2021-01-04
呢日約朋友嚟到美麗華呢頭行街,經過呢間burger店,一路都鍾意食burger嘅我地當然唔可以錯過。餐廳行美式裝修,先落咗order, 侍應會拎食物過嚟,但唔洗加一服務費。一睇餐牌,burger選擇好多,有牛肉、素食、雞肉同海鮮嘅burger揀,真係揀到人心大心細。最尾我地嗌咗個菠蘿煙肉牛肉漢堡同大啡菇芝士牛肉漢堡。一個burger跟午餐combo, 加30蚊有straight fries同飲品,都幾抵!我地仲嗌咗個雞肉棒做小食,跟餐個飲品就叫咗蜜桃茶。Burger嚟到有啲嚇親,真係好大份,因為舊肉真係好厚,所以疊到個包好高,要一口食哂其實有啲困難。餐廳都好貼心咁將個burger分咗兩份,咁就可以一次試哂兩個burger啦。塊beef patty食落好juicy, 又唔會有好膩嘅感覺,個麵包都好鬆軟😋個人比較喜歡菠蘿煙肉個款,食落有甜有鹹,會有啲層次。另外雞肉棒食落都好嫩滑,配埋refreshing嘅蜜桃茶真係好fulfilling嘅午餐!