2021-03-12
見呢個又有室內又有室外位,好岩放工chill一chill啤一啤🤞入到去間餐廳,好闊落又舒服,室內既位置又可以望到bar tender去整🍸西餐黎講,呢間都算幾抵食,份量又多。Spicy Arrabiata 香辣蕃茄橄欖長通粉🍝:食落酸味味,好開胃少少辣幾惹味,呢道係一道vegetarian dish,無肉,食落開胃又無咁膩。Cajun Spiced Fries:作為愛薯之人又點可以唔點🍟呢!呢個🍟係配埋左個加左洋蔥、辣椒及芹菜既sour cream sauce,再加埋煙肉碎,真係好香口又惹味🤤我一路驚爆瘡但又一路係咁食。Caser salad: 配返個salad先,呢到既🥗食落感覺好新鮮🍴佢仲做緊好多promotion MON-TUE:有SEAFOOD+1drink,都係先$208 WED-THUR:有STEAK+1DRINK,最貴果款都係講緊$328,仲未計可以吹住海風。