2020-10-17
開業至今幫襯過三至四次 早幾年慕名而來 食完覺得係香港Burger之中質素算唔錯 所以都有間唔中食下但最近再幫襯 呢次叫左個 Classic Burger 同直薯條 上菜果陣已經發覺個Burger唔夠熱 好似擺左一段時間先拎出來咁 去到切開裏頭 見到塊漢堡完全沒肉汁滲出來 好似一舊擦子膠咁既質地 已經覺得唔對路擺入口果陣 食落去覺得似一塊漢堡扒形狀既牛丸咁 不過牛丸仲好食啲 因為塊肉連牛味都冇 淨係食到麵粉同牛筋 不知所謂 成餐飯唯一覺得合乎期望就係得番啲薯條 令我整體相當失望我認為當一間主打賣Burger既鋪頭 可以接受到將自己既招牌菜以咁既水準去招呼客人 係好過份既一件事 我去將呢個價錢去麥記買四個漢堡包都覺得好食過佢一百倍 一個Burger連整好一塊漢堡扒既誠意同心思都冇 不如唔好開門晒自己時間啦😡😡
😡😡