2022-05-05
👦🏽👧🏻都覺得禮貌係最影響餐廳質素嘅首要,嚟間鋪又坐低到埋單都非常有禮貌,過程勁多麻煩客同非常忙,佢哋都會好好禮貌地應對非常欣賞👍🏼👍🏼蜜汁叉燒王 $76👧🏻真係極少食叉燒,但👧🏻都覺得好好味😋😋叉燒整到燶邊,而且脂肪比例較少,食落就知用咗叉燒傳統嘅梅頭豬肉整,爽口彈牙每一舊叉燒,中間連接嘅位會有博博一層肥膏,爽口之餘肥膏流出嚟嘅油香好正😍🤤🤤最後當然唔少得叉燒醬甜度鹹度都非常balance而且入味🤤蒜汁豬頸肉 $69呢個係店員推介要我哋試吓🤣我哋兩個不嬲都冇乜所謂,就聽佢講試吓啦😆😆完全估唔到係冷盤嚟🤣對於豬頸肉冷盤真係第一次食真係非常意外好味👍🏼👧🏻好怕食到啲豬每一啖都係肥膏,豬頸肉好容易會有呢種感覺,但可能因為佢係冷盤關係,豬頸肉同平時嘅爽口感覺唔同,食落比較軟身有少少似白灼完嘅嘢食口感,但味道非常好味😋秘訣當然係個蒜汁👍🏼鍾意食蒜嘅人,我哋估計應該會食唔停口,汁嘅蒜香味一流,亦有照燒汁嘅味道,配上容易入味嘅豬頸肉,非常特別👍🏼🥰🤤京蔥金錢肚 $45平時去茶樓都好鍾意食金錢肚,其實佢哋招牌小食係醉雞卷,但我哋都係決定食金錢肚🤣🤣份量都幾大碟,每一舊金錢肚都好爽口同埋非常入味👍🏼👍
蜜汁叉燒王 $76
👧🏻真係極少食叉燒,但👧🏻都覺得好好味😋😋
蒜汁豬頸肉 $69
京蔥金錢肚 $45
份量都幾大碟,每一舊金錢肚都好爽口同埋非常入味👍🏼👍🏼
佢哋嘅食物種類花款真係好咗,又有餃子又有燒味又有好多特色小食🤣下次再去試埋佢哋啲餃子先🤣🤣