2019-06-24 45 瀏覽
香港越開越多漢堡包嘅餐廳,試過好多間最鍾意都係呢間burger , 以前要特登去到銅鑼灣食,但而家非常方便,喺尖沙咀柏麗大道對面嘅美麗華已經可以食到,開咗分店方便我好多今日同埋成班朋友一齊去享受呢個漢堡包而且入邊仲有BB chair 供應,要帶住小朋友嘅媽咪都非常方便其實種類真係有好多,有雞,鴨,魚,牛,海鮮,數得出嘅都齊晒,小食種類仲有好多,選擇薯條嘅醬汁也有很多👍🏻👍🏻冇黎一排,原來新出咗個全日早餐😆入到去店員先安排座位,而點餐是自助的,買好後職員就會將食物送上咁熱嘅天氣梗係第一時間飲番啖 snapple 既lemon tea ,喺雪櫃啱啱拎出嚟夠晒凍,而且仲不太甜檸檬味好香呢個旋風薯條只係$28,份量非常多而且仲剛剛炸好,非常香脆,完全沒有油膩嘅感覺醬料是自助形式,行出去就可以拎到自己喜歡嘅醬料呢個單骨雞翼配埋芥末醬$60,雞翼帶有少少辣,炸到外脆內軟,肉質仲非常juicy望幅圖就知係一個好重份量嘅漢堡好大隻嘅軟殼蟹,炸完一啲都唔乾身,而且蟹肉仲好厚身,再加埋邪惡嘅鵝肝🤗食完罪惡咁好重😬但非常滿足,加埋入面嘅醬料一流,再配埋旁邊嘅沙律菜,香脆說魚柳蛋漢堡$95,另外在加咗芝士$1
今日同埋成班朋友一齊去享受呢個漢堡包
檸檬味好香
呢個旋風薯條只係$28
,份量非常多
而且仲剛剛炸好,非常香脆,完全沒有油膩嘅感覺
醬料是自助形式,行出去就可以拎到自己喜歡嘅醬料
呢個單骨雞翼配埋芥末醬$60,雞翼帶有少少辣,炸到外脆內軟
,肉質仲非常juicy
望幅圖就知係一個好重份量嘅漢堡
香脆說魚柳蛋漢堡$95,另外在加咗芝士$10, 真係好大份
而且炸魚仲炸到外皮非常脆,啲魚完全冇腥味,魚質仲好滑,沒有乾身嘅感覺
入邊隻雞蛋非常大隻,
真係一口都咬不晒,芝士不斷流出,食到停唔到口
中間嘅牛肉好juicy, 肉質依然能夠保存得到
而且賣相仲相當唔錯添,食嘅時候芝士會流出而且漢堡包仲好鬆軟漢堡包實在太厚,不能一啖咬到,中間仲有非常新鮮嘅蔬菜同蕃茄,食落完全沒有油膩嘅感覺
鵝肝非常厚身,好吸引呢😍真係食過返尋味
今日六個朋友一齊食,所以可以再叫一些小食同朋友share,食漢堡包都可以好豐富
2019-06-22 54 瀏覽
心血來潮想吃burger,發現美麗華有一間裝修型格, 以北美歐風的大車胎做佈置,我們見餐廳於上網有很多好評, 所以充滿期望地光顧。下午茶餐有數款,大家亦可以於餐牌上選擇任何一個burger再另加$30配薯條及飲品。牛油果醬芝士牛肉漢堡 $92由於原個burger的size超級大,餐廳會很細心地把burger切好一半,以方便大家進食。翠綠色的牛油果醬亦很澎湃,很香甜很好吃。番茄及蔬菜很新鮮,非常滿足。墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡 $92墨西哥辣椒辣味不是很強烈,牛肉漢堡同樣是厚厚嫩滑多汁,就連男士也不能半個burger一口吃下去,吃一個漢堡已經很飽肚。加配原味薯條及檸檬梳打 $30薯條熱辣辣,厚厚的非常香脆。梳打飲品好味。只需要加$30有兩樣配搭,非常超值,但只限下午茶時段。蜜味辣雞翼 $50雞翼暖暖的,是開邊半隻的雞翼。外皮很脆口,內裡肉質很幼嫩。餐廳burger質素非常超值,大大份,材料充足新鮮,誠意推介。

牛油果醬芝士牛肉漢堡 $92

墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡 $92

加配原味薯條及檸檬梳打 $30

蜜味辣雞翼 $50
雞翼暖暖的,是開邊半隻的雞翼。外皮很脆口,內裡肉質很幼嫩。

2019-06-13
5 分鐘 (堂食)
  • 牛油果醬芝士牛肉漢堡
2019-06-21 40 瀏覽
Burger room 小弟好耐以前曾經食過一次, 那一次那一夜, 留下了好印象俾我。所以今日我再次返黎, 看看佢既水準能否保持得到。今次我同友人兩入來到, 人仍然很多。稍稍等候左一陣之後, 就有位置了。餐廳採用先付款後取食物的形式。沒有加一服務費。這一點我個人是幾喜歡的。今次我同友人叫左好多野食, 如下:1. 單鵝肝芝士牛肉漢堡 - 絕對係邪惡首選- 想講既係, 鵝肝煎到好好味,牛肉非常Juicy, 意想不到既係蕃茄係好新鮮2. 單鵝肝芝士雞肉漢堡- 友人食呢個,雞肉皮簿馅靚3. 黑松露薯條 - 這個真係超好吃,大推!!! 芝士熔化可以拉絲, 黑松露熔合左芝士,不是黑松露粉咁簡單4. 烤鱈魚手指 - 配他他醬,新鮮炸出黎5. 蜜糖辣雞翼 - 有點似必X客的雞翼, 非常好味, 有五隻

這一點我個人是幾喜歡的。

今次我同友人叫左好多野食, 如下:

1. 單鵝肝芝士牛肉漢堡 - 絕對係邪惡首選
- 想講既係, 鵝肝煎到好好味,
牛肉非常Juicy, 意想不到既係蕃茄係好新鮮

2. 單鵝肝芝士雞肉漢堡- 友人食呢個,
雞肉皮簿馅靚

3. 黑松露薯條 - 這個真係超好吃,
大推!!! 芝士熔化可以拉絲, 黑松露熔合左芝士,
不是黑松露粉咁簡單

4. 烤鱈魚手指 - 配他他醬,
新鮮炸出黎

美麗華呢間burgerroom嘅burger真係好高質,即叫即整,仲好細心幫你切開一半,方便你同朋友share。我叫左個菠蘿煙肉牛肉漢堡,雖然係罐頭菠蘿,但菠蘿甜甜的再配落牛肉同煙肉到,中和左個油膩感!朋友叫左個雙層牛肉芝士漢堡,一見到兩塊厚厚的牛肉有點驚訝!一口係冇可以咬得哂!反而我覺得呢個太多肉,菠蘿嗰個好食點!除了burger外,呢度嘅芝士扭扭薯條都好正,熔化嘅芝士鋪哂係薯條上面,芝士控一定好鍾意!另外再叫杯啤酒簡直絕配

另外再叫杯啤酒簡直絕配
2019-06-20
20 分鐘 (堂食)
2019-06-20 50 瀏覽
又貴又一般嘅漢堡上星期收工同男朋友去咗美麗華食呢間burgeroom,我哋去到都九點幾,有人等緊位,加上裝修外型都幾好睇,我諗應該好食。我哋叫咗一個黑松露薯條,兩個漢堡,分別係墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡同埋煙肉芝士牛肉漢堡。Order餐係出去出邊嗌嘅,之後會拎個震震機,嘢食整好就可以去counter度拎黎食。黑松露薯條黑松露薯條係最先整好嘅,薯條都叫做熱,醬有dd黑松露,就咁到左係薯條上面,所以唔係條條都有醬。另外啲醬嘅黑松露都唔多,味道唔出,稱不上黑松露薯條!芝士牛肉漢堡墨西哥辣椒嗰款,小小辣,因為入邊有墨西哥青瓜。兩個漢堡嘅牛都冇肉汁,漢堡包皮好普通,雖然整體上個包好大,外型都靚,不過味道好一般。比較上煙肉芝士嗰個漢堡就好食啲。咁樣$244,不值。
又貴又一般嘅漢堡

黑松露薯條

另外啲醬嘅黑松露都唔多,味道唔出,稱不上黑松露薯條!

芝士牛肉漢堡

墨西哥辣椒嗰款,小小辣,因為入邊有墨西哥青瓜。

比較上煙肉芝士嗰個漢堡就好食啲。

咁樣$244,不值。
2019-06-14
10 分鐘 (堂食)
$122 (宵夜)
2019-06-20 31 瀏覽
每次去Burgeroom都心大心細樣樣想試好難抉擇,食唔厭Burgers🍔呢樣野真係令人又愛又恨,好味但係好肥仲要加鵝肝😂之前每次都係食鵝肝牛肉漢堡今次就試左「鵝肝軟殻蟹漢堡🦀」,第一次食配軟殻蟹既漢堡估唔到同鵝肝咁夾,軟殻蟹炸得岩岩好香脆可口再加滿滿油香既鵝肝,即刻將減肥拋諸腦後😅令一個漢堡就「大烤菇芝士牛肉漢堡」,個菇吸收牛肉既肉汁令成件事昇華左食漢堡就一定要有薯條先完整🍟,所以加左個芝士薯條,可惜兩個女仔高估自己既食量,食完兩個巨型漢堡後食左幾條就食唔落了😂

• 鵝肝牛肉漢堡
  • 芝士旋風薯條
  • 大烤菇芝士牛肉漢堡
  • 黑松露芝士薯條
2019-06-18 54 瀏覽
有朋友來港公幹,住在尖沙咀美麗華酒店,放工去與她聚一聚,因為天氣不好,我們就在酒店商場找食店食晚餐,一樓有多間食店,朋友喜歡Burgeroom,記得我之前在銅鑼灣分店食過,漢堡包份量十足,味道又好!我和朋友就入座了,選好漢堡包款式就到收銀處付款,之後就有侍應為我們送餐。龍蝦漢堡上枱時擺設得好精緻,龍蝦已經去殼起肉,龍蝦頭還有不少膏,漢堡包軟綿,一層生菜一層蕃茄,塗上牛油果醬,再放上龍蝦肉,加上特製芝士醬汁,啖啖肉的龍蝦肉鮮甜彈牙,濃濃的醬汁好惹味!菠蘿雪魚柳漢堡加蛋,因漢堡包大個,已一開二方便食用,厚切又大塊的鱈魚柳炸到外脆肉嫩,配生菜、蕃茄、菠蘿,我還加了一隻蛋,加上特製醬汁,味道酸酸甜甜,超好味!
2019-06-04
  • 菠蘿鱈魚柳漢堡
  • 龍蝦漢堡
1K
今晚約左人晚飯直落諾士佛臺飲杯野, 知道burgeroom係美麗華都開左一段時間, 但就無黎過哩間分店食, 今晚有機會捉埋朋友黎食啦!美麗華入面有一個大門口, 而係諾士佛臺依邊就有一個outdoor area, 設計同銅鑼灣分店差唔多~但今日出面成30度, 大家都揀番室內坐~門口就放左大大個menu, 一目了然可以睇哂大部分既野食!入到去發覺空間感比起銅鑼灣個邊大好多, 坐位寬敞d無咁迫狹, 店面設計好美國風!依個牆上既燈牌好靚揀好食咩之後自己去counter落order, 將感應器放係枱上既貼紙位, 跟住就坐係度等食啦鵝肝牛肉漢堡一係唔食, 要食就食奢華既鵝肝牛肉漢堡話就話奢華, 但係價錢一d都唔貴, 佢都只係$165, 係出面西餐廳食一個有鵝肝既dish都係咁上下, 而家仲有咁厚既漢堡同埋沙律菜, 2個人share再加d小食其實已經好夠食! 個人認為好抵食麵包邊烘到微脆, 漢堡好厚而且極juicy!!輕輕禁落去會見到佢d肉汁必出黎, 鵝肝入口即溶好香鴨油脂味, 加埋真係無得彈! 唯一既問題係, 個口唔夠大一啖食哂, 但如果你禁扁少少黎食d肉汁又會流落隻手度, 不過唔緊要啦! 咁正唔

門口就放左大大個menu, 一目了然可以睇哂大部分既野食!

鵝肝牛肉漢堡
一係唔食, 要食就食奢華既鵝肝牛肉漢堡
麵包邊烘到微脆, 漢堡好厚而且極juicy!!輕輕禁落去會見到佢d肉汁必出黎, 鵝肝入口即溶好香鴨油脂味, 加埋真係無得彈! 唯一既問題係, 個口唔夠大一啖食哂, 但如果你禁扁少少黎食d肉汁又會流落隻手度, 不過唔緊要啦! 咁正唔係逐層食呀?梗係流到成手都係都要大啖咬啦
大家見到有人食到咁, 懷疑係我既話都請勿相認😂😂

鵝肝份量都唔係的的色色個d, 真係夠2人share架, 漢堡肉勁厚, 外面包住芝士醬, 邊個見到會唔想食呀?!驚膩既話一路食佢既沙律菜fresh番下就無問題啦。

軟殼蟹
另加既topping, 因為之前係cwb食過軟殼蟹沙律, 記得軟殼蟹又係好出色!今次再食果然無失望, 原隻無切咁比你, 炸番個原狀出黎, 重點係勁!大!隻! 千其唔好以為大隻係因為佢既炸粉(雖然當初我都有咁諗過), 真係大過塊面!2個人share都覺得有d多

軟殼蟹

有圖有真相,佢既炸粉一d都唔厚, 真係無乜多餘既粉, 入面係厚厚既蟹肉而且仲要有膏, 暫時係我食過最出色既原隻軟殼蟹

芝士旋風薯條
選擇困難症既我係粗薯同旋風薯條之間猶疑不決, 落單既時候忍唔住問店員邊隻好😂店員推介旋風薯條話香口d, 我當然聽話啦
薯條炸得岩岩好, 夠脆之餘又食到少少薯仔口感, 份量都好多, 芝士醬亦唔係得面個浸,係側邊同底都有一pat架!!不過再比多d我都點得哂架其實

芝士旋風薯條

因為我一點就點咁多, 所以多多都唔夠我點

依度有個自助區可以自己斟水飲既, 我就揀左支平時都有飲開既Snapple。
Snapple

今晚又蟹膏又鵝肝都只係$325 for two, 真係我食靚漢堡既不二之選, 都好耐無食cwb個間, 搵日再去試下同依間有咩分別先

2019-06-05
2019-06-14 60 瀏覽
前日跟姐姐去左位於尖沙咀的Burgeroom,她向我介紹餐廳的漢保十分好食,所以我也很期待~留意餐廳是自助形式,食客可自行落單和拿醬料。鵝肝軟殻蟹漢堡:第一種感覺就是份量非常大份!軟殻蟹是完隻上,當中還有不少蟹膏滲出,可知不是炸到好乾身。鵝肝絕無腥臭味,入口即溶,簡直一流!而漢堡包是底部有少許脆口;當中夾有生菜和蕃茄。整體味道是五星星啊!香辣單骨雞翼配蜜糖芥末醬:雞翼炸至金黃色,口感極脆口;入面依然滲出肉汁,帶辣味令味道更惹味!蜜糖芥末醬甜甜地,十分配合!

留意餐廳是自助形式,食客可自行落單和拿醬料。

2019-06-13 195 瀏覽
一提起Burger, 腦海即浮現款式配搭多既Burgeroom! 有齊牛、雞、鴨、魚、海鮮, 就連素食都有! 滿足到唔同口味!尖沙咀分店位於美麗華廣場, 地方比起銅鑼灣總店大得多! 揀好想食既就自行到收銀處落單, 再返位等待店員送上, 之前食過burgeroom既鵝肝, 真係一試難忘, 令人回味! 於是今次就揀左雙鵝肝系列!【雙鵝肝牛肉漢堡】HK$245 (額外自選配料: +$12 菠蘿)Burger size很有份量, 材料豐富, 我個口就冇能力一啖咬落去, 唯有分層食! 包既內側表面輕微烘過, 質地軟熟。,有生菜、清甜Juicy蕃茄, 最邪惡莫過於半溶芝士跟厚厚既牛肉溶為一體, 牛肉帶豐富肉汁, 加上有少少沙律醬調味, 味道更加正! 我仲額外加左菠蘿片, 令味道更加清甜多汁, 最最最令我期待莫過於鵝肝, 鵝肝表面煎過, 入口即溶!! 超正!!! 伴碟既沙律菜可以幫忙balance口中既濃郁味, 減少油膩感。 【芝士旋風薯條】HK$52旋風薯條香脆, 唔算太油膩, 芝士軟滑味濃  【菠蘿冰茶】HK$38味道清新, 不過唔太飲得出菠蘿味, 只係飲到少少甜既茶Burger 款式多, 質素

尖沙咀分店位於美麗華廣場, 地方比起銅鑼灣總店大得多!

揀好想食既就自行到收銀處落單, 再返位等待店員送上,

雙鵝肝牛肉漢堡

【芝士旋風薯條】HK$52
旋風薯條香脆, 唔算太油膩, 芝士軟滑味濃

【菠蘿冰茶】HK$38
味道清新, 不過唔太飲得出菠蘿味, 只係飲到少少甜既茶
菠蘿冰茶

Burger 款式多, 質素高! 真係多黎幾次, 都唔會厭!!
2019-06-12
雙鵝肝牛肉漢堡
2019-06-12 40 瀏覽
早前喺銅鑼灣食個burgeroom念念不忘,行行下街,竟然畀發現尖沙咀分店。🤭 諗都唔使諗就決定入去食個lunch。個人覺得菠蘿配肉嘅漢堡包好吸引,所以今次叫咗菠蘿燒烤醬牛肉漢堡🤤🙊 (+combo,薯條熱辣辣🤤) 仲叫咗墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡 (見佢話係新嘢就試一試)兩個漢堡包都超巨型😍 最正係牛肉,斯文d切開個包食嘅話, 啲牛肉汁會bi出嚟😍 食落好juicy 唔會覺得乾,連埋其他配料食,感覺都幾fresh。 值得一讚!另外仲叫咗兩個小食share,分別係 鱈魚手指配他他醬同埋蜜味辣雞翼。畀大家參考一下個餐牌:

仲叫咗墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡 (見佢話係新嘢就試一試)

畀大家參考一下個餐牌:

2019-06-10
午餐
  • 菠蘿燒烤醬牛肉漢堡
2019-06-12 38 瀏覽
由於下雨天嘅關係,我都會喺商場流連,今日去咗美麗華商場,美麗華最吸引我嘅食肆就係呢間burgeroom😊同幾個朋友一齊都選擇咗呢度,大家意見一致之前都食過好幾次,啲質素都keep到不錯最重要係有好多選擇有雞牛魚海鮮都有由於時間尚早,所以人流不多午餐時段加$30就可以配薯條加飲品相當不錯我揀咗個檸檬茶,而我朋友就揀咗芒果茶,味道不是太甜飲落有好香嘅檸檬味,熱辣辣嘅天氣飲落透心涼旋風薯條薯條$28👍🏻係即叫即炸嘅😙非常邪惡但是真係好好食Brie cheese bites $50,芝士味非常香濃,由於剛剛炸起,食嘅時候要小心熱辣辣,鍾意食芝士嘅朋友不得不叫芝士係拉絲😍😍又夠熱辣辣double foie gras soft shell crab burger 雙鵝肝軟殼蟹漢堡$268,鵝肝好厚身咬落仲有好多汁出真係好好食雙鵝肝都唔夠喉😂芝士半溶嘅狀態食嘅時候芝士汁仲會流出而且漢堡有非常鬆軟個麵包實在太好了所以店員已經一早切左一半夠晒細心而且仲有竹籤去固定方便進食薯條炸得好乾身一啲都唔油配埋茄汁一流,非常香脆食極都唔厭嘅牛肉漢堡加啡菇$108,牛肉很厚,份量有十足,加埋個大啡菇又夠juicy 望
之前都食過好幾次,啲質素都keep到
不錯最重要係有好多選擇
有雞牛魚海鮮都有
由於時間尚早,所以人流不多
旋風薯條薯條$28👍🏻係即叫即炸嘅😙非常邪惡
但是真係好好食
,鍾意食芝士嘅朋友不得不叫
芝士係拉絲😍😍又夠熱辣辣
夠晒細心
而且仲有竹籤去固定方便進食
薯條炸得好乾身
一啲都唔油
配埋茄汁一流,非常香脆
又夠juicy
望落去個份量都好多
賣相亦相當不錯
好大塊嘅鵝肝,又不油膩😍
2019-06-12 29 瀏覽
今日同朋友黎食生日飯,所以要等位都專登黎。不過好彩預早6點30就黎到,7點15就有位了。听讲喺度食嘢,份量比一般餐廳大。环境与卫生:餐廳環境坐得幾舒服,空間感都算足,衛生都ok。野食方便我们叫了:吉列大蝦沙律有三條吉列蝦鋪係沙律上面 個吉列蝦好脆口 同哦沙律都夾下 哦沙律酸甜酸甜 酸酸甜甜的幾開胃。煙肉煎得香口,卖相非常吸引,加上漢堡扒成吋咁厚又多肉汁,食落非常滿足。包面同底都有烘烤過所以多一層麵包香味,整體食落乾濕分明有層次。一如既往咁出色。作为薯条爱好者当然必推芝士旋風薯條,就算放涼了,薯條都是脆的,芝士味咸香,而薯條本身有少少調味,我朋友再加上茄汁,好味到停唔到口 总体来说服务和味道都不错。
环境与卫生:餐廳環境坐得幾舒服,空間感都算足,衛生都ok。

野食方便我们叫了:吉列大蝦沙律

2019-06-03
18 分鐘 (堂食)
用餐優惠
現金券
2019-06-11 49 瀏覽
今日去食左burger room,我同朋友3個人黎食!漢堡款類算多 今次嗌左個龍蝦🦞漢堡同朋友2份 份量真係好大 對於2個女仔黎講都好飽我地仲嗌左個薯條 芝士旋風薯條🍟超超超推介!啱哂鐘意食脆薯嘅我!芝士味濃厚!正啊
今日去食左burger room,我同朋友3個人黎食!

我地仲嗌左個薯條 芝士旋風薯條🍟
超超超推介!啱哂鐘意食脆薯嘅我!芝士味濃厚!正啊
2019-06-10 43 瀏覽
上次同男主角食過,今次就同朋友黎食lunch...呢度環境真係舒服而且服務態度非常好👍🏻👍🏻👍🏻上次食左鵝肝真係好好味,但如果自己一個食就太heavy lah🙈🙈🙈,所以我今次就食《大烤菇芝士牛肉漢堡》$108 仲要加左酸瓜+$10 同烤洋蔥+$10而同行朋友就要左《煙肉芝士牛肉漢堡》 $90Lunch既時候可以加$30就有粗薯條同飲品~但係我想食旋風薯條🍟,所以就冇加到喇🤪🤪🤪其實轉set真係好抵~《大烤菇芝士牛肉漢堡》加酸瓜🥒同烤洋蔥Burger既份量真係好巨大😂😂😂 想一啖食係做唔到架!😂😂😂塊扒有成幾cm咁厚,其實齋食塊扒都飽左🙈🙈🙈所以我加左酸瓜都balance番😬😬😬同埋估唔到佢肉味都可以咁香咁juicy🤤🤤《煙肉芝士牛肉漢堡》 我平時唔係好鍾意食煙肉嘅,但係呢度煙肉嘅味道配上個包整體感覺幾好😂左:大啡菇牛肉漢堡 右:煙肉牛肉漢堡《魚手指配他他醬(5pcs)》 $48魚手指係正常嘅味道,配上他他醬真係一流❤️❤️❤️他他醬配魚柳或者魚手指真係絕配❤️❤️❤️《旋風薯條》 $28旋風薯條都係正常嘅味道,即係扭扭薯條嘅感覺!好脆好香口🥰🥰🥰
上次同男主角食過,今次就同朋友黎食lunch...
呢度環境真係舒服而且服務態度非常好👍🏻👍🏻👍🏻

而同行朋友就要左《煙肉芝士牛肉漢堡》 $90

Lunch既時候可以加$30就有粗薯條同飲品~
但係我想食旋風薯條🍟,所以就冇加到喇🤪🤪🤪
其實轉set真係好抵~

《大烤菇芝士牛肉漢堡》加酸瓜🥒同烤洋蔥

塊扒有成幾cm咁厚,其實齋食塊扒都飽左🙈🙈🙈

所以我加左酸瓜都balance番😬😬😬
同埋估唔到佢肉味都可以咁香咁juicy🤤🤤

《煙肉芝士牛肉漢堡》

左:大啡菇牛肉漢堡 右:煙肉牛肉漢堡

《魚手指配他他醬(5pcs)》 $48
魚手指係正常嘅味道,配上他他醬真係一流❤️❤️❤️
他他醬配魚柳或者魚手指真係絕配❤️❤️❤️
《旋風薯條》 $28