2019-03-30
唔係去開大角咀個邊行陣 真係唔知個到有咁多野食呀😳見到依間餐廳我比佢深深咁吸引住就入左去食野🤣佢門口一望入去好有風味🙈靚得黎好特別入到去裝修都好吸引我嘅眼球 搞到我係咁周圍望🤣啲裝修設計係比較舊式啲 懷舊復古風味👍🏻 而且舖頭入面啲環境都好乾淨企理 而且牆上都有唔同相架寫埋佢啲菜式名馬拉特式小食拼盤見到乜都有 又可以樣樣都試到少少嘅 就叫左個拼盤 咁就仲可以食到其他野🤤🤤🤤拼盤入面有豆卜、油炸鬼、炸雞、滷肉卷、香葉魚滑、小菜(黃金泡菜)黃金泡菜食落酸酸地 好醒胃油炸鬼炸得比較乾身 豆卜同平時食個啲唔同 都唔錯滷肉卷好足料 好有口感 味道都算唔錯半熟蛋+咖央多士麵包烘得好香脆 入面嘅咖央醬好有層次仲搽左啲牛油係入面 食落有椰香 醬汁份量岩岩好古仔路肉骨茶配飯一黎到就飲左湯先 因為湯係佢嘅精華🤤味道正宗 濃郁中藥同香料嘅味道 而且材料都幾多 而且好豐富 有豬肚 五花腩 雞腳 豬腳 豆卜 油炸鬼 每樣材料都帶濃濃肉骨茶嘅味道 好入味馬拉沙嗲串燒(2雞1豬)冇諗過會有咁多沙嗲醬 多到每舊串燒都可以有好多沙嗲醬包住😋正呀 肉質好爽 連埋啲醬食口感都幾豐富 飲品方面叫左桔仔話梅水、檸檬薏米水同檸檬
入到去裝修都好吸引我嘅眼球 搞到我係咁周圍望🤣
黃金泡菜食落酸酸地 好醒胃