熱鬧嘅彌敦道旁邊多咗幢滿佈餐廳嘅商廈,眾多嘅餐廳之中,Lunch唔想食飯嘅情況下,揀咗1/F"麵麵" Menu款式都多,原來除咗麵之外都有飯同烏東嘅,我試咗安格斯牛肉魚烏東,烏東好彈牙爽口,真係有魚味,同埋個湯底好夾,牛肉並非一般肥牛,食得出係高質數的,所以呢個價錢,仲有咁多片安格斯牛,確係好抵食👍🏻 仲有三款配菜,飲品都好多選擇,跟餐仲平d添,雖然天氣凍,都揀咗芒果沙冰,濃郁芒果味...正😋環境好乾淨好舒服,下次嚟開旺角太子又可以再Encore, 絕對是最健康之選👍🏻
熱鬧嘅彌敦道旁邊多咗幢滿佈餐廳嘅商廈,
2020-02-06
午餐
  • 魚湯
2020-02-06 73 瀏覽
彌敦道726出咗名多嘢食,今日喺附近行完街就決定喺呢度搵餐廳食。諗左好耐究竟食麵好、韓式野、定火鍋,最尾朋友決定食呢間 - 麵麵。見到餐廳嘅麵都幾特別,除咗常見嘅魚麵同埋稻庭烏冬,仲有一種叫做魚烏冬!我就叫咗個極上魚宴料理,入邊包含咗魚皮菜肉餃子、墨魚春卷、魚肉春卷、魚蛋同蝦,一次過滿足你多個願望~~我就試咗佢嘅魚烏冬,口感比魚麵煙銀,但又充滿魚肉味度。朋友就叫咗個燒鰻魚配到庭烏冬,鰻魚大條厚肉,醬汁調味得出色入味。但係最令我哋驚喜嘅,一定係呢個漁人樂脆!!$58大大份又多款式,有薯條、蕃薯條、魚肉春卷、墨魚春卷,配埋黑松露沙律醬夠晒惹味!!

漁人樂脆
漁人樂脆
過年大飲大食,食左勁多肥野,係時候食返D健康野。魚麵就係其中一樣公認嘅健康食品,佢低脂得黎又高蛋白質。而旺角呢間麵麵重分左魚麵同魚烏冬兩種,等大家多一個選擇。-一坐低店員就會每人比一小杯魚湯,魚湯奶白色,重魚味但完全冇腥味,而且有淡淡嘅花膠味,非常好飲。-安格斯牛肉濃魚湯魚麵 $95 牛肉煮至啱啱熟,所以依然非常嫩。而魚麵由於有70%係魚肉,所以非常爽口彈牙,每一啖都好係食緊魚蛋咁。而佢個自家制辣醬都非常出色,唔會太辣,有好多海鮮味。-極尚魚宴料理 $95 (魚皮菜肉餃子 墨魚春卷 魚肉春卷 魚蛋 蝦)呢碗可以一次過滿足人多個願望,魚皮菜肉餃子外皮煙韌,內餡鮮味。墨魚春卷同魚肉春卷則爽口,而且口感一流。蝦則非常新鮮。-糖心蛋 $10 輕輕咬開蛋黃就會流嘅出黎,加少少魚湯一次過食會更好味。-戒指魚皮雲吞 $50非常特別嘅小食,魚皮雲吞煙韌鮮味就不在話下,個汁係用左黑松露黎增添風味,同時用左好多碎洋蔥黎增添口感,非常之夾。

安格斯牛肉濃魚湯魚麵 $95

極尚魚宴料理 $95
(魚皮菜肉餃子 墨魚春卷 魚肉春卷 魚蛋 蝦)
糖心蛋 $10
輕輕咬開蛋黃就會流嘅出黎,加少少魚湯一次過食會更好味。

戒指魚皮雲吞 $50

2020-02-03 285 瀏覽
新年實得太多油膩食物,想吃一些清清地的湯麵,早前在網上見到這間餐廳已魚麵為主題,於是便跟友人去試試。餐廳位於大廈的一樓,可以搭電梯或行樓梯到餐廳也可以。餐廳燈光光猛,門口位置有一草牆,上面有大大個店舖名字。座低後店員為我們準備了每人一小杯花膠魚湯,魚湯非常鮮甜!餐牌有多款魚麵可以選擇,我跟友人每人點了一個套餐。麵麵圍城,這款是我個人覺得很吸睛的套餐,套餐包括有9款配菜、一碗濃魚湯和魚麵。柚子金菇很酸很開胃,車厘茄有淡淡的梅味,醉蝦很爽口彈牙,巴那馬火腿件哈蜜瓜很鮮甜,雞翼是餃子雞翼,內有明太子,帶有少少辣,幾惹味!至於魚麵口感非常爽彈,點上魚湯,清清地,令人胃口大增。如點上芝麻醬,酸酸地更開胃!香烤牛西冷湯漬飯料理,這款有小甜薯和柚子大根當前菜,有一壺魚湯,先倒一杯品嚐,魚湯鮮甜。之後再把昆布和豆腐放在櫻花蝦味漬飯倒入湯,有淡淡的魚湯味,再有櫻花蝦和味素的味道。牛西冷都幾濃牛肉味,再點上醬汁,更能提起牛的鮮味!桂圓杞子小黃菊花茶,有淡淡的菊花香味,桂圓味都幾濃。如果飲完一壺還可以請店員幫忙加水再飲。水果紅茶,飲落有紅茶的澀味,有士多啤梨、橙、藍莓、荔枝,有淡淡的酸味,幾特別而且又解膩。
座低後店員為我們準備了每人一小杯花膠魚湯,魚湯非常鮮甜!
餐牌有多款魚麵可以選擇,我跟友人每人點了一個套餐。
香烤牛西冷湯漬飯料理

這裡的魚麵味道真的不錯,有機會會再黎食!
2020-01-31
  • 麵麵韋城
2020-02-02 113 瀏覽
幫家人在旺角附近排隊買口罩,買完後就係附近食野見到午市有優惠,又真係好吸引,餐廳1點都唔算太多人,明既,個個都唔敢出街魚烏冬魚麵其實好健康,有魚的蛋白質,又唔怕很腥有魚骨,岩曬怕食魚的我們野菜本菇安格斯牛肉魚烏冬湯汁香甜,牛肉及菇吸收了湯汁,牛肉很滑口,又有蔬菜,高蛋白質的一餐蟹肉三文魚籽拌香草汁配魚烏冬賣相吸引,很有色彩,整個魚烏冬很香,沾滿了香草汁的味道,勁有西式菜的感覺,蟹肉,三文魚籽很夠味道小食拼盤好多選擇,有twins魚之脆卷,炸雞翼,炸薯條,炸蕃薯條,熱辣辣,非常勁的香口食物,如果多人食,必叫,欣賞他的黑松露醬,點少少就夠斑蘭咖啡,微甜,淡淡的斑蘭葉味道,很香,坊間少有凍愛宜蘭咖啡,甘涼,忌廉令咖啡變得夠滑套餐加少少錢品嚐到特飲都係抵食抵飲
幫家人在旺角附近排隊買口罩,買完後就係附近食野

野菜本菇安格斯牛肉魚烏冬

蟹肉三文魚籽拌香草汁配魚烏冬

小食拼盤

斑蘭咖啡,微甜,淡淡的斑蘭葉味道,很香,坊間少有

凍愛宜蘭咖啡,甘涼,忌廉令咖啡變得夠滑

套餐加少少錢品嚐到特飲都係抵食抵飲
2020-02-01 96 瀏覽
逢星期六做完瑜珈一定會經過就好想試下今日趁住係旺角仲有野做拉埋朋友黎一齊試1點幾去到仲有午市套餐就免加一既如果係main menu就要加一 但同樣都包一杯野飲旺角呢講 呢度既午餐已經好抵食了魚之戀濃魚湯魚麵湯底好香魚味 唔係味精湯黎既餸真的很豐富墨魚春卷 魚肉春卷 魚片頭 魚旦 魚腐 魚皮餃滿足哂我個個貪心既胃 樣樣餸都想食d墨魚春卷魚肉春卷尤其出色魚味好出 炸得剛好小食拼盤炸雞翼 蕃薯條 薯條 墨魚春卷 魚肉春卷炸雞翼炸得好香食落又唔覺得太熱氣蕃薯條則難得一見小食配埋黑松露醬 味道好夾 好食!朱古力迷既我 點咗杯凍朱古力濃濃既朱古力味又唔太甜 啱哂我朋友叫咗個蟹肉三文魚籽拌香草汁魚烏冬試咗一啖估唔到幾好食初初仲俾綠色既麵嚇怕但香草汁好香蟹肉又夠濃味朋友仲叫咗一杯桂花薏米茶可惜我唔太啱飲因為我唔鐘意薏米但朋友好鐘意飲回頭度:9/10
逢星期六做完瑜珈一定會經過就好想試下

炸雞翼 蕃薯條 薯條 墨魚春卷 魚肉春卷
炸雞翼炸得好香
食落又唔覺得太熱氣
蕃薯條則難得一見
小食配埋黑松露醬 味道好夾 好食!

朱古力迷既我 點咗杯凍朱古力

可惜我唔太啱飲因為我唔鐘意薏米
但朋友好鐘意飲

回頭度:9/10

2020-02-01 96 瀏覽
今日中午係旺角食晏,家陣人心惶惶,周圍都少左d人😩 呢間餐廳會keep住消毒清潔,仲有潔手gel offer~ 食都食得安心啲🎊 餐廳主食魚麵🥰 蛋白質高又好食😋.咖哩豬扒魚烏冬超吸引!撈好cream食之後好正,咖哩味十足🐥 魚麵好彈牙! 吉列豬扒好脆口,點下沙律醬亦不錯😆.朋友點左蟹肉蟹籽魚麵🥰 蟹肉好多,每啖都食到!仲要幾鮮甜的💁🏻‍♀️魚麵有青醬,好似意粉咁,實在係好特別😆.仲點左小食拼盤🐷非常之豐富!有番薯條、薯條、魚卷同雞翼🤪 番薯條特別正因為又甜又脆,外面真係少有d🎊 加上松露醬味道更出眾😝魚卷脆卜卜的,魚肉新鮮又彈牙😋😋😋.Drink真係做得幾好,叫左杯海鹽焦糖咖啡 ☕️咖啡味足又飲到海鹽同焦糖個種咸甜咸甜💁🏻‍♀️ .桂花薏米茶亦係不錯,足料得嚟仲可以添水再飲🎊🎊 消水腫一流😚😚
咖哩豬扒魚烏冬超吸引!
撈好cream食之後好正,咖哩味十足🐥 魚麵好彈牙!
吉列豬扒好脆口,點下沙律醬亦不錯😆

朋友點左蟹肉蟹籽魚麵🥰

仲點左小食拼盤🐷

其實之前已經來過兩次㗎啦,但一次冇帶相機,一次唔記得帶sd card🤦🏻‍♀️所以一直都冇機會同大家分享呢一間我好鐘意嘅魚麵/魚烏冬餐廳。呢度Menu上嘅配搭都好有心思,好特別,又有咖喱,又有安格斯牛等等,好多唔同嘅選擇。呢度嘅麵真係好好食,爽口彈牙,同出邊食嘅麵條或者烏冬都唔一樣,好特別。每次食完之後都會令我好懷念細個成日食要自己唧出嚟個種魚麵,依加係咪無得賣加㗎啦?🥺.Actually tried this place twice already but i kept forgetting to bring my camera with me 😢 finally got a chance to share with yall one of my favourite fish noodle resto in Hong Kong 😋 they got lots of cool fish noodles dishes here like curry fish noodles and mentaiko mixed fish noodle 🤤 the noodles are super bou
Actually tried this place twice already but i kept forgetting to bring my camera with me 😢 finally got a chance to share with yall one of my favourite fish noodle resto in Hong Kong 😋 they got lots of cool fish noodles dishes here like curry fish noodles and mentaiko mixed fish noodle 🤤 the noodles are super bouncy! super different from the typical noodles or udon 🍜 the fish soup is amazing as well! such a clean taste to it 😋 definitely give this place a try!
《辛辣·瀛太子拌魚烏冬》$78 😋😋😋
𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐑𝐨𝐞 • 𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐃𝐮𝐦𝐩𝐥𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐫𝐚𝐟𝐭 𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐔𝐝𝐨𝐧
嚟三次三次都係叫呢一個拌烏冬,每次都唔洗十分鐘就食晒,超開胃!感覺上咩嘢加明太子同溫泉蛋撈埋都唔會伏。啲明太子會掛曬係鳥冬上,令到烏冬係口感同味道上爽得來又creamy,好正🤩
另外魚皮餃都好好食,食落個皮唔會話太薄,都好有咬口,裏面嘅肉亦都好足料~
《秘制脆烤雞扒濃魚湯魚麵》$72 😋😋😋
𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐩𝐲 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐅𝐢𝐥𝐥𝐞𝐭 𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐍𝐨𝐨𝐝𝐥𝐞 𝐢𝐧 𝐅𝐢𝐬𝐡 𝐒𝐨𝐮𝐩
魚麵同魚烏冬嘅最大分別係魚麵用咗70%魚肉,而鳥冬就50%。魚麵食落口會有一種食緊幼身魚肉嘅感覺,比起彈牙嘅烏冬更加爽身。睇你個人喜好啦,我自己就比較鍾意烏冬嘅口感~
另一主角濃魚湯真係好好飲,清得來又非常之鮮甜,好香魚味但又唔會腥,飲多多都唔會口渴!
雞扒好大份,再配埋魚辣醬,正!烤脆得好香脆,連平時盡量唔食雞皮嘅我都忍唔住食咗啲🤪
麵麵 𝐍𝐨𝐨𝐝𝐥𝐞 𝐍𝐨𝐨𝐝𝐥𝐞
  • 魚湯
2020-01-28 109 瀏覽
今天到旺角逛街,朋友帶我去食魚麵,來到彌敦道726號1樓的"麵麵",一出lift餐廳裝潢好有打卡Feel,打卡牆有心思,午市顧客也不少,來到剛到有位。看看餐牌:有Set lunch,午市免收加一,午市小食7折,幾抵食。小食我點數款:香口脆炸魚皮(-$6) $14魚皮十分香脆,下湯泡一泡也不錯。黑松露忌廉戒指魚皮雲吞(-$15) $35黑松露配魚皮雲吞別有一番風味。流心蛋越南豆腐(-$9) $21流心蛋吸引。避風塘雞翼沙律(-$12.6) $29.4雞翼皮好脆,裡面夠熱,肉質嫩。咖哩黃金魚腐濃魚湯魚麵 $66可選魚麵/魚烏冬/稻庭烏冬可選花膠濃魚湯/魚香麻辣湯咖哩汁分開上,咖哩汁香濃,把魚麵蘸上很掛汁,味道香濃,黃金魚腐也不錯。魚麵決戰魚烏冬:魚肉春卷決戰墨魚春卷 $76一碗有两款麵食也不錯,一碗可試到招牌魚麵和烏冬,魚肉春卷和墨魚春卷各有特色。熱海鹽焦糖咖啡 +$10熱桂花薏米茶 +$22

看看餐牌:
有Set lunch,午市免收加一,午市小食7折,幾抵食。

小食我點數款:
黑松露忌廉戒指魚皮雲吞

香口脆炸魚皮(-$6) $14
魚皮十分香脆,下湯泡一泡也不錯。
黑松露忌廉戒指魚皮雲吞(-$15) $35
黑松露配魚皮雲吞別有一番風味。
流心蛋越南豆腐

流心蛋越南豆腐(-$9) $21
流心蛋吸引。
避風塘雞翼沙律

避風塘雞翼沙律(-$12.6) $29.4
雞翼皮好脆,裡面夠熱,肉質嫩。

咖哩黃金魚腐濃魚湯魚麵 $66

避風塘雞翼沙律
熱海鹽焦糖咖啡
熱桂花薏米茶
2020-01-26 112 瀏覽
來到旺角覓食一下 在彌敦道有一棟食肆林立🤤所以去探店一下❤ 店鋪環境仿佛去了園林挻特別看看餐牌發現 這家原來是首家自創魚烏冬店來🙈但我們不太喜歡食烏冬 所以我們也沒有點來食了·野菜本菇豚肉定食 HKD$78 ·野菜本菇安格斯牛肉定食 HKD$80·熱斑蘭咖啡 HKD$5(跟餐價)·凍愛爾蘭咖啡 HKD$8(跟餐價)食物素質不錯 豚肉/安格斯牛肉煮到很腍身很入味配合甜甜的醬汁來拌飯不錯 在街很怕食到很韌的肉還有很多本菇食 菇類吸了醬汁令到鮮味新色不少🤤點了一杯熱斑蘭咖啡 起初飲一兩口沒有太強的味道但將斑蘭葉攪拌一下至溶掉 斑蘭的味道就出來了另外我們很幸運地點到最後一杯凍愛爾蘭咖啡🙈🙈
來到旺角覓食一下 在彌敦道有一棟食肆林立🤤
所以去探店一下❤ 店鋪環境仿佛去了園林挻特別
看看餐牌發現 這家原來是首家自創魚烏冬店來🙈
但我們不太喜歡食烏冬 所以我們也沒有點來食了

·野菜本菇豚肉定食 HKD$78

·野菜本菇安格斯牛肉定食 HKD$80

·熱斑蘭咖啡 HKD$5(跟餐價)

·凍愛爾蘭咖啡 HKD$8(跟餐價)

食物素質不錯 豚肉/安格斯牛肉煮到很腍身很入味
配合甜甜的醬汁來拌飯不錯 在街很怕食到很韌的肉
還有很多本菇食 菇類吸了醬汁令到鮮味新色不少🤤

點了一杯熱斑蘭咖啡 起初飲一兩口沒有太強的味道
但將斑蘭葉攪拌一下至溶掉 斑蘭的味道就出來了

另外我們很幸運地點到最後一杯凍愛爾蘭咖啡🙈🙈

2020-01-22
15 分鐘 (堂食)
2020-01-25 78 瀏覽
今晚落咗旺角食麵麵!呢間餐廳裝修得好靚!坐得舒服👍去食野打卡影吓相都係一個唔錯嘅選擇😄晚市套餐我地就叫咗極尚魚宴料理同麵麵圍城🎈呢間餐廳既特色係入座後每位客人都會有一杯魚湯😊果然係好魚😄麵麵圍城呢個餐真係好抵食😋有個九宮格九種餸,魚湯同魚麵分開上。個魚湯好鮮甜、啲魚麵勁彈牙🦷好味道😋👍極尚魚宴料理(加$10糖心蛋)呢個餐絕對係魚粉必食,有魚皮菜肉餃子、墨魚春卷、魚肉春卷、魚蛋同蝦。配埋餐廳自家製既辣椒油真係好好味😋跟餐可以配花茶食完麵仲可以坐係到慢慢嘆茶!🤗
今晚落咗旺角食麵麵!

晚市套餐
我地就叫咗極尚魚宴料理同麵麵圍城🎈

呢間餐廳既特色係入座後每位客人都會有一杯魚湯😊果然係好魚😄

麵麵圍城

極尚魚宴料理(加$10糖心蛋)

跟餐可以配花茶
食完麵仲可以坐係到慢慢嘆茶!🤗
2020-01-22 97 瀏覽
我真係冇諗過魚肉都可以做到咁大嘅變化同埋咁多唔同嘅料理出嚟,一直都係食炸魚薯條之類嘅菜式,今次試到佢嘅魚烏冬真係好特別。佢既魚烏冬對於減肥嘅女士真係因恩物,因為佢澱粉質含量低,熱量低,而且對於鍾意食麵嘅人來講,魚麵同魚烏冬就可以滿足到你,同時又低卡路里。與烏冬係個Base,你可以揀好多唔同嘅材料配合佢,我就揀咗慢煮黑毛豬,佢切到一塊塊咁好似香腸咁,入口都好斬,而且脂肪比例非常剛好~朋友叫咗個炸蝦天婦羅會配魚烏冬,湯係自己林上去,好似茶漬飯咁,而且個湯都好鮮甜充滿着魚嘅鮮味,炸蝦部份超級好味,我發覺佢嘅炸嘢係特別出色。點解話炸嘢好味呢,因為我哋叫咗個小食,係一種唔同嘅條狀既炸物,有薯條、甜薯條、魚腐、鯪魚球條,呢碟配埋黑松露醬,真係一條又一條停唔到,出色。跟餐加錢可以叫花茶,我哋都叫咗桂花底配薏米同雪梨,非常欣賞佢冇乜加糖,可以完全飲到桂花嘅鮮甜味,食完炸嘢飲番啲桂花茶真係好舒服個喉嚨。

2020-01-21 118 瀏覽
同事好耐之前推薦過,今晚路過太子,終於可以試一試,果然名不虛傳呀!晚市套餐價錢大概一百元有找,已經包括一碗魚湯料理,前菜及飲品。魚湯料理可以選魚麵,魚烏冬或者稻庭烏冬;而湯底可以揀花膠濃魚湯或魚香麻辣湯。魚之戀濃湯魚麵 $72呢個堅好食,一望落已經見到好多料,好開心。首先魚湯夠濃,而且仲好多餸,有魚腐、魚春卷、墨魚春卷、魚蛋、魚皮餃同魚角,加上魚麵,今餐簡直同魚有仇。跟魚麵仲有三色小食,分別有柚子蘿蔔、小甜薯同麻醬海帶,都幾有心思幾特別架。薑汁燒鰻魚魚湯料理 $98朋友係鰻魚精,所以佢揀左鰻魚魚湯烏冬。感覺上冇我既魚之戀咁豐盛。不過佢話鰻魚加左薑汁落去燒,好有新鮮感,佢like 喎!魚烏冬比魚麵粗身少少,亦更滑嘟嘟,條條都好飽滿有魚蛋味,推介。Twins 魚之脆卷$38分別係炸魚春卷 mix 炸墨魚春卷,配上特製麻醬,好香口,好好食,一試愛上。熱泡沫奶茶 跟餐 +$10係台式熱奶茶,甜甜地,多泡多奶,好滑。蜜桃椰菓綠茶 $22朋友飲的,都幾大杯,夠抵飲。環境都幾好,坐位闊落,而且裝修亦係有心思的,會再來。

魚之戀濃湯魚麵 $72

薑汁燒鰻魚魚湯料理 $98

Twins 魚之脆卷$38
Twins 魚之脆卷

熱泡沫奶茶 跟餐 +$10
係台式熱奶茶,甜甜地,多泡多奶,好滑。

蜜桃椰菓綠茶 $22
朋友飲的,都幾大杯,夠抵飲。

環境都幾好,坐位闊落,而且裝修亦係有心思的,會再來。
Twins 魚之脆卷
2020-01-20 73 瀏覽
Knowing that there is a restaurant selling noodles made with fish meat, I decided to bring my wife there for dinner tonight. Noodle Noodle was located at Nathan road, few minutes walk from Mongkok MTR.They offered dinner set as well as ala carte menu. For their ala carte menu, they served appetizers, noodles, desserts and drinks etc. Pandan coffee - Coffee was fragrant and sweet, with strong pandan taste. Peppermint mocha - It was creamy and smooth, with strong peppermint taste. Crispy fish skin

Crispy fish skin - It was fried till soft and crispy, and was thin in texture.

Typhoon shelter style chicken wings with salad - The skin was fried till crispy and the meat was juicy and flavourful.

Supreme fishy fish udon in fish soup - It came with fish meat dumpling, cuttlefish roll, fish roll, fish ball and shrimp. The soup was clear and sweet, absorbing the essence of the fish. Fish udon was chewy. Fish meat was fresh and tasty.

Fish roe and dumpling craft fish udon - Hot spring egg was provided to mix along with the udon. Udon was chewy and creamy, with the fish roe making it flavourful. Dumpling was chewy and meaty, soft in texture. Soft boiled egg was soft and smooth too.
2020-01-20 1236 瀏覽
今日同男朋友到這間食魚烏冬,喜歡魚的朋友這間真的必到!以鮮魚製作的魚烏冬、魚麵,唔腥又健康有營養又美味,真的不可不試!魚湯更是必食,9小時以上熬製而成的,用足料的除腥烤鮮魚及花膠蓉,鮮甜養顏晚餐有套餐(魚麵/魚烏冬/漬飯)、小食、不同款的飲品選擇,每款都咁吸引!1. 極尚魚宴料理配魚烏冬大大碗熱辣辣,好香喔!足料配上鮮甜魚湯,好吸引更有前菜:一口日本甜番薯、梅漬番茄、醃蘿蔔魚烏冬低澱粉質,煙韌口感又份量多,唔腥又香口,連不太喜歡食魚的男朋友都話好食,口感獨特足料的美味配料:魚肉春卷、墨魚春卷、爽口魚蛋、魚角及魚皮菜肉餃子,自製的又香口!湯更是用熬製花膠魚湯,好夾2. 安格斯牛肉漬定食賣相好精美,一格格放著不同的菜餚!好靚喔!有熱燙燙的鮮甜魚湯,好好飲鮮甜又健康;安格斯牛肉入味、醬汁惹味,配有本菇又洋蔥,唯是咸了點;前菜有香脆炸魚卜卜、酸酸甜甜開胃車厘茄、爽口哈密瓜、健康秋葵;飯有紫菜魚鬆配著3. 小食:蝦兵蟹將熱熱炸起,外脆不會厚皮,內面是彈牙蝦餅,好足料,更有蟹籽、和風沙律醬;沙律菜清新;4. 飲品(藍莓薄荷沙冰及熱檸水)檸水正常、粒粒藍莓配有薄荷清新,冰冰凍凍好特別環境舒服明亮,亁
今日同男朋友到這間食魚烏冬,喜歡魚的朋友這間真的必到!

1. 極尚魚宴料理配魚烏冬
極尚魚宴料理

大大碗熱辣辣,好香喔!足料配上鮮甜魚湯,好吸引

極尚魚宴料理

更有前菜:一口日本甜番薯、梅漬番茄、醃蘿蔔

2. 安格斯牛肉漬定食
安格斯牛肉漬定食

賣相好精美,一格格放著不同的菜餚!好靚喔!

3. 小食:蝦兵蟹將
蝦兵蟹將

4. 飲品(藍莓薄荷沙冰及熱檸水)
藍莓薄荷沙冰

檸水正常、粒粒藍莓配有薄荷清新,冰冰凍凍好特別

環境舒服明亮,亁淨整齊的設計;服務用心,為客人介紹菜餚,又送上小小杯魚湯讓客人可以品嚐了才點餐,勤快效率!
2020-01-19
藍莓薄荷沙冰