2款包都有啲似,我就一齊講了。不過至尊就會cheesy啲🥳

一個加餐我地揀左薯格,好食,好大舊,新鮮炸又脆😚 強烈建議叫薯格!整體我覺得啲肉類可以煎耐啲,而家就好足原材料的味,不過都幾大個,唔想食到附近西餐咁貴,呢個可以係個選擇😋