呢間漢堡店都聞名以久,之前見過fd打卡,漢堡入面舊鵝肝真係邪惡到極,7月頭嗰陣好彩仲未禁夜市堂食,有機會去到食佢勁邪惡嘅漢堡呢度雖然係食街,不過由於係巷子入面,要搵路的確有dd難度,兜咗陣先搵到漢堡肉類分3種,分別係牛、雞鴨、魚海鮮,我個人好傳統,覺得食漢堡一定要係食牛,加上我一心黎試試鵝肝,所以雙鵝肝牛肉漢堡係我必點小食就點咗魚手指魚手指啱啱炸起超熱,點他他醬好開胃,入面真係啖啖魚肉,魚肉味道好出,絕對唔係靠粉佢整大佢。外面有茄汁、芥末可以攞,我就攞埋芥末去點,都係好夾!當然主角係我嘅鵝肝牛肉漢堡啦,雙鵝肝真係邪惡到爆,平時食西餐一餐都係得一舊鵝肝,一次食2舊真係未試過。原本以為鵝肝嘅出現會顯得突兀,要同漢堡扒分開食,但原黎唔係,因為鵝肝超級嫩滑夠油香,一啖咬落去嗰陣,鵝肝已經爆開變成油,令到成個漢堡濕潤而且勁香,所以係超級夾,所以強烈建議畀d力壓實個包,張大個口一啖食曬全部料,唔好用刀叉慢慢分開食啊。原本以為個分量會太多而且怕膩,但因為鵝肝同漢堡本身好夾,食完都冇油膩感,呢個分量對於一個正常食量嘅男人真係啱啱好,配埋可樂,超舒服。味道方面好滿意架喇,如果可以多d芝士,咁就更邪惡了!

小食就點咗魚手指