2016-01-13
:Beetroot & Goat's cheese Burger $90 第一次食一個Burger可以係冇咩油膩感 但好好味 食唔停🙈 呢個Burger你以為好大塊漢堡扒?唔係肉黎架 為 #vegetarian 而設既用紅菜頭絲辣椒糙米等等既去炸 食落去超級脆 但又唔油😧最驚喜既唔只呢個扒 而係有濃烈羊羶味既山羊芝士🐐 芝士配上呢塊厚厚脆脆既素扒 真係有錯覺以為自己食緊羊肉漢堡 我個人大愛羊肉濃烈既羊羶 呢隻 #Goatscheese 真係冇得頂🐑除左呢兩樣仲有為呢個burger帶左酸酸甜甜好開胃既感覺 就係成塊醃過既紅菜頭!!香港人未必食慣 #beetroot 既味道 但呢個相對起普通既容易入口 同埋其它材料一齊食 真係絕配👍感到最驚喜就係Goat's cheese 真係好好好特別同好大驚喜